World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

su100y-t mindenki szidja mint szódás a lovát!!!!!
ennyire????
a másik meg hogy igen durva TD.... csak úgy osztja a 300as áldást 😊
Su 100y jobban hoz? Egyforma sebzesre. Most hagyjuk a jatektudast meg a szineket...
jól hoz a dicker nagyon.
Foxi ha már itt vagy, egy kérdés! Szted az isu-152-õt a bl-10 eléréséig érdemes e a 152-mm-es ágyún kívül mással használni?
(más hozzáértõ is válaszolhat<#zavart1>)
Azt tudom, hogy nincs páncélja, de legalább gyors? 😊

hamár teszt szeró....
ezt figyeljétek: "csupán" 3000et sebeztem de ilyen sokat hozna a Dickemax prém nélkül?????
sosem fogom megérteni mit nem lehet szeretni a Panther 2-õn 😊
persze mindenki mást szeret de....
tegnap is kipróbáltam teszten, berakott 10esek ellen...
eredmény ász medál, legtöbb exp, legtöbb sebzés, és két kilõtt amx 50b meg egy amx 50 100 meg 2 arty

távolabb kell ezzel is maradni ha nagyok ellen tesz be 😊
van rajta egy jól használható, kurva olcsó gun!
mijki
Nekem is bejön a VKDB, de a Panther II-t nem szerettem, sõt...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

jobb mint a T25/2 😄
Pantherrel csak távol kell maradni és sniperkedni... ultimate sniper gun van rajta, és gyártani vele a Sniper meg Szárnysegéd medálokat ezerrel!!!!
Különösebb nyomot nem hagyott bennem, de nem emlékszem, hogy problémám lett volna vele.
Kövezz meg, de én szerettem a pantert. A kettest meg egyenesen imádtam.

Mondjuk nekem a vkdb is bejön. 😊

A Párduc amúgy még mindig érzékeny az ammorack-re?? Egyszer IS-el szembetalálkoztam vele és szembõl one shootoltam. Úgy meglepõdtem hogy csak pilláztam😄
Gondolom a Panther is tetszett akkor. Na attól meg engem ver ki a víz. Írzózatosan szar egy tank.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyáltalán nem jön be. Elismerem, hogy baromi jó tank, de nem tudok vele játszani. Itt is jobban tetszett az E-50.
Hehehe. <#nevetes1>

A leopopó milyen amúgy?

Én is ezt éreztem folyamatosan. Aztán rájöttem, hogy ami hiányzik belõle az a következõ tankhoz elegendõ xp, hogy végre eladhassam. A Panther II sokkal jobban tetszett.
Engem egyedül a modulok érzékenysége szokott zavarni, ami német tankoknál kötelezõ fícsör, de már megszoktam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem tetû, csak valahogy amennyire nem páncélozott, annyira nem mozgékony sem. 😊 A pörsivel tudtam tartani a lépést, de elõzni nem. Amúgy az egész tanknál van egy olyan érzésem, hogy valami hiányzik belõle. vagy egy kis plusz mozgékonyság, vagy egy pöttyet gyorsabban szûkülõ ágyú, valami.

Egyébként az indiánnak nem gyenge kissé az xp szorzója? Velem van a baj, és túl sok xp-t várok el a sebzésért, vagy más is észrevette? 😊

Hát nem tudom, neked mi a gyors, de engem csak a light tankok szoktak leelõzni, t8ban az egyik legmozgékonyabb med. Legalábbis nekem erre nincs panaszom.

Venti, célzásgyorsító, stab van most rajta. Megijesztett a célzási sebessége, arra kezdtem kihegyezni. Majd még annyit akarok megpróbálni, hogy mit tudhat additional goruser-rel, mert nem egy villám a jószág.

A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.

Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!

Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:

-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet

Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi...
JELENTKEZÉS ITT

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Ha nem raktál föl wot tweakert és minden modod csak a res_mods mappába szólt bele akkor igen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Felraktam pár modot a 8.6-hoz és néha laggol, ha ki akarom törölni a modokat akkora res_mods/8.6 könyvtárból kitörlök mindent és visszaáll eredeti változatra?

Tiszta majd akkor leszel, ha a WOT fórumot se látogatod. Addig csak pótszereken élsz 😊

"Egy másik, párhuzamos világban talán így történt és ott sok minden jobban alakult 😊 "

Azért a "jobban" szó jelentésén gondolkodj el 😄

Oh, ezt végigolvastam 😊

Õszintén szólva, nekem kicsit lassú és vontatott volt a történet. Az alapfelállás maga nem rossz, végülis ügyesen illeszti új kontextusba a történelmi személyeket, de naaagyooooooon csiggaaaaaaa aaaaaaa tööööörtttééééééééneeet meeeeesélééééés.

