World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szopás szopás után.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Célozz a fejlesztett torony téglalap alakú lemezére a lövegpajzs felett és bummmm 😊
és vannak akiknek jóval több
Mert ezt most kipróbáltam, de semmi..
Ez esetleg, nekem bevált.
14. lose zsinorban 😄DDD

de amit a telepítésrõl írta faszság, úgy csináltam és nem ment. Aztán elraktam úgy mint eddig és úgy meg ment tökéletes...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
végre vmi jó hír....
azóta se nyertem egy meccset sem 😞 lassan 2 óra win nélkül
mindkét csapat foglal, sokkal kevesebben vagyunk, erre 95% nál kimegy a körbõl elindul vadászni..
illetve indult volna..
😄DD szánalmasok, azóta mentem 2õt, mind2 lose 😄 egyik 5-15 másik 4-15
amit ezennel ünnepélyesen megnyitok..
nem lehet nyerni! összes csata lose
mi a franc ez?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A pattogósságával szintén teljesen egyetértek, ahhoz képest, milyen sokan dicsérik a frontját, nekem csak ünnepnapokon pattintott valamit, pedig mindig figyeltem, hogy pontosan szembeálljak az ellennel, beforgatás nélkül. Ahhoz képest milyen meredeken döntött, és még csuka is az orra, úgy viszi át minden mint kés a vajat.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem tudom, hogy van-e értelme új vonalakat indítani, hogy egy T4-ben is jó tankom legyen, vagy minél elõbb elérni a T5 szintet, ahol már jobbak az esélyeim.
Jelenleg brit vonalon egy covenanter, oroszon egy T80, amcsin egy M3Lee van, mind fullos, de így sem elég erõsek, és nem elég gyorsak sem a taktikai feladatokhoz.
erre a sok büdös agyhalott gyökér mellé tesz be az MM....
megint 10 vereség 1 win
dögölnének meg rákban a kurva anyjukat 😄
WOT nick: tepi1
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
legyen már este és leiszom magam a sárgaföldig a faszba! még annak is több értelme van mint ennek a sok agyhalott degenerált gecinek 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB