World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ránéztem Leo statomra és... mi a pékre ad ekkora effit? Nem epénisz méregetés, mert szvsz tök átlagos stat, csak nem értem...capelni nem szoktam, spotolni is ritkán, általában hátulról osztom az eszet, semmi extra.

Pikcsör
köszi a válaszokat akkor hagyom 😄
Reggel 7kor.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
nagyokat nevettem ahogy tolatva rohangáltál az ellenfél artyiánál 😄
Hajnali kettõ felé, talán.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem tegnap elõtt volt ilyen, szóval nem vagy egyedül! Együtt tudok érezni!<#vigyor5>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hali elszeretném adni az egyik tankomat, mert már nincs hely, de nem engedi a játék, azt írja, hogy a mai napi limitet túlléptem.(pedig reggel adtam el pár darabot)Mikor vált napot?
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Férõhelyek hozzáadva: 1
az amcsi szerveres eventet küldték ki, ne foglalkozz vele

ezt kaptam ma a freemailre, de a hivatalosban meg nemtalálok róla semmit se.

Join us in rolling out this Independence Day with a boom! This weekend's 4th of July events and specials will light up the battlefield. Sign in to World of Tanks and take advantage of the x5 XP bonus running all weekend long!

4th of July Weekend - Huge XP and Credit Bonuses

x5 Experience for the First Victory of the Day Through the Entire Weekend
x3 Crew Experience at Tier X, x2 Crew Experience at Tier IX in All Battles
100% Credit Income Bonus for Tiers V and VI in All Battles

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Srácok, lesz Július 4.-e alkalmából 5x?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Ez kérlek szépen egy tank 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszönöm. Itt meg sem néztem. =)

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

Sziasztok! Láttatok már ilyen tankot? Ez mi ez?
[/url][/img]

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

vicces a tier VII-s arty, elõre ugyan 14 km/h-val megy, de tolatva meg -30 :S, meg érezhetõ is mintha menne gyorsabban 14-nél csak a váltója beragadt

It\'s a trap!!! :)

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2013. július 4. 23:02:24
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 2 114 (x2)
Szerzett kredit: 22 903
Csatában elért Achievement: Megszálló
Én kaptam a csapatban a legtöbb xp-t,ilyen sokat érne a megszálló?

elsõ benyomások a tesztrõl:
új map kurva jó
E-25 nagyon fun
MT-25 nagyon szar... lesz +1 free slotom
Nem tudom ha már meglátom õket már az is bosszant, ugyanúgy, mint az arty. Egyébként nem lõ ki sokszor TD, de az is rettenetesen felbosszant, ha kilövi valamelyik csapattársamat, utálom mikor egyhelyben állnak és lövöldöznek 😄

Viszont nem örülnék, ha nem lennének és annak se örülök, hogy ilyen kevés arty van (túllõttek a célon, 3as korlát kellett volna sztem), mert meddel a TD és az arty a legkönnyebb célpont még most is. Azért egy t110e5re vagy egy IS-7re nem igazán merek rámenni 1vs1 ha fullon vannak.

Egyszerûen csak bosszantanak 😄
Maala
Nem, csak azt próbálja bizonyítani (slusszpoén, hogy egy akárhonnan leszedhetõ, majd bármilyen néven feltölthetõ képpel), hogy bár nagy az IQ-ja, a játékban ettõl állhat még egy szellemi fogyatékos szintjén.

Hihetõ sztori. Egy hozzá hasonló csimpánz még el is hiheti...

A nagy wn7-tõl nem lesz nagyobb a farkam, nagyobb az önbizalmam. Egyetlen dolgot viszont biztosan mutat: Hogy kreatív vagyok, és tudom használni az eszem... Ezáltal több sebzést, killt elérni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Morfi
Szerintem az a hab a tortán, mikor visszakérdez az egyik vörös, hogy ezt iróniának szántam,hogy: "milyen" thetséges csapat ismét. 😊

nekem most egész jó a hetem
belõttem ugye a 3napért 1 hét premet és mintha a tudásom is feljavult volna 😄 (nameg a vállamat nyomó utolsó 3/3as vizsga terhe is lekerült hétfõn)
most már csak a lánctalpat kell kifarmolni valahogy a VKA-val

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

És igen, ezen a tortán a vérvörös csapatok a hab.
Nekem ma semmi se jön össze, persze ezt a legutóbbi pár tucat csatában már magamnak köszönhetem, kapkodok, meggondolatlan vagyok. Volt olyan, hogy a platoontársamnak írtam chaten, közben a tankom lebucskázott egy méretes ugratón. HP 60%-a, a motor, a vezetõ, és az ammo rack suttty! Úgyhogy most egy ideig pihentetem a dolgot.
Morfi
T8-asokkal ma én is produkáltam vagy 35%-os gyözelmi arányt, de tuti bennem olt a hiba és nem a pirosan rikító csapattársakban 😊

Túlzottan sok nincs, de kötõdik ehhez a közösséghez😄<#nevetes1>
Jah, tényleg, akkor 15 cm felett lehet overmatchelni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem akarok közutálat tárgya lenni, DE...
Nekem volt Foch TD-m.
Aláírom: CW-re szinte csak ezzel jártam, és volt olyan CW amire össze tudtunk szedni 2-t 1más mellé.
Ott brutális dolgot lehetett mûvelni, mert volt akivel összebeszéltél.
Randomban viszont nagyon esetlennek éreztem.
1. olyan francia tank aminél a revolvertárat inkább hátránynak éreztem.
Ha jól emlékszem 50 mp töltés, és ha 1et mellélõttél gondolkozhattál azon, hogy 2 lõszerrel várod a full hp-s enemyt (biztos nem lövöd ki 2-bõl)/ bevállalod az újratárazást úgy, hogy ott van az ellen a ház másik oldalánál és bízol benne, hogy 1 percig gondolkodik azon, hogy rád menjen-e.
Nagyon akartam azt a tankot, de néhány random után elõ se vettem, csak CW-re.
Mondjuk 1x volt ellenpélda, igaz gyakorlóban:
Valamiért be akarták bizonyítani, hogy nem lesz jó CW-re, mert 2 Is7 simán meg fogja majd enni. (nem értettem a logikát, de mind1)
Annyi elõnyt kértem, hogy õk támadjanak (mivel Cw-n is védõtank elsõdlegesen). Rámjöttek 2 Is7-el. 1 lövés pattan, második 2 sebez, de nem halt meg a célpont.
Onnantól kezdve 2x táraztam újra, mert nem tudtak kilõni addig 2en. (még nagyon új volt a jószág, sima Foch-ból is alig volt, nem ismerték a gyenge pontokat, de még csak az elsõt táraztam amikor már mind2en az oldalamban voltak)
Akkor mondták, hogy lehet mégis jó lesz majd CW-re. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

modnjuk annak is van itt létjogosultsága 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hagyd, leírta a véleményét repcsis gémrõl...
Jogos.
ne bántsad, 150es az iqja õ jobban tudja 😄

Eagle16
50 az, a Tier 8-asé 40.

Ezt nem szeretem az Mle. 48-ban, muszáj teljesen szemben állni, mert amint rálátnak az oldalára egy kicsit is akkor át is ütik, és a frontja nem igazán véd 225-ös átütés ellen, kb. 3 lövés minden nagyobbnak. Inkább csak a Tier 7-eseket lehet ezzel idegesíteni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Te most azért rinyálsz amiért minket baszogatsz a WOT-al kapcsolatban?
Eagle16
De mondom én nem játszom velük és ellenük sem sûrûn, szóval nem jelentem ki hogy jól kivannak egyensúlyozva a Tier 10-es TD-k.

Csak múltkor is volt egy ilyen kijelentésed, hogy TD-vel a legkönnyebb játszani mert csak a bokorban kell ülni hátul...hát ha játszottál volna TD-vel akkor nem mondanál ilyet, aki csak a bokorban ül hátul az max. szerencsével nyer csatákat. Igenis aktívan részt kell venni a játékban hogy jöjjön a sebzés, néha közelharcba is kell menni és az torony nélkül fájdalmas, frusztráló...

Én játszom TD-vel és közepes tankokkal is, nehezekkel mostanában nem, de csak Tier 9-ig, úgyhogy nem sûrûn futok össze a nagyokkal.

Közben elmentek World of Warplanesni. Hát sajnos azt kell mondanom, hogy a játék nagyon.... Kritikán aluli :S.

Összecsapott gány ! Nem ismeri ki magát az ember a játkon. Azt sem tudom, hogy fejlõdhetnek a repülõgépek. Nem úgy fordúl, fizika gyakorlatilag semmi ! Ennek a játéknak kapáltak. War Thunder mellett labdába sem rúghat, de ha WarThunder nem lenne, akkor sem játszanék vele. Szûrnyû, kár volt megcsinálni ezt.

Foch oldala az 40, kicsit kifordul, akkor már 120 mm ûrméretû ágyúval overmatchelhetõ.

Egyébként az Object 263 motorháza is könnyen átlõhetõ közelrõl ugyanez effekt miatt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mi most szakaszozunk Tesseliával és igen. Minket is.
A válasz egyszerû: pl a fos 155-nek majd 21 LE jut egy tonnára, míg a pattonnál ez kevesebb mint 17.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Azért gyors mert az összes páncélzata a frontján van, oldalt a 155-ös Foch is valami 50mm nem?

Az Obj. 268 ami még viszonylag gyors, de annak meg tényleg nincs valami erõs páncélzata a lövegpajzson kívül...az inkább trükkös, mert kis célpont nagy lövegpajzzsal.

A Maus meg körös-körül jól páncélozott, azért nem megy 80-al és azért 200 tonna.

Én elhiszem hogy nagyon erõsek, de pont hogy közepes tankkal nem kéne komoly gondot okozniuk, te meg nagyrészt azzal mész, azért nem értem mi van. Oké hogy most már nincsen 10 SPG egy csatában, szóval a TD-k azt csinálhatják amit kell nekik, de ettõl még nem kell elfelejteni gondolkodni, a 155-ös Foch-on is van két nagy gyengepont, lehet trackelni, gold ammo meg mittudomén...

eléggé sántít ez a dolog, nem spg-rõl beszélünk...😄 + ha ennyire egyszerû miért nem húzod ki, ne mond nekem, h mazochista vagy és jobb "szenvedni" med-ben, miközben ott az obj.268 v a fos155 😄
GabeE3e
Ha ennyire faszák,akkor vegyetek ti is.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ugyaninnen:
"World of Tanks formerly had an armor homogenization factor that could vary between 100 and 120% to represent different armor quality. It has since been removed from the game."

Persze, mert a ruszkik szívtak volna...
Általában õk húzzák a rövidebbet, ez mondjuk nem változtat a tényen, hogy mekkora low noobbarát néhány ékes TD. Legegyszerûbb, beállsz a bokorba és lõsz, rólad úgyis lepattannak 😄
Az addig OK, hogy kapnak 300mm átütést és 900-1200 sebzést és burtál front armort. Ezt még lenyeli az ember. De amikor egy ilyen monstrum legyorsulja és leforogja például az M48 pattont, akkor azért felmerül az emberben a kérdés, hogy a lótúróba tud ennyivel menni, ha ilyen vastag páncélja van és ekkora csövet cipel. Avagy miért is nem megy 80al a Masu??!!!
Ezt hol találom?

Lehet,hogy egyszer megerõszakolták valamelyik medjét gangbang party közepette a td-k. <#idiota>

elképzelhetõ,h onnét datálódik ez a fóbia 😊

Igaz igaz, a sok object közt már keveredek.
De nagyon rossz ez az fv4202 vadászat. Ha néha szembejön mindig a centurion 7-el megyek. 230 átlagsebzés 2000 hp ellen, sok sikert.