World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy rohadtul nem értem ezt a dolgot. Annyi xp-t toltam, annyi killt mint ritkán. T57-el mentem végig. ÉS SEMMI! Nem létezik hogy ne lenne meg, de semmit nem kaptam.
Nincs egy normális napi statisztika ahol meglehetne nézni MÉG MA? A noobmeteren hol? A Planetwot is csak holnap mutatja. Írjon már valaki valami okosságot legyen szíves.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Más: Épp nézem Quickybabyt és az elõbb kérte a nézõket, hogy valaki küldjön neki képet az 1 napos prémrõl, mert neki is tuti több VP van már, mint 50k és nem kata meg a plusz napot.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Miért nem kaptam még meg a ventimet? Heavykkel már elhagytam az 50 kill-t és még semmi. Egy szerveren kell lenyomni végig, vagy mi a tosz?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Három cucc van, amit össze-vissza tudsz cserélgetni teljesen ingyen a tankodon. Épp ezért, ha nem vagy prémiumos vagy kreditmilliomos, akkor ezt a hármat érdemes beszerezned (de legalábbis az elsõ kettõt, a harmadik nem olyan fontos). Ezeket az új tankjaidra is egybõl rá tudod nyomni.
1. álcaháló
2. periszkóp
3. szerszámkészlet
Ha nincs aranyad, és várhatóan nem is lesz, akkor a többi felszerelést valóban csak eladni tudod majd, ha tankot váltasz (féláron, tehát pl. 500 ezrest 250 ezerért). Ha van egy kis aranyad, legalább pár tucatot, 30-40-50-et érdemes ezért félrerakni, mert nagyon olcsón leszerelheted a felszerelést, ha eladnád az adott tankot, amin rajta van. Asszem 10 arany per felszerelés az ár, ami nagyon olcsó - de ha nincs aranyad, akkor baj van ugyebár, mert csak eladni tudod.
ilyen a wégé
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mondjuk nem tudok siemka nyelven, szóval a letöltést nem találtam meg, ha esetleg neked összejönne dobj már egy privit mert kipróbálnám én is majd ha visszajövök a nyaralásból 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
akkor csak szimplán megszopatott a WG 😊
na ezért nem mentem rá... ennyi szenvedést nem ér 1 nap prém
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
vagyis a 3-as csak megvolt mert eladtam 😄
2es ment a panther 2 üres slotjára
1esre meg nem megyek rá 😄
25 kill kellene AMX 13 90-el 😊 az meg pont h nem kill-re van kitalálva
gyors rákerestem más is megszívta-e ezzel és látom igen
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Itt van elõttem egy toll meg papír aztán húzogatom a strigulákat. Külön heavy meg külön med. Modern technika <#lama>#lama>
papír és egy ceruza, és húzod a strigulákat 😊
én is így csináltam, mert tudtam hogy tuti közbejön vmi és el kell szaladnom itthonról
így képben voltam hogy 40/50nél tartok meddel 😄
cyka blyat
holnap kiderül 😄
de 100+ kill felett leszek 😊
med eleje iszonyat gyorsan ment.... panther2 vel is 9 win zsinorban...
aztán jött a szopóág 😞
Holnapra viszont kell egy álarcot faragnom, mert ami ma itt megy az nem kisnyúl. 31/41 a gyõzelmi arány. Talán sosem volt ennyi. Most már csak kb. 7000 XP és megvan az 50k.
cyka blyat