World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brit Td-nél jó az bolha f****ról a pattanást effektus.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nem azt állítom, hogy nem kaptam nerfet, hanem azt, hogy közel sem akkorát, hogy ekkora rinyaáradat legyen belõle...

Roger6
+/-2 Tier. Majd akkor szólj, ha nem így lesz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

105leFH-val (a francia prémium 4-es arty) még mindig egész jól lehet farmolni. 10k pénz alatt nem lehet megúszni a csatát, a 15-20k rendszeres. Bõ 8 mp alatt tölt újra, egész pontos, és szép nagy a löveg kitéríthetõsége is minden irányban. Kis kellemetlenség, hogy gyakran rakja be magasabb tier (5-ös, 6-os) ellen - általában én vagyok legalul, artyk között is, mindkét csapatban. De szépen osztja a KV-ket is, a 8.6-os track bónusszal szép kis xp-t lehet vele gyûjteni.
Igen, a Foxi féle az ha jól emlékszem, valami huszonvalahányszoros. Az tényleg brutál, és annyi felesleges is.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

joceruza
De jó neked...<#taps> Te legalább ügyi vagy! Megyek is Tetrisezni. (bár az sem jó fokozatosan gyorsul)

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Képzeld, én (meg itt sokan mások) még akkor kezdtem el játszani amikor +/-4 volt a tier differencia, és úgy húztam ki több ágat. Mégse mutogattam róla képeket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én állandóan fûcsomókra zoomoltam vele. Aztán kizoom, aztán újra bezoom, addigra beért fedezékbe, de nekem meg kintmaradt a tank és odacsaptak.Sebezni nem tudtam vele, de legalább szétlõttek. De az eredményen látszik is, hogy kb mennyit lehet hozzátenni a meccsekhez még az én szintemen is.

En most is azt mondom hogy nem nerfelni kellett volna az artykat hanem horror osszegeket elkerni javitasra es loszerre. Mert milyen dolog az hogy artyval farmolni lehet. Lenne ez is luxuscucc mint az m24. Csak nagyon jo koroknel jojjon ki nullara ugy kellene beloni. Igy hogy azt mondjatok ossze vissza lo szerintem semmi ertelme
joceruza
Ilyen leosztásokkal húzz egy tankot.Kíváncsi lennék hogy rinyálnál egy alap Tigrissel.... (tudod nem mindenki olyan profi mint te)

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Roger6
Csak a szokásos rinyálás, ügyet se vess rá.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én a 4x zoomot használom, és ezzel kényelmesen játszható, nem zavaró.

Ezzel mi a probléma?
És ezzel mi a baj? Teljesen jól tette össze az MM.
(gondolom csak amiatt akarsz rinyálni hogy nem vagy top tank, de kár a gõzért)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A T92nek nem a pontosságával van gond. A mozgását tették tönkre. Az elõtte levõ (m53/m55) valószínûleg többet ér most, mint a t92. Nem sebez sokkal kevesebbet, de ~ fv183 "tornyos" és sokkal jobban mozog.
T92vel most, hogy elvették a top motort elég lassan lehet helyet változtatni, vagy akár elérni a jobb helyeket, mielõtt félpályáról felspotol valami suicid scout. Lassabban fordul és gyorsul. Ha nagyot akarsz sebezni arra még használható, de most hogy bejött az 50%os spall liner az 1000 feletti lövéseket leginkább APval vagy papír tankokba tudja már csak produkálni. Amiket persze ugyanúgy tudsz sebezni más artyval is, kicsit kevesebb szenvedéssel. Ha most húznám az ágat megállnék M53/M55nél.
Artynal td modban mukodik?
Irigykedem. Az én produktumom az elmúlt három napban:

Wins / Battles
6 / 12
9 / 18
5 / 13

Lehet, hogy ez már szopóág? <#smile>

Szerintem vedd meg mert valtozni fog ez 😊
Én nem is tudnék már anélkül a mod nélkül játszani 😄.

joceruza
8.6 én így szeretlek!

(csak az a baj hogy 10-bõl 6 ilyen fos)

Pár hete felraktam azt az atomzoomolós cuccot, amit a foxi linkelt. Gondoltam kipróbálom. Annyira nem tudtam játszani vele, hogy sehogy, de a napot csak végignyomtam, hogy hátha megszokom. Eredmény?
WR kb 37%, WN6 olyan 750 körül, kb 20 meccs alatt.
Levettem és legközelebb láss csodát, minden visszatért a rendes kerékvágásba.
WR kb 56%, WN6 ezerikszáz, ugyanúgy kb 20 meccs alatt.

Ennyit az összesküvés elméletekrõl

Akkor tudod mirõl beszélek..Mi néha 3 kv1s-el szaladunk pár kört.Még tier8ban is nyugodtan mehetünk,ha együtt vagyunk😊

Tono34
Most adtam el nemrégen, azután amilyen volt még patch elõtt ...

