World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint tanult kollegák kifejtették ez azon ritka esetek egyike amikor maximálisan igaza van.
Opé egy tank? Húzd ki és menj azzal.
Kevés az fps? Ezt marhára nem értem mert egy lassan öt éves gépen játszok 4870-es VGA-val és nem nagyon megy 50 alá.

Nem jó:
1. A többség arty nerfet akart, kivéve az artisták.
2. A nerf után sírnak az artisták, hogy túl lettek nerfelve, a többség szerint meg pont most balanszosak.

Mert lehet sírni, hogy túl lettek nerfelve és használhatatlanok, ami így nem igaz. Az artyhoz is szükséges most már szakértelem, hogy jó köröket lehessen vele futni. Nem elég beülni egybe aztán kattintgatni és élvezni a pár ezres sebzést.

Nekem például 8.6 elõtt gw panther-ben nem kellet erõlködnöm egy egy jó körért fõleg a top ágyújával, na most egy közepes kört sem tudok vele futni, mert amúgy egy hobbi artista voltam. Aki profi az még most is tud vele játszani. Mert ugye a nerf miatt az emberek óvatlanabbak is, így a célpontok is könnyebbek lettek, cserébe "nehezebb" eltalálni õket és lassabban lehet pukogatni.

A nagy nerf után "Ó Borzalom" láttam 6 killes arty-t láttam 4-6k sebzést bevivõ artyt stb... Tehát aki profi artista az még most is az.

De játék szerintem sokkal élvezetesebb lett, az sem szokott zavarni ha egy arty lõ ki. Mert nem kell állandóan kövek mögött kuporogni 5-6 percekig. Nem kell rettegni, hogy ha elgurulok a következõ kõig vajon mennyi atom fog csapódni rám. Ha meg tényleg csapódik akkor így jártam, 20-bõl 1-szer belefér nem leszek tõle mérges.

Ez a patch a legjobb eddig mióta játszom a wot-tal, (2011) mert egy olyan akut problémát kezelt szerintem nagyon jól, hogy le a kalappal a fejlesztõk elõtt. Ezt szerintem jól oldották meg.
Hi.Ezért fogok átnyergelni a WarThunder tankjára:"Ó bocs,többé nem költök rátok!"

popey8
Én biztos nem is fogok rinyálni a vélt túlzott arty nerf miatt. Úgy kell nekik vagy máshogy fogalmazva: Ó, borzalom😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

am ja, vannak normális beszólásai, de vannak bunkók is 😊
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem tetszik ez a lazaság :d
És ha belegondolok, mindháromban igaza van. 1. egyértelmû. A 2. mindenki a wg-nél keresi a hibát, mielõtt szétnézne a saját háza táján 3. a többség arty nerfet akart, meglett, most meg ez a baj?

Nézd, ez egy light tank. Ha nem akarsz a hatékonyságra pénzt áldozni, akkor ne keménykedj a nagyokkal. Felderíteni bármelyik ágyúval lehet.

Serb megint alkotott XD

- K.: "A "tárazós" harckocsik kiegyensúlyozatlanul túl erõsítettek!" V.: "Ó, borzalom! Gyorsan szerezz akkor te is egyet, és irány gyakni! Ja, hogy az ügyesebb játékosok híg bélsalakká lõnek miközben tárazol, aztán majd amiatt fog menni a rinya? Bocsesz, de az ilyesmire sajnos nincs orvosság..."

- K.: "Túl kevés lett az FPS-em!" V.: "Fejleszd fel az abakuszodat minimum egy zsebszámológép szintjére, de ha már ott vagy, mi lenne ha ki is pucolnád, majd friss drivereket telepítenél, stb-stb..."

- K.: "Az artik túl lettek nerfelve!" V.: "Ó, bocsi, hogy elfelejtettük kikérni a véleményedet, amikor épp ott jártunk. 😞 Ám sose feled, a Te véleményed is roppant értékes a számunkra!"

