World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Addig, amíg a napi duplázókon kívül van idõd farmolni kreditet. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szerintem annak nagy gyorsítója van nem? Amúgy sztem nem éri meg minden modult levenni. Azt éri meg, ami 500-600 credites modul. Én a 150-200 ezres modulokat el szoktam adni. Mivel 150 ezresnél 75 000 a veszteség, míg 200 ezresnél 100 000. Ezt pedig még prém nélkül is gyorsan ki lehet farmolni T34el.
minden tanknál megéri T5-tõl felfelé!
Animefox
A VK 4502 A fejlesztett célzóját meg a közepes gyorsítóját megéri aranyért leszerelni és rátenni az Ausf B-re?

*elég
eég vicces dolog történt velem bejelentkezés után: a csatában vettem észre hogy a 100%-os lövészem, az 50%-os célzókörét használja, de ez az összes tankomon így van.
Nem is feltételeztem, hogy benézted. Azt hittem én siklottam át felette. Pedig átnéztem kétszer is. Jó, hogy javították, így nem lesz hülyeség. Gondolom majd a következõ patchben visszarakják átdolgozott címszóval.
hát most már sehol sem😄 javították, de ha megnézed ezt a kommentet, akkor látod, hogy nem képzelõdtem:

komment

Amikor a legjobbkor laggol be a játék: KÉP
Persze kijönni az istenek se tudtam, ott álltam végig a meccset.
Ez lett a vége: KÉP Egy 59-16 házhoz jött, ennyi volt a teljesítményem. Na most kérdem én, aki alattam végzett az mégis mit csinált a csatában?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

- Fixed issues in receiving Lucky and Sniper achievements

Benji, most kell hajtani! Lehet, hogy eddig ezért nem volt ilyened. 😊 Bár azt sem tartom kizártnak, hogy te szóltál nekik, hogy mindenféle jöttmentnek van luckyja, neked meg nincs. 😊
Biztos hülyeséget kérdezek, de a második sor hol van a listában?
Szerintem nagyon sokan, ahogy én is a SU-100-at a másik ág full legényeivel használja. Én úgy döntöttem nem kell nekem az Object 268, inkább kipróbálom az új ágat, mivel teszten nagyon bejöttek. Szóval nekem is 3 képességes legények ülnek a SU-100-ban és brutálisan OP-nak érzem. Hihetetlen jó köröket megyek vele. Nem vesznek észre, rettentõ nagyot sebezek és hihetetlen mobil. Nagyon szeretem.

Parancsolj, bár semmi extra, azért nem is akartam felrakni.

Vagy randomból kiveszik és században meg lesz továbbra is csak épp átdolgozva?

- Removed Assault game mode from the Westfield and Malinovka maps
- Improved the Assault mode on the Malinovka map

Most akkor törlik malinovka assaultot vagy nem?😄

(bár nem tudom történelmûen hûre lett-e modellezve)ha az oldalpáncélod kicsit vastagabbra és döntöttedbe tervezik lehet sokkal jobban jössz ki a szituból😊
Master91
- Reworked Highway and Port maps for the new rendering engine

Highwayre kellett persze, még szarabb legyen mint volt.

Ez mind azt jelenti, hogy 5 méteres láthatatlan sarkok lesznek a falaknál, stb stb...
Pontosan ez a fõ baj. :-) Ahogy Okmyx is írta ezt a csatát valószínûleg simán nyerjük és én meg kapok 200 xp-t, mert sebezni max a Lorraine-t tudnám a stock Comettel. Amúgy meg semmi sírás nem volt, csak érdekességként tettem be a képet, mert ilyet ritkán látok, hogy egyedül vagyok 7-es egy csatában.

Master91
Master91
WG ma úgy döntöt hogy csapat társam ki tol az ellenfél elé, csapat társam blokkol folyamatosan hogy szét lõjjenek, elõbb köcsög Lor. blokkolgatott + felszpottolta magát, engem nem láttak, de kaptam -400-at mikor az arty bele eresztett a francia seggébe, azt még õ volt felháborodva mikor elküldtme a picsába hogy szerencsétlenkedik mellettem.

Maradjon le és puffogja azt akire mutatok, ne engem baszogaasson, már tényleg sírni tudnék ettõl a szartól.

Haladni nem lehet, csak lefele. Tiszta Magyarország.

Hála istennek, lehet meg se veszem....
Ismerõs érzés!

Mehetünk szakasz, ha gondolod:Madi_hun
köszönöm a választ!
Na ez nem "majdnem minden csatában" ez MINDEN csatában kapja majd!<#eplus2>
A WG ma úgy döntött hogy nem nyerhetek. 😞

Könyörgöm valaki segítsen, és jöjjön velem platoonozni, mert lassan eret vágok magamon. 😞

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Szembõl ha az alját ellövik, az szintem minden esetben ammo rack. Lehet oldalazva kellene vele harcolni, mert ott is 90 mili a páncél és onnan legalább nem kaptam még ammo racket.

kiírja ahol a sebzést látod normál esetben.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok!

az a kérdésem lenne hogy honnan lehet tudni, hogy ammo rackelted-e az ellenséges tankot?, mert ugyebár mindig robbannak ha kiszeded õket.
Master91
Indenemen 3-4 napja aktiválódott, persze minden 2. csata ammo.

Meg javítom, és bumm következõ lövés ammo.

Szerintem bugos, de hát a WG gondolom " Ó, borzalom..."-al lereagálja azt csá.

