World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Michael Wittmann, one of the biggest tank aces banned from a tank game. Josif Stalin, one of the worst dictators allowed."

Ennyi...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pffff passz 😊
kurvára nem használok gold ammo-t semmiben sem 😊
így nem tudom mit hogy mivel mikor visz át 😄
Eagle16
Ja....lényegében csak a vastag és erõsen döntött páncél tud ellenállni a HEAT-nek, a Foch-t pl. nem viszi át a T69 és a T-54-es HEAT sem.

Csak a nagy tankoknak sokkal erõsebb a prémium lõszerük mint ezeknek, patch elõtt 400mm volt az átütésük, de most is ilyen 370 körül van szerintem.

Aminek függõleges a páncélja, az megszívja, ahogy a T95 lövegpajzsát is szépen átlõtte az E-100-as.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Erre valaki??????

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Még szép. Ennél bicskanyitogatóbb magatartást el sem tudok képzelni. De nem csak itt, az egész világban kezd nevetségessé és kétségbeejtõvé válni ez a nagy anti-náci, anti-fasiszta, pro-szemita, pro-kommunista divat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Mutert azért nem adom, de egy kis goldért szívesen farmolok 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hmmm akkor nem is vagyok olyan hülye....
feltûnt hogy a sziszegõs találatok erõsen páncélozott cuccokat is átlõnek rajtam... feltûnt az összefüggés de nem tudtam hogy gold ammo 😊
Hajjaj... akkor lehet már csak a Fos155 lesz, amit érdemes kihúzni TD-k közül (az angoloktól az ideg összeroppanás kerülget).

Count Adyn
Szerintem senki nem fog nekiállni cserélgetni hogy legyen t6 tankja t8 helyett, acc csere alapból macerás, át is verhetnek😊 Ha tényleg anynira nem érsz rá játszani akkor kérj meg valakit, itt is tuti van aki egy kis goldért az anyját is eladja nemhogy kihúzza neked azt a 2 tankot, egy hét meló max😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nagyon boldoggá tesz, hogy szerinted vérszegény acc, de ha megbocsátasz abszolút nem érdekel a véleményed. Hogy mit csináljak a nem túl sok szabadidõmben, engedelmeddel majd ÉN eldöntöm.
Legyen csodaszép a napod Neked is.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Eagle16
Azzal nincs bajom aki szorult helyzetben használja.

De a többi szerencsétlen aki nem tud átütni semmit az alap AP-vel, ami általában 250-300mm-t visz át, gondolom csak statot javít, mert az fontos.

T57-tel meg Foch 155-tel HEAT-ezni folyamatosan, még papír tankokat is, az a legalja számomra. Az ilyen menjen COD-ozni.

nem minden jól ment csak telepakoltam modokkal a gémet .leszedtem újra kb 7x...mire visszamászott és 1.5 éve amióta játszok elõször kifagy egy adott pálya betöltése közben...ez a pálya a sigfried line...semmi másnál csak itt.
Milyen konfigod van?

Állíts le minden háttérben futó progit, böngészõt, vírusírtót stb.

Ha gyakran újraindul a gép, akkor célszerû megnézni, kitakarítani a hûtõbordákat, ebben a geci melegben hamarabb melegszik a proci, ram, vidkari. ( az enyémnek az oldala sincs fent és rá van állítva a ventilátor )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Én csak duplázni viszem be néhanapján a 10-eseket randomban és sokszor elfelejtek sima lõszert pakolni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szakaszban lehet vele agresszívan menni, de egyedül csak bizonyos helyeken, ahol nem kaphatnak oldalba. A frontja a td goldot is pattintja, de már mindenki tudja hol kell lõni, és km-rõl eltalálják örökké...
Egyetértek. 263at is golddal spammelik. De ami durva, hogy 3-400 méterrõl úgy lövik el sorozatban a gyenge pontjait szembõl, hogy élvezet nézni...
Én meg misselek ugyanakkor, szóval egyelõre érdekes.
Eagle16
Tier 10-ben csak a HEAT spam megy állandóan. Tier 9-es csatákban azért jobb a helyzet. Ne is számíts rá, hogy csak kiállsz valahova, aztán majd a páncél biztos bírja...fenéket. Még Tier 10-es TD-k is bõven használják a prémiumot, tegnap Foch 155 lõtt meg kétszer HEAT-el, csak éppen nem ütötte át a T95 oldalát 😄 Lehet hallani a hangján ahogy sziszeg amikor eltalál. Eléggé undorító így Tier 10-ben játszani, taktika az nincs, csak full prémium ammo.

este sikerült feltenni a játékot u torrentel töltöttem le...áááááááhhh végre...erre nem kifagy sigfried line-on...de úgy hogy a gép sem tér észhez vagy 10 percig...ötlet?
Mennyire lehet számítani a páncéljára a gyakorlatban? Szoktak azért pattogni róla, vagy simán szétgoldozzák?

Gondolkodom, hogy bele kellene fogni ebbe az ágba, most legalább még akciós is lenne a tier7. Isu-nál tartok a másik ágon, de egyszerûen nem tudok vele játszani... Hiába magasztalja mindenki, az én agresszív játékstílusomhoz nem fekszik. Képtelen vagyok kibékülni azzal a célzásidõvel. Eddig német és USA TD ágakat húztam végig, de mindkét ág tankjaival nyugodtan lehetett támadni is akár, ha a szükség úgy hozta.
Az Isu-val viszont teljesen máshogy kéne játszani, de nem igazán tudom rákényszeríteni magamat, hogy nyugton maradjak 😊

Szóval ha ezekkel is csak campelni lehet, akkor inkább bele sem kezdek, de ha lehet velük agresszívan is játszani, akkor ezzel az ággal könnyebben megbarátkoznék...

Pörög is rendesen az ezzel kapcsolatos topic a hivatalos fórumon.
Historical Content in World of Tanks

Osszák a srácokat rendesen.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ennél nagyobb noob mágnessel még nem találkoztam... Még az E4nél éreztem ezt, de ez mindent visz... 32% winrate... kíváncsi leszek mikor jön ki, hogy használni is tudom.
Pedig látszik, hogy elég jó ez az obj 263! 😄

Akkor KV-1S.
Nekem a fölötte levõ részt is kilyukasztották, de hogy lánctalpaknál könnyebb átütni?! 😄 Volt hogy direkt raktak a tank frontjára lánctalpat hogy enyhítse a találatot, erre ebben a játékban ott könnyebb is meglõni 😄

Amúgy Yossarian amit mondtál az néha nekem is eszembe jut, és hiába volt a vezetés náci 90-80% -ban ott is egyszerû jóember harcolt. De hát õket szabadon lehet filmekben vérengzõ vadaknak beállítani, vagy épp totál gyökereknek akiket pár amerikai katona is ki tud lõni.
A heavy contest eredményeit meg lehet nézni valahol?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szerintem ez nagyon vérszegény acc,inkább ülj neki és húzd ki a britt Td ágat.

Ezt kifejtenéd bõvebben ha megkérlek??!!
Hogy mûködik ez?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Igen, az elejére felrakott lánctalpaknál átviszi, 3ból 2x még akkor is, ha teljesen szemben áll. Nekem is feltûnt, ez szerintem régebben nem volt így(csak akkor vitte, ha be volt forgatva).
Egyszerû képmutató baromkodás. Fura módon a németek nem írnak petíciókat amiatt hogy ezreket mészárolunk le belõlük minden második számítógépes játékban. De azért tiltassunk be játékokat, mert nem elég hõsiesen állítják be a szovjeteket, társaikat. Ugyan kérem.
505thZajcev[PT]
Egy kicsit off, de:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel a Wargaming is komcsiskodott egy jót a Sztálinos feliratok visszahozatalával, ezért gondoltam, hogy érdekes lehet:

Petíció a Company of Heroes 2 CIS országok beli betiltására

Az egészbõl a kedvencem:

"Here in CIS we do believe that WWII was won by the Allies, who do represent the best of human qualities like bravery, cunning, self-sacrificial courage and honesty."

Ja, persze, mint a fehér herceg a szõke lovon... Szomorú, hogy egy, a nácikkal minimum egy szinten lévõ (de inkább sokkal rosszabb) rendszert teljes nyugodsággal lehet éltetni, szimbólumait viselni, terjeszteni, sõt, éltetni...<#szomoru2>
Aztán hogy nem létezik kettõs mérce...

popey8
Igen, néha átviszi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Akkor nem tudom. Esetleg ha van replay, azt megnézném, mert ilyennel még nem találkoztam soha.

bocