World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Fölötte.!Direkt írtam papíron õket! Egyébként is azt írták, hogy a te tankodnak kell minimum 4-esnek lennie. Akkor most mi van?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

vagy fv4202. Abból is kb annyit látni. 100 csatánként 1et 😊
Tier 4 volt min amit kilõttél?
Legyen csak 2, de akkor Conqueror GC 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

voivod32
Mármint nem Obj 263at! 😄

voivod32
Ezt nem hiszem el! Már legalább 40-et kilõttem ma, és mégsem adja a 3 kilót! Mi a fasz van?!

El bírom képzelni a követelményt 😄.
3 nap prém=Ki kell lõni 3db Obj 263at egy nap alatt 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát így sem jártam de még de elég LOL volt. Én voltam a csapatból az uccsó. meg volt egy is-8. Batchat. az ellenél volt egy ob. 704. Be is mentem megõ meg eltánmcolgattunk egymással közben elfogyott a lõszer. Buta is-8 elé ment kilõtte aztán x lett 😊
Köszi :-) Már várom nagyon a 3 napos prémet
Sziasztok,valaki tudja e esetleg,hogy ha kilépek egy klánból,akkor mennyi idõ múlva alapíthatok sajátot ( kell e többet várni a szokásos 48 óránál ? ) ?
Köszi 😊
Holnap fogják kirakni elvileg a részleteket. Nem maradsz le semmirõl, nyugalom!

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Eagle16
Még nincs róla semmi infó.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Roger6
Nem tudom, nekem mai elsõ csatám 3.700 XP lett, és a többiek spotja nélkül szarra sem mentem volna...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Van az augusztusi calendarban péntekre egy ilyen hogy : WOT anniversary special http://worldoftanks.eu/en/news/46/august-2013-calendar/

alatta ez olvasható : World of Tanks Anniversary

To celebrate a yet another wonderful anniversary, there will be a special mission prepared. If you manage to complete it, you will get 3 days of Premium account!

Ez azt jelenti, hogy valami küldetést kell megcsinálni, hogy kapjon az ember 3 nap prémiumot? Hol lehet jelentkezni, hogyan és meddig?Tudnátok errõl valami tájékoztatást adni?
Nna, eddig tartott a mai napi sikersztori. Kezdõdik az AFK-kempelõs-nemtetszikahogyjátszolletékázós-feladatotleszarós...

Belevetem magam a medencébe...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az ilyen csaták miatt érdemes szenvedni a WoT-tal. Gyakorlatilag én hoztam le az amúgy vesztes csatát...

Replay.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

voivod32
Na, ezt szeretem a Matildában!

Ma is összefutottam egy "értelmiségi" magyar játékossal. HUNmetal néven játszik (már a nevébõl lehetett következtetni, hogy esze kb. egy földigiliszta szintjén van) és szokásos okoskodá és káromkodás, mások ócsárolása közepette elhullik. A PNOWL klán tagja, de elnézve õket hasonló szinten lehetnek. Ha valaki látja ne habozzon képen köpni. 😊
Eskuszom 8.6 elott a 133-at nettoban kaptad volna meg...
Eagle16
Ja igen...valamiért többre emlékeztem. T10-es TD-knek mondjuk semmi sem tud ellenállni a 400mm+-al ugye.

Szpecnyaz: csak a statra hajtanak, meg a gyõzelemre, és vannak akiket nem érdekel hogy mennyire mennek mínuszba ezért. Mindenféle limitáció nélkül szerintem nagy hülyeség volt ez a prémium lõszer kreditért dolog, nem is látok mostanában egy szoros csatát sem, mert egy jó pozícióból is kiszednek akárkit most már, a mágikus 2-es gombbal.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

nemtom... nekem valahogy mindig átviszi a BL-10 szembõl....
meg se kottyan neki<#nevetes1>
GabeE3e
Én is észrevettem már, hogy szembõl mintha nem vinném annyira a 8-ast.
Érdekes..

