World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
bocsi a nem ide tartozó témáért. Valakinek van esetleg tapasztalata a playerauctions.com oldallal kapcsolatban?
Ha pedig azt akarod, h a zoomolás után megjegyezze az utolsó zoom pozíciót (shift használatakor), akkor ezt a sort is írd át false-ra: <noscroll>True</noscroll>
A ZoomX.xml fájlban pedig tudod módosítani a zoom pozíciókat.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Féltem, hogy ez a válasz, de akkor szenvedek tovább. :-)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A 4 hps kv1s kilõ, a többi nyomorék csapattárs meg kirohan a koncra egymást lökdösve, meg hátba lõve..
Elküldöm õket a faszba, ahova egyébként valók, erre egy magyar megkérdi mi a bajom...
Ha azt sem látod mi folyik a pályán minek vagy itt öcsém? Hogy kilegyen a csapat??
Szerencsétlen..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nemrég kezdtem a játékot, és most van 3db Tier4-es tankom.
De az utóbbi idõben azt tapasztalom, hogy szinte mindig olyan csatákba rak be, ahol a többség 5-ös 6-os szintû, így szinte semmi esélyem befolyásolni a csata menetét.
Meg sem tudom karcolni egy 6-os tank páncélját, õ vagy a társa meg egybõl kilõ.
Lehet ezt valahogy befolyásolni, vagy ez a végzetem? :-)
fórum spam, játék spam, szándékos TK
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Végül is szerintem más online játékban is lehet több accountod, csak nem lehetsz bent velük egyszerre. (Legalábbis elméletben nem szabad <#alien>#alien>) Szóval szerintem is legális, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.
akkor majd megint kell keresnem egy beugrós klánt ^^
sztem nagy fun volt ez a CW....
mi is hogy elvoltunk már HPTS-ben ezzel a fajta CW-kkel 😄
Plusz a MM ugyebár játékerõ alapján is sorsol, tehát nem lenne olyan, hogy az orosz csapatban jó sok KV lenne és agyonvernének mindenkit. Az oroszokhoz pl. berakna egy db KV-t, meg jó sokat a viszonylag könnyebbekbõl - A20, T-50, T-34, esetleg SU-85B stb. A németekhez Pz3/4, Pz4 meg StuG lenne a zöm, ezzel kiegyensúlyozódna a két oldal játékereje, hiába nem lenne heavy a németeknél.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egy barátomnak kéne.
Kb mint hogy msot a CW-t is szétkúrják és októberben megint ilyen T1-T10 lámaság lesz...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Apropó: mikor lesz már végre nemzetek nemzetek elleni játékmód? (Pl. német tankok oroszok ellen.) Szerintem igény lenne rá, és ki lehetne várni meccsek elõtt azt az 1-2-3 percet is.
mi a gond vele ?
1., ez sokat van így, az éles indulása után még pár napig megy a teszt
2., jelen esetben a 8.7-es update hibás lett, ezt fogják hamarosan javítani annak a tesztelése folyik
[/url]
Valaki túlzásba esett...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Megtenné megint? Mert hiányzik nekem ez az extra ráközelítés.
450-500 méterrõl Isuval most nem merek lövöldözgetni,mert úgysem találom el. De azzal simán...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az a 60 tonna elég gyanús. Már az a 60 tonna is elég soknak tûnik hat pár felfüggesztésnek és akkor még sehol nincs a torony és fegyverzet tömege.
Csak azt lehet tudni ami rajzon látható: méretek.
Ha a far és homlokpáncélok vastagsága méretarányos a másik két rajzzal, akkor azoknak a vastagságát is lehet tudni.
Ha viszont arányos, akkor E-50 védettségû (de akkor meg mi a szarért 60 tonna?), nem pedig E-75. Ilyen harckocsi meg van a játékban E-50M-ként. Szóval nem tudom ez a Silentstalker miért akarja ezt nehéz harckocsinak.
Ez a gép egy gyakorlatilag egy semmi. Ennél még a Vk70.01, Vk72.01 (Löwék) harkocsikról is pontosabb adatok vannak. Az már más dolog, hogy a játékban más, jobb adatokat kaptak a Löwék...
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
http://wotreplays.com/site/262768#.UfGjqdKuxbM
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor