World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy kérd vissza, hogy csak egy lehetõséged van prém tank visszakérésre!
Azt nem adtad el 😊
Akkor az 50k. Kár hogy garázst nem adnak mellé<#idiota> Kicsit szûkösen vagyok.
Kreditbe, amennyiért eladtad.
Én azon a kis táras tanknak a visszavételén gondolkodok a T1E6-on. Jó lenne képzésre mert majd egy t71 kellene. HA visszaigénylem kb mennyit kell fizetnem?
Az a gáz, hogy ha egy helyben áll az ellen (lövés elõtt és után is mert AFK) mint tegnap pzIV elõttem, akkor a lag meg az fps nem igazán okozhatja azt hogy átlövök rajta. Közvetlenül mellé állva átlõttem rajta a Stugommal.
popey8
Na igen. Ez a legnagyobb baj<#awink>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem ez a bajom a játékkal 😄.
"Dear server! In recent weeks, there is a lot of fraud játékban.Látótávcsalás, motor retardation, continuous artillery fire and damage everyone sees on the field, the damage done by changing spirit shots, a player who shoots not listed, tank curses: no one can fire off, invisible tanks, ongoing fraud in the draw, etc.. If they go further fraud against me, I will not spend more money on the game. Júnis month was a lot of fraud, so next month I spend no money. Consider the trial period."

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

😄DD
de nehogy már a netemtõl függjön az a ki**szott lövés, meg az hogy nem lövi át a páncélt azt ott van rajta az a ki**szott lyuk!!!

popey8
Nekem is volt már ilyen tankon átmenõ lövedék, többször is. Én fullos géppel (i5 proci, ati 6950, 8 Gb RAM) és 10 Mb-es nettel játszok, szal szar az ami nekik van. Dobják ki a faszba az össze ócska szerverüket. Annyi pénzbõl amennyi befolyt nekik, nem igaz, h nem tudnak egy normális szerverparkot kialakítani. Buzi WG😊

U.I.: Mindjárt jön TomDantes és majd megmondja, hh nem tetszik uninstall és szépen megvédi majd a WG-t😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

hát igen... a WG...

popey8
1 az árokban volt, a másik foglalt, ahogy én is. Az agyhalott csapattársaim nem tudtak resetelni. Volt egy Lorraine artynk. Mondtam neki menjen vissza, mert gyors és reseteljen, erre a hülye túl késõn indult vissza, ráadásul tök lassú volt, lehet behalt a motorja vagy szimplán nem ismeri a sebességváltót és elfelejtette berakni kettesbe😄

az elsõ probléma miatt írtam a wot-nak....
szerintük szar a gépem és a netem meg a modemem meg minden
szóval szar a tiéd is ez van
én is IS-en lõttem át múltkor 2 skulót :S
Nektek nincs elegetek abból, hogy a játék olyanokat mûvel hogy:
-A lövedék "átmegy" a tankon, mint ha ott se lenne. (Egyszer a SuperPersing-el lõttem a Jagdtiger 8,8-at, négyet rálõttem 300m-rõl, oldalt állt nekem, és látszódott hogy egyenesen a tank közepébe repül a lövedék és semmi, mint ha mellé lõttem volna... Egyszerûen átmegy rajta)
-A másik, hogy mondjuk 100m-rõl lövi az ember pl: Cromwell-el az At-8-nak a búbját. Elsõ lövés telibe, a többi vagy lepattan, vagy egyszerûen a játék melléirányítja a lövedéket.
Na szóval ezek miatt hagyom ott sokszor a Wot-ot. 😊

Tono34
Azt a pár tankot igazán kilõhetted volna ami még volt. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Antimat
Egyetértek, kb. a legnagyobb penû T8 medium ágyú. Más kérdés, hogy én béna voltam vele, de amúgy tetszett (testét könnyen átlövik, de a feje elég kemény tud lenni).

cyka blyat

popey8
No comment...

nem értem pontosan, miért kell egy ilyen egyszeri lehetõséget, egy tök vacak tier2-es tankra elpazarolni, és ha esetleg majd a tier8 prém tankodat tényleg véletlenül eladod, akkor már nem kérheted vissza.

miért nem játszol egy tier2 full-os tankkal inkább ?

Nem néztem meg ezeket az adatokat, arra gondoltam, hogy egy T3-as prémiumjárgányért nem feltétlen érdemes lehasználni ezt a lehetõséget.
Legutóbb valamiért nem tetszett, de most azzal csináltam a tank ászos kört. Ha nem erõltetem a közelharcot, az jót tesz neki, az eddigi tapasztalataim alapján 😊

Eagle16
De az meg kb. mindenben rosszabb mint a T-127.

Kicsit jobb a fordulási sebessége, meg a rádiója és kész, a többiben meg veri a T-127.

Akkor esetleg megvárhatja az LTP-t, ha nem akarja elhasználni a prémium tank visszakérését, mert azt csak egyszer lehet és késõbb még talán kellhet.

sempike: írni kell a support-nak itt: link

Amiben leírod hogy régen véletlenül eladtad és szeretnéd visszakapni. De csak egyszer lehet ilyet, szóval jól gondold meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hogyan tudod visszakérni a már eladott ajándék prém tankot?
Én is kaptam egy T1E6-ot de eladtam. Vissza lehet valahogy szerezni?
Vagy várd meg az LTP-t.
Eagle16
T-127 szerintem. Mentem vele jó pár csatát, szerintem nagyon jó kis tank, viszonylag gyors, a páncélzata elég jó, és az ágyúja is korrekt.

