World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont ha igazam van, az felvet egy komoly problémát: ha normális ping mellett is ilyen késések vannak a megjelenítés és a valós pozíció között, akkor az csomó szellemlövést megmagyarázna. Valójában olyan tankra lövünk, ami a lövés pillanatában már nincs is ott, de mi a saját játékunkban még ott látjuk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Koridor
Porbáld meg ezt textura tömöritö mod. A tweaker is javithat rajta.

Na, fórum motor bebugzott, akkor itt van mégegyszer:

Szerintem az történt, mint ami akkor is megfigyelhetõ, amikor bekapcsolod a szerver oldali célkeresztet. A célkereszt nem ott van, ahova a csõ céloz. Ez azt jelenti foxi esetében, hogy az IS valójában elõrébb volt, mint ahogy azt õ látta. Az IS játékában jól volt renderelve, foxi játékában viszont késett. Ám mivel foxi lõtt, az õ skulója neki valós idõben repült. Így az elkésett IS (ami valójában már nem volt ott) és a valós idõs lövedék keveréke produkálhatott ilyen anomáliát. Szerintem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

REPLAY
6:00 tól nézd ha csak a lövést akarod látni
Idõ nem is kell, látszik a videón is. Csak replay.
Röviden az értelemet kihámozva, nem tudják a hiba okát, de adnak rá egy, többé kevésbé hihetõ magyarázatot.

Viszont ha ez igaz amit leírtak, akkor erre egy nagyon ügyes kis hacket is lehet gyártani, amivel idõszakosan sebezhetetlené tehetõ egy tank. Mert feltételezem elõtte és utána volt betaláló lövésed. Tehát ha kieset szinkronból a tankod (vagy az Õ tankja), akkor ugyebár utána magától vissza is talált. Na de ez már pusztán elmélet gyártás...
A videóból nem biztos, hogy átment rajta, elkaphatott egy láthatatlan célt is. De ha adsz egy replayt meg egy körülbelüli idõpontot, kianalizálom neked 😊
köszi!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hátdebakker látszik videón, hogy átmegy rajta, és túloldalon robban. -.-
Láttam a vidit korábban is. Úgy értettem, hogy nem lehetett-e az IS elõtt egy általatok nem spotolt (ezért láthatatlan) tank a lövedék útjában. Mert olyankor szokott eltûnni a golyóbis.
Pontosan. Ezért szívás kínaiakokkal menni: szinte semmi csõsüllyedésük nincs 😛
Egyébként ugyanez van a motorháznál is. Rátapadsz a IS-3 oldalára mondjuk egy jó gun depression-ös tankkal, és az overmatch miatt szitává lehet lõni a tetõpáncélt, míg õ szenvedhet a te tornyoddal, amit elõre-hátra mozgással védhetsz is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Megírod nekik, hogy hamarosan szolgáltatót váltasz, így szeretnél újat mailcímet használni. Ha gmailed (vagy hasonlód) volt akkor megírod, hogy a saját internet szolgáltatód mailjét szeretnéd használni. Vagy írd amit én, hogy az ex-csajod mailcímét használtad, különváltatok és aggódsz az account biztonságáét, azért kérnél egy újat.
Lesz pár kérdésük,hogy valóban tiéd-e az acc., utána elvileg megcsinálják.
csak nekem tûnnek pontatlannak a fegyverek a peccs óta??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

látsz te itt tankot?
video
de van teljes replay is ha kell.... 100% h nem volt ott tank
Megõrülök, totál fedezékben vagyok de az ellenfél tuti hogy betaláll a torony legtetején, én meg képes vagyok lepattanni kupolákról 203 pennel tiszta vicc...
Biztos, hogy nem volt az IS elõtt egy másik tank, amelyiknek nekicsapódhatott volna?
na vissza írtak a WG-sek arra a "bugra" amikor átment a skulóm az IS tankon... kétszer is

Dear Tank Commander,

Thank you for contacting customer support.

This issue happens when your client is not synchronized with the server anymore.
In such case, we recommend you to reboot your router and restart your game client.

Should you have any question, let us know.
Nagyon körülményes, bár nekem is lenne rá igényem, de nincs elég jó érvem rá... 😄

emailt lehet valahogy változtatni?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Csak az a baja, hogy nincs meg benne az AT-2 "terminator" feelingje 😊 A felépítményének jobb oldala (szembõl bal), azaz a géppuska-toldaléka elölrõl is könnyen átüthetõ, egy jó nagy weakspot.
Most mondjam azt, hogy AT-8-al van pool medálom. 😊 Igaz top tier voltam, de nem annyira rossz az, fõleg a top ágyúval. Én mondjuk nem mentem vele elõre, megvártam míg takarítanak kicsit addig hátulról sniperkedtem a gyors ágyújával. De mondjuk én nem vagyok egy nagy tank ász, más biztos tud jobbat is mondani.
Nem csak a helyett...

Hálózati kártyának ehhez semmi köze. Sajnos a processzorod és a grafikus kártyád is nagyon gyenge mai viszonylatban. Ez a baj.

...pardon, 8.6-ban.
A 8.7-ben amúgy tovább buffolták az oroszokat: 4 fokos szögnormalizáció helyett már csak 2 van. Megjegyzem, valósághûbb lett tõle a játék.
Akkor el kell, hogy szomorítsalak, mert a konfigoddal van a gond, éspedig a nvidia geforce 9500gt az egy igen gyenge videókártya, ami csak irodai programok futtatására való. Szóval a helyett kell találni valami jóval combosabbat.
Mondjuk nem is nagyon értem, miért kell némi ezt-azt bemásolgatni a mods mappába, ha a módosított fájlok az eredetiek helyére lettek rakva.
Normál AP ammót használva én a 100 millis löveget nem cserélném le egészen a BL-9 kifejlesztéséig. A másik két 122-es nagyobbat sebez ugyan, de alacsonyabb a tûzgyorsaság és a pontosság, és fõként: négyszer annyiba kerül egy lõszer! Más a helyzet persze, ha multimilliomos vagy és/vagy csillivilli arany ammóval lõdözöl 😊

A BL-9 viszont statjai alapján egész pofásnak tûnik 😊
joceruza
Valami lemaradt....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Köszönöm, szükségem lesz rá 😊

Egy ilyet el tudnék viselni minden duplázósnál:

Zegi Norbi HUN
Ha még nem fullos, akkor tényleg szopás vele az elsõ jó pár csata, legalábbis én így voltam vele. Nekem összességében tetszett és végül sikerült a nehéz kezdés után feltornászni 968 átlag damage-re és 59% win-re😊
Kitartás! 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Én elõször úgy próbáltam és nem ment. Aztán írták fb-n hogy ha rendesen csinálod mûködik. Nem tudom minek kellett ezt bekavarni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ja, hogy ez az, azt hittem minden tankra vonatkozik, de ha csak td-kre, akkor felejtõs... Remélem augusztusra beraknak ugyan ilyet, csak mediumokra, az nagyon jó lenne...

https://wotinfo.hu

Na szóval válaszom az, hogy el kéne már felejteni ezt a hálókártyás dolgot. Nem tudom ki volt aki napokkal ezelõtt is ilyennel, jött, hogy ugrál az fps-e és a hálókártya a ludas.

Ez nettó baromság! a hálózati kártyának nincs köze az FPS-hez. Ha ugrál az fps, az vagy program hiba (ha csak ebben az uj 8.7-ben csinálja akkor várni kell mert éppen egy ilyen hibán dolgoznak, ezért megy a teszt szerver is). Ha elõtte is baj volt akkor a VGA, CPU, HDD, RAM. Az meg nem összehasonlítási alap, hogy de a Cod, NFS, akármi megy 1080p-ben kis csilliárd fps-el. Az az ez meg ez.

A felírt gép paraméterei alapján nem túl erõs. Gondolom XP van rajta mert arra Win7-et rakni igen merész dolog, a 9500gt sem egy erõmû elégé beugró kártya volt. Ez azért érdekes mert a Wot nem túl optimalizált, ergo kell a nyers erõ.

Javaslatom, grafika minimumra, effektek off, esetleg wot tweaker leszed beállít, minden lebutítasz minimumra (kivéve látótávolság mert ha azt is akkor jönnek a klingon tankok) és akkor már jobb lesz nem 10-30 között fog ugrálni hanem mondjuk 30-60. Rondább lesz, de valamit valamiért. Ja és ne menjen a háttérben videó kódolás és a c fordító se fordítson éppen egy projektet. Wot + Ts és semmi más ami terhelné a CPU-t.

A böngészõdnél meg az lesz a kulcs, hogy az opera-ban nincs java és csomó egyéb dolog, ami miatt gyorsabb lehet. Plusz az se mindegy melyik data centerrõl nézed és melyik videót, mert két videó lehet másik data centeren van és ez is komoly eltéréseket okozhat, és had ne soroljam...