Célzás és töltésgyorsító is volt rajta, de mintha nem is lett volna...

GW tigernél ezt még jobban észrevenni szerintem. Vhogyan kiszenvedem a maradék 60l xp-t és el is adom nem fogom megvenni a GW-E-t.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

How terrible :/

Wins / Battles 7 / 10 70%

Avg. / Total Exp. 1 194 / 12 712
Credits total 203 425
Ránéztem az eddigi tevékenységemre és az általad írtak fényében rájöttem, hogy ez tök szar.

Novekedett a pontossag ? Ez biztos ? Mert gondoltam ra hogy megveszem a t92-ot. Tudom hogy alapbol is pontatlan volt de ha nem rontottak tovabb akkor bevallalom
Nos mi mentünk még 8.5-ben a régi klánomban 3 Kv2-vel szakaszban az esetek 80%-ban top tierbe rakott .
Nap végére már szégyelltem magam...
Csak úgy kaptunk ki ha nem értünk vissza és befoglaltak.

Nem gondoljuk.

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Csak ne linkelj ebédlõs képeket. 😉

Sajnos az a legtöbbször nem segít, olyan gyenge a 130mm-es frontpáncél, az 51-es oldalsóról már nem is beszélve. Ez valójában sokkal inkább egy medium tank (az E50-nek 120mm-es a frontja). Arra kell törekedni a helyezkedésnél, hogy ha lehetséges csak a tornya látszon ki a fedezék mögül. Viszont hátulról remek támogató tank a pontos löveg miatt.

Nem gondoljátok hogy a WG teljesen tönkretette ezt a játékot? Az állandó szopóággal, belenyúlásokkal, tankújraegyenúlyozással, nerfekkel.

Már egy jót sem lehet játszani :/.

Jaja, levették a gold átütését, egy másik KV2-rõl lepattantam vele.

Valaki hozzáértõ el tudná mondani, hogy hogyan érdemes beforgatni a conquerort, hogy néha pattogjon is?
Nem értek teljesen egyet, mert tényleg érezhetõ nerf van az artykon, én gw panther-rel igenis érzem ezt. Nem a pontatlanságon, hanem a lassabb töltési idõn és a kisebb ágyú kitéríthetõségen át a mozgás sebbésségéig, illetve szerintem a lövedékek sebességbe is változott. Persze ezek jó részéhez egy olyan arty játékos aki "profi" gyorsan alkalmazkodni tud, megismeri a lövedék sebességét, stb... De hobbi artis vérpistike az viszont idegbajt kap, mert nem lehet csak egy helyben kattogtatva növelni durván az átlag sebzésemet. A pontosság szerintem növekedett kicsit, de a lövedék sebessége viszont lassult.

Mert 8.5-ben pl a gw panther-rel igen csak lehetett átlagsebzést (wn7/6) esetleg kill arányt (eff,wn7/6) növelni a piroskának és a farkasnak. Na ma ez már nem ilyen egyszerû dolog.
szerintem inkább még mindig az MM-en kellene javítani a sok tartalom helyett. ahhoz hozzá lehet szokni,hogy ktigerrel a lista alján van az ember 99%ban, de a heavy aránnyal is néha bajban vannak. legszebb az volt mikor nekünk volt 5 nekik meg 11. más is találkozott ilyennel?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tegyük azért hozzá, hogy közelre "lehetetlen".
T92vel pl lõttem már ki jópár mozgó tankot patch után is (T-50-2t is).
De tény, hogy mozgó tankot most nehezebb eltalálni, hisz a célzókör is majdnem 1,5-2x akkora, mint volt, és a körön belül bárhova lõhet, ha teljesen becéloztam (ha meg nem céloztam fullra ,akkor a map másik felébe is lõhet, bár volt már olyan véletlen, hogy így is eltaláltam valakit 😄)
2napja 1 Lilával mentem,õ kv2-vel én csak kv1s-el.Móka és kacagás volt,röviden ennyit tudok mondani.Nevet hadd ne mondjak ki volt😊
Ha van benned affinitás vedd vissza😊

Gondolom egyáltalán nem próbáltál artyzni. Mert mozgó célpontra most már kb lehetetlen lõni velük, fõleg a T92 style artykkal. Mellesleg érezhetõen kevesebbszer lõnek telibe, ha meg mozgok akkor egyáltalán nem.
Szóval elég nagy hülyeség az, hogy nem kaptak nerfet.

Gold atutese 136-ra modosult.
Lehet visszaveszem a Kv2-est.
700-as puszik T6-ban meg még pontos is!
Mi kell még?

