World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Thx. Arra lettem volna kíváncsi, h milyen helyen tudtál összeszedni ennyi spot dmg-et.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tessék, bár igazából csak összevissza puffogtattam, aztán ez sült ki belõle.

Replay
popey8
Replay esetleg?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hopszi, mivel lepett meg az ISU eladás elõtt. Ez az új XP rekordom! 😊

Ja, hát úgy könnyû bazze! <#whatever> Mindegy, amíg nem tudok vele értelmes teljesítményt nyújtani, nem nagyon erõltetem. Az eddigi mérlegem vele:

Inkább nem folytatom... <#szomoru2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tényleg,a löveg kitéríthetõséget el is felejtettem 😊
az tényleg szar de eddig minden china tanknál ez volt,meg sem lep...
Néha azért kapok 1-2 lövést mert állok egy nagyobb fûcsomón és nem tudom levinni az ágyút és muszáj araszolni <#falbav>

aztén úgy kezdtem, hogy freebõl ráraktam a 10-es ágyút 😄
Ja igen mozgékonyság rendben van, sõt még jobb is mint talán a 10-esé az adatok alapján. Páncél is elég jó, bár az a 20mm tényleg hiányzik az elejérõl, de akkor már tényleg OP lenne.
popey8
10 csatából 1 gyõzelem<#action>

Azt hiszem, amíg nem szedek össze elegendõ free xp-t, addig békén hagyom a protot, mert ez így nem nagyon megy. Érzem, hogy jó tank lesz ez, mert stock állapotban is elég mozgékony, de ez az ágyú... szégyellem magam, ha a felsõ felében vagyok a csapatnak, mert nem tudok mit kezdeni már a saját tierû tankokkal sem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyjából összefoglalták itt a srácok. Én med ágról mentem szóval szívtam vele mint állat míg fullos lett. Egyik ágyú se volt meg és 40 körüli winratem volt. Hát mit ne mondjak volt, hogy meccs közben egy xvm huzsár elküldött a sunyiba, hogy nekem 40%os winratem van WZ-120al és hogy adjam el, ha nem tudok vele játszani. Természetesen az egész csapat csatlakozott a flamhez és az én nyakamba varrták a vereséget.

Aztán fullosan kurvajó, bár sztem a Leoprotoval jobb eredményt lehet elérni. Rá kell érezni a stílusára Leoproto után nagyon idegen volt.

Hát amiért kurva szar az az ágyúkitéríthetõség, se le se föl. Közelharcban viszont cseszett jó. Sokszor nem is a megszokott med helyekre kell vele menni, mert nem lehet levinni egyeáltalán az ágyúját, hanem menni a városba a heavykkel mert ott sík a talaj. Mikor ellövi magát valamelyik kimenni és beleverni egy jó nagyot, vagy becsapdázni hátulról ha többen támadják. Különösebben nem érzékeny semmire. 1x ugyan elpukkant, bár az elõtte lévõ tankok azért igényelik a biztonságos elhelyezés perket.

Miután fullos lett nagyon megszerettem, mert fasza közelharcra és lehetvele a fronton harcolni. Camo nagyon jó ha full a skill. Hát kb ennyi. Talán megtartani nem fogom, de brutál kis tank fullosan, de odáig szívás. A célzásidõ sok nagyon de közelharcban nem zavaró, és az új patch óta sokszor telibe talál akkor is ha nincs teljesen összeszûkülve, pláne akkor, ha közelebb van a cél.
Mondjuk a 10 sec körüli töltési idõ ami most van nekem nem a legjobb,meg elég lassan is szûkül(nem lehet nagyon menet közben lõni,nem egy t54vagy t62) de tényleg brutál ha betalál.És eddig viszonylag kevés pattant.Én is alig vártam hogy kihúzzam a 113-at.megvenni nincs lóvé de legalább lehet használni az ágyúját(ammeg 300k ezüst).

