World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi.+Én.
A 8.0án voltam utoljára,az E50re voltam kíváncsi,nagyon jó kis med élesben is.(Ma 1etlen értelmes gyõztes köröm vele volt,4k dmg).
Emlékszem 1.5órát kellett vele játszanom,h 1 kicsit megismerjem.

Elindult a vonat és így vagy úgy ,de 2 perc alatt vége volt a csatának,nem volt egyszerû tesztelni bármit is..

patchaou
Én annyit nem költöttem, vettem egy tájpot 6-7k-ért mert vagy 4 2500-as és egy 5500-as goldot. Aztán úgy döntöttem, hogy többet tõlem nem kapnak, amíg olyan nem lesz a játék amilyennek szeretném.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

elképzelhetõ XD
am én is azért megyek... de inkább mobilitást nézek... hogy mozog a tank.. hogy szûkül a gun, mennyi idõ alatt tölt
azt nem nézem mit lövök át vele meg mit nem, meg engem ki lõ át mert ott mindenki goldal lõ szinte... majd élesben eldõl mit tud a kicsike 😊
patchaou
Ja a másik amit soha nem fogok megérteni. Tesztszerveren húzzák a zászlót és ugyanezek írogatják hogy GG ...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

majd egy évig fizettem a prémet és löwét is vettem...amit 3ezer csata után picit unok
patchaou
Akkor csak Én vagyok akkora kretén, hogy azért megyek tesztre, hogy leteszteljem amire kíváncsi vagyok ? XD

vagy ott a telefonhívás.... az sem kerül sokkal többe
patchaou
Én annak idején amikor még költöttem a wot-ra akkor más kártyájáról vettem a goldot, aztán kifizettem kp-ban 😊 Családban vagy baráti körben niztos van megfelelõ kártya.

Eagle16
Ezzel meg lehet nyerni WoT aranyat...ha valakit érdekelne. link

Engem nem izgat, nem tetszik az a játék.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

teszt szerverre mindenki ökörködni jár fel...
én is... TK-zok, lökdösöm a társaimat... össze vissza megyek, szinte rá sem lövök az ellenségre 😄

ha megnézed szerver adatokat jobbak az oroszok... top WN-ben is top effiben is avg effi/wr 😊
Stock AT8-al menni ujra ? 😊
20,000 arany 😄
Náci feliratokat és horogkereszteket akarok! Vagy akkor egyik se legyen! Kibaszottul elegem van ebbõl a kettõs mércébõl!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nehogy ezeknek a mocskos komcsiknak egy centet is adj! Már én is megbántam!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Ez ugye csak vicc? Jártál már tesztszerveren?

mert EU-n rengeteg a béna játékos....
oroszok jobbak mint mi
mijki
Valaki jönne platoonba, egyedül már nem bírom, 15 kill kellene még. T6-T8.

mijki néven megtaláltok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

6 kör alatt összesen 1 kill... Á, nem lopják a fraget...
És összesen 2 gyõzelem: amikor t9-cel 6k-t sebeztem, meg amikor t5-tel 1500-at. Amikor nem sikerült kiosztani a saját hp-m 3-szorosát sebzésben, akkor vesztettünk. Az már más kérdés, hogy azért nem sikerült, mert 3 perc után szinte már csak egyedül vagyok életben. Nagyon jó lesz ez így, ha így marad a nap hátralévõ részére is.

mijki
"looks like Russian players playing on EU server want the “Stalin” inscriptions back."

Csak egy kérdés: orosz játékosok miért játszanak EU szerveren, amikor ott van nekik a RU szeró és böfögnek bele az EU szerver életébe.

Elhiszem, hogy nekik Sztálin az isten, megváltó, legjobb arc a sztyeppen, csak azt elfelejtették, hogy Kelet-Európa nem örült neki, hogy majd félévszázadig itt hagyták magukat, a hõs honvédõ háborújuk után...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

16 csatából meg is lett a 30 kill.

Lekerültem a szopórollerrõl. Végre.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

[url=]16 csatából meg is lett a 30 kill..

Hi.Látom másnál is zajlik az élet nem csak nálam..

Tessék
aztán lehet nem káromkodtam 😄 de kurva ideges voltam mert enemynél KV-1S 3as platoon volt... mondom semmi esélyem.. erre kilõttem mind a hármat nagy mákkal
az ég szakadna rá erre a sok kill hunter kis köcsögre...beáll elém nehogy én lõjjem, ki...de nembaj hogy én szebvedtem meg vele...megvárja még legyengítem aztán kilövi....és csodálkozik a buzi gyerek hogy visszakézbõl kilövöm...
Lehet! De csak annyit tegyél rá amennyit el akarsz költeni + kell a CVC Kód meg a lejárat ideje.
Hi.Másnak is katasztrófa a játék?Tegnap is tré volt,de ma 12/4 után abbahagytam.
+a vége felé már figyelmeztetés nélkül is meglõttem a csapattársam
(ne álljon elém,ne blokkoljon etc már nincs"erõm" írni sem,inkább befejeztem egyelõre.)
Az elmúlt két nap katasztrófa..Sírás vége<#alien2>