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ugyanezt tapasztalom.
Tono34
T8-as JT ellen kevésbé szeretek harcolni mint a T9-es ellen. Valahogy a T8-as páncélja mintha jobban mûködne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mondjuk mennyire cockság már goldozni T10ben. A pontosság buff óta gyerekjáték a weak spotokat belõni. Az E100-on és az FV med/TD-n kívül nem igen értem hogy mi viszi rá a playereket.
Fõleg hogy a HEAT lõszernek elég pocsék tulajdonságai vannak, fõleg az APCR lõszerrel szemben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igen, bár nem játszottam angol td-vel még, de a meséltek és látottak alapján igen.
Count Adyn
Szép volt😄 Vagy 3x vártam hogy meghalsz, mikor a hetzer csövébe néztél, meg mikor az elsõ kv1s becélzott, és a végén hogy túléled amit bekaptál😄
De hatost dobtál golyóval úgyhogy cg😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jobban keresek vele mint a T34-el, egyszerûen gyors, pontos, olcsó.
Múlt hétrõl egy jó menet, ezúton is köszönöm Radiokatívnak a játékot

Pénzt el kell felezni mert dupla event miatt. Replay ha valakit érdekel, igazából semmi extra az enemy volt buta

Nagy tankoknak a HEAT csak 330-340 körül van, az 50%-os kb. egy Foch eleje ellen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Mehhehe. Es T10-et is kormanyoznak.

Saor Alba

Most épp az AT15-el játszok és az nagyon bejön. A JT meg hasonló stílust képvisel, ha jól gondolom. Szóval nem tûnik rossz választásnak.

popey8
Ha az átlagos ilyen, akkor milyen az átlag alatti?<#szomoru1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem az egyik legdurvább pénzkeresõ. Filléres lõszer és javítás, tierlimit miatt a frontpáncélja is jobban mûködik, mint a T9-es Jagdtiger-é. Játékélmény se rossz, halálpontos, gyorsan tölt és céloz.
popey8
Mennyire igaz<#nyes>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát az elég hurka.

prémiummal, 3k sebzés fölött jön a 90-100+k kredit haszon

It\'s a trap!!! :)

xD <#eljen>
atinq
Köszi.
NH3CL neked nem köszi.

No.

8.6 elott imadtam, siman hozta az 50-60k-z koronkent (premiummal), es a 100k-t is viszonylag konnyen osszejott, mondjuk minden 4-5. csata. Fentartasa kb viccesen olcso 10-12k a full repair plusz 3-5 max 8k az ammo. (Egy lovedek mindossze 252 credit).
8.6 utan nem tudom mi tortent vele (patch noteban semmi nem volt), de valahogy nem jon ugy a love...
Kinek mi a véleménye a JT 8.8ról? Elsõsorban a kredit hozama érdekelne.

Master91
oroszok sokkal hülyébbek mint az eusok!

Rakat videó van fent orosz szerverrõl mit mûvelnek, én egy idõbe át is akartam menni oda, mert fél isten lennék ezzel a tudással!

csak sajnáltam a mélygarázsomat itt hagyni
kb...
nem nem az a gyorsitott képzés neeeem. lol

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

igen
atinq
Ha a gyorsított képzés be van kapcsolva akkor a képességek szintje is gyorsabban emelkedik?

No.

köszi XD
sniper medál nem kell... mi a francnak? 😊
meg nem ártana több FPS XD
Tono34
Jó sügér volt mind a 2 csapat... jó sokat lõttél mellé 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezt de utálom én is. Biztos a gyökerek nem jöttek rá, hogy minden tankkal ugyan olyan gyorsan lehet foglalni, és ezt "tesztelik". Vagy nem tudom, mi más lehet az indíttatásuk...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

túl sok fazgyerek játszik vele...jó én is csak közepes játékos vagyok de 4-5ezredik csatánál már vágtam a dolgokat...meg sajnálom hogy a német ággal kezdtem....egyedül az e75 tetszett és ment vele a dolog....bezzeg az is7 vonal...is8-on kívül mind tetszett