Tegnap velem volt E75 ö volt a top tank.
Én a Lõwét próbálgattam sajnos elbénáztam kiszedtek na mondom megnézem az E75-öt mit alkot:
4!!! lövésbõl mindet mellé lõtte egy 20 méterre lévõ Is3- felett.
És minden lövésnél farral!!! jött ki a fedezék mögül.
Szerencséjére a lánccal benyelt egy lövést.
De azért elég égõ volt hogy egy "egylövéses" tank bontja lefele a kis drágát.
Szerencsére az 5-re eltalálta de az a tank megbocsátó vas még az ilyeneknek is.
Már alig várom hogy meglegyen....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Roger6
Azért több XP-t vártam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Persze, ez egyértelmû. Egy E-75-öt is könnyû balfék módon vezetni, és egy akármilyen ratyi járgánnyal is lehet nagyon alkotni. A driver a lényeg.
Elég egyértelmû, de gondoltam az is lehet az okok egyike, amiért csak ez az egy 8as prém tankja van és ilyen jó a statja, hogy a tank is jó, nem csak a játékos.
Tuti nem elsõ accja a srácnak.
Rossz kép volt, ezen látszik a háttérben:
Gyakran esik szó arról, hogy milyen tank az FCM50t.

Egy példa, akivel az elõbb futottam össze. 9es csata volt, a háttérben látszik mit alkotott.
Bár lehet érdemes megnézni pár száz csata után, de elsõ ránézésre meggyõzõ. Persze lehet azért vette ezt, mert francia heavyre akar legénységet húzni és amúgy ugyanígy menne minden tankkal, de ha lehet vele ilyen eredményt elérni, akkor nem lehet olyan rossz tank.
ja egy sorozat 20k. Hogy én erre nem gondoltam. golddal 71 penetration alap ágyú simával 78. Más tanács?

viszont a WZ-120nál már okés a 10 sec reload. Az nagyobbat ver oda és a páncélja is egész jó 😄
Miért akar mindenki minden tankkal mindent megölni? <#falbav>

Az egy "scout" tank, mit vársz tõle(fõleg, hogy még így is érvényes a +-2 mégis folyamatosan megy ezek miatt a sírás)? Vagy tanuld be minden tanknak az összes weakspotját és tudd, hogy az aktuális tankod ágyúja hol viszi át fixen, vagy tanulj meg spottolni vele.
Ha van egy kis eszed trackelsz mindenkit (1-4 embert) azzal a 4 (asszem 4) lövéssel, amit el tud engedni, sõt, ha elég ügyes vagy talán még be is fejezheted a low hps tankokat.

Az emberek 90%-a még mindig nem jött rá, hogy nem egyedül játszik a játékban és nem neki kell megölni minden ellenfelet..(figyelni kell a többiekre is, nem csak csõlátással menni elõre) és ez független attól, hogy mennyire bénák a társak, egy trackelt tankot még vérpistike is el tud találni és jó esélyel sebezni is.
Szerintem is kiba. jó tankocska, csak ahogy mondtad hátul kell maradni!
10sec rld time-al amúgy sem lehetne elõl akciózni, hát még így, hogy páncél az 0.
Nájsz. 😊

Próbáld meg a pom-pom ggold ammo kombóval. Úgy ki lehet filézni a bárkit vele, hogy csak lesnek.

Grat, nekem nem megy vele így. A napi duplázókat is csak vérrel-verítékkel bírom.
Ja igen és a jó mozgékonyság mellett még ráadásul iszonyat gyors is.
[/url][/img]

Mozgékonyság NO1, papír páncél, iszonyat pontos jó penes ágyú. Én nagyon élveztem. Hátulról kell vele snipeolni és támogatni. Igazi med szerepkörre korlátozottan jó csak, ha wolfpack alakul ki. Egyébként kerülni kell a közelharcot a csata végéig amíg már csak lehpzott tankok vannak és egyszerre többen mentek rá a tankokra. 1vs1ben azért szar, mert szar a ROF és papír. Egyébként kurva jó tank én nagyon szerettem. Artykat álom volt vele irtani. Ágyú meg fenomenális mondom.
ez a covenanter egy élvezetes tank, csak hatos meg ötös ellen tesz be. Csupa móka és szórakozás. Imádom. <#falbav><#guluszem1>

Aki a KV2 szereti a trollgánnal annak ez is bejön kevesebb töltésidõvel és nekem még 8.6 elõtt is pontosnak tûnt a hajóágyúja.
Azóta gondolom még jobb.
Cserébe egy batár nagy dög ami ha elõtte magát mindenkinek az elsõ számú célpont.
Nekem az eleje sokszor pattintott is.

Kicsit bõvebben? <#nyes>

Trucker39
Igen. Ha kicsit normálisabb a csapat, jókat lehet szórakozni vele. Igazi játék élményt ad.
Meg kis kreditet. 56K prem nélkül(premmel 84K). Olyan nagyon nem is kellett erõlködni ebben a körben:

Link

Igen arra jó meg "funolni"😊

Tank-tank.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fasza
Trucker39
A mondandóm lényege elsikkadt ezek szerint. Tier10 TD személyzet fejlesztése az elsõdleges cél. Lehetõleg komoly anyagi veszteség nélkül.

elég keveset hoz.... 32k credit...
gondolom a lõszer sem olcsó bele + még a javítás 😄
ennyit hoz egy sima tier6 is simán 😊
Trucker39
Hát te tudod. Csak nehogy megfájduljon közben valamid.

Némi SU-100Y "rémuralom". Épp az elõbb mentem vele egyet.

SU-100Y

úúúúúúúúúú hogy rühellem ezt a szar rakás T25/2õt!!!!
5 killnél lepattan a low hp-s tigerrõl... a low hp-s kv1s-rõl...
buktam 2000 expt -.- ááááááááááá k***a anyját ennek a fostalicskának!!!! <#falbav>
Estére 😊)
hát én nem félek tõle :S
letalpalom azt kész, meg is van lõve.... utánna meg mindenki eltalálja akkora célpont
Trucker39
Nincs. Ekkora testet nem lehet álcázni. Ballagok szépen a többiek után és takarítok vele. Ha meg alacsonyabb szintû az ellenfél akkor lehet vele menni elõre is. Érdekes látvány, mikor meglátják, pánik szerü menekülésbe kezdenek.

Tegnap motornapot tartottam, nagyjából akibe belelõttem, az kigyulladt. Gondolkoztam is, hogy be kéne tolni Prodigyt.

meg azt mondják az álcája egyenlõ a JT-ével 😄
vagyis nincs neki
Trucker39
Akkor kivétel lehetek mert nem szidom. Vettem egy Su-100Y-t, mert ebbe egyben belefér a T10 orosz TD legénysége, vagyis egyszerre lehet õket fejleszteni tovább, miközben kreditet is keresnek. Nincs páncélja, viszont gyorsan mozog. Nagy darab, mindenki rá vadászik, de egyben félnek is tõle nagyon. A nagyont így értem...NAGYON. Sokszor besorolásra kerül T8 tankok közé is, de már lõttem szét vele T32-t is. Gondolom, nem örült a 400-s sebzéseknek amit kapott.

Gondolkodtam, Dickermax vagy ez legyen, de sajnos, csak azonos nemzetüeket lehet beültetni prem tankba fejlõdni. Végül nem bántam meg.

Íme pár egész jó kör vele:

SU-100Y(1)
SU-100Y(2)
SU-100Y(3)

hát engem kurvára idegesít amikor a Panther 1 km-rõl minden lövésével kilõ egy modult meg egy embert.... hiába sebez csak 130at mondjuk....
bõven elég az, sõt rosszabb mint ha kapnál egy 390est mintha kapsz 3×130at mert 3szor több az esélye a modul/ember veszteségnek 😊
A kv2-ot is de en elvagyok vele. Szeretem a lassan tolto de nagyot rugo fegyvereket.
Jobban tudom hasznalni mint a gyorsan tolt de hangyafingot sebez verziot. Meg akkor is ha a kis fing tobbet sebez egy perc alatt.
szerintem a legjobb vétel 3000 gold körül,ezért vettem😊
Nagyon szemezgettem ezzel a td-vel, amikor gift shopbban árulták, de elbalfaszkodtam, és végül nem vettem meg. De meg fogom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az az ultimate sniper gun nem ér lófaszt sem, ha sebzek vele lövésenként 100-150-et. Kiröhög az ellenség...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

VK3002D még most is megvan, és nekem nagyságrendekkel jobban tetszik.

Érzékeny az mindenre, nem csak ammo rackre. Nekem általában elsõ bekapott lövés kilõ valami életfontosságú modult/embert...

hát nem rossz a 3000 sebzés, de a mai világban édes kevés egy WIN-hez! 😞
Gyorsnak gyors, de nem érzem használhatóbbnak, mint az E-50-et. Ott legalább van páncél, és ugyanúgy agilis.

fox, nagyon jó vas a Dicker Max, és jól is lehet vele keresni. A 3000 sebzés amúgy szerintem kifejezetten jó.