World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
t4-ben a T28 az oroszoknál nagyon durván OP ha már fullos.Azzal lehet ott is élvezni a játékot de t5-ben már sok jó tank van amivel élmény lesz a játék.(pzIV,stug,su85,KV1,t34...stb.)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Fõleg angol nyelvû. <#nevetes1><#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Üdv,
bocsi a nem ide tartozó témáért. Valakinek van esetleg tapasztalata a playerauctions.com oldallal kapcsolatban?
popey8
Ja azt elfelejtettem mondani, hha a görgõvel is akarsz zoomolni, akkor a noscroll.xml fájlban ezt a sort írd át false-ra: <noscroll>True</noscroll>

Ha pedig azt akarod, h a zoomolás után megjegyezze az utolsó zoom pozíciót (shift használatakor), akkor ezt a sort is írd át false-ra: <noscroll>True</noscroll>

A ZoomX.xml fájlban pedig tudod módosítani a zoom pozíciókat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Nekem ez van fent és nagyon jó. Eggyel nagyobb ráközelítést enged, mint a 4x4.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszönöm.

Féltem, hogy ez a válasz, de akkor szenvedek tovább. :-)

Tono34
Sajna a T4 az ilyen, túl kell élni, kitartás.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Lehetne saját magaddal szakaszozni 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az milyen, hogy egyedül védem a bal oldalt a sok kretén meg kempel a kezdõn a házak közt, lenyomok a támadó 7 bõl ötöt, a maradék kettõnek maradt 4 illetve 7 HP..

A 4 hps kv1s kilõ, a többi nyomorék csapattárs meg kirohan a koncra egymást lökdösve, meg hátba lõve..

Elküldöm õket a faszba, ahova egyébként valók, erre egy magyar megkérdi mi a bajom...

Ha azt sem látod mi folyik a pályán minek vagy itt öcsém? Hogy kilegyen a csapat??

Szerencsétlen..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és most van 3db Tier4-es tankom.

De az utóbbi idõben azt tapasztalom, hogy szinte mindig olyan csatákba rak be, ahol a többség 5-ös 6-os szintû, így szinte semmi esélyem befolyásolni a csata menetét.

Meg sem tudom karcolni egy 6-os tank páncélját, õ vagy a társa meg egybõl kilõ.

Lehet ezt valahogy befolyásolni, vagy ez a végzetem? :-)

Pedig kb ennyi értelme lenne összesen xD

Tono34
Nyár van, ilyenkor mindig rengeteg elõmerészkedik, pedig mehetnének inkább nyaralni vagy strandolni.

Amnesztia van a diliházban, vagy mi? Ennyi kecske nem szokott lenni, vagy tévedek? <#falbav>
trollkodás miatt tiltják...
fórum spam, játék spam, szándékos TK
DonZorro
Köszi de azóta találtam újabbat:

LINK 0.46

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Szerintem is 😊 Összességében nincs túl komoly elõnye annak, ha sok accod van. Több a garázshelyed, jobban specializálódhatsz, viszont a modulokat, aranyat, pénzt stb. úgyse tudod egyikrõl a másikra pakolni (ellentétben sok más MMO-val). Viszont ha van valami ingyen gold akció, azt minden accodra megkapod. Szóval elõnye és hátránya is van, nem egy nagy "csalás".
Toby0501
kb. leszarják sztem 😊
Oké, megtaláltam, kösz. De hogy tudnák azt bizonyítani, hogy nekem van több accom, nem pedig a többi családtagommal/barátaimmal használom felváltva a gépet és a játékot? 😛
hahaha 😊 okké

pecaboy: olvass
Köszi! Ez le van írva valahol?
Akkor majd visszajössz instant embernek T1-T8-ba.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

DonZorro
Skacok, a "Gnome" motorhangokból van új vagy mûködik a régi is? Nem találtam sehol... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

1 account / server a megengedett
Pont ezt kérdem 😊 Legális vagy sem?
Végül is szerintem más online játékban is lehet több accountod, csak nem lehetsz bent velük egyszerre. (Legalábbis elméletben nem szabad <#alien>) Szóval szerintem is legális, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.
már megint? 😄DDD
akkor majd megint kell keresnem egy beugrós klánt ^^
sztem nagy fun volt ez a CW....
mi is hogy elvoltunk már HPTS-ben ezzel a fajta CW-kkel 😄
De majdnem minden nemzet minden tierjében vannak jó tankok. Mittomén tier5-ben az oroszoknak a KV, a németeknek a Stug3, Pz3/4 vagy Pz4, amcsiknak a Wolverine, angoloknak a Church1 vagy AT2, francusoknak ELC-AMX vagy BDR G1B. Egyedül a kínaiaknál alacsony a választék, de nem hiszem, hogy az európai szerveren túl sokan nyomulnának direkt kínaiakkal - ha meg igen, számoljanak a hosszú várakozási idõvel.

