World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont 3 fok kitéríthetõség meg az említett roffal elmegy.
Bakker..Kaptam egy emailt a wg-tõl(biztos más is),itt nézem hogy mi a fa.. van,csak 2x xp-t írt míg játszottam...
És leesett hogy ez nem az eu szerveré...

Konci
Join us in rolling out this Independence Day with a boom! This weekend's 4th of July events and specials will light up the battlefield. Sign in to World of Tanks and take advantage of the x5 XP bonus running all weekend long!

4th of July Weekend - Huge XP and Credit Bonuses

x5 Experience for the First Victory of the Day Through the Entire Weekend
x3 Crew Experience at Tier X, x2 Crew Experience at Tier IX in All Battles
100% Credit Income Bonus for Tiers V and VI in All Battles

New Mission System - Rewards for Achievements Hunters

Hat Trick: Bonus XP (100*tier) and Bonus Credits (5,000*tier)
First Class: 20% Bonus XP and 30% Bonus Credit Income
Potluck Picnic: Premium Consumable Bundle

8.6 Update - New Vehicles, Map, and Economy Changes

New Korean Inspired Map: Sacred Valley
SPGs Expanded to Tier X with the Addition of New Vehicles
Economy Rebalanced to Increase Credit Income

Share the in-game 4th of July x5 XP Event with your fellow tankers and stay up-to-date with the latest news by joining us on Facebook, Twitter, and YouTube using the links below!

Dejóóó, med orosz lóbaszóval😄......
Eagle16
A 14mp-es újratöltés fincsi 😄 T30-asom 17,7 alatt töltött a 155-össel.

Most próbálták nem elkövetni azt a hibát amit a Type-al megejtettek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A prém lõszer viszont drága...

Viszont nyertél 😊 A gyakorlatban kb. 70%-ban oldalról, 30%-ban hátulról kell bemérni a Tildát, és akkor lesz egy 40 millis rés, ami majdnem akkora, mint a kupola. A sárhányójára kell célozni, a kipufogótömítés (kerek gyûrû a csövön) alatt közvetlenül. Jól el van dugva 😛 De gyakorlatban, éles körülmények között pl. ha szétlövöd a lánctalpát, el lehet találni.
Egyébként ha nagyon sok feltétel teljesül, valóban át lehet ütni a Tilda motorháztetejét. HA pont mögé mész ÉS elég magasan van a löveged DE nem annyira magasan, hogy ne tudd annyira lefelé húzni... Akkor a 20 millit átlövöd 45-tel is, mert relatíve nem lesz annyira döntve.

De én nem ilyen komplikált dologra gondoltam 😊 AP lõszerrel, 100 méterrõl is kivitelezhetõ. Full vagy részleges overmatchben sem kell gondolkodni 😊
A tizes angol artynak 152-es fronztpancelja van. Meggondolando szembol nekirohanni egy orosz meddel 😊
Master91
T-34-3 kínai 8-as med prémium
Eagle16
Ha a teknõ oldalára gondolsz, az nem gyenge pont, mert egyrészt 40mm vastag, másrészt sok szerencsét valós körülmények között ott meglõni a kis lyukon normális szögben.

Ha nem erre gondoltál akkor szabad a gazda. Mondjuk sok embert nem izgat, a prémium lõszer mellett nem kell találgatni.

GabeE3e
Ennyi elég volt ebbõl a szarból.Obj704-ünk kör elején kilõtte a felderítõnk,aztán belelõtt egy másik tankba,bekékült én kilõttem, erre a kis fasszopó platoon társa mögém jön és kilõ, aztán az agyhalott csapat még elkezd írogatni,hogy engem reportolnak,ja a végén jött a nagyszerû 8.666-nyi kártérítés, nemgáz,hogy a javítás 21k,volt, kurvára semmi értelme ennek a kártérítésnek,az meg rohadtul nem vigasztal,hogy aki kilõtt nem kap pénzt.<#levele>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

mijki
Mentem az E25-tel pár kört tapasztalatok:
- mozgékony
- kis célpont
- papír
- ágyú: jó ROF, elég pen, kevés sebzés

Én amondó vagyok, hogy ennek a tanknak legalább egy tier-rel lejjebb kellene lennie, T7-ben hát...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez nem egy valós szitu volt, csak egy feladvány 😊 Tanulmányozom a gyenge pontokat, és, nos... a Tildánál elég nehéz volt megtalálni, nem tudom, hányan ismerik. Mellesleg: 1. Pont ehhez a progihoz adtam volna linket, amit a képen mutatsz :/ 2. A képen pont rajta van a két gyenge rész közül az egyik. Nem, nem a motorháztetõ az, de ebbõl a képbõl akár rá is jöhettél volna 😛
Ja és mind az e25, mind a brit t6 arty nevetségesen apróak! Kisebbek mint egy t18.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Ha a max. átütés 45mm, akkor valami gépágyúval próbálkozol, azzal nem fogod sebezni...

Ha az átlag 45mm, akkor már van esély. A sárga részeken átlõheted, vagyis a motorháztetõn ami 20mm vastag, de közel kell hozzá menni, nagyon közel.

Az ágyújánál elvileg sebezhetõ, de csak akkor ha pont szembõl lõsz rá...nem igazán kivitelezhetõ.

Számomra meg is volt a 8.7 teszt szerver, 5 csata elég is volt.

