World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Gondolom ekkora monitornál már kiállna a nyaka mindig a szélén nézegetné õket😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hú de zavaró a képernyõ közepén ez a sok mod, nem is lehet normálisan a tankok weakspotjaira célozni...
Nesu
Ezt akkor hogy hívják arany oldalak ???

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Zegi Norbi HUN
Múltkor volt ez a dolog, ha mégsem tetszik az átalakítás után,akkor visszaigényelhetted a goldot érte. Ezért kérdeztem hogy mi lett a vele szerzett xp-vel.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Még nem lehet.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Miért mi van a pörsivel?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Zegi Norbi HUN
Akik visszaigényelték a T26 super pershing árát, azoknak a vele szerzett xp-t hozzáadták a free xp-hez vagy elveszett, vagy mi történt vele? 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Nekem bejön a kevés arty azóta megtáltosodott a játékmenet is.
És még a brit Td-ket is lehet használni😉)
Úgyhogy biglájk a 8.6-nak

Tono34
T92-n mostanában gondolkodom, hogy eladjam-e. GW Tiger még kell vagy 60k xp a GW E-hez és utána eladom, de a GW E-t nem fogom megvenni. Francia 7-es artim van, de azt ilyen hatalmas "sikeres" idõszakban elõ se mertem venni. Ha elite lesz ezt is eladom, de meggondolom, hogy folytassam-e ezt az ágat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Meddig fog tartani a mostani allapot ? Szinte senki nem artyzik viszon biztos sokan nyignak miatta. Szerintem elvezzetek ki a dolgot... Ezt csak azert mondom igy mert en mar nem tudok jatszani.
Igen azt megfigyeltem,hogy elég magas. Ezekszerint az az ágyú kb annyit érhet,mint a T32-es gunja (még csak most fejlesztettem ki,csak hallomásból tudom,hogy nemsokat ér T8-ban,meg itt is szokták keveselni).

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

Addig állj fél lábon!😄 Sokan elrakták az artynerf után a t92-t. Ki fog egy minden aspektusában rosszabb tankot kifarmolni? Nem sûrûn fog elõfordulni randomban...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Nyomok már én is egy ilyen semmitmondó statot. 😄 Eddig 4 körbõl 100% winrate és 2000 WN7 a mai nap, egész korrekt. Ja és még farmolok is tier 10 be! TROLOLO!

Tono34
Én se szeretem a túl csicsás dolgokat, ezért is volt jó a Jimbo.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fasssza!!!! megy mint a barom és 2 valamennyi alatt tölt
és jó kicsi célpont
Aki tesztszerverezik, milyen az E-25?

* csata indulasa utan
Artyzni csak akkor dogunalom ha a mindenki altal elfogadott modszert hasznalod .
Csata utan be a palya szelere es ott ulni a vegeig. Ez alol kivetelek a vilagito lassu iskolabuszok. Azokkal nem is lehet maskepp.
En még az m40/m43-al is turaztam. Az ellenfeltol a full hp-s t62-a kilotte a csapattasam aki foglalt majd mosolyogva irta hogy induljak a vizbe mert mindjart erkezik. Ahogy atkuldte mar halott is volt. A bazisa mellett ultem es varta ra. Erre nem szamitott 😊
Nem lesz kapható, de vannak nála jöbb T8 prém tankok. Ez a legszarabb. A frontja kemény, de van egy T8-ban gyengécske ágyúja (105mm T5E1), lomha és kurvanagy.

Az igen,értem. Akor én ezért nem láttam még soha ilyet. Igaz nem is játszom teljesen az elejétõl. Érdekes tartáj,nagyon tetszik nekem. Gondolom már nemlesz kapható.

