World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hátöö mert általában noobok kocsikáznak vele! Gyanús nem? <#pias>
nekem ellenfélként a pz3/4 nem ellenfél.... kiröhögöm aztán kilövöm 😄
vicc az a tank számomra ha velem szembe jön
Eagle16
Kép.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Amúgy meg ja. Bár enélkül is van belõlük elég, T21-el izgalmas köztük a csata...

ki fordította ? hibásan van magyarra fordítva.

eredeti:
- the three most important factors for WoT’s rating system are winrate, average XP per battle and average kills per battle

tehát:"a WOT értékelési rendszerének három legfõbb paramétere..."

SZÓ SINCS MM-rõl!!!

ez az értékelési rendszer az adatlapodon található "rating"

Nem értek egyet, az ágyú az bõven jó, ha nem a saját tierje legnehezebb szarjaira akarsz lõni. Gyors, és aláírom hogy papír, de ha jól forgatod, meg szokott esni, hogy lepattan, persze nem az op KV1S troll ágyúja, mert az kinyír kb. 1 lövésre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gódot a nagyágyúba és egy marha agilis, középtávon pattogós, viszonylag átütni is képes tank lesz belõle. 😊

Nekem ezzel a felállással nagyon bejött. Mondjuk a kistorony 75-ös kombót nem próbáltam.

Azt hiszem visszaveszem a PzIII-at!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

egy jó van benne, a mobilitása...
viszont papír és szar gunnal van szerelve...
legrosszabb választás farmra
kv-1, churchill-1, m4, stug3, su85, m10, t-34 mind sokkal jobb, élvezetesebbek és sokkal jobban hoznak
VK3001D kedvencem, VK3001H-t a 88-as miatt szeretem, VK3002D viszont egy kicsit kiábrándító a felemás ágyúfelhozatal miatt, ami abban a tierben gyengécske.

Új madárhangok.
Nem értem a problémád, nekem is van egy III/IV-em, jó kis tank az, farmolásra nagyon jó.

Eagle16
VÉGRE. Ez olyannyira nem lesz nehéz hogy szerintem 1-2 millió simán összejön majd belõle. Fõleg hogy a Centurion-ra most alapból +30% kredit van 😄

Még több ilyet a népnek, aki nem teljesít ne is egyék 😊

én is erre gondoltam😊

én tudok pár változást, csak elmagyarázni nem tudom😄😄, látni kell

Azt nem tudom, hogy az akcióban a +kredit%-ok összeadódnak? vagy szorzódnak? Pl. ha Tigrissel bekerülsz a top3 dd-k közé, akkor 1,3x1,3=1,69 -> +69% kredit? Jó lenne 😊
farmra fel!!!!! 😄DD
asszem meg gazdagodok a hétvégén
Fjordon mi változott, tudja valaki?

Master91
Sing halelujaaaa !!!!
Az lehet, amit Tessellia linkelt, én csak kopizok.
eredeti forrás?

It\'s a trap!!! :)

Egyre gondoltunk😄

- Storm megerõsítette a hírt, hogy a 112-t egyelõre még vissza kivették a játékból, mert néhány jellemzõjén még finomítani kell. (Értsd: totál OP volt.)

- A Superpershing MÉGSEM LESZ ARANYRA VISSZAVÁLTHATÓ a 8.7-ben.

A patch amerikai verziójában már érkeznek:

- Brit tüzérségi fejlõdési fa.
- Loyd Gun Carriage (tier 2)
- Birch Gun (tier 3)
- Sexton II (tier 4)
- Bishop (tier 5)
- Crusader 5.5-in. SP (tier 6)
- FV304 (tier 7)
- FV208 (tier 8)
- FV3805 (tier 9)
- Conqueror Gun Carriage (tier 10)

- Érkezik az új szovjet könnyû harckocsi, az MT-25, amit a T-50-2-t váltja. (A csere pontos menete a T-50-2 tulajdonosok számára a hivatalos verziófrissítéskor fog kiderülni.)

- Kapható lesz az új német prémium TD, az E-25.

- A T-50-es harckocsit újrabalanszolják.

- Új, urbánus szovjet téli pálya - Belogorszk-10.

- Az új megjelenítési rendszernek megfelelõen Highway és Port térképek újra lettek dolgozva.

- Változtatások történtek Malinovkán "Támadás" csatamódban.

- Bizonyos grafikai effektek újra lettek írva.

- Kijavításra került néhány olyan rombolható tereptárgy, ami a kelleténél sokkal jobban lelassította a harckocsikat.

- Több tereptárgy vizuális modellje újra lett dolgozva.

- Apróbb egyensúlybeli finomítások a 8.6-os MM rendszerével kapcsolatban.

- Megtörtént a különféle nemzetek harckocsizó állományának névsor bõvítése.

- A 8.7-es patch-ben az ágyúk pontossága meg fog egyezni a 8.6-os verzióban foglaltakkal.

- A 8.6-os patch óta a Fjords pálya mindkét kezdõoldalának nyerési esélye 50% körül van, szóval nincs szükség belepiszkálásra.

- Felröppent néhány pletyka egy új, "Maus" jellegû szovjet nehéz harckocsi fejlõdési ágról (fene tudja honnan szedhették ezt a ruszkik), viszont ezen híreszteléseknek nincs valóságalapja.