Tono34
Azért egy replay-t megnéznék én errõl a csatáról. Én nem foglak feltolni csúnya beszédért 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kéne help!
Vásárolni szeretnék goldot, csak az tart vissza benne hogy a kártyám mint kiderült elektronikus (nem dombtornyomot), ezzel is lehet vásárolni?
az lesz a következõ nyugodt lehetsz<#alien2>
szép lassan haladok... múltkor De Langlade aztán voivoddal kritikus együttmûködés... most Pool 😊 jöhet a Lucky 😄
Tono34
A lucky medált még mindig nem látom. <#vigyor2><#nevetes1><#pias>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nincs mert szétkáromkodtam magam XD
Replay van? 😊

asszem megérte rámenni a Cromwellre
<#finom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VÉÉÉÉGRE!!!!!!!!!!
Fura Alak
Szerintem vidd el egy számtek szervizbe a géped, mert nagyon nem stimmel vele valami.

hát bazdmeg nem hiszem el 😄
tegnap is kurva szar napom volt.... igaz a kill jó volt mert tizen valahány csata alatt megvolt a +300k... de a WR

ma is... elsõ két csata sima 2-15 hát a faszom beleverem mostmár a sok agyhalottba
Nagyon tetszik ez a 263, de szánalmas amit a csapataim mûvelnek. 😄
Prohorovkán alul kezdünk, a topok elmennek balra campelni és egy batchatünk beállt oda passzív spotterkedni. Aztán mégis a mi tankjaink hullanak 😄. Írom nekik, hogy honnan spotolnak minket, de azért nem képesek felfogni... Majd kb már csak én élek, amikor a bat elindul sokadik kérésre. Aztán pofázik hogy miért nem támogatom... Ja mert már a bázison lévõket kellett lövöldözni talán azért...
Eagle16
Nekem a 9-es Foch-al hasonló, 2,7k sebzés csatánként és 43%-os WR 😄

Örülhetek ha majd elérem az 50-et. A vicc hogy T95-tel 2,2k sebzéssel 50%-os WR megvan. Pedig az aztán nem az a tank amivel nyerni is lehet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

azt értem.... de pont ezek a tankok????
van már ISU-d? IS-3-ad? Ferdinand-od? JP2-õd? ha már tier8 a téma

Sziasztok!!!

Normen oldalát sokan hiányoljátok, köztük mi is, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bõvülõ oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülõ hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek Az oldal 3 hete indult, és a tartalma folyamatosan bõvül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta
http://www.wothungary.hu/page.php?11
Wothungary elérhetõség
Nézd. Én nem vagyok klánban és nem azért játszom, hogy faszányos legyen a statom 😊 Tetszenek ezek a szekezetek. Csak ennyi 😄
És mivel lehet (nem biztos), hogy hétfõn be kell feküdnöm egy hangyányit a hospitálba, jó lenne ha mire kiszabadulok, addigra meglennének.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Sziasztok!!!

Normen oldalát sokan hiányoljátok, köztük mi is, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bõvülõ oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülõ hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek Az oldal 3 hete indult, és a tartalma folyamatosan bõvül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta
http://www.wothungary.hu/page.php?11
Wothungary elérhetõség
Nekem ez egy havi prémet simán megér.

1 havi prémért tuti bevállalja valami noob 😊
amúgy minek ezek a tankok neked???? nem valami húdelefosomabokámhameglátom tankok
Ja, rengeteg foch 155 tolja full golddal :s. Szánalmas, na meg amilyen csapatom van ezzel a tankkal. Tényleg mintha szándékosan válogatnák össze õket nekem...
Tono34
Sztem minimum az egy havi prém, ennél lejjebb nem hiszem, hogy lesz 😊

Akkor felteszem a nagy kérdést.

Ki, mennyiért (gold!) és mennyi idõ alatt vállalja, hogy egy prém accon felhúzza a következõt:

- Brit AT 15 - IX puska, X rádió, V motor, VIII futó
- Caernarvon - nagypuska, rádió ugyan az, VIII futó, IX motor

CSak wot ban csinálja, vagy másik játék/program közben is?

Vidkari hõmérsékletét nézd meg game közben.

HELP!

Van egy olyan problémám, hogy a játék induláskor 60-70 fps aztán egy idõ után hirtelen fps lassulások jönnek olyan mintha lagolna de a ping folyamatosan jó és leesik képfrissítés 15-20 fps-re aztán megint felugrik. Ez mitõl van és lehet rajta valahogy segíteni? A grafika már minimumon. Lehet hogy lassú a HD és nem tud betölteni vagy a proci kevés?
És azért azt is nézd, hogy az M103-hoz szükséges XP nagy része megvan!

Solten
Ja aki nem firkalta fel a tankjara hogy " eljen Sztalin papa", ment is egy kis kirandulasra valami sziberiai gulagba... <#alien> Rosszabb esetben tarkon lottek.

Saor Alba

Lehet ezt fogom tenni.
Az amcsi t32 azért nem egy t6-os tank. 😉