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

Nesu
N egy kis öröm reggelre ,a mai nap elsõ 6 vereség után ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Az uj nemet tizes medre is azt mondtak hogy nagy szar lesz mert papir aztan megsem ugy lett. Majd errol is kiderul hogy uberkiraly.
xD

Aztán majd jön a következõ miniquest, hogy: mennyé 15-15 csatát t8-9-10-es brit férgekkel, oszt kapsz 500 aranyat, meg lõdd ki õket 1 garázshelyért

és lesz majd QQ.😊

Tono: a gyárit használom most a "vanilla reticle reload timer" moddal, ami töltésidõ számlálót meg életerõ %-ot ad hozzá.

Nem szeretem a csicsásakat, mert mindig becsapják a szemem, vagy kiégetik a retinám, nekem elég ez is.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Zegi Norbi HUN
Esetleg nem tudja valaki, hol tudom megnézni, hogy hányadik vagyok jelen pillanatban az elért xp pontokkal?

Beszarok, ez nem az én napom. Lövöm T 29-el a Jagdtiger 88 hasát, criteket ütök nem sebzek... mire észreveszem hogy átváltottam HE-re... fasza...
Dettó. Hülye fejemmel megpróbálom kompenzálni többieket, aztán mindig egyedül maradok a túlerõvel szemben. Az érdekes az, hogy ennek ellenére a másik oldal hamarabb elveszik...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Eagle16
A teste mindig is erõs volt, 120mm erõsen döntött. A tornyát lõjed.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tono34
Kiegészíteném, Senki nem fog játszani artyval? 😄

Tono34
Nem vettem észre, hogy laggolna tõle, mit tettél fel helyette?

Senki nem fog játszani az angol artyval?
"How terrible..." xD

az ARL44 mióta bírja a kv1s legnagyobb lövegének a közvetlen találatát 12 méterrõl..? ^^

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jajj archer az mekkora fail lenne😄
Tökmind1, faluhelyen elmegy!😄

Olyan szó nincs, hogy lagzott... Ha azt irod hogy Bagzott, akkor azt elhiszem, de lagzásról még nem hallottam.

Amire te gondolsz, az a Laggol.

Hátrafelé néz az ágyúja, ezért igazából tolat, mikor megy elõre! Egy kis ízelítõ, milyen lenne a játék az archerrel, kell ez nektek?😊

Ez a t10-es brit arty meg mindenben rosszabb mint a t92, sok értelme volt berakni... se HESH lõszer, se semmi különlegesség... senki nem fog játszani ezzel se...

A Konisch mindenben jobb, mint a 88-as, kivéve a sebzését. Szerintem a legjobb löveg a VK-ra. Ráadásul, ha szereted a gyorsan forgó kisebbik tornyot, arra is rászerelheted.
Nálam is ugyan ez, megfûszerezve egy jó kis folyamatos laggal...

3 napig tartott mire rájöttem és közben 2x raktam újra a játékot, hogy a jimbo célkereszttõl lagzott, de istentelenül. 2 éve azt használom, ilyen sem volt még.

Tono34
Pontosan így vagyok vele én is.

Sunsetjoy
Ezért "örülök" neki, hogy most nincs prémem. Prém esetén se játszom órákon keresztül, de mégis többet- hiszen azért fizettem, pazarlás lenne. De így, hogy éppen nincs prémem, ha felhúz a játék, kilépek...

Amúgy meg a fenéért nem ülök fel a lemmingvonatra...? Folyton úgy játszok, ahogy nagyjából értelmesen kéne- de azon kapom magam, hogy másod-harmadmagammal várjuk a támadást - és ilyenkor persze hogy nálunk jön szembe az ukrán front. Mert az ellenfél szerencsésebben osztódott, illetve felfedték a szuper taktikánkat, és a könnyebb útvonalat választották 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ezt pre-orderdd csomagban lehetett venni a játék indulásakor, asszem 30k HUF volt 1 év prémmel együtt.

Én a héten hasonló okokból alig játszottam. Csak CW, de ott is tegnap az elsõ meccsre kikaptuk a PIO-t. Fákk. 15-10 lett.