Az M3 gyors de nincs páncélzata, a T1E6 meg...ronda 😊

T-127

Üdv. Annak idején volt három alsó kategóriás prém járgányom, amiket el is adtam a garázshely miatt. Most viszont visszakérném valamelyiket a fárasztó felsõbb tier-béli meccsek utáni/közti lazulás miatt (tehát nem a farmolás és a legénység húzása az elsõdleges szempont). Mivel mindhárommal max. 2-5 csatát ha mentem, nem igazán tudtam rájönni, melyik is a jobb. Szóval segítsetek, melyiket érdemes a háromból visszakérni.
T-127, M3 Light, T1E6

A francba már hogy nem tudnak olyan ágat betenni amit húzni akarok :/. Kemény 5 ág maradt ami érdekel. De abból még 1et se voltak képesek betenni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem fog csalódást okozni😊. A Konish ágyúval valami brutális tud lenni.

popey8
Hogy is mondják ezt? A próféta szóljon belõled, meg a forrásodból😄 Kb. fél éve ki van fejlesztve a Bat, de még nem vettem meg. Aztán jöttek a T10 akciók és gondoltam majd ha akciós lesz. Szívesen vinném már mészárolni a kicsikét😄

A Tiger P jó tank, de én mostanra kicsit meguntam, úgyhogy nekem meg abból fog átülni a legénység a sima Tigrisbe 😊

Más:
2-3 hete visszavettem a VK36-ot, hogy megcsináljam vele a tank ászt, ami annak idején még nem volt. Emlékeimben nagyon jó gépként szerepelt, és ahhoz képest kiábrándítóan gyengén teljesítettem vele. Kb 20 csatányi szívás után hirtelen felindulásból eladtam. Most az akció miatt adtam neki még egy esélyt...
Az ismételt visszavételt követõ elsõ csatám vele:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha így folytatja, egy darabig még maradhat 😊

Master91
"According to WoT Korea site (if I understand it correctly anyway), the August tier 10 vehicle with bonuses (30 percent more income, 30 percent cheaper I think) will be the Batchat 25t."
Amúgy Foxi ez most trollkodás vagy így is gondolod<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#wow1><#banplz>
Hát én még olyat nem láttam hogy AMX 500 100, másrészt nincs AMX 50 100-asom tehát seggel nem harcollhatok vele akármennyire szeretném is<#zavart2>

Egyátalán ez nekem jött?
azért jó a Tiger is... de valóban, van hogy a Tiger P mindent lepattint és van hogy minden átüti 😊
Ment itt a fórumon a vita a Tiger és Tiger P tankokról. Most az akcióban kipörgettem a Tiger P-t és hát a sima Tiger elmehet a sunyiba. Ez a P verzió nagyon durva, tegnap egyedül tartottam a map baloldalát t34,IS,t150 és vmilyen AT-vel szemben. 4K lehetséges sebzés és töménytelen lövedék ami nem talált el (tili-toliztam).
Az addig OK, hogy a Tiger-el szemben a P-rõl pattannak is, de mintha az ágyúja is pontosabb lenne és valahogy kevesebbet is pattanok vele az ellenrõl. Asszem megtartom egy jódarabig 😊
Nesuten
Replay

http://wotreplays.com/site/269572#sacred_valley-nesuten-l_we

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Az hodor..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Azt hiszem, ez az a pont, amikor öröm dolgozni menni...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Köszönöm szépen a válaszokat!

Pont a szabadságom alat,szóval kb fél kört nem fogok tudni menni. De azért nem bánom.. a balcsiba fogok lebegni egy felfújható csónakban egy 6-os pakk hideg sörrel.😊
és a sok birka meg cammog fel a hegyre vele...

13-0...

megint egy HILLES marha..

Én már fel is raktam....
Kiváncsi vagyok milyen áksziók lesznek.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Maala
Most nem azért, de volt benne pár felesleges lövés... Egyszerûen csak a hátsó görgõt kellett volna lõnie végig, és fel se rakja a láncot, míg meg nem hal.

---

Centurion 226pen 230dmg, legnagyobb penû t8 med... csak 6,9 alatt tölt, ez az egyetlen baja. Jók is a brit medek. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

pár nap....
fasza lesz a garázs nagyon 😊
kibaszott jól néz ki
Eagle16
Augusztus 12-tõl. 1 hétig valószínûleg.

úgy 13 év múlva..?

Valaki meg tudná mondani hogy mikorra várható ez a 15 éves a wot ünnepi garázs, tank,akciók stb?
mi ez a fos indexkép???
asszem ha kitartóan farmolok estig meglesz a maradék 100k credit a crusaderre
hihetetlen milyen meccseket megyek 😊
minden tank 3-400 effis nálam, enemynél meg 1400-1500 😊
mondjuk nem csoda a tegnapi 80% WR mellett.... buzi WG-nek feltünt és egybõl rámnyomta a szopóágat
Master91
Csak bekell másolni a spaces mappát a \res_mods\0.8.7\ -be