Tarts ki, az a 122-essel tényleg brutál😄
Ez a Havok-implementáció mikorra várható?
mijki
"- Havok will bring more features to the game than previously announced (SS: which was turrets getting ripped by explosions, parts of tanks flying off, realistic detracks, destructable objects and houses), SerB will even demonstrate, but later"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én most SZENVEDEK azzal a Wz-120-al...
Megérzõdik rajta,hogy ki van spórolva a 20mm páncél fronton,de nagyon!
Az utolsó motor hiányzik,az utolsó elõtti löveg már meg lenne(a 110-em már fullos),csak kéne a torony...addig meg nem lesz itt értékelhetõ kör+meg sebzés,csak ha totál kretén az ellen.
Eddig nagyon nem bejövõs,talán majd a lóbaszóval...(teszten ma próbáltam brutál)
Csak azt nem értem, ha nem tetszik a mozgékony, páncélozatlan med, akkor hova húzod? A következõ is ugyanilyen. 😊

Oké, gyorsabban tölt, meg ilyenek, de az tier10 ellen fog menni keményen. Pláne most, hogy megint egy csomó tartályista fent pocol a 10-esek között az artyhiány miatt.

Hát ez nem túl biztató. Én csak a med ágat húzom, onnan haladva kell majd 46k a top motorra, 45k Xp ágyúra, 23,5k Xp a toronyra, 59k Xp ágyúra, 59k XP ágyúra. Ez összesen majd 200k Xp.
Egyelõre a T34-2-t kellene megvenni, de már gyûjtöm a free Xp-t, mert 128 pennel nem sok kedvem van bohóckodni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

igen,én is a med ágon mentem,azért kellett nekem is a sok free,meg a torony:68,5k asszem a kettõ együtt,és alap ágyúval nem egyszerû odáig eljutni..

Ja nyilván, én csak ezért toltam végig a heavy ágat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én pár napja vettem meg.
Stock az ritka szar,nem sebzel szinte senkit,néha még seggrõl is pattantam,persze fõleg tier x .Rábaxtam kb45000 free-t,így 4-5 csata után az már odabasz 113 top ágyújával.
Közepes motor van még csak,nem iszonyat gyors,de mondjuk t54e1-nél gyorsabb.Teste edig nem sok mindent nyelt el,arra vigyázni kell,mondom ezt viszonylag kevés csata után.
Ez meg..Mai utolsó csatám,mondom rég mentem e5-el...
Ez lett

Maala
Azért nem árt WZ-132, és 110 felõl is menni, nagyon fájna az a 45k XP arra a sosemhasználatos ágyúra...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Full ua. mint a Type 59, csak lóbaszó ágyúval.
Am teljesen jól ki lehet húzni a med ágról, jó tankok vannak ott.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Koridor
Szeptemberig weekend feeling, nyáriszünet van vazze <#idiota>

A Wz-120-ról tudnál mondani pár szót? Elég keveset látni csatában. Azt látom, hogy lóbaszó ágyú van rajta, de menyire mozgékony? Érzékeny valamilyen modulsérülésre? Med ágról kihúzni mennyire gázos?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Elõbb torony freebõl, felfüggesztés modul, torony fel, aztán ágyúgrind... Nézz szét a T9es medek között, a legújabbaknak van egyedül 250 körüli penjük csak, a többi jól elvan 220 körülekkel... Jó ROF, ez kell egy mednek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Esküszöm nem értem mi van ezzel játékkal. Egész nyáron szívatni fog vagy mi? 6 csatából 0 gyõzelem. Mi ez már megint?

Egy csomószor megfigyeltem, hogy ha feltûnök valami nem szokványos helyen, megmakkan az ellen. Nem is kell semmit csinálni, csak nézni ahogy próbálják megoldani a feladványt és belegyalogolnak az össztûzbe. 😊

Szerintem én maradok csak az ágyúnál. Így is hosszú grind lesz, nem még ha még egyszer annyi xp-t kéne.

36% Winchance,Jó-platoonok oda piroskák meg hozzánk?

15-2 ide<#hehe>
Ja,ha a game úgy akarja...akkor nincs mit tenni,elhullanak mint a legyek<#beka3>
Solten
Igen, csakhogy a SU-122-44-n nem a T5-os Stug agyuja van.

Saor Alba

nem tierkorlátos

Megint beleültél a teleportba? 😊

Hát a su-122-44 is ekörül van nem? Szóval úgyis ennyi lesz kb, bár biztos lesz ez is akcióban. Amúgy a su-122-44 nem tierkorlátos??? Csak mert elég sokszor látom wz-120ban élve. 2 lövés szokott lenni<#eplus2>
Master91
Lesz ez még olcsóbb 😄 😄

Nem tudom mit képzelnek a wg-sek....
Solten
Realis ara olyan 3000 korul lenne.

Saor Alba

Ja igen! Sokaknak most azért a jók az artyk( sikeres nerf ) mert gyakorlatilag nincsenek artyk 😊
Wow rohanok és veszek egyet 😄 Fõleg mert olyan sok TD-m van 😊
Master91
- Changed the price for the E-25 Premium TD. Now it costs 6700 gold.
Valamelyik keresztezõdésnél eltévedhettél...
Azusa agon ki van fejlesztve a t92 az oroszon meg a kilences. (nem tudom mi az uj neve )
Panaszkodás ? Hol? 😊
Ez csak egy elmelkedes volt az artyk szamanak csokkenteserol korrekt modon.
Mert ugye nem gondolod hogy ez így marad?
Serb megmondta ha tul keves lesz akkor javitanak rajta. De ha javitanak akkor megint csak sok lesz.
En imadok artyzni es bizony azt mondom hogy ha en ki tudok szedni valakit a terkep masik vegerol akkor fizessem is meg az arat. Ez igy ( se ) korrekt
Ja igen a torony pedig kell rá a több HP és a gyorsabb reload miatt!
A rádió tényleg felesleges, azt én figyelmetlenségbõl fejlesztettem ki. Szerintem a motor és a lánc megéri, mert úgy lesz igazán mozgékony. A kérdés az, hogy mi a cél, minél gyorsabban tovább lépni vagy élvezni a játékot. Mert egyébként meg lehet csinálni csak a gunnal is, az XP-t úgy is hozza. Én kifejlesztettem. Szvsz kárpótol a játékélmény a több grindért, de ha fullos csak jobban hozza az XP-t. (Bár ez lehet már csak placebo)

Én egyedül a pattonnál nem feljelsztettem ki egy csomó dolgot, meg is látszik a statomon. Kurva szar volt, mondjuk azt alapból utáltam...
De miért is zavar ez téged? Mármint egyik arty sem keres többet a saját tierjében levõ többi tanknál, akkor hol a gond?
Itt jön kb az, amit SerB mondott, hogy túl OP? Húzz ki egyet te is és akkor majd panaszkodhatsz másért, miért lõ mellé folyton, miért sebez csak 100at holott 20x annyi van ráírva, meg hasonlók.
Mindennek vannak jobb és rosszabb körei, miért kéne az artyknak még külön szívni? 😄 Ha tetszik mész vele, ha nem nem. De a nekem szar akkor dögöljön a szomszéd tehene is, kétlem, hogy megoldás lenne.
Fõleg, hogy most a nerf miatt pont jók és a számuk is megfelelõ. Nem tudom miért megy még mindig a panaszkodás.
Igy kellene mondjuk negyes szinttol. Hamar rajonne az ember hogy megy e ez neki illetve hogy megeri e.
Horror összegek? Még hova? Mentem egy "jobb" kört T92vel, csak hogy lásd milyen jól keresnek a 10es artyk és milyen szép xpt kapnak. Szerintem ennél többet teljesen ésszerûtlen lenne fizetni érte..

(Remélem látszanak a képek ,most használom a link fórumba változatot elõször)
Only AP Porton. 3 egyhit+a jtbe a látható találat + 2 miss

Szerintem elég gáz még ez is, hogy én sebeztem a legtöbbet a csapatból, de épphogy visszajött a repair ára.
Az elõzõ commenthez is megy ez a pár kép, hogy érdemes-e T92t venni. Lehet vele alkotni, de ugyanezt valószínûleg az M53/M55el is meg lehet csinálni. Régen azt hittem, hogy csak a HE splash miatt éri meg a t92, de most már inkább úgy érzem, hogy az elõtte levõnek is jó a splashe. T92 az AP penetration miatt éri meg, így hogy bejöttek a super spall linerek, csak az meg nem mindig találja el a célt.
Most vettem meg. Még teljesen stock, de érezhetõen használhatóbb, mint a többi stock tank. Gondolom a nagyobbik ágyúra gondolsz, az tényleg jól néz ki, ez a 9cm-es egy kicsit gyengus t9-ben. Te mit ajánlasz, érdemes kifejleszteni a tornyot/motrot/rádiót/lánctalpat? Mert én arra gondoltam, hogy kifejlesztem az ágyút, aztán a leo 1-et, és kész, nincs értelme meghagyni a leo protot, a többi fejleszthetõ cucc meg máshol nem használható. Szóval?

Mi a probléma? <#fejvakaras>

Ha korábban kezded a játékot az ilyen MM-hez mit szóltál volna? Nekem még ilyen is volt. :-D

Jahogy az más? 😊

Valami zoom mod most is van fent nekem, de nem tudom, hogy befele is változtatja a zoomot, vagy csak kifele.