Arti nerf akkor lesz, ha végre kitakarítják õket a játékból. Meg aztán tényleg óriási nerf, hogy 1 seccel tovább szûkül és 5 seccel tovább tölt. wow that was epic. Viszont cserébe pontosabbak lettek. Mióta kijött a peccs szinte minden nap látok olyan artistákat akiknek sikerül top gunt lõniük, míg elõtte nem sok ilyen történt.

De mindenesetre örülök annak a néphülyítésnek, hogy ez óriási arti nerf volt, fõleg hogy az artisták nagy része is elhitte és kevesebbet játszanak az efféle vasaikkal és kevesebb is van azóta a csatákban.

Én megtöltöttem golddal és úgy mentem, ahogy írtam is. Sõt, annyira bejött a tank ezzel a módszerrel, hogy megtartottam fun tanknak. A nagy lóbaszó ágyú az tényleg teljesen használhatatlan. 50 méteren képes volt mellélõni egy döglassú heavynek, csak mert a lövés pillanatában elindult és haladt annyit, - mire odaért a lövedék - hogy mellé menjen.

Hi.Én már a patch elõtt írtam,h nálam ez orosz buff(+20%al lõsz a kör közepébe).
A német eddig is pontlövõ volt,az már nem tudott javulni,ellenben az orosz..gg

Amikor a KV1 még csak kv volt akkor irtam ide hogy stockent milyen egy sz@r.
Erre valaki berakott ide egy kepet mindenfele plecsnikkel es elmondta hogy ne mondjam mar hogy olyan szar mert o ezt erte el vele ... Szazezermilliardbol egyszer sikerult neki bemakolni.
Nah. Most peding jon a kedvenc idezetem.
Minden tank jo csak tudni kell vele jatszani.
Ha ez igy van akkor ajanlom mindenkinek, de nekem senki ne haborogjon hogy nem szoltam elore hogy urvara nem fogja vele elvezni a jatekot!!!
Kulonben meg ez lehetett folyamatos szakasz is.
Pont ez a baj, én nem akarok keménykedni a nagyokkal, de csak odatesz. Igaz még mindig jobb, mint a 8-asok között. Light tank felderítés, ja... Alap motorral 30-al megy, fejlesztettel már megy 40-et, hurrá. Ha top tierként rakna be "néha" egy szavam se lenne. Próbáltam howitzerrel arannyal 2-3 mp a repülési ideje a lövedéknek. A kis ágyúk sajna már KV-1-et sem sebzik hátulról. Papíron igen, de a valóságban nem. Minden tiszteletem azoké akik free xp nélkül húzták fel. Agyfaszt kapok

ToCsEk
meh

sírnijó kurva anyád mm 1x
kurv anyád csapat 2x leming faszvonat
sírnijó sírnijó

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nézõpont kérdése.
Én pl nerf elõtt is ki mertem menni "a kõ mögül" és láss csodát akkor is mellé tudtak lõni, ha mozogtam. Most sem lõnek mellé többször, csak a többség bebeszéli magának, hogy most már nerfelve vannak és megteszi azt, amit eddig is kellett volna, és egyszerre mozog.
Amíg mindenki kempelt és az artyknak tényleg csak annyi dolga volt, hogy agyaggalamblövészet, ha 1 meg mert mozdulni, mert megunta akkor 5en célozhatták.
Persze, hogy sok arty volt, hiszen sokan unták pont ezt, hogy senki sem mer mozogni és senki sem akar elsõnek meghalni (és nem csak az artyk hibája volt ez). Artyval meg megvolt a luxus, hogy a többiek háta mögött is tudott alkotni. De ezt nem a nerf befolyásolta, ugyanúgy sebeznek az artyk, csak az emberek mentek rá a "nerf" szóra, mint az akcióra. Mindegy, hogy az 50%os akció elõtt az árakat megduplázták, és ugyanott van minden, mint volt. A lényeg, hogy akció van.
Remélem érthetõ a hasonlat.
Nekem csak a pontosság növekedése zavar.
Már Kv1-s-el is lehet sniperkedni El Hallufon.
Akkor minek a Td?

Tono34
Egyébként leginkább a kiszámíthatatlanságot nem szeretem ebben a játékban. Ó, borzasztó ... olyan nagy a szórás szinte mindenben.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Nem vagyok artis, kellett nekik a nerf, de full becélzott tanknál (áll egy helyben) legalább a közelébe menne a lövedék és ne a kb még 1 célkörrel arrébb.

Hi.Ne legyél már balga a 2.nál...Mint ahogy a mai napig nem tudnak értelmes választ adni arra sem,h mobilnetrõl miért dobál le 1-5percenként...Ja,biztos nálam a hiba,meg a 20nál akikat a környezetemben tudok.
Mint ahogy a 8.5ös max grafikán 80fps a 8.6al miért lett minimum mellett is csak 30fps+snipermódban nem tudok harcolni..Biztos a driver..Õk is ezt írták...Gondolom ment a ctrl+c és a ctrl+v.