World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az SPG-k már nincsenek annyian mint régen, de ha van, akkor az is téged fog lõni az tuti.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
t95 replay
T95 - 27775 potential damage received.
Durva lehet egy ilyen vezetni 😊
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondanom sem kell talán, hogy a KV-1s-ünk WN6 értéke 126 volt...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Basically, landing battle draw is now considered a victory for the attacker. This has led to numerous cases, where clans, playing by the “old rules”, lost a match, because they were not aware of the change.
Another great day with the WG EU office…"
Szóval ha landing területen a területért folytatott csata draw, akkor a támadó csapat nyer és bukjátok a területet.
"today, I’ll be starting new FTR series, about some very “special” people that we run into in World of Tanks. I will also be running a “retard of the week” competition, her “proud victors” will be displayed forever in the FTR Hall of Shame
First, we have some broken English rage, those are always entertaining:"
ilyenkor dagad a magyar mellem a büszkeségtõl 😄
mintha magamat látnám.... én is írtam ilyen szépeket nekik 😊 14 nap chatban-t kaptam mert fájt nekik az igazság <#hehe>#hehe>
én még a 128as ferdi gunnal is sokszor szenvedek.... is-3 tornyát nem mindig viszi
na de az ISU meg a BL-10 mmmmmmmm <#finom>#finom>
masut úgy viszi mint a szart 😄 hát még a 8asokat
A Comet meg kb. a legjobb Tier 7-es közepes, csak gondolkodni is kell vele hogy merre mész.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
én is csak cromwellig mentem..
de elõbb el kell mennem sörért boltba
én meg 80% és 3.0 😊
úgyhogy én nyertem 😄
am meglett volna simán a 3.5 ha nem TK-znak le.... 5ször
mondjuk ebbe bele kell venni hogy 5 csatán 0 dmg és 0 kill volt TK miatt 😞
na szóval:
30 csata 80% WR 89 kill 2.97kill ratio avg damage 428 (ami nem rossz egy t2-vel)
hát ennyi.... 80%, többre számítottam, a kill ratioról nem is beszélve 😄
na majd egyszer nekifutok újra h megdöntsem a rekordot 😊
de most jöhet a farm a Cromwell-ért! <#finom>#finom>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Warplanes Rocketeer event
https://wotinfo.hu

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
a németek véleménye a francia dolgokról.... aranyos 😊
http://www.liveleak.com/view?i=68b_1375211036
jól hallom a leo2-ben diesel motor van????
akkor nagy tévedésben voltam eddig, azt hittem átáltak már rég a sugárhajtásra 😊 de akkor nem olyan hülyék mint az amcsik
mondjuk a német diesel motor bírja a strapát... nekünk a szívó diesel merciben 1+ milla km van és semmi baja 😊
szépen csináltátok!
Semmi kiemelkedõt nem alkottam, próbáltam spotolni, meg úgy általában tenni a dolgom. A végén kár, hogy elkapkodtam a goldot a VK-p-re, de beszari vagyok és HP-m meg semmi nem volt. <#eplus2>#eplus2>
Emmeg a ripléj
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Victory!
Map: Erlenberg
Date: 2013. július 30. 22:38:34
Vehicle: Valentine
Exp: 703 + Credits: 14 312
Mission completed! Award:
Equipment added: Improved Ventilation Class 1 (x1)
Készítettem egy videót az IS tankkal egy egész jó körrõl, remélem tetszik!
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Köszönöm a segítséget.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB