World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pares: na ja, ez legalább nem grindelõs...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
összes gold ammo lepattant, viszont a sima AP vitt mindent 😊
nem vagyok a cimborád.
köszi a megértést.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
AT kupolája hátulról 3x dingel 100 méterrõl..
IS3 segge hátulról 2x...
mivel ez egy nyílt topic, tudom, hogy mindenki azt ír be, amit csak akar (többé-kevésbé). Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én szeretnék hasznos vagy érdekes információhoz jutni illetve a játékról kultúráltan beszélgetni, ezért is látogatom ezt a topicot. Sajnos azonban a fröcsögésed roppantul irritáló és unalmas, de én mégis szeretnék neked -így közvetve a többi topiclakónak is- segíteni: kérlek, ha káromkodni támad kedved a játék miatt, akkor ezt a topicot ajánlom a figyelmedbe, ott valószínûleg megértõ közönségre találsz, hiszen ezért lett létrehozva.
Elõre is köszönöm, ha élsz a lehetõséggel!
Bee
Egyik esetben egy VK36-os lõttem ki. A 3. lövésre feldurrant lõszertároló találattal. VK3002D-vel voltam 75-ös löveggel. Az összesítésben csak sérülést jelzett a lõszerrekeszére.
Egy másik csatában egy Cromwellt gyújtottam fel és mégis csak sérült tartályt jelzett.
Eddig úgy tudtam, hogy csak a "piros" kontúrral jelzett modulok esetén történik ilyen látványos sérülés. Változott valami, vagy ez csak egy feature?
Am kiírhatnák a francia T10-T8 med akciót is. 15%-os akció lesz minden T10-re, remélem emiatt nem törlik el. Nem fogom megvenni a Bat-et -15%-ért, ha megvehetem -30%-ért.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
az lehet a baj...
<#levele>#levele>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
KamionosBarat: ja, én múltkor is írtam hogy most vajon mit rontanak el a küldetéseknél...
nem a megkapott kreditet szorozza meg másféllel majd kettõvel
hanem a megkapott kreditet megszorozza más féllel majd megszorozza kettõvel és összeadja
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Bár a fene se tudja hogy mûködik ez...attól függ minden, hogy melyiket számolja el elõször. Lehet hogy összeakadnak és bedõl a szerver 😄
Simán nyertünk volna...
40k x 1,5 x 2 = 120k
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
launchert ha elindítom, angolra van állítva, in-game mégis magyar...
btw. Jacktor mod packom van.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Na lehet fogadni hogy most mi nem fog mûködni rendesen a küldetéseknél 😄
ennyi kretént délután...
akkor jobban megéri vereséget menni
lófasz az a 3× crew a win-ért.... ha lose-nál dõl a lé 😄
bármibe merek fogadni hogy alig lesz vereségem 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
az 40×2 + 40*1.5 = 140k credit prém nélkül????
Ezt meg még be sem jelentették szerintem 😄 Vagy csak átsiklottam felette.
Háromszoros legénység xp, és ezt még háromszorozza hogy ha sikerül a küldetés 😄
lehetne jobb is
azért a loser mission jó lesz 😊
sokszor vesztek top exp-vel... vagyis 10/9
így legalább lesz egy kis kárpótlásom
Kaptam is 3k aranyat. 😄 Sajnos type 59-et nem, de hát ne legyünk telhetetlenek. 😄
Madmaniac egy képed nincs az imposztorról? ;D
Replay
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A 0.07 kill nem is lenne olyan érdekes ennyi csatával(bár ha becsukott szemmel mennék,ennél még akkor is többet lõnék ki puszta véletlenségbõl),amiért mégis feltettem ide ezt a kedves honfitársunkat az az hogy végig nekem írogatott a csatában hogy mit hogy csináljak.Közben állt a bázisunkon és mikor 2 t3 tank közrefogta a t18-amat és kilõttek,mindenféle noobnak elmondott.
Remélem nagyobb tierben nem kell vele egy csapatban játszanom.