World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, én is pluszt nyomtam rá, olyan jót röhögtem rajta 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ki az a gyökér aki lepontozza? 😄
Pedig nem is full idióta, 7k csatával elég tûrhetõ statja van. Vagy vette az accot.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Aki akar egy jót röhögni 😄. Egy kis szösszenet a hivatalos fórumról 😄.
Miért csal a játék? Hol lehet panaszt tenni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

- there is an idea (SerB emphasizes, just an idea) to actually push the E-50 to tier 10 (and to unify its hull with E50M) and make the “Turbopanther” a new tier 9 (SS: apparently a GT101-equipped Panther is meant – for those who don’t know, GT101 is a JET turbine, hehe)

Gottfried
A következõ csata ahol szintén nem azon múlt hogy hol volt a sok kis effis nyomorult...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Természetesen csúnya vereség lett,ami az idioták eloszlásában már az elsõ percben látszott.

Gottfried
Ez a hülyegyerek mausbattle írta itt valamelyik nap hogy az effi nem számít és nem a "zöldek" a jó játékosok.Páran egyet is értettek vele,bár nem tudom hogy õk melyik játékkal játszanak.
Itt egy szép példája a "vörös" idiotizmusnak.(A gyengébbek kedvéért a vörösek és narancsok 900 effi alattiak.)
Full idiota camper nehéz tankok.Az a három amelyik elindult a hegyre,még véletlenül sem együtt ment.Az eddigi 3 halottból 2 megfulladt !!(csak nem vörös idiota volt mindkettõ?? 😄)Szóval az effi nem számít.....ezeknek nem,mert talán azt sem tudják hogy mi az....

8.6-tól a játék magas tierekben határozottan játszhatóbb lett,bár én ezt talán csak t10-re mondanám mert mint ez a példa is szépen mutatja,t8-ban mindent elleptek az idioták.Soha nem zavart a vereség ha jó csatát vívhattam mert mindkét csapat jó volt de ezekkel a nyomorultakkal egyszerûen élvezhetetlen a játék.Olyan mintha 2-3 emberrel lennék egy csapatban és az ellen 2-3 játékosa ellen kellene játszani.A többi barom meg mintha nem is csapatban játszana.Persze a legritkább esetben van egyenlõ számú jó játékos a csapatokban.Többnyire 4-5 perc alatt eldõl a csata,bármit tesz is az ember.
Annyit elért ezzel a sok reklámmal a WG hogy sokakkal együtt már csak a szabadidõm töredékét töltöm ezzel a játékkal.

Megmondták hogy nem lesz.
Remélem jön majd az Kv-1S nerf, kezd tele lenni a hócipõm a sok one shoot-al...
Más. Ferdinek baromi jó ágyúja van, és ha el tudod rejteni a hasát akkor baromi kemény is. De mozgékonyságban nem veszi fel a versenyt a Jagdpantherrel. Más stílus. A JP II ami inkább azt a vonalat viszi tovább.
Olyan mint a monitor azonosító. De akkor ez azt jelentené hogy 8 monitorral nyomod. Fasza lehet. :-D

Si vis pacem, para bellum!

Szerintetek érdemes lecserélni JgP.t Ferdire?
Ugyan az a feeling vagy szarabb?
valamelyik célkereszt mod csinálja ha jól tévedek

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Oké, írj rám ha be vagyok jelentkezve a játékban!!
Saját tier(6)

Gyõzelem
Highway 2013. július 2. 18:32:14
KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 203(no prem) + kredit 36 348
Csatában elért Achievement Mesterlövész

Erre nem is gondoltam. xD
8 halálod van még vissza mielõtt resetelik az accountodat csalásért!!!

am nemtom mi xD
Hát ez elég siralmas.

Megmondaná vk ez mi?
Jövõ héttõl egy pár hétig hétköznap délutánonként is rá fogok érni, ha van kedved. Kettestõl tízesig van tartály.

nyugi ha már kihalt faj lesz nem lesz több zsidózás <#zavart1>
Tier9es csata<#alien2>

Gyõzelem
Mines 2013. július 2. 18:14:42
KV-1S
Szerzett tapasztalat: 945 + kredit 22 522 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 5)

Muszáj mindig zsidózni?

Nálam csak akkor jön elõ a szarkazmus mint ezen a képen, most komolyan ha lát magyar neveket (fõleg HUN-os végût) minek mondja be? Meg a legtöbb utánna nem is kérdez, tiszta siema kto pl, francias? meg cz/sk?. A másik a "cs". Szeretek én is rövidíteni de ennyire?<#idiota>
nincs.... én amx 13 90-en használom... brutális látótávja van 😄DDD
Jólvan jólvan, darálhattunk volna szakaszba.

csoszi87, melyik az az állandó távcsõ?
Nem végül. Erõteljesen gondolkodtam rajta, de annyira keveset tudok mostanában játszani, hogy nem érné meg. Erre jutottam. Meg van most két hetes medem, azokkal elszórakoztatom magam, ha hetes csata kellene.

