World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy a jó édes kurva anyját annak aki tier10es csatába elmegy a mocsárba. Ezeket azonnal bannolni kéne egy hónapra. Sügér állatok. De hogy lehet ennyi gyökér már t10ben elmegy a mocsárba és ott álldogál mert 2 tank visszatartja õket. Be kéne falazni azt a kurva mocsarat, hogy arra ne is lehessen menni. Eszem megáll.
Ez aztán a klasszikus érvelési hiba.

Lammaer prédikál: (szépen példázza a hozzáállásodat a wg dolgaihoz)

http://www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w

Nyugtass meg hogy legalább fizetnek érte.

Nagy nyílt terepen felém max sebességgel felém rohanó JTiger akkor hogy spotolódhat fel 60 méteren? Mellesleg bokorban álltam (benne a bokorban, nem 20 méterrel mögötte!) Vagy mivel magyarázod azt, hogy 80 méteren kiugrik egy med lõ rám egyet, majd visszabújik és akkor látom csak meg amikor megint szikla mögött van. A frissítés miatt elvileg ugyanakkor kellene meglátnunk egymást de ez nyilvánvalóan nem igaz. Kb minden csatában lehetne replayekkel alátámasztani ilyen anomáliákat, de már rég megtanultam figyelmen kívül hagyni azokat akik lyukat beszélnének az ember hasába, hogy márpedig az mûködik, pedig nyilvánvaló, hogy komoly gondok vannak vele. Olyannyira, hogy a wg is említette régebben, hogy õk sem elégedettek vele, igaz azt is hogy olyannyira érinti az alapokat, hogy nem fogják átírni, csak ha tényleg nagyon muszáj (gondolom csõdközeli helyzetre gondolt, hátha ez még megmenthetné a játékukat)

Axon
Köszi a válaszokat!

toocha
Leginkább a 122-el, de néha átcserélem a kisebbre, ha olyanom van.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Maala
A 390-es alfájuval.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Axon
A SU-100-at melyik ágyúval érdemes használni?

Hehe. Én a T-44-el jártam hasonlóan. 57% WR, majd begurít egy csinálhatsz bármit eme tankkal, mert szoponi fogsz randomisten átkot. 100 csata alatt le 48%-ra, az elit elõtti maradék pár tucat csata alatt sikerült visszahozni 50%-ra.
Trucker39
Jó menet volt. Látom már jó néhányan le is töltötték. Milyen felszerelést illetve crew skilleket használsz (ha nem titok).

Mert nem is lesz:

Storm (who is atm on vacation) and another moderator on RU forums however confirmed: it’s a fake. No such nerf is planned.

Source

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Mire kellene?

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

És az elkövetkezendõ foch obj268 nerf miatt se kell sírni, amúgy is totál OP-k <#nevetes1>
LSSAHPAUL
NH 😊 Nem akarok bunkó lenni (már azvagy -ugye hogy ezt gondoltad mikor olvasod ezt) na szal mikor cseréled le a hpts-szót valami másra az aláírásodban ? 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jól tud viszont németül 😄
Pali pali pali pali 😄 Mindenkit idefú' a szél?

LSSAHPAUL
hahaha, ilyen nincs hogy nénit át kell segíteni a zebrán, ilyen csak a filmekben van, de nem akarom szétspemmelni a topikot, meg szétoffolni, erre is csak nagy nehezen válaszoltam, szal utsó 😊

mivel ritkán szólok gyorsan pár szót a wotról: az arty nerf nem annyira vészes mint ahogy sokan hiszik, T92,SU26 annyira rossz lett hogy biztos buffolni fogják, a többi meg játszható, sõt a batarty jobb lett picivel. A T50-2 miatt se kell sírni amit kapunk érte nem annyira szar, angol t10-es arty használható de nem lesz kedvenc mint pl obj261 vagy gw e100.

Maala
Akkor a Warthunderben nem lesz majd ilyen fos a spotting system, mert ott naaagy pályák lesznek?

(Flame elindítva, trolololol)

Én ma már átkísértem egy cekkeres nénit a zebrán, szóval ma már megvolt a nap egy jó cselekedet, a Cives magyar népre igy sajnos már nincs lehetõségem szavazni 😄

De mi ezen a hihetetlen?

Ugye ha le van láncolva akkor nem tud mozogni és Ugye ha vmi nem mozog, magasabb a camo értéke.

(tegyük félre a realitást, hogy a maus akkora nagy, nem tünhet el 200 méteren... ezzel az eltûnés-megjelenéssel szimulálják azt, hogy nem 2-3-5 km-re lövöldözünk egymásra).

Amúgy jó volt a két hozzászólás: felületes olvasó (lásd Fos), az elsõ alapján már el is könyvelte hogy alátámasztottad õt mert 50 méterre tõled eltûnt egy Maus...

LSSAHPAUL
😊 igen, kockák vagyunk vagy nem?

Küldjél vmi kézzelfoghatót, ez eddig csak levegõbe beszélés 😊

Jó az a td,csak arra ügyelj,hogy Ensken nem lövi át a hirdetõoszlopot,és a kerti traktoron úgy fönnakad,hogy kirepül belõle a legénység.A loltraki meg a 8,5 tonnájával a fa villanyoszlopokkal nem bír.
Hehehe... ez neked az "egy értelmes dolog az életben"? 😊

Elég elmebeteg, de sztem is ötletes 😊

Nyitniuk kell a nép felé, már nem lehet magaslovazni. Jó lesz a sima is 😊

LSSAHPAUL
Bocs az offér, de itt sok ember ráér szal tessék egy értelemeset is tenni az életben:
civilization játékba magyar népet petició

Üdv!
Gondoltam kihúzom az ojject 268-as ágat is a 263 mellé,pénzhiány miatt úgysem tudok most 3-4 nagyobb tankot sem megvenni.
Ha a jackson nem elõz meg 10 kill,utolsót végül átengedte(pedig nem szoktam ilyeneket kérni,most igen),arty pedig foglalni ment...Jól tette

Replay ha érdekel vkit

505thZajcev[PT]
Ha vkit erdekel egy marha jol sikerult bat kor:
http://wotreplays.com/site/260274#mines-505thzajcev-bat_chatillon_25_t
😊

patchaou
Többet is ki lehetett volna belõle hozni, de elég sokat balfaszoskodtam, minden esetre a végén jó messzirõl pukkantottam ki a lufit 😄
113 replay E100 ammorack 639m

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hat ezert biztos nem leszek nepszeru <#action> , szvsz hatalmas forma a manus <#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

popey8
Grat! Replay?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Hoppácska 😊 Az utolsó lövésem még engem is meglepett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Thx!
Persze, nincsen semmi korlátja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Gratula!

Random csatába is lehet menni azzal a tankal?
Ha meglenne, akkor már itt villognánk a screenshotokkal 😄.
Am gõzöm sincs mikor kapjuk. De a héten remélhetõleg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hali! Gratulálok a top 30-ba való bejutáshoz. 😊 Csak annyit mondj meg nekem hogy akkor most egybõl bent is van a garázsban már az m60? Vagy ez hogy fog zajlani? Mi sajnos a 39-ikek lettünk, de megtettük amit megtudtunk tenni.
Bekaphatod Cockizor 😛

hát igen, végül meglett az m60, pedig komoly hendikeppel indultunk Szpecnyazzal a klánban

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Igazából tényleg ki lett centizve. De végül is amiatt volt szoros hogy egy pár klánt még csak benyomtak a TOP30ba, ilyen nagyon durva pontszámokkal.

popey8
Hála az égnek vége és lehet villogni az M60-al<#nezze>

Most nézem a végeredményt, azért ez nem sokon múlott. Ha ma nem kapjuk meg a +2 területet, csúnyán megszívtuk volna. Bár nem sok a különbség köztünk és a 26. között, azért az elég durva, h egy nap alatt ennyi helyet veszítettünk. Nézted a többieket? Ugye többen is megelõztek minket ma este (5SPB, IDEAL), de én csak egyen lepõdtem meg nagyon. Az Aseet 36. hely körül volt, most meg a 12. Hogy a fenébe javítottak ennyit? Oké kaptak területeket, de nem nagy értékûeket. Rájuk pl. sztem nem számított tõlünk senki, h megelõznek, sõt az IDEAL-ra se. Mindenesetre érdekesen alakult a vége, ami lényegében minden klánnál a diplomáciáról szólt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na, vége ennek a rohadt CW kampánynak 😄.
M60 here i come 😛.

ennyi. 100%-os a lövészem (olyannyira hogy lassan a második képessége lesz meg.), de mintha csak 50 %-os lenne, akkora a célzóköre, és nem csak egy tankomon tapasztaltam. (a másik lövészem 68%-os, tehát annak is már kisebb szemmel láthatóan, a célzóköre, és szerintem a hatékonyság is romlott vele, mert az utóbbi egy jagdpz IV lövész, és nemigen találtam el semmit se pedig nem 600 m-re voltak.)
Szerintem ez most kifejezetten vicces volt. Ment a plusz. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Tono34
Végre jó köröm lenne a T25/2-el erre:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
Huncut a vén kópé 😄
JeffDunham
Hatalmas ez a SerB! Eddig se szerették, és most direkt rájátszik egy ilyen megrendezett jelenettel <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Kamu az egész. Az egész csak a német játékosok b@sztatása miatt készült. Eljátszotta Dolfi bácsit. Kész ez a fickó! <#taps> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

<#wow1> ezt most kifejtened reszletesebben <#fejvakaras>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Master91
SERB begurul 😄

Olyasmit ugat hogy "nerf all german tank! nerf all american tank"

"He’s screaming “Nerf all German tanks! Nerf all American tanks!” plus a bunch of obscenities (because he got killed in game by one?) and after the WG logo, he says “Now go away, idiots!”"
Jelenleg nem húzok egyetlen tankot se😛 Még van az angol med amit sztem kihúzok, akkor meg lesz az összes med. Utána meg majd csak 8.8 az orosz medekkel. Hehe 😄 Angol 8ast kéne megvennem, és az is láncon, tornyon kívûl fullos lesz mivel heavy ágon is elmentem 8ig csak nem tetszett az az ág.