World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Inkább nem folytatom... <#szomoru2>#szomoru2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
az tényleg szar de eddig minden china tanknál ez volt,meg sem lep...
Néha azért kapok 1-2 lövést mert állok egy nagyobb fûcsomón és nem tudom levinni az ágyút és muszáj araszolni <#falbav>#falbav>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aztán fullosan kurvajó, bár sztem a Leoprotoval jobb eredményt lehet elérni. Rá kell érezni a stílusára Leoproto után nagyon idegen volt.
Hát amiért kurva szar az az ágyúkitéríthetõség, se le se föl. Közelharcban viszont cseszett jó. Sokszor nem is a megszokott med helyekre kell vele menni, mert nem lehet levinni egyeáltalán az ágyúját, hanem menni a városba a heavykkel mert ott sík a talaj. Mikor ellövi magát valamelyik kimenni és beleverni egy jó nagyot, vagy becsapdázni hátulról ha többen támadják. Különösebben nem érzékeny semmire. 1x ugyan elpukkant, bár az elõtte lévõ tankok azért igényelik a biztonságos elhelyezés perket.
Miután fullos lett nagyon megszerettem, mert fasza közelharcra és lehetvele a fronton harcolni. Camo nagyon jó ha full a skill. Hát kb ennyi. Talán megtartani nem fogom, de brutál kis tank fullosan, de odáig szívás. A célzásidõ sok nagyon de közelharcban nem zavaró, és az új patch óta sokszor telibe talál akkor is ha nincs teljesen összeszûkülve, pláne akkor, ha közelebb van a cél.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Megérzõdik rajta,hogy ki van spórolva a 20mm páncél fronton,de nagyon!
Az utolsó motor hiányzik,az utolsó elõtti löveg már meg lenne(a 110-em már fullos),csak kéne a torony...addig meg nem lesz itt értékelhetõ kör+meg sebzés,csak ha totál kretén az ellen.
Eddig nagyon nem bejövõs,talán majd a lóbaszóval...(teszten ma próbáltam brutál)
Oké, gyorsabban tölt, meg ilyenek, de az tier10 ellen fog menni keményen. Pláne most, hogy megint egy csomó tartályista fent pocol a 10-esek között az artyhiány miatt.
Egyelõre a T34-2-t kellene megvenni, de már gyûjtöm a free Xp-t, mert 128 pennel nem sok kedvem van bohóckodni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Stock az ritka szar,nem sebzel szinte senkit,néha még seggrõl is pattantam,persze fõleg tier x .Rábaxtam kb45000 free-t,így 4-5 csata után az már odabasz 113 top ágyújával.
Közepes motor van még csak,nem iszonyat gyors,de mondjuk t54e1-nél gyorsabb.Teste edig nem sok mindent nyelt el,arra vigyázni kell,mondom ezt viszonylag kevés csata után.
Ez meg..Mai utolsó csatám,mondom rég mentem e5-el...
Ez lett
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Am teljesen jól ki lehet húzni a med ágról, jó tankok vannak ott.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
15-2 ide<#hehe>#hehe>
Ja,ha a game úgy akarja...akkor nincs mit tenni,elhullanak mint a legyek<#beka3>#beka3>

Azusa agon ki van fejlesztve a t92 az oroszon meg a kilences. (nem tudom mi az uj neve )
Panaszkodás ? Hol? 😊
Ez csak egy elmelkedes volt az artyk szamanak csokkenteserol korrekt modon.
Mert ugye nem gondolod hogy ez így marad?
Serb megmondta ha tul keves lesz akkor javitanak rajta. De ha javitanak akkor megint csak sok lesz.
En imadok artyzni es bizony azt mondom hogy ha en ki tudok szedni valakit a terkep masik vegerol akkor fizessem is meg az arat. Ez igy ( se ) korrekt
Én egyedül a pattonnál nem feljelsztettem ki egy csomó dolgot, meg is látszik a statomon. Kurva szar volt, mondjuk azt alapból utáltam...
Itt jön kb az, amit SerB mondott, hogy túl OP? Húzz ki egyet te is és akkor majd panaszkodhatsz másért, miért lõ mellé folyton, miért sebez csak 100at holott 20x annyi van ráírva, meg hasonlók.
Mindennek vannak jobb és rosszabb körei, miért kéne az artyknak még külön szívni? 😄 Ha tetszik mész vele, ha nem nem. De a nekem szar akkor dögöljön a szomszéd tehene is, kétlem, hogy megoldás lenne.
Fõleg, hogy most a nerf miatt pont jók és a számuk is megfelelõ. Nem tudom miért megy még mindig a panaszkodás.
(Remélem látszanak a képek ,most használom a link fórumba változatot elõször)
Only AP Porton. 3 egyhit+a jtbe a látható találat + 2 miss
Szerintem elég gáz még ez is, hogy én sebeztem a legtöbbet a csapatból, de épphogy visszajött a repair ára.
Az elõzõ commenthez is megy ez a pár kép, hogy érdemes-e T92t venni. Lehet vele alkotni, de ugyanezt valószínûleg az M53/M55el is meg lehet csinálni. Régen azt hittem, hogy csak a HE splash miatt éri meg a t92, de most már inkább úgy érzem, hogy az elõtte levõnek is jó a splashe. T92 az AP penetration miatt éri meg, így hogy bejöttek a super spall linerek, csak az meg nem mindig találja el a célt.

Valami zoom mod most is van fent nekem, de nem tudom, hogy befele is változtatja a zoomot, vagy csak kifele.