Kicsit erõs, hogy majdnem minden csatába ammot kapjon 1 tier8as tank biztonságos elhelyezéssel is...de hogy még a 9es testvére is ammos legyen, röhej.

<#levele>
Ja,és még valami a PTA-ról...legjobb lenne rá 2 javítócsomag,imád ammo rackot kapni szembõl oldalról,toronyba szembõl...és így tovább,totál röhej,pedig van rajta biztonságos elhelyezés vagy mi...
Master91
Gratula!

Alig várom hogy nekem is meg legyen, de még Indennel szerencsétlenkedek...

elõre félek a PTA-tól :/

Stockként -200 ezer / kör persze, és 300 xp a 3k damagemra, mikor többet sebeztem mint az ellenfél csapatának fele összesen, de õk még is több xp-t kapnak.

Aj
JeffDunham
Gurultam párat az 503-as haverokkal. Jó kis köröket mentünk.

T57 replay

110 replay

képek a spoiler alatt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kifejlesztve:Leopard 1 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 216000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva:: Leopard 1' vettél. Elköltöttél : 6 100 000. 

Na ennél nehezebb szülést soha többé!!!
Volt a PTA-val tegnapig 64%-winrátám,2500 körönkénti sebzésre...mára maradt 57%...(2497 körönkénti sebzéssel,erre sem lehet fogni)
Minden gyõzelem mellé 10(!!!) vereség vagy elnyomorultkodot döntetlen jutott...
most már igen

az ma már volt, hogy mikor lesz már szeptember??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ne magadból indulj ki, nem arra célozgattam, hogy hat réteg erdõn és a fél városon keresztül nem spotolok fel semmit. Tisztában vagyok hogy kellene mûködnie a spotting systemnek és azzal is tisztában vagyok hogy jelenleg nem igazán produkálja azt ami a wikire meg egyéb helyekre le van írva.

Visszanéztem...Mi voltunk az északi bázison,a mause a kanyon felõl jött fel,én a kör másik oldalán álltam Jtigerrel...196méterrõl tûnt el úgy,h le volt láncolva.<#alien2>Hihetetlen..

Régi szép idõk?2perce Abbey-n védem a bázist és eltûnik a Maus,feljött foglalni.Mindketten a kör szélétõl voltunk 50méterre😊Hihetetlen...
Írták,h 100% camo skill😊Remélem õk is viccbõl írták...

Ó, a régi "szép" idõk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én emlékszem, az a hiba annó olyan volt hogy végig látszodott ugyan a célpont, de mondjuk ha kereszbe ment, akkor csak 3-5 másodpercenként frissült a pozíció. Ergó messzi célpontot nem lehetett eltalálni, max csak ha autoaimot tett rá az ember. Totál használhatatlan volt, aki a mait összehasonlítja azzal, annak nagyon rövid a memóriája.

Fos gondolom a szokásos "10 bokron keresztül nem veszek észre semmit" meg a "maus eltûnt nyilt terepen 50 méterre elõttem" bugokról beszél, aminek a frssítéshez semmi köze.

Jelenleg a frissítési idõközök ekkorák

Igen, de anno ez úgy mûködött, emlékeim szerint, hogy ahol véget ért a spot, ott maradt a tank pár másodpercig.

A láthatóságban anno a legnagyobb esetem akkor volt, amikor álltam egy bokor mögött, az ellenfél egyik tankja rám merõlegesen elment elõttem kb. 200 méterre a pusztán. Addig nem volt baj, amíg nem ért a bokor textúrájához, amiben én lapultam. Amikor abba a vonalba ért eltûnt. Mikor a bokor másik oldalán kilépett az én bokrom takarásából megint látható lett. Úgy látszik oda-vissza mûködött a bokor álca. Azóta sem láttam ilyent.
Régebben sokkal bug-osabb és értelmezhetetlenebb volt a láthatósági rendszer. Változott azóta sokat, én csak azt mondom, hogy régen nem volt ilyen volt mint ma, és jóval roszabbul mûködött. Csak épp már nem mindenki emlékszik

Határozottan emlékszem rá, hogy régebben is voltak olyanok, hogy majd leestem a székrõl a röhögéstõl, mert már akkor is túl voltam azon a ponton, hogy idegesítsen ez az egész.

Rosszul emlékszel. Nagyon nem ilyen volt régebben.

Most is erõsen bugos, azóta sem javítottak rajta semmit. Ez a spotting vetekedhet a sebzés és páncélátütést számoló feature-val a legrosszabbul mûködõ kód díjért a wotban.

Az mi a fasz hogy a Su 100 menetközben nem látszik és csak akkor tõnik fel tõlem 3 méterre mikor kimegyek fedezékbõl?<#falbav> Enemy Hellcatjében meg marad 1% hp komolyan mondom....
ez máig így van, a távoli tankok pozició frissítési periódusa nagyobb mint a közeli, ez nem bug ez feature

na köszönöm erre gondoltam😄

A távoliak ugráltak. Nem volt egyenletes a mozgásuk.
meg a távoli célpontokkal kapcsolatban is volt valamilyen durva bug.. nem emlékszek pontosan mi volt, de láthatósági rendszerrel kapcsolatos volt és összetettem a két kezem mikor kijavították

Akkoriban a láthatósági rendszer is erõsen bug-os volt, a száguldó med, pár méterre elõttem minden bokor nélkül nyílt terepen képes volt eltûnni...rohadt idegesítõek voltak.