World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
komment
Persze kijönni az istenek se tudtam, ott álltam végig a meccset.
Ez lett a vége: KÉP Egy 59-16 házhoz jött, ennyi volt a teljesítményem. Na most kérdem én, aki alattam végzett az mégis mit csinált a csatában?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Benji, most kell hajtani! Lehet, hogy eddig ezért nem volt ilyened. 😊 Bár azt sem tartom kizártnak, hogy te szóltál nekik, hogy mindenféle jöttmentnek van luckyja, neked meg nincs. 😊
- Improved the Assault mode on the Malinovka map
Most akkor törlik malinovka assaultot vagy nem?😄
Highwayre kellett persze, még szarabb legyen mint volt.
Ez mind azt jelenti, hogy 5 méteres láthatatlan sarkok lesznek a falaknál, stb stb...
Maradjon le és puffogja azt akire mutatok, ne engem baszogaasson, már tényleg sírni tudnék ettõl a szartól.
Haladni nem lehet, csak lefele. Tiszta Magyarország.
Hála istennek, lehet meg se veszem....
Mehetünk szakasz, ha gondolod:Madi_hun
Könyörgöm valaki segítsen, és jöjjön velem platoonozni, mert lassan eret vágok magamon. 😞
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az a kérdésem lenne hogy honnan lehet tudni, hogy ammo rackelted-e az ellenséges tankot?, mert ugyebár mindig robbannak ha kiszeded õket.
Meg javítom, és bumm következõ lövés ammo.
Szerintem bugos, de hát a WG gondolom " Ó, borzalom..."-al lereagálja azt csá.
Kicsit erõs, hogy majdnem minden csatába ammot kapjon 1 tier8as tank biztonságos elhelyezéssel is...de hogy még a 9es testvére is ammos legyen, röhej.
<#levele>#levele>
Alig várom hogy nekem is meg legyen, de még Indennel szerencsétlenkedek...
elõre félek a PTA-tól :/
Stockként -200 ezer / kör persze, és 300 xp a 3k damagemra, mikor többet sebeztem mint az ellenfél csapatának fele összesen, de õk még is több xp-t kapnak.
Aj
T57 replay
110 replay
képek a spoiler alatt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Megvásárolva:: Leopard 1' vettél. Elköltöttél : 6 100 000.
Na ennél nehezebb szülést soha többé!!!
Volt a PTA-val tegnapig 64%-winrátám,2500 körönkénti sebzésre...mára maradt 57%...(2497 körönkénti sebzéssel,erre sem lehet fogni)
Minden gyõzelem mellé 10(!!!) vereség vagy elnyomorultkodot döntetlen jutott...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Írták,h 100% camo skill😊Remélem õk is viccbõl írták...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Fos gondolom a szokásos "10 bokron keresztül nem veszek észre semmit" meg a "maus eltûnt nyilt terepen 50 méterre elõttem" bugokról beszél, aminek a frssítéshez semmi köze.
Jelenleg a frissítési idõközök ekkorák
A láthatóságban anno a legnagyobb esetem akkor volt, amikor álltam egy bokor mögött, az ellenfél egyik tankja rám merõlegesen elment elõttem kb. 200 méterre a pusztán. Addig nem volt baj, amíg nem ért a bokor textúrájához, amiben én lapultam. Amikor abba a vonalba ért eltûnt. Mikor a bokor másik oldalán kilépett az én bokrom takarásából megint látható lett. Úgy látszik oda-vissza mûködött a bokor álca. Azóta sem láttam ilyent.