World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Panther II' vettél. Elköltöttél kredit: 2 390 000.
megvan a 13. tier8-asom 😄
a 2. tier8-as medem
a 9. med-em
és a 13. német tankom<#finom>#finom>
Magyarul: A barakk nem garázs, a skillek resetelése pedig nem átképzps másik tankra...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bõ 2000 felett már lehet reménykedni.
Nem tudjátok miért nem lett olcsóbb a garázshely és az átképzés, meg a többi kedvezmény sem él?
nem tart sokáig megszerezni a ventit a leendõ panther 2esemre 😄😄😄
annyit nem ér egy nap prém
De legalább nyertünk, top sebzés, elsõ win, 4 kill azaz idáig 9 kill 3 csatából<#vigyor>#vigyor>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Nem szokott, de most nem látom, hogy tiltanák.
most tartok 15.449-nél
rengeteg kéne még, annyit nem ér az az 1 nap prém 😊
50kill pikk pakk összejön OP tankkal... exp meg nem jön sok..
dupla beleszámít asszem, összeszámolom mennyinél tartok eddig. kíváncsiságból
A duplázók is számítanak 😊
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Matildával még hamarabb meglenne az 50 kill sztem 😊
hmmmm
50k exp azért az kurva sok...
Arra vagyok kíváncsi,hogy azt is jóváírja-e rögtön.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
de hülyén van kitalálva
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Fokozott szellõzés 3. szint (x1)
Eladva:
Felszerelés 'Fokozott szellõzés 3. szint' (1 db) sikeresen eladva. Kaptál kredit: 300 000.
<#pias>#pias>
Egy ideje nem tudom visszanézni a videóimat. Ez kb 1 hónapja tart. Azóta volt egy rendszer újratelepítésem is, de az se használt. Driverek frissítve, pluginok felrakva és még se mûködik. Mással nincs ilyen problémám csak ezzel. Az is jó nekem ha valaki tud egy normális konvertálót hozzá. Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv Oli
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
megvan az 50kill és a venti sehol 😄
lehet hogy a 10000. csata utan unnepelyes keretek kozt bekapcsolta a monitorjat , rogton ossze is lot 1 radley-t ,ezt hivjak szuletett tehetsegnek.... <#taps>#taps>
egyebken koszi elmentettem
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ráadásul magyar... "csillagom" név alatt megtalálod. Bár sajnos már nem az eredeti tulajdonos játszik az accountjával, mert kb 1,5 hónappal ezelõtt, 9k csata után volt 1 wn6-ja! Cirka 1000 csata alatt meg154-szerezõdött a teljesítménye, és lett egy Radley-Walterse, amit kizárt, hogy az a véglény csinált volna 😄
Szerintem az elmúlt másfél évben nem láttam olyan t6 csatát, amiben nem volt KV-1S 😄 Ettõl függetlenül szép teljesítmény, grat 😊
Foxbat:
És 3 hónapja regisztrált... ezalatt 15k csata! Nekem 2,5 év alatt van ennyi, és szerintem én még elég sokat is játszok.
Mocskos bot, de az ilyeneket bezzeg nem banolják, csak akinek 88 van a nevében, meg aki elküldi melegebb éghajlatra az ilyen retkeket, mikor mondjuk az 5. csatája megy el zsinórban az ilyenek miatt.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
o mar regota megvan (286 a wn6-ja , ami acelos azert valjuk be)
De 1elore SmilyNord nevezetu a rekorder (25k battle 189 wn6)
ezt muljatok felul.... 10k battle alatt nem fogadok el nevezot ,mert azok meg fejlodhetnek <#mf1>#mf1>
Minden olyan körért, ahol 3000+ sebzést és 3 killt sikerül összehozni, dupla xp-t kapunk azért a körért.
Ha egy nap (bármennyi és bármilyen) tankkal sikerül összeszedni 50k xp-t (beleszámít a duplázós és a prémium xp is, de kivétel az elõzõ bónusz), akkor kapok egy nap prémiumot (ha van, akkor +1 nap gondolom).
4-es vagy magasabb szintû tankkal egy bizonyos kategórián belül kell elpusztítani azt a tank mennyiséget, amit írnak. Na most ezt minden nap meg lehet csinálni ugyan abban a kategóriában is, tehát pl.: a 2-es szintû meglehet 3x is, vagy accountonként csak egyszer lehet megszerezni mind a hármat, tehát összesen csak egy lehet mindegyikbõl?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
azt nézzétek meg!!!!
EZ MI???????????
na az ilyen számomra felfoghatatlan... mi a nagy büdös lófaszt élvez ez a gyökér a gameben????
luchs-al 2525 csata 197kill
és hamarosan lesz tier10ese mert
leo protoval van 394 csatája (KAPASZKODJ MEG) 36% Win rate (MOST KURVÁRA KAPASZKODJ!!!!!!) 24 kill!!!! HUSZON NÉGY!!!<#wilting>#wilting>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ma jó napom van 😄 elõbb IS-3 7kill 5000 kiosztott sebzés 0 bekapott sebzés 😊
nem kell nyerni hozzá.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A VK3001P-t húznám. Egész reggel T8 csaták (pattanok mindenrõl) végre jön egy T6-os és zsinórban 3x pattanok a t49 oldaláról <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
KV1s megunhatatlan