World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
ez kamu????????? vagy igazi?????
lassan szûkülõ, pontatlan, kis átütésû
a noob-oknak nem kell egy olyan tank amivel nehéz játszani....
ez alaptörvény
FTR-es oldalon volt összehasonlítás, szinte mindenben jobb lesz.
Saját vélemény de ilyen páncélzattal berakni MM korlátosan elég vicces, 240mm-es toronyfront meg 120mm 65 fokban döntött UFP...minimum a német 128-as kell majd hogy át lehessen lõni, ha nem lehet rálátni az LFP-re, ami csak 80mm-es. Ha berakja top tanknak akkor le fog gyalulni mindent maga elõtt.
Ráadásul -6 fokos a löveg kitéríthetõsége is, pedig kínai tanktól azt várná az ember hogy ha ráfut egy kavicsra akkor már csak az eget tudja célozni.
Nekem olyan Type-59-es elõérzetem van, csak nehéztankban...de ne legyen igazam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Just a reminder, guys, the 8.7 test apparently starts tomorrow. On one hand I am surprised that almost nothing has been leaked about it, on the other hand, the source of this info is very reliable.
Nem super teszt. LOL
Reméltem hogy délelõtt gyorsan lerántom míg filmezek :/ E-100 , JpzE100, Fv td-t kötelezõ gyûrnöm :3 😄
112-esnek baromira örülök, remélem minden 5. accounton lesz 1. Type59-ek korszakának úgy is vége lett már egy ideje
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Kíváncsi leszek a 112-es tank árára, 11-14k gold körül saccolom, ha ennél olcsóbb lesz, akkor ellepik majd a játékot mint a sáskák.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
itt meg betett top tiernek, aztán csak mentem elõre és jöttek sorba az áldozatok... sima lõszerrel lõttem csak és 96% hp-val úsztam meg a meccset
most már nyugodtabb vagyok egy kicsit 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
szerencsétlen noobok! 😄

There is but one rule: Hunt or be hunted.
Amit killbullnak adok az az hogy ha valamit csinálsz annak legyen látszata, és ebbe nem fér bele az hogy ha tanulni akar és eredményeket elérni akkor kezdõknek semmi keresnivalója ott.
Amit meg a többiek. Az egy dolog hogy ennyi az effije de az az elsõ csatától olyan nem épp az aktuális ahogy teljesít és az nagyon nem 600 meg 1000 körül van hanem jóval több.
Bocs hogy beleszóltam.
Felvételnél:ez csak fun klán nálunk nincs kötöttség
-2 hónap mulva: jöhetnél velünk med századba vedd vissza a Kv-1s-t
-újabb 1hónap múlva kellene jönnöd CW-re vedd vissza a X-es tankjaidat....
Mindig ez van 2 klánban voltam eddig.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Nem lovunk csapattarsra nem lovunk csapattarsra.....
😄
Tier 4 'scout': battle tier 5-7 (instead of 5-8).
well fuck akkor<#eplus2>#eplus2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nemrég volt olyan csatám,h 6 egymás utáni lövés dind-dong,richochet,bunce us<#alien2>#alien2>
Csak pislogtam és mosolyogtam kényszeredetten(Object704 gold lõszerrel)
na ez igaz!!!! asszem nekem sem kell klán<#hehe>#hehe>
vagy valami olyasmi ahol megengedett TK meg az anyázás
Úgy kikaptunk, hogy csak na.. ráadásul E100-al nem bírtam sebezni semmit sem mind lepattant, bár túl sok lövést nem tudtam leadni ..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
megcselekedtük a1 domb kempet és túléltük<#fejvakaras>#fejvakaras>
Prv is jó😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"