World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
kurvára nem használok gold ammo-t semmiben sem 😊
így nem tudom mit hogy mivel mikor visz át 😄
Csak a nagy tankoknak sokkal erõsebb a prémium lõszerük mint ezeknek, patch elõtt 400mm volt az átütésük, de most is ilyen 370 körül van szerintem.
Aminek függõleges a páncélja, az megszívja, ahogy a T95 lövegpajzsát is szépen átlõtte az E-100-as.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
feltûnt hogy a sziszegõs találatok erõsen páncélozott cuccokat is átlõnek rajtam... feltûnt az összefüggés de nem tudtam hogy gold ammo 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Legyen csodaszép a napod Neked is.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
De a többi szerencsétlen aki nem tud átütni semmit az alap AP-vel, ami általában 250-300mm-t visz át, gondolom csak statot javít, mert az fontos.
T57-tel meg Foch 155-tel HEAT-ezni folyamatosan, még papír tankokat is, az a legalja számomra. Az ilyen menjen COD-ozni.
Állíts le minden háttérben futó progit, böngészõt, vírusírtót stb.
Ha gyakran újraindul a gép, akkor célszerû megnézni, kitakarítani a hûtõbordákat, ebben a geci melegben hamarabb melegszik a proci, ram, vidkari. ( az enyémnek az oldala sincs fent és rá van állítva a ventilátor )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én meg misselek ugyanakkor, szóval egyelõre érdekes.

Gondolkodom, hogy bele kellene fogni ebbe az ágba, most legalább még akciós is lenne a tier7. Isu-nál tartok a másik ágon, de egyszerûen nem tudok vele játszani... Hiába magasztalja mindenki, az én agresszív játékstílusomhoz nem fekszik. Képtelen vagyok kibékülni azzal a célzásidõvel. Eddig német és USA TD ágakat húztam végig, de mindkét ág tankjaival nyugodtan lehetett támadni is akár, ha a szükség úgy hozta.
Az Isu-val viszont teljesen máshogy kéne játszani, de nem igazán tudom rákényszeríteni magamat, hogy nyugton maradjak 😊
Szóval ha ezekkel is csak campelni lehet, akkor inkább bele sem kezdek, de ha lehet velük agresszívan is játszani, akkor ezzel az ággal könnyebben megbarátkoznék...
Historical Content in World of Tanks
Osszák a srácokat rendesen.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Pedig látszik, hogy elég jó ez az obj 263! 😄

Amúgy Yossarian amit mondtál az néha nekem is eszembe jut, és hiába volt a vezetés náci 90-80% -ban ott is egyszerû jóember harcolt. De hát õket szabadon lehet filmekben vérengzõ vadaknak beállítani, vagy épp totál gyökereknek akiket pár amerikai katona is ki tud lõni.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Hogy mûködik ez?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
http://wotreplays.com/site/282640#severogorsk-505thzajcev-m60
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel a Wargaming is komcsiskodott egy jót a Sztálinos feliratok visszahozatalával, ezért gondoltam, hogy érdekes lehet:
Petíció a Company of Heroes 2 CIS országok beli betiltására
Az egészbõl a kedvencem:
"Here in CIS we do believe that WWII was won by the Allies, who do represent the best of human qualities like bravery, cunning, self-sacrificial courage and honesty."
Ja, persze, mint a fehér herceg a szõke lovon... Szomorú, hogy egy, a nácikkal minimum egy szinten lévõ (de inkább sokkal rosszabb) rendszert teljes nyugodsággal lehet éltetni, szimbólumait viselni, terjeszteni, sõt, éltetni...<#szomoru2>#szomoru2>
Aztán hogy nem létezik kettõs mérce...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Friss regnél gyanakvó vagyok mindig. 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
2 patch óta a wot tweakerrel nem tudom kikapcsolni a lõpor füstöt, és az égõ tankokat, vagyis kikapcsolom csak nem történik semmi. Tud valaki valami tippet hogy lehetne megoldani, mert közelharcnál nagy segítség volna...
Elõre is köszi!