Megvárom, amíg jön egy jólkeresõ nyolcas med, majd azt megveszem esetleg. De ez is inkább ilyen optimizmus a részemrõl, hogy nemsokára többet tudok majd lõni. 😊

+ 1 kérdés:
Az "állandó" távcsõnek van-e súlya?
Pz1C-mre akarom feltenni, de nem akarom, hogy a mozgékonyságából veszítsen.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem beszélt csúnyán,csak tetszett 😊

juden <#taps><#taps>
vigyázz mit mondasz baszod mert lesittelnek a zsidó netrendõrök!
Megvetted az M10-et?
"SerB szerint német kérésre lett a Wittman medál átnevezve."

Ja, "német", mint juden?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kár, azt hittem valami jó dolog. 😊

Sziasztok Tankvadász társaim !
Örömmel tapasztalom hogy szép nagy az aktivitás.
Most a lényegre térek.Sajnálattal tapasztalom hogy egyes klánok csak akkor hallgatnak meg ha 2-3 vagy több tier tízes tankod van.Nálunk nem számít hogy kezdõ vagy,vagy CW-n megfáradt veterán, szívesen lát az Elit Kommandó.Mint minden rendes klán, mi is járunk CW-re, és a klán ütõssége mellett a jó hangulat kiépítésére törekszünk.
Jelentkezz : http://worldoftanks.eu/community/clans/500006251--EKO-/ vagy magáncsatornán Admiral_IS-nél Bozonc-nál Slay79-nél vagy Gerard3Pique-nél.
Mindenkit vár az Elit Kommando <-EKO->
Azért is gondoltam, hogy szerencsém lesz, mert biztosan sok fun klán van ilyen kivénhedt "veteránoknak", mint én.
Furcsa is lenne ha nem lenne...
Nem az, hogy max T4ekkel játszanak, csak kb hasonló szinten.
6os szint még belefér esetleg 1 Cromwellt, vagy 1 Kv1s-t kihúzok, de T2-3-4 ben van a tankjaim többsége.

Ha játszanék annyit, simán csinálnék 1 ilyen Pedo klánt. <#nevetes1>
Bigmano: ha találok szólok.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NÓÓÓRMÁLIS ember nem játszik ezzel a játékkal, fõleg így nyáron nem. 😄

Si vis pacem, para bellum!

Hát esetleg valami fun klán, de kétlem, hogy a klánok többsége t4ben duhajkodna. min T6 szvsz.
Esetleg valami hasonló ritkán ráérõ emberkét kéne keresned, és szakasz. De nagyon kevésen szeretik a kis tiert. Max a pedók akik lemennek 10k+ csatával, mint én a T18-al😛
De huzamosabb idegig ott sem lehet bírni, mert ott a hülyéken kívül, még a sok kezdõ is megkeseríti az életet. És ha fel kell baszni az agyat, akkor legalább legyen is értelme, hogy jöjjön az xp.
De most nálam a Pz III/IV is esélyes lett a címre, max lövegre gyengébb.
Nem vitatom, de akkor inkább az orosz.
Ha találtál szólj légyszíves én is ilyen klánt keresek.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Legjobb T5-ös med tank(szerintem).

Na igen az is számít😄 Viszont most nekem a type t34 nem akar jól mûködni, az még így kifejlesztve is kicsit tohonya, meg írtó szar a lövegkitéríthetõség...

De ez teljesen meglepett, agilis, átütése oké, páncél majd kiderül😄
Egyetértek, nekem is tetszik, csak jó helyre dobja be!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez egy tök jó kis gép, 2 fail csata után ez jött össze (persze az ellenfélnek is toppon kellett lennie)

Halihó!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy:
Tud-e valaki olyan klánt, ahol NORMÁLIS emberek játszanak?
Valamint elnézik az alábbi dolgokat:
Nem lesz 10es tankom!
8as tankot sem tervezek! (még 6ost sem)
Pont ez miatt max 4es századokra van tankom.
Nem játszok minden nap!
HA játszok is max 1-2 órát.
Fõleg alacsony tierben szórakozok.

Vagy tud-e valaki olyan klánt amiben a hasonló felfogású emberek gyülekeznek?

Fogalmam sincs, de szerintem dinamikus napszak lesz.
Ohh shit igazán adhatnának esélyt hogy az ember ki tudjon mennia vízbõl... ._. befürödtem...
Mester!

Mi ez az esti csaták?