World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik meg hogy igen durva TD.... csak úgy osztja a 300as áldást 😊
(más hozzáértõ is válaszolhat<#zavart1>#zavart1>)
ezt figyeljétek: "csupán" 3000et sebeztem de ilyen sokat hozna a Dickemax prém nélkül?????

persze mindenki mást szeret de....
tegnap is kipróbáltam teszten, berakott 10esek ellen...
eredmény ász medál, legtöbb exp, legtöbb sebzés, és két kilõtt amx 50b meg egy amx 50 100 meg 2 arty
távolabb kell ezzel is maradni ha nagyok ellen tesz be 😊
van rajta egy jól használható, kurva olcsó gun!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Pantherrel csak távol kell maradni és sniperkedni... ultimate sniper gun van rajta, és gyártani vele a Sniper meg Szárnysegéd medálokat ezerrel!!!!
Mondjuk nekem a vkdb is bejön. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A leopopó milyen amúgy?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.
Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!
Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:
-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet
Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi...
JELENTKEZÉS ITT
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azért a "jobban" szó jelentésén gondolkodj el 😄
Õszintén szólva, nekem kicsit lassú és vontatott volt a történet. Az alapfelállás maga nem rossz, végülis ügyesen illeszti új kontextusba a történelmi személyeket, de naaagyooooooon csiggaaaaaaa aaaaaaa tööööörtttééééééééneeet meeeeesélééééés.
A 4. rész meg kimondottan unalmas.
az a maus már több volt mint retardált 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nekem pl. venti+rammer+binocular van rajta, ezzel is meglett az ace tanker vele. Szeretek spottolni és ahhoz jól jön a plusz view range, fõleg amióta bejött a trackelésért járó spot dmg is. Ezt legjobban t9-10 csatában érzi az ember, amit nem tudsz átlõni elég trackelni, majd mások megölik és ugyanúgy kapod a sebzést, ha nem jobban.
Stabilizer és célzásgyorsíót leginkább együtt éri meg szerintem, de távolra még ezekkel együtt sem fog elég gyorsan célozni, hogy ne kelljen megállni egy picit. Közelre meg ezek nélkül is eltalálod az ellenfelet. (ha együtt használod õket 2 hely kiesik szóval már csak venti vagy rammert tehetsz a töltésgyorsítók közül, külön meg nem nyersz velük eleget, de ez csak az én véleményem)
Olyan felszerelést tegyél rá, ahogyan használ szeretnéd.
(Számomra az az 1 sec célzásidõ, amit nyernél stab+célzásgyorsítóval nem ért annyit, mintha szereznék 3k spot dmgt azzal, hogy én láttam meg elsõnek az ellenfeleket).
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. július 9. 23:38:54
Jármû: Aufklärungspanzer Panther
Szerzett tapasztalat: 1 387
Szerzett kredit: 35 026
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül "of course"
Indien panzer-hez milyen felszerelést ajánlanátok?
Illetve ilyen az állatvilágban fordul elõ. Minéll nagyobbnak tûnsz annál ilyesztõbb vagy az ellenfél szemében😄DD
leláncolom, mellé megyek, blokkolom, kilövöm...
oldalával odaáll elé..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Meg ez a kis délutáni off se volt rossz😄
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Engem az utóbbi egy hétben ilyenekkel rak csapatba a játék.
WOT: Beluka