Plusz a MM ugyebár játékerõ alapján is sorsol, tehát nem lenne olyan, hogy az orosz csapatban jó sok KV lenne és agyonvernének mindenkit. Az oroszokhoz pl. berakna egy db KV-t, meg jó sokat a viszonylag könnyebbekbõl - A20, T-50, T-34, esetleg SU-85B stb. A németekhez Pz3/4, Pz4 meg StuG lenne a zöm, ezzel kiegyensúlyozódna a két oldal játékereje, hiába nem lenne heavy a németeknél.
nekem is több van.. és?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mennyire számít bannolandó csalásnak, ha egy embernek több accountja van? (Szerintem bizonyítani eleve szinte lehetetlen a dolgot.)
Soha, mivel a balance nem létezik a tech treek között, ezért egyes nemzetek egyszerûen nem tundának nyerni.

Kiskarinak se rossz 😊
Tud privibe nekem küldeni invite kódot?
Egy barátomnak kéne.
Sose.

Kb mint hogy msot a CW-t is szétkúrják és októberben megint ilyen T1-T10 lámaság lesz...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Jól néz ki 😊 Bár valami sötét terepjáróra, katonai dzsipre vagy chopperra jobban illene.

Apropó: mikor lesz már végre nemzetek nemzetek elleni játékmód? (Pl. német tankok oroszok ellen.) Szerintem igény lenne rá, és ki lehetne várni meccsek elõtt azt az 1-2-3 percet is.
nem olvasol híreket ?

mi a gond vele ?

1., ez sokat van így, az éles indulása után még pár napig megy a teszt
2., jelen esetben a 8.7-es update hibás lett, ezt fogják hamarosan javítani annak a tesztelése folyik

[/url]

Valaki túlzásba esett...
Sziasztok!
Ezt nem értem: link
Az éles szerver megy és a teszt is?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Vki beírta már hogy Zoomot a Zoom boltból és linkelt is.
Megtenné megint? Mert hiányzik nekem ez az extra ráközelítés.
450-500 méterrõl Isuval most nem merek lövöldözgetni,mert úgysem találom el. De azzal simán...
Ez a Silenstalker olyan aranyos, amikor tank expertet próbál játszani.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja bocs, hogy csak testre értetted
Mondjuk az E-50 60 tonna a játékban
Á vagy úgy!Na hát ezt nem tudtam.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

A fenét nem fanmade. Annyi a valóságalapja ami a belinkelt oldalon az egyik rajzon látszik: csupán egy harckocsitest. Semmit nem lehet tudni a toronyról, ezért a lövegrõl se, és a motorról, erõátviteli rendszerrõl nincs semmi. Illetve azt se, hogy az Adler féle E-50 terv elõtti, az utáni, esetleg rivális terv volt-e.
Az a 60 tonna elég gyanús. Már az a 60 tonna is elég soknak tûnik hat pár felfüggesztésnek és akkor még sehol nincs a torony és fegyverzet tömege.
Csak azt lehet tudni ami rajzon látható: méretek.

Ha a far és homlokpáncélok vastagsága méretarányos a másik két rajzzal, akkor azoknak a vastagságát is lehet tudni.
Ha viszont arányos, akkor E-50 védettségû (de akkor meg mi a szarért 60 tonna?), nem pedig E-75. Ilyen harckocsi meg van a játékban E-50M-ként. Szóval nem tudom ez a Silentstalker miért akarja ezt nehéz harckocsinak.
Ez a gép egy gyakorlatilag egy semmi. Ennél még a Vk70.01, Vk72.01 (Löwék) harkocsikról is pontosabb adatok vannak. Az már más dolog, hogy a játékban más, jobb adatokat kaptak a Löwék...
popey8
Nincs rajta kreditszorzó. Annyi elõnye van, h usa med legénységet bünti nélkül ültethetsz bele.

nem igazi prém, a kredithozama olyan mint egy átlagos T10nek sztem

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

nincs rá kreditbónusz elvileg

8000 sebzésre 88 351 kredit prémiummal??Ez valami vicc?És ez prémium tank?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

elsõ valamirevaló köröm M60-al:
http://wotreplays.com/site/262768#.UfGjqdKuxbM

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Igaz t2 td-vel de azért a 14 ott sem jön minden nap.

Igen,14. 😊 Kaptam is érte valami extra medált. Elég ritka madár mert kb.30K csatám van a két accommal és ez az egy van belõle.