Szuma szumárum, ne vegyél hálókártyát mert az FPS-ed semmit nem fog változni tõle. Remélem nem lesz még egy ember aki elõjön a hálókártya és fps dologgal...
Eleve mindkét gép jóval magasabb a Sztálinnál, ami ez esetben elõny. Emellett a KT mindkét tornyánál és az E-75 alap tornyánál is kisebb a célfelület, mint az IS-3-nál, és 40 milli vastag, tehát legalább 120-as löveg kell hozzá. (Magyarán pl. egy 122-es simán átlövi, már ha eltalálja, de a kisebbek, 88-as, 90-es, 105-ös - pattannak.) Az E-75 jobbik tornya pedig az érintett részen 60 millis, ergo 180+ mm löveggel üthetõ csak, sok sikert hozzá 😊

Nyilván más a leányzó fekvése, ha mondjuk dombról megy le a tank és félig-meddig felülrõl lövünk rá - na de ilyenkor szinte mindegyik tank sérülékeny.
Én is így csináltam, de lehet, hogy úgy is mûködik, ha az eredeti hang mappában iratod felül a dolgokat. Ez esetben azonban ne legyen audio mappa a 0.8.7 mappában! Így nem próbáltam.
Valaki, aki már túl van rajta, legyen kedves, árulja már el, mégis mi a jó életet lehetne ezzel az AT 8-cal csinálni, azon kívül, hogy eladjam a búsba?!

6 csata alatt 2 kill, 450 átlagsebzés 300 wn6!!!!!
A recent wn6-om 2k környékén szokott mozogni, ezzel meg 300. Szánalom a köbön.
Az összes vörös segg ott lõ át, ahol éri, és persze kapom a 400+ sebzéseket a KV-1S-ektõl meg Su-100-aktól... 2 lövésbõl kiszednek, ha top tank vagyok, akkor is, hát még ha nagyobbak közé tesz. Egyszerûen játszhatatlan, még a napi duplázóktól is az agybaj kerülget!

Most komolyan, mit kéne ezzel csinálni, hogy legalább sebezni lehessen vele? Nem is az, hogy gyõzni, csak legalább sebezni!

Van most valami top50-es verseny? Mert láttam pár hozzászólást, de nem találtam semmi hivatalos infót. Légyszi valaki beavatna?

Ahogy elnézem jobb program,mint ez...csak idegileg tesztel😊Nem figyeltem pontosan,de mintha órák óta képtelen lennél 3 normális kört menni..

Az ilyen retardáltaktól óvjon meg a Jóisten!

Bejött 2db (!) lõszerrel a csatába, az elején ellõtte mindkettõt, természetesen nem sebzett semmit, és 15 percig csak turistáskodott a térképen. Plusz az õ megtalálására kellett várni 5 percet, mert õ volt az utolsó, és kergetõcskét játszott az ellenféllel...

Amit letöltesz abban két mappa van: res és res_mods. A res-ben van egy audio mappa, a res_mods-ban egy scripts mappa.
Miután letöltötted ugyan az a teendõ mint eddig: a meglévõ audio mappát(nem amit letöltöttél, hanem ami alapból volta játék res könyvtárában) bemásolod a res_mods 0.8.7-be, erre másolod rá a letöltött audio mappát. A scripts mappa értelem szerûen megy a 0.8.7 könyvtárba. Nekem így mûködött.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hi.... nem tudom, igen szar szériát fogtam ki 😄
le is tettem tálcára a gamet....
nemsokára én is veledek majd mint a gödény<#nevetes1><#pias>
meg csajozok egyet XD ha tudok majd még beszélni meg menni estére 😊
Tudok róla, eléggé látszik, de nálam azt még senki ember fia nem lõtte meg. Mondjuk ilyen része van KT nak meg E 75-nek is de elég pattogós részek.
Az a vicces a Sztálin3-ban, hogy oldalról és hátulról effektíve erõsebb a tornya, mint szembõl 😊
Hi.Mi van veled?Még be sem léptem,de már nincs is kedvem játszani.Még jó,h délután dolgom van és nem érek rá"egész nap".

hihetetlen hogy a sok nyomorék halálos nyugalommal nézi ahogy foglalnak!!

szólsz neki, hogy mozduljon resetelni erre nyomkodja a negatívot..

Régi szép codos idõk mikor ki lehetett szavazni a szerverrõl az ilyen istenverte debileket..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/243-tortenelmi-hangok

Ez a legfrissebb 1.81-es javított verzió. tegnap kipróbáltam és semmi gond vele.

https://wotinfo.hu