World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Uninstall... Ja hogy függõ vagy? Bocs...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Nem tudom már ki, da van valaki, aki amellett szokott itt kampányolni, hogy ki kéne venni a gold ammot. Teljesen egyetértek vele. És az átütés max 260 lenne. TD-knek is le kéne húzni annyira.
Minek van IS-7em ha szarrá lövi akármilyen TD, minek van egyálttalán heavy tank a játékban?
Medekkel még hagyján, ha ügyesen játszol tudsz érvényesülni. De ez ami most van nem normális.
Bér az is igaz, hogy 4 klánt a szövetsége benyomott elénk az utolsó pillanatban, terület átadásokkal. Szóval õk kb semmit se tettek a dologért :/.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És végül egy lassabb játékkal fogunk játszani.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mostanában én is egyre többet TD-zek...
még mindig jobb mint az artyk, semmi gondom nincs a jelenlegi MM-el
sok buzi arty megnyalta a kecskesót ennyi
Le lesznek nerfelve! Az arty ami azért volt a játékban, hogy a lassabb tankokat (TD, gyengébbek kedvéért) kilõje. Az arty eltûnt.
It\'s a trap!!! :)
Sokáig nem fog ez az állapot tartani. Vagy visszahúzzák az artykat és bejön a limit, vagy a TD-k lesznek lenerfelve.
semmi kocsma feelinges hsz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De még mindig jobb mintha artykkal lenne tele 😊 És annyira nem is sûrûn fordul elõ mint 8.6 elõtt az 5v5 arty.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tapasztalatom szerint ha sokat mész egy adott tankkal, akkor biztosan kapni fogsz rá egy masszív negatív bónuszt. Ilyenkor érdemes másik nemzet másik tankjával próbálkozni, vagy pihenteted a gémet egy pár napig. A hatás persze csökkenthetõ vagy meg is szüntethetõ, kellõ mennyiségû gold felhasználásával.
Az ember az elején a Gamescon elõkészületekrõl beszél.
SerB szövegének fordítása:
NEM! NEM! NEM! NEM! Átkozott szar! Hogy történhetett? Megöltek az MS-1-ben egy Német tankal *érthetelelen szöveg* NEM! NEM! NEM! Kilõtte az MS-1-esem egy német tank! Nerfeljétek az összes Német tankot! Nerfeljétek az összes Amerikai tankot! NERFELJÉTEK MINDET! Mit gondoltok? Én vagyok a World of Tanks (NEO/CEO/NERO?)-ja. NEM! NEM! NEM! Azok a noobok! *tapsolás* NOOBOK! KIFELÉ!
LINK
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tehát az ki van zárva, hogy egyik nap tudok játszani, aztán 3 napig elfelejtem, majd megint agyaggalamb lövészet megy egész nap..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De mi van helyette?
Húh bekaptam egy lövést!
Vissza,vissza!!!
Szakesz meg Marchizor már csak ESL-el foglalkozik?