World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Name Total Per battle
Victory ratio: 68%
Battles: 50
Efficiencyold: 1499.8
Efficiencyv2: 1351.04
WN6: 1398.94
Average tier: 5.52
Experience: 21248 424.96
Capture points: 164 3.28
Defense points: 89 1.78
Damage: 31701 634
Kills: 56 1.12
Spotted: 40 0.8
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nekem jobb fent van, úgy a minimap mögé kerül a szám egy része néha, vagy rakd balra a csapatod nevei alá, (400 pixel) és akkor a képernyõ alá írja majd ki, amit sosem fogsz látni.
Látni a berakott fotón is, hogy nincs éppen hitlog, bebugzik, majd ha sbezel egyet akkor rendbejön....
Gyõzelem!
Csata: Highway 2013. július 27. 18:14:02
Jármû: M7
Szerzett tapasztalat: 1 470 (x2)
Szerzett kredit: 20 091
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "2. osztály"
Ez ultra szutyok,valaki adhatna hozzá pár jó tanácsot.
Egy T34-es is nyomta. Õ volt az egyik top tank. Kb. 1000 csatával 1150-et képes volt összesebezni. A végjáték volt a legjobb, amikor a fullra betojt IS nem volt képes a fél HP-n lévõ TOG-ra még csak rá se lõni és ez a fantasztikus emberke a T34-esével simán végignézte az egész mûsort, miközben a zászlónál foglalt. Acélfalat és Megszállót kapott. Én meg 4-et gyilkolásztam és 3k-t sebeztem KV-1S-sel, plecsni nélkül.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
It\'s a trap!!! :)
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Popey8 linkelte, egy kis leírást is adott hozzá:
"Ja azt elfelejtettem mondani, hha a görgõvel is akarsz zoomolni, akkor a noscroll.xml fájlban ezt a sort írd át false-ra: <noscroll>True</noscroll>
Ha pedig azt akarod, h a zoomolás után megjegyezze az utolsó zoom pozíciót (shift használatakor), akkor ezt a sort is írd át false-ra: <defzoom>True</defzoom>
A ZoomX.xml fájlban pedig tudod módosítani a zoom pozíciókat."
Utólag is köszönet neki <#worship>#worship>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
azt hiszem jóban leszek a cicával 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Panther 2-õn is abszúlute használható....
elsõ csatámon összeszedtem vele 4kill-t és 3000dmg-ét 😄
csak sniperkedni kelle vele, persze felteszem majd a 88ast csak elõbb kell a torony, torony elõtt meg a talp :S 😞
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tudna nekem segíteni valaki abban , hogy a " napi statisztika " mod miért nem a valós dolgokat mutatja ? pl ( XP , és 2x-es XP ugyan az . ) aktuális credit , és összesített napi creditbõl sem vonja le pl a lõszer árát , és a javítás költséget sem .
Köszönöm !
http://www.flickr.com/photos/oscee/4488348437/lightbox/
Sztálingrádnál pl. rengeteg trükköt alkalmaztak. Aknák, bombák, csapdák, gyalogsági ásó közelharcra, stb., minden, ami eszükbe jutott. Mint az Egri csillagok forró olaja/vize. Kreatív elmék egész ellenséges szakaszokat tudtak jó idõre "lekötni" 😊

Verte a nyálát a magas effjére a VTEPS-es(sirHunnish),nekem csak 1200 de mégis többet csináltam.Beképzeld majom.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Equipment added: Large Repair Kit (x2)
Ezt el is felejtettem hogy van 😄 Egy T69 kellett hozzá...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
csak a brittek voltak ennyire hülyék hogy megtévesztik az ellenfelet ahelyett hogy legyõznék õket <#nevetes1>#nevetes1>
gondolom vmi britt ócskavas 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Victory!
Battle: Ensk 2013. július 27. 13:19:26
Vehicle: AMX AC mle. 48
Experience received: 3 596
Credits received: 49 447
Ömlik a free xp is, jó lesz ez a hétvége. Csak ne lenne ilyen meleg.