A 4. rész meg kimondottan unalmas.

darki81
jó amikor ilyenek a csapattársak 😄
az a maus már több volt mint retardált 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Én Lõwét vettem és hozza a lóvét ja és tetszik.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

egy egész csapatnak elég lett volna amit kaptam <#mf1><#violent><#violent>
Az , de aki nem szeretne T10-et latni annak IS6
Nekem indienen töltésgyorsító, venti és felfüggesztés van. Ez utóbbi tudom nem népszerû, csak azért tettem fel az elején, hogy a 88ast meg a motort is felrakhassam gyorsan, de így utólag nem is volt rossz választás, nagyon ritkán trackelnek, ami sokszor megmentette a seggem...

Játékstílus függõ.
Nekem pl. venti+rammer+binocular van rajta, ezzel is meglett az ace tanker vele. Szeretek spottolni és ahhoz jól jön a plusz view range, fõleg amióta bejött a trackelésért járó spot dmg is. Ezt legjobban t9-10 csatában érzi az ember, amit nem tudsz átlõni elég trackelni, majd mások megölik és ugyanúgy kapod a sebzést, ha nem jobban.

Stabilizer és célzásgyorsíót leginkább együtt éri meg szerintem, de távolra még ezekkel együtt sem fog elég gyorsan célozni, hogy ne kelljen megállni egy picit. Közelre meg ezek nélkül is eltalálod az ellenfelet. (ha együtt használod õket 2 hely kiesik szóval már csak venti vagy rammert tehetsz a töltésgyorsítók közül, külön meg nem nyersz velük eleget, de ez csak az én véleményem)
Olyan felszerelést tegyél rá, ahogyan használ szeretnéd.
(Számomra az az 1 sec célzásidõ, amit nyernél stab+célzásgyorsítóval nem ért annyit, mintha szereznék 3k spot dmgt azzal, hogy én láttam meg elsõnek az ellenfeleket).
az se nagy probléma, ha az van fent, akkora jelentõsége nincs
Hát nem gondoltam, hogy ezt is megérem ezzel a tankkal 😊
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. július 9. 23:38:54
Jármû: Aufklärungspanzer Panther
Szerzett tapasztalat: 1 387
Szerzett kredit: 35 026
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül "of course"
köszi! venti helyett eddig célzásgyorsító volt fent, de megnézem ventivel, csak nem lesz annyira zavaró a 2,9s célzás
szokásos medium, venti, stab, töltésgyorsító
Üdv Urak!

Indien panzer-hez milyen felszerelést ajánlanátok?
Én a mai napig nem értem hogy miért tesznek 5-6 HE-nél többet páncéltörõ ágyúba. De amúgy ja. Meg a torony tetszett neki nagyon. De a Maus, könyörgöm az mi a faszt állt miután leláncolta többször is? Ugrállt agép elõtt hogy eltalállta vagy mi?😄 Normális ember ilyenkor minumum rátenyerel W-re ilyen helyzetben azt megy dörgölõzni<#vigyor>
De a T95 is mekkora noob már 😄 Oldalt áll a Maus õ meg az elején lévõ weakspotot próbálja célozni. És egy csomó HE van neki betöltve 😄 Óriási, és a kommentelõk a csúcs 😄 GJ GJ, hogy ki tudott nyírni egy ekkora balfék Maust HE lõszerrel 😄
Szerintem innen vette a technikát:

Illetve ilyen az állatvilágban fordul elõ. Minéll nagyobbnak tûnsz annál ilyesztõbb vagy az ellenfél szemében😄DD
istenem.. lámaus...

leláncolom, mellé megyek, blokkolom, kilövöm...

oldalával odaáll elé..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nemár, ennél még Matyi is more OP csávó! 😄 (ami igaz hogy kicsit túlzás mert régen láttam a kétrészes duelt E-100 vs wz 132 meg KT chaffe 😄DD)

Meg ez a kis délutáni off se volt rossz😄
Ha bárki prémtank vásárlásra adná a fejét, csak a T34!!!!!

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Trucker39
No végre meglett:

Most tényleg linkeljek ugyanilyet t8-ból? 4000+ dmg és defeat, mert 8! embernek nincs sebzése? 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Sziasztok!
Engem az utóbbi egy hétben ilyenekkel rak csapatba a játék.

WOT: Beluka

Nem tudom mit vársz T5-tõl, az idióták koncentrációja ott a legnagyobb.