World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 8.0án voltam utoljára,az E50re voltam kíváncsi,nagyon jó kis med élesben is.(Ma 1etlen értelmes gyõztes köröm vele volt,4k dmg).
Emlékszem 1.5órát kellett vele játszanom,h 1 kicsit megismerjem.
Elindult a vonat és így vagy úgy ,de 2 perc alatt vége volt a csatának,nem volt egyszerû tesztelni bármit is..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
am én is azért megyek... de inkább mobilitást nézek... hogy mozog a tank.. hogy szûkül a gun, mennyi idõ alatt tölt
azt nem nézem mit lövök át vele meg mit nem, meg engem ki lõ át mert ott mindenki goldal lõ szinte... majd élesben eldõl mit tud a kicsike 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Engem nem izgat, nem tetszik az a játék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
én is... TK-zok, lökdösöm a társaimat... össze vissza megyek, szinte rá sem lövök az ellenségre 😄
ha megnézed szerver adatokat jobbak az oroszok... top WN-ben is top effiben is avg effi/wr 😊
20,000 arany 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
oroszok jobbak mint mi
mijki néven megtaláltok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
És összesen 2 gyõzelem: amikor t9-cel 6k-t sebeztem, meg amikor t5-tel 1500-at. Amikor nem sikerült kiosztani a saját hp-m 3-szorosát sebzésben, akkor vesztettünk. Az már más kérdés, hogy azért nem sikerült, mert 3 perc után szinte már csak egyedül vagyok életben. Nagyon jó lesz ez így, ha így marad a nap hátralévõ részére is.
Csak egy kérdés: orosz játékosok miért játszanak EU szerveren, amikor ott van nekik a RU szeró és böfögnek bele az EU szerver életébe.
Elhiszem, hogy nekik Sztálin az isten, megváltó, legjobb arc a sztyeppen, csak azt elfelejtették, hogy Kelet-Európa nem örült neki, hogy majd félévszázadig itt hagyták magukat, a hõs honvédõ háborújuk után...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
16 csatából meg is lett a 30 kill.
Lekerültem a szopórollerrõl. Végre.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
aztán lehet nem káromkodtam 😄 de kurva ideges voltam mert enemynél KV-1S 3as platoon volt... mondom semmi esélyem.. erre kilõttem mind a hármat nagy mákkal
+a vége felé már figyelmeztetés nélkül is meglõttem a csapattársam
(ne álljon elém,ne blokkoljon etc már nincs"erõm" írni sem,inkább befejeztem egyelõre.)
Az elmúlt két nap katasztrófa..Sírás vége<#alien2>#alien2>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vásárolni szeretnék goldot, csak az tart vissza benne hogy a kártyám mint kiderült elektronikus (nem dombtornyomot), ezzel is lehet vásárolni?
szép lassan haladok... múltkor De Langlade aztán voivoddal kritikus együttmûködés... most Pool 😊 jöhet a Lucky 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
<#finom>#finom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VÉÉÉÉGRE!!!!!!!!!!
tegnap is kurva szar napom volt.... igaz a kill jó volt mert tizen valahány csata alatt megvolt a +300k... de a WR
ma is... elsõ két csata sima 2-15 hát a faszom beleverem mostmár a sok agyhalottba
Prohorovkán alul kezdünk, a topok elmennek balra campelni és egy batchatünk beállt oda passzív spotterkedni. Aztán mégis a mi tankjaink hullanak 😄. Írom nekik, hogy honnan spotolnak minket, de azért nem képesek felfogni... Majd kb már csak én élek, amikor a bat elindul sokadik kérésre. Aztán pofázik hogy miért nem támogatom... Ja mert már a bázison lévõket kellett lövöldözni talán azért...
Örülhetek ha majd elérem az 50-et. A vicc hogy T95-tel 2,2k sebzéssel 50%-os WR megvan. Pedig az aztán nem az a tank amivel nyerni is lehet.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
van már ISU-d? IS-3-ad? Ferdinand-od? JP2-õd? ha már tier8 a téma
Sziasztok!!!
Normen oldalát sokan hiányoljátok, köztük mi is, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bõvülõ oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülõ hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek Az oldal 3 hete indult, és a tartalma folyamatosan bõvül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta
http://www.wothungary.hu/page.php?11
Wothungary elérhetõség
És mivel lehet (nem biztos), hogy hétfõn be kell feküdnöm egy hangyányit a hospitálba, jó lenne ha mire kiszabadulok, addigra meglennének.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Sziasztok!!!
Normen oldalát sokan hiányoljátok, köztük mi is, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bõvülõ oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülõ hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek Az oldal 3 hete indult, és a tartalma folyamatosan bõvül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta
http://www.wothungary.hu/page.php?11
Wothungary elérhetõség
amúgy minek ezek a tankok neked???? nem valami húdelefosomabokámhameglátom tankok
Ki, mennyiért (gold!) és mennyi idõ alatt vállalja, hogy egy prém accon felhúzza a következõt:
- Brit AT 15 - IX puska, X rádió, V motor, VIII futó
- Caernarvon - nagypuska, rádió ugyan az, VIII futó, IX motor
Vidkari hõmérsékletét nézd meg game közben.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Van egy olyan problémám, hogy a játék induláskor 60-70 fps aztán egy idõ után hirtelen fps lassulások jönnek olyan mintha lagolna de a ping folyamatosan jó és leesik képfrissítés 15-20 fps-re aztán megint felugrik. Ez mitõl van és lehet rajta valahogy segíteni? A grafika már minimumon. Lehet hogy lassú a HD és nem tud betölteni vagy a proci kevés?
Saor Alba
Az amcsi t32 azért nem egy t6-os tank. 😉