World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na látod ezért sem lépek én klánba.
Így magánzóként azt lövök ki akit akarok, azt küldök el a jó édes anyjába aki megérdemli.

nem rád értettem....
hanem azokra a gyökér POD-osokra... már nem egyszer kötöttek belém
másik meg a HUN-A vagy mi.... az meg a másik fele
Hi.Én a helyedbe a társát lõném ki.😊
Véleményem szerint a kicsi(tier1-2)örül,h bemehet a nagyok közé.Fõleg ha csak 5-10csatája van,persze,h élmény neki.
Rgo a nagynak legyen már annyi esze,h nem tol ki a csapatával és nem hoz be kicsit,randomba sem.
Ez fõleg nagy tierben idegesítõ.Vagy van még az,amikor a platoon elkezdi egymást lõne ahogy elindul a csata.Azt sem értem.Akkor minek jönnek be?Ott a gyakorló szoba.(vagy fakocka a kisszobában😊

Emlékeim szerint Te akartál beszélni a frusztrációidról, csak mi (állításod szerint) nem merünk veled szembenézni TS-en. Ezen meglepõdtünk, és írtuk, hogy gyere nyugodtan, várunk 5 után. Nem jöttél. Oké, részemrõl ennyi volt.
@NH: hagyd, nincs értelme.
NH3CL inkább dicsekedj azzal hogy bontottam le a tankod randomban kezdés után 2 percen belül mert olyan tûtõ vagy hogy ész nélkül szaladsz egy pozícióba amit senki sem támad 😄DDDDD
Ez szép volt,fõleg a 2.mondatod<#alien2>

Én nem kötekedtem csak megkérdeztem miért lépsz ki ennyi. Sok tût szar jött ide baszkódni és csinálják a fesztivált. Bevallom én is élvezem húzni a sok gyökért! És azért a bannért meg kell ám dolgozni ehehehehe 😄DDD
Csak az elejét olvastama HSZ nek mert a többi nem érdekel. gondolod ha le vagy tiltva meg az egész rahedli klán vezetõsége játékon belül akkor mennyire érdekelt az a TS? Kilépek egy klánból azt hetekkel utána még magyarázkodjak is? ekkora madarak lennétek hogy ezt hiszitek? 😄DDDD
b+ hogy ma mindenki belém köt....
hülyegyerek behozza az MS-1et 5ös platoonba, kilövöm MS-1et (TK)
és az ellenségtõl az összes POD-os gyökér nekem írogat...
még csata után is.... h minõsítem a volt klánját a HPTS-t stb stb...
menjenek már a k*** a***ba! 😊
álszent faszomat azt!!!
Igazából az a frusztráló, hogy az elsõ kb 2 héttel ezelõtti hõbörgésed napján fel lett ajánlva Bee és általam is, hogy gyere fel TS-re 5 után.

Azt szerintem mindenki sejti, hogy nem jöttél. Itt meg megy a fikázás. Azt még viszont mindig nem értem, hogy az 1100-as WN6-ra miért van akkora arcod, mintha te szartad volna az MM-et.

Csapatban játszani képtelen vagy, nem tudod teljesíteni a legalapabb parancsokat sem, lázadsz, hõbörögsz. Egy klánban sem tudtál megmaradni huzamosabb ideig. mirõl is beszélünk?

Te vagy az antiszociális WOT playerek mintapéldája.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

A provokációdra reagáltam. A topic diktátorának viszont igaza van, részemrõl eddig tartott, hogy vitapartnernek tekintselek.
@Spec: feladom, a srác nincs vételre beállítva, lehet, hogy gyártási hibás. Ha folytatja, leselejteznéd? Köszönöm.
Bannolj ó bannolj!!!! Tegyek is érte még? 😄 Semmitmondó szar fórum lelkinyomorékoknak akik itt élik a szaros életüket mert játákon kívül más nem létezik számukra! 😄DDD
Fusztráció mert lebontottam a tankod már kör elején randomba? 😊
Magamutogatás: ON

Kicsit hosszú, de végül meglett ezzel is a plecsni. Csapat nem nagyon segített amikor 10 hp-n tartottam vissza az arl-44-et, a su-100Y-t és egy full hp-s t-1 heavy-t. Gold ammo használat volt? nanáhogy. Mák volt? Persze. Bénázás? Persze.

http://wotreplays.com/site/242641#pearl_river-bangaro-kv-1

Neked kötelezõ provokálni?
Te melyik részét nem érted annak hogy FEJEZD BE? Mert a kutyát nem érdekli a hõbörgésed. Ha bajod van velük, ott a TS-ük, beszéljetek ott. Ha ez az opció nem tetszik, akkor megint ki leszel bannolva innen. Comprende?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Általában nincs replay, egy csata végi összesítésnek nem sok értelme van így. Gondolom majd mindenki átgörgeti azonnal. Max. 1db span fog rá reagálni illendõségbõl, de az sem nézi meg.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Tono34
Ez egy nyilvános fórum, mindenki bátran kiteheti az eredményeit. Én például tudok örülni más eredményeinek is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Védje kit érdekel? Lépjél már tovább.
Tényleg? Akkor ez a hozzászólásod kinek és miért született? Az a probléma, hogy neked valamiért örömet okoz gyalázni a HPTS-t. Javaslom, hogy felejtsd el, hogy velünk játszottál, és foglalkozz a jelennel vagy a jövõvel. Értelmes emberek véleményét úgysem tudod befolyásolni, õk általában tapasztalat alapján ítélnek meg valakit/valakiket. Szívesen vitatkozok veled a játékról értelmes módon, de a jogtalan becsmérlést nem tartom korrektnek.
Azért szép hogy Rush itt teszi magát a -56-os SG reputációjával. A többségnek meg se nyilik amit ir, szóval vergõdj csak koma 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Figyeled meg vagy öten jönnek és védik a nagy semmit csak azért hogy tombolhassanak.
Egy jó eredményben mindig van "mák"is...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Engem pl érdekel. Fõleg ha replay is van hozzá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Nekem nem baj, de legyen mellé visszajátszás is, mert amúgy semmi értelme.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azért baj, mert rajtad kívül senkit sem érdekel a 100-ból egyszer bemákolt csata...

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Mármint a TE képességeiddel de pl én nem vagyok olyan pro lehet nekem jól esik ha sikerül egy ilyen kör.
Pl én motiválónak tartom ezeket a posztokat.

Toby0501
"Jajj de nagyon toppon van a klán! 😄DD Nem flamet kezdek de azért jó nagy igazság van abban amit anno írtam. 😊"
"Kilépsz a klánból mer gondolom annyit is ér! Pár hete volt téma milyen OP játékosok vannak ott! 😄D"

Ezek alapján szerintem nem foxbattal beszélgettél, csak próbáltad lehúzni a klánt. De nem véletlenül vannak elrejtve a hozzászólásaid, most is te keltetted a vitát.. Szóval, ha rajta kívül valaki úgy érzi, hogy csak megvédi annak a társaságnak a hírét, amelynek õ maga is tagja, joggal teszi.

Azért szólok be mert én vagyok a házigazda 😉. ÉS mint mondtam, be lehet fejezni, vagy beszéljétek meg privátban.

nem baj... de akkor tényleg jó legyen.... meg ne tier8 prémtankkal keresett 120k creditet mert abban nincs semmi extra 😄
Azt nem értem miért baj ha valaki kiteszi egy jól sikerült körét ide!?
Valaki elmagyarázná.....?

Foxbattal írtam nem veled, még csak nem is kérdeztelek.
azért lépnék ki mert nincs 10es tankom....
és nem lehet mindenki francos pro mint te!
Ja és nem arcoskodtam csak megmutattam hogy egymagam elég értékelhetõt hozok össze úgy hogy tier 8 alatt nem is játszok. Büszke is vagyok rá. 😊
Tegnap 11 csatát toltam le (CW és random Madival és Bocimesterrel), erre az effim 3.111, a WN7 1.945 a wotlabs szerint. Te 13 meccset, 990/1.336. Szóval szerintem hagyjuk a hasonlítgatást. Béke. 😊
Azért azt láthatod hogy foxbatot megkérdeztem miért lép ki és másik emberke szól bele abba amit mással írok. Leírtam egy két igazságot mér baj az? Egy olyan jobb játékos is látja azt amit én mert alap hogy kilistázza az emberek statját valaki ha beakar valaki lépni valahova és amit lát az nem valami bizalomgerjesztõ.

Észrevehetnéd azt is néha hogy egyesek hobbyt ûznek abból hogy velem kötekedjenek. Most is normálisan írtam foxbattal semmi baj nem volt.Lásd azt aki beleköt a másikba. Az hogy szar a klán statja az nem flame hanem igazság.
De Te neked is akkora arcod van mintha unicum lennél, pedig mégsem.
Szóval be lehet fejezni a flamet (bármennyire élvezem is, hogy ezúttal nem a HUNS van terítéken).

Miért kellene elválnunk? T8 századba is járunk, ott már bizonyítottál. Nem feltétel a T10, de nyilván szeretnénk, ha CW-re is tudnál jönni.
Hunbujkalsz pl egész nap linkelget kb 1600 csatája van. Igazi unicum csak tanulni lehet tõle.
Tankfest 2013 part 2, tankok mozgás közben:

STATOM Szebb statokat alkotok egymagam mint mikor ott voltam. NH3CL t meg begyaláztam typeal mikor bohóckodott randomba az amx50100 ával! 😄D
Megtennéd, hogy alátámasztod egy friss posztommal? Ja, hogy nem tudod? Értem.
Egyébként klánfüggetlen, sok játékos posztol jól sikerült körökrõl képet, nem HPTS kiváltság.
Mondom!! Ennyi 😄DDDD
Megláttuk, de nem lesz flame. Killbull-nak nem tetszettünk, ez mérhetetlen fájdalmat okoz nekem, de majd csak feldolgozom valahogy eme ûberpro játékos rólunk alkotott véleményét... 😄
Úgy is látják mert fele itt lóg egész nap és linkelgetik a körvégi statjaikat amire annyian kíváncsiak. 😊
popey8
Lehet ma nem kéne erõltetni ezt a sz@rt. 2 csata 2 vereség.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem is kell, mert csak flame lesz belõle, ha a HPTS tagok meglátják 😊.

Kilépsz a klánból mer gondolom annyit is ér! Pár hete volt téma milyen OP játékosok vannak ott! 😄D
még mindig nem értelek <#fejvakaras>
238385 Innen értettem! Ezen felsikítottam de rendesen! 😄