- A WoT meccsbe sorsolási rendszerének három legfõbb összetevõje a gyõzelmi arány, a csatánkénti átlagos tp mennyiség, illetõleg a csatánkénti átlagos ölések száma. (Ezt értelmezzétek nekem légyszives. Toweliee)

- A játékban az IS-6 mechanikus sebességváltóval rendelkezik. Ezzel kapcsolatban egy játékos hivatkozott bizonyos forrásokra, miszerint ezeknek az IS-6-oknak valójában 43 km/h-val kellene haladniuk a mostani 35 helyett. SerB megígérte, hogy utána fog nézni a dolognak.

- A 10-es tieres Object 430 nem fog 122-es ágyút kapni a 8.8-as patchben.

- Prémium jármûveket azért nem lehetett aranyra visszaváltani eddig, mivel sosem változott megy gyökeresen semmilyen karakterisztikájuk.

- Két ledõlt fa takarási módosítója nem számít egybe - mint ahogy több egymás elõtt álló bokoré igen -, illetõleg egy kidöntött fa és egy bokor bónuszai sem kumulatívak.

- Egy állítólagos német könyv szerint a VK100.01 igenis tényleg létezõ projekt volt, ez a kiadvány pedig az ex-Szovjetúnióban elsõként Yuri Pasholok birtokában volt.

- Mi várható a Párducos fejlõdési fával kapcsolatban? "Számítani lehet némi buff-ra a 7-es, 8-as, és 9-es tierekben."

- A WoT-ban azért nem pusztítható el minden tereptárgy, mert az szerver-kliens szinkronizációs problémákat indukálhatna.

- Ahhoz, hogy ne kelljen a készítõknek ráfizetniük a játékra (viszont így még profit sem lesz rajta) - nagyjából 50.000 aktív WoT játékosra van szükség.

- A jármûvek vázainak egységesítése során a T-34 és T-34-85 valószínûleg nem kerül összevonásra, illetõleg az utóbbi, valamint a Type 58 marad 6-os tierben.

- Az, hogy a legtöbb nemzet különféle fejlõdési fái gyakorta nincsenek azonos elrendezési formában - van ahol a felsõ sor a tüzérségé, van pedig ahol lentre kerültek azok a jármûvek - az azért van, hogy a fejlesztési fák könnyebben átláthatóak maradjanak.

- Mind a 112-nek és 113-nak 68 fokos szögben döntött a homlokpáncélja.

- Valószínû, hogy a WoT Generáls játék felhasználói felülete egységesítve lesz a sima WoT-éval."
Na ez már kivitelezhetõbb:

Mission: Strike Them Down!

We have a mission for you this weekend, commanders! For every random battle you play, if you are one of the top three damage dealers on your team (whether your teams wins or loses), you’ll be rewarded with 30% extra credits!

Azért ez már valami! 😊

"We have a mission for you this weekend, commanders! For every random battle you play, if you are one of the top three damage dealers on your team (whether your teams wins or loses), you’ll be rewarded with 30% extra credits!"
Minden prémiumvasba van külön legénységed?
Hát azt nem is mondtam, hogy jobb a páncéljuk mint a ruszkiknak, de ha nem rohannak velük elõre, akkor kellemes tankok tudnak lenni.
hát akkor hajrá! <#vigyor0>
épp most mentem M4-el.... a híres VK-kba 300akat sebeztem a 105össel, tényleg marha jó tank 😄 a KV-1be meg 30-40eket sebzek max
Nesu
épp azon harcolok ,hogy meglegyenek ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

sima ügy

Hát azért ez így nem jelentettem volna ki..
Szvsz a Vk-k elég használhatóak, fõleg a 36H, de a Vk30.01d sem rossz.
Jpz4 az tényleg hulladék, de a többi bõven megteszi.

Jó kis tank ez! 😄

próbálj vele leverni egy KV-1et<#nevetes1>
amint látom németes vagy 😊 és sikerült össszegyûjtened a leggagyibb német tankokat 😊
na jó a Hetzer jó tank.... 105össel, meg mág talán a pz4S ér valamit....
de ha tovább mész az ágakon ott már lesznek igazán jó tankok...
Tiger, Tiger P, Tiger II, VK4502A, JP, JP II, Ferdinand, Panther, Panther II...
a low tier németek sajna szarok.... vagyis Stug3 jó, meg nagyon low tierben Pz2 meg Pz1C
Mi bajod a pz3/4-gyel?

Nesu
a #238676 hozzászólásomban megtalálod a tankjaimat a képeken alul sorban ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

hát... ha jól láttam múltkor a garázsodat nem sok értelmes tankot láttam :S
pz3/4-el mentél amikor élõben közvetítettél....
ami képen van az a tank is egy kalap szar :S
milyen tankod van még?
Nesu
amim van mind értelmes ...

már csak egy értelmes tank kellene 😄
azon mit reménykedsz ? miért váltanák vissza ?

Zegi Norbi HUN
Oké, köszi😊
Akkor már csak a T34-ben reménykedem😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Storm:
"A Superpershing MÉGSEM LESZ ARANYRA VISSZAVÁLTHATÓ a 8.7-ben."
Van esetleg olyan mod, ami mutatja a célkeresztnél vagy valahol a becsapódás várható szögét? Ill. azt, hogy adott helyen konkrétan milyen vastag a páncél? Nem lenne haszontalan dolog 😊
Nesu
ez a fraps gombkombinációja ,kõlönben ilyen :