World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk M48nak akkora a hasa, hogy szinte mûvészet a homlokpáncélt eltalálni.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
M48 homlokpáncélja a legerõsebb a tízes medek közül, ha eldugod a hasát, 9-es ágyúkat AP-vel jó eséllyel még megfogja, ha nincsenek nagyon közel.
Amúgy fasz kivan, a medjeimen átok üll. Kifogom azt napot hogy 2 noob PZ IV is Ap-t használlt a derpben, kitolok 1600+ dmg-et PZ 3/4-ben highwayen és miért halok meg??? Mert egy faszkalap ott várt rám a bázisukon full hpval...3%-ot hagytam benne. HA túlélem akkor draw vagy win lett volna...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
gyorsaság, mozgékonyság M60 > M48
szûkülés, célzás M60 > M48
viszont az M60 nagyobb célpontnak tûnik M60 < M48
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
te csaj vagy én meg pasi
én szeretek vedelni te nem
😄 mindenki más..... 😊
cyka blyat

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Így viszont baromira nem tud meghatni, ha a fos155re gold ammoval kell lõnöm a LEO1-el, mert neki így is brutál ágyúja van.
Pedig én nem használok modokat. Vannak egyébként olyan modok amik pedig nagy segítséget adnak.
Határvonalon mozog ez a modolás dolog a csíteléssel. Ugye vannak is modok amik be is lettek tiltva. Például sztem az is abszurd, hogy ha valaki ledönt valahol valamit azt akkor mutatja a minimap. Akkor ott volt a tracer színezõ mod. Ez a free camera stb stb.
Azért is kényes ez a kérdés mert nagyon sokaknak tényleg a modolás teszi élvezhetõvé a játékot és színesebbé. Viszont valamilyen szinten meg elõnyt jelent azzal szemben, aki nem használja.
Ezzel szemben az aranylõszer a játék része mindenkinek addott. Ok, hogy a modok is adott mindnekinek csak le kell tölteni, de mégse a játék része.
Én spec azért nem modolok mert lusta lennék minden patch után utána keresni, meg sokszor szarul mennek, szarakodnak, újra kell tenni a game-t stb. Meg mondjuk az se lenne jó, ha egy tiltott mod miatt bannolnák az acc-ot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
full gold-al nyomod és még úgy is pattogsz az IS-8ról? 😄
látszik hogy orosz tank 😊
Elég szakmai volt?
Replay
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"