Az egyhetes szopóág úgy látszik véget ért 😊😊😊

A tegnapi nap átlaga:
Csata: 10
Gyõzelem: 10
Túlélt: 8
WN7: 2086

És mindenkit megnyugtatok, tudom hogy nem rajtam múlt ;-)
De nagyon faxa végre a broki jó oldalán lenni 😄

Más: VK3601H-n megéri a Konisch ágyut használni a 88-as helyett? Most néztem WOT-os videókat és úgy tûnik a skillesebbje Konisch-t használ. Én nagyokos persze meg sem vettem, csak a 88-al toltam...
Tono34
Az elmúlt 3 napban alig megyek 30% fölé, szörnyû milyen csapattársakat kapok.

Maala
Tyû, te jó ég, mekkora fos ágyú... 0,42 pontosság? Omg.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Def pontra, te cock, de már mondtam, hogy tegyél fel WOTStatisticsot. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

E-25 bejövõs nekem is Su-100y áráért meg is venném.
Új pályákra nem dobott viszont majd minden meccsemet elvesztettük függetlenül a sebzéstõl meg ez az oldalanként 8db X-es tank abból 3 brit X-es Td...a teszt szerver varázsa...😉

Ennyi.
Amikor anno azt írtátok sokaknak, hogy vegyenek artyt és õk is lõjenek ki egy lövésbõl T10-est, azzal az volt a bajom, hogy dögunalom az artyjáték és nekem nem kell. Viszont a vegyetek ti is TD-t és játszatok vele, már sokkal jobban mûködik. Ugyanis a TD játék nagyon élvezhetõ véleményem szerint. Nagyrészt TD-vel játszom mostanában, eddig is szerettem õket, de az új patch óta abszolút aláírom, hogy erõsebbek lettek. 4 ágat húzok egyszerre és rettentõ élvezetes csatákat lehet velük menni és nem úgy, hogy a bokorban ülök velük, mert az ugyanúgy dögunalom lenne, mint az artyzás. Direkt a francia és az orosz új TD ágat húzom, amivel egyértelmûen támadni kell. A brit TD-k is támadók a sebességük ellenére vagyis én azokkal is megyek a frontba egyfolytában. A Ferdinánd meg egy csoda. Én már alapágyúval is szerettem, de ez a fullos ágyú hihetetlen jó. Mindenkinek ajánlom ezt a hegyet kipróbálásra. A medekkel való játék továbbra is jó, én nem érzek különbséget.
Szóval hajrá emberek, tessék TD-kbe ülni, megéri, mert tényleg nagyon jók most és nem sírni miattuk. :-)

JeffDunham
Az lemaradt, hogyha a Valentine-ból (tier 4-es tank) húzod ki a Bishop-ot (5-ös arty) akkor 19.600 xp-t kell gyûjtened. Én valószínû ezt fogom tenni, mivel a 8.7-ig szépen leduplázgatok és máris 5-ös artyval kezdhetem az ágat.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Tetszett hogy ezt már 5.-én kérdezed meg. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Kigyûjtöttem magamnak de megosztom veletek is, mennyi xp-t kell gyûjteni az artykkal. Ezek az adatok a mostani tesztszerver adatai, változhat még sokat.

Kis jelmagyarázat:
2= ezen a szinten mennyi kell hogy fullos legyen az arty
2-3= kettes szintrõl mennyit kell gyûjteni a következõig, vagyis a hármasig

1-2. 150 xp
2. 90 xp
2-3. 1350 xp
3. 3100 xp
3-4. 5250 xp
4. 1100 xp
4-5. 14.750 xp
5. 6.100 xp
5-6. 31.000 xp
6. 6.650 xp
6-7. 64.750 xp
7. 23.000 xp
7-8. 118.200 xp
8. 36.300 xp
8-9. 202.000 xp
9. 83.000 xp
9-10. 267.000 xp