World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így magánzóként azt lövök ki akit akarok, azt küldök el a jó édes anyjába aki megérdemli.
hanem azokra a gyökér POD-osokra... már nem egyszer kötöttek belém
másik meg a HUN-A vagy mi.... az meg a másik fele
Véleményem szerint a kicsi(tier1-2)örül,h bemehet a nagyok közé.Fõleg ha csak 5-10csatája van,persze,h élmény neki.
Rgo a nagynak legyen már annyi esze,h nem tol ki a csapatával és nem hoz be kicsit,randomba sem.
Ez fõleg nagy tierben idegesítõ.Vagy van még az,amikor a platoon elkezdi egymást lõne ahogy elindul a csata.Azt sem értem.Akkor minek jönnek be?Ott a gyakorló szoba.(vagy fakocka a kisszobában😊
@NH: hagyd, nincs értelme.
hülyegyerek behozza az MS-1et 5ös platoonba, kilövöm MS-1et (TK)
és az ellenségtõl az összes POD-os gyökér nekem írogat...
még csata után is.... h minõsítem a volt klánját a HPTS-t stb stb...
menjenek már a k*** a***ba! 😊
álszent faszomat azt!!!
Azt szerintem mindenki sejti, hogy nem jöttél. Itt meg megy a fikázás. Azt még viszont mindig nem értem, hogy az 1100-as WN6-ra miért van akkora arcod, mintha te szartad volna az MM-et.
Csapatban játszani képtelen vagy, nem tudod teljesíteni a legalapabb parancsokat sem, lázadsz, hõbörögsz. Egy klánban sem tudtál megmaradni huzamosabb ideig. mirõl is beszélünk?
Te vagy az antiszociális WOT playerek mintapéldája.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
@Spec: feladom, a srác nincs vételre beállítva, lehet, hogy gyártási hibás. Ha folytatja, leselejteznéd? Köszönöm.
Kicsit hosszú, de végül meglett ezzel is a plecsni. Csapat nem nagyon segített amikor 10 hp-n tartottam vissza az arl-44-et, a su-100Y-t és egy full hp-s t-1 heavy-t. Gold ammo használat volt? nanáhogy. Mák volt? Persze. Bénázás? Persze.
http://wotreplays.com/site/242641#pearl_river-bangaro-kv-1
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Pl én motiválónak tartom ezeket a posztokat.
"Kilépsz a klánból mer gondolom annyit is ér! Pár hete volt téma milyen OP játékosok vannak ott! 😄D"
Ezek alapján szerintem nem foxbattal beszélgettél, csak próbáltad lehúzni a klánt. De nem véletlenül vannak elrejtve a hozzászólásaid, most is te keltetted a vitát.. Szóval, ha rajta kívül valaki úgy érzi, hogy csak megvédi annak a társaságnak a hírét, amelynek õ maga is tagja, joggal teszi.
Valaki elmagyarázná.....?
és nem lehet mindenki francos pro mint te!
Észrevehetnéd azt is néha hogy egyesek hobbyt ûznek abból hogy velem kötekedjenek. Most is normálisan írtam foxbattal semmi baj nem volt.Lásd azt aki beleköt a másikba. Az hogy szar a klán statja az nem flame hanem igazság.
Szóval be lehet fejezni a flamet (bármennyire élvezem is, hogy ezúttal nem a HUNS van terítéken).
Egyébként klánfüggetlen, sok játékos posztol jól sikerült körökrõl képet, nem HPTS kiváltság.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png