Az új orosz light kb egy átmaszkírozott t50-2, jobban fordul, de gyengébben gyorsul, végsebessége ua. Ja és elég nagynak tûnik, de gondolom ettõl még semmi baj nem lesz a rejtõzködésével, hiszen orosz!😄

A t50-t eléggé megnyesték. 52 a végsebessége, a jelenleni stock motor a top, tehát 300LE, és elvették tõle az 57mm-est is.

E25 nagyon mozgékony, mint egy light tank kb, gyorsan céloz és lõ, páncél 0. Ez egy ideig fun, de messze nem ér 7k aranyat.

Brit artyk olyanok, mint a britek általában. Kicsiket lõnek, de gyakran.
Semmi extra.
A t6-os egész funnak tûnik. Light tank alvázra épül, a végsebessége 72km/h, de csak 450-et tud sebezni átlagban. Kipróbálni sajna még nem tudtam. A t7-es nagyon szopásnak tûnik, a top ágyúja csak 900-at sebez és 14(!) km/h a csúcssebessége.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Solten
B+ az L/70 van rajta a STUG-rol! <#hehe> Hulye ruszkik...

Saor Alba

Master91
Üdv, virtuális Wittmanok! 😊

Egy feladvánnyal indítanék - ha valaki megfejti, kap egy üveg virtuális hûtött bort, plusz dobok egy linket, amit talán nem ismer mindenki 😊

Szóval. Van egy tankod, 45 milliméter max. átütésû löveggel, meg egy ellenséges Matilda, amit otthagyott a játékosa, tehát nem lõhet, nem mozoghat. Sík terepen van. Melyik részét fogod lõni? 😊 Nincs idõ a legénység összes tagjának egyenkénti kilövésére. Ezen kívül felteszem (bár nem vagyok benne biztos), hogy ha szembõl pont a lövegét találod el, nem sebzed a tankot. (Mondjuk ezt valaki megerõsíthetné, hogy én is tanuljak valamit 😊 )
Master91
Eagle16
Mennyi iskolabusz...

Mi a szösz, kaptam egy invader medal-t pedig draw lett a csata vége

Master91
Sziasztok. Felraktam a 8.7 tesztet s ilyen hiba üzenetet kapok.. Járt már így valaki? connection interrupted connection to the server has been interrupted.
Reason: unsynchronization of components related to "Vehicles" (1001).
E25:
7k gold? Annyiért tartsák meg 😄
Az összes érdeme, hogy jól néz ki, de még legénységhúzáshoz sem jó. Egy kevés hp-ju, kicsit sebzõ, páncél nélküli tankkal való játék szerintem sok odafigyelést igényel, ami hosszútávon kifejezetten fárasztó. Nem egy megbocsátó, felhasználóbarát játékstílus.

112:
Erre kíváncsi lettem volna, de ezek szerint az meg mégsem jön.
Így számomra egy teljesen semmitmondó, tartalmatlan patch lesz. Le sem töltöm a teszt szervert sem. Artyk abszolút hidegen hagynak, az új light tankot meg a két új pályát pedig úgyis meg fogom tapasztalni már az elsõ nap...

Legalább lesz még egy kis idõm a már megkezdett ágak folytatására/befejezésére, míg nem jön valami számomra is érdekes tartalom 😊

Neki sem állok soha nem jön az le.Inkább húzom a t-32
Master91
5269 Mb a teszt szerver....mire letöltöm, teli lesz a szerver :/
GabeE3e
Anyukám szerint a 112 OP <#zavart2><#alien><#alien2><#kuss>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Kicsit MUHAHA kategória. 7k gold, pfff.

50 mm páncél, 75 mm ágyú. T7-ben.
Master91
Haver szerint reális, AT-15a is 7500 gold volt
Akkor majd karacsonykor felaron 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mit tud az a TD? 50 mili páncél, és egy 75 miliméteres vacak ágyú T7-ben. Gondolom ezt a bika kamóval és RoF-al tervezik ellensúlyozni, de nem tudom elképzelni hogy jó lehetne.
7000 gold. Azért van bõr a pofájukon...

Találtam, nem kell!
Hát én már pénzért sem nagyon tudok inni. 😊

Master91
Update: Storm confirmed that 112 has been removed from this patch, because it needs rebalancing (it was OP)

Ingyen reklám a 112-esnek 😄
Axon
Leendõ német TD ágról van már valami hivatalos/félhivatalos tech tree?
Neten nagyon régieket találtam csak.

A paraméterekrõl dobjál fel képet légyszives.
Vicces, én azért csak írtam nekik, hátha! 😄D
6000 írtak ha jól láttam.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Aki van teszten...
Added a German Premium TD, the E-25 (tier VII), to the Store

Ez mennyibe kerul?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

8.7 teszt szerver!

Csak nekem van beszarva az sg?

Kb. 10 hsz-t kell visszaolvasni.
Hali.Teszt szeró?? Valami infó esetleg valakinél??
És ez nem csukaorros, az értelmesebbje forgatni is fogja.
Igen de az egy bazi konténer amibe beledobtak egy 130 milist meg lánctalpakon gurul. 😄 Ez viszont szép védelmet kap.
Te fox ha az államokban,a perek hazájában élnél te milliomos($)lennél!
háááááát azért egy noob kezében HEAT-el nem nagyon lesz megnyerõ farmgép...
én nem félek tõle hogy sok lesz belõle, sztem alig fogunk látni belõle egy kettõt...
itt van példának a su-100y, az is durva mégis alig van belõle 😄
Passz, a faszbukon linkelte be egy ismerõs. 😊