World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(gondolom csak amiatt akarsz rinyálni hogy nem vagy top tank, de kár a gõzért)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
T92vel most, hogy elvették a top motort elég lassan lehet helyet változtatni, vagy akár elérni a jobb helyeket, mielõtt félpályáról felspotol valami suicid scout. Lassabban fordul és gyorsul. Ha nagyot akarsz sebezni arra még használható, de most hogy bejött az 50%os spall liner az 1000 feletti lövéseket leginkább APval vagy papír tankokba tudja már csak produkálni. Amiket persze ugyanúgy tudsz sebezni más artyval is, kicsit kevesebb szenvedéssel. Ha most húznám az ágat megállnék M53/M55nél.
Wins / Battles
6 / 12
9 / 18
5 / 13
Lehet, hogy ez már szopóág? <#smile>#smile>
(csak az a baj hogy 10-bõl 6 ilyen fos)
WR kb 37%, WN6 olyan 750 körül, kb 20 meccs alatt.
Levettem és legközelebb láss csodát, minden visszatért a rendes kerékvágásba.
WR kb 56%, WN6 ezerikszáz, ugyanúgy kb 20 meccs alatt.
Ennyit az összesküvés elméletekrõl
Célzás és töltésgyorsító is volt rajta, de mintha nem is lett volna...
GW tigernél ezt még jobban észrevenni szerintem. Vhogyan kiszenvedem a maradék 60l xp-t és el is adom nem fogom megvenni a GW-E-t.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Wins / Battles 7 / 10 70%
Avg. / Total Exp. 1 194 / 12 712
Credits total 203 425
Ránéztem az eddigi tevékenységemre és az általad írtak fényében rájöttem, hogy ez tök szar.
Nap végére már szégyelltem magam...
Csak úgy kaptunk ki ha nem értünk vissza és befoglaltak.
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Már egy jót sem lehet játszani :/.
Mert 8.5-ben pl a gw panther-rel igen csak lehetett átlagsebzést (wn7/6) esetleg kill arányt (eff,wn7/6) növelni a piroskának és a farkasnak. Na ma ez már nem ilyen egyszerû dolog.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
T92vel pl lõttem már ki jópár mozgó tankot patch után is (T-50-2t is).
De tény, hogy mozgó tankot most nehezebb eltalálni, hisz a célzókör is majdnem 1,5-2x akkora, mint volt, és a körön belül bárhova lõhet, ha teljesen becéloztam (ha meg nem céloztam fullra ,akkor a map másik felébe is lõhet, bár volt már olyan véletlen, hogy így is eltaláltam valakit 😄)
Ha van benned affinitás vedd vissza😊
Szóval elég nagy hülyeség az, hogy nem kaptak nerfet.
700-as puszik T6-ban meg még pontos is!
Mi kell még?
De mindenesetre örülök annak a néphülyítésnek, hogy ez óriási arti nerf volt, fõleg hogy az artisták nagy része is elhitte és kevesebbet játszanak az efféle vasaikkal és kevesebb is van azóta a csatákban.
A német eddig is pontlövõ volt,az már nem tudott javulni,ellenben az orosz..gg
Erre valaki berakott ide egy kepet mindenfele plecsnikkel es elmondta hogy ne mondjam mar hogy olyan szar mert o ezt erte el vele ... Szazezermilliardbol egyszer sikerult neki bemakolni.
Nah. Most peding jon a kedvenc idezetem.
Minden tank jo csak tudni kell vele jatszani.
Ha ez igy van akkor ajanlom mindenkinek, de nekem senki ne haborogjon hogy nem szoltam elore hogy urvara nem fogja vele elvezni a jatekot!!!
Kulonben meg ez lehetett folyamatos szakasz is.
sírnijó kurva anyád mm 1x
kurv anyád csapat 2x leming faszvonat
sírnijó sírnijó
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én pl nerf elõtt is ki mertem menni "a kõ mögül" és láss csodát akkor is mellé tudtak lõni, ha mozogtam. Most sem lõnek mellé többször, csak a többség bebeszéli magának, hogy most már nerfelve vannak és megteszi azt, amit eddig is kellett volna, és egyszerre mozog.
Amíg mindenki kempelt és az artyknak tényleg csak annyi dolga volt, hogy agyaggalamblövészet, ha 1 meg mert mozdulni, mert megunta akkor 5en célozhatták.
Persze, hogy sok arty volt, hiszen sokan unták pont ezt, hogy senki sem mer mozogni és senki sem akar elsõnek meghalni (és nem csak az artyk hibája volt ez). Artyval meg megvolt a luxus, hogy a többiek háta mögött is tudott alkotni. De ezt nem a nerf befolyásolta, ugyanúgy sebeznek az artyk, csak az emberek mentek rá a "nerf" szóra, mint az akcióra. Mindegy, hogy az 50%os akció elõtt az árakat megduplázták, és ugyanott van minden, mint volt. A lényeg, hogy akció van.
Remélem érthetõ a hasonlat.
Már Kv1-s-el is lehet sniperkedni El Hallufon.
Akkor minek a Td?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mint ahogy a 8.5ös max grafikán 80fps a 8.6al miért lett minimum mellett is csak 30fps+snipermódban nem tudok harcolni..Biztos a driver..Õk is ezt írták...Gondolom ment a ctrl+c és a ctrl+v.