World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
3 nap prém=Ki kell lõni 3db Obj 263at egy nap alatt 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Köszi 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
alatta ez olvasható : World of Tanks Anniversary
To celebrate a yet another wonderful anniversary, there will be a special mission prepared. If you manage to complete it, you will get 3 days of Premium account!
Ez azt jelenti, hogy valami küldetést kell megcsinálni, hogy kapjon az ember 3 nap prémiumot? Hol lehet jelentkezni, hogyan és meddig?Tudnátok errõl valami tájékoztatást adni?
Belevetem magam a medencébe...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Replay.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szpecnyaz: csak a statra hajtanak, meg a gyõzelemre, és vannak akiket nem érdekel hogy mennyire mennek mínuszba ezért. Mindenféle limitáció nélkül szerintem nagy hülyeség volt ez a prémium lõszer kreditért dolog, nem is látok mostanában egy szoros csatát sem, mert egy jó pozícióból is kiszednek akárkit most már, a mágikus 2-es gombbal.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
meg se kottyan neki<#nevetes1>#nevetes1>
Érdekes..
There is but one rule: Hunt or be hunted.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Fõleg hogy a HEAT lõszernek elég pocsék tulajdonságai vannak, fõleg az APCR lõszerrel szemben.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De hatost dobtál golyóval úgyhogy cg😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Múlt hétrõl egy jó menet, ezúton is köszönöm Radiokatívnak a játékot
Pénzt el kell felezni mert dupla event miatt. Replay ha valakit érdekel, igazából semmi extra az enemy volt buta
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
It\'s a trap!!! :)
8.6 utan nem tudom mi tortent vele (patch noteban semmi nem volt), de valahogy nem jon ugy a love...
Rakat videó van fent orosz szerverrõl mit mûvelnek, én egy idõbe át is akartam menni oda, mert fél isten lennék ezzel a tudással!
csak sajnáltam a mélygarázsomat itt hagyni
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
No.
sniper medál nem kell... mi a francnak? 😊
meg nem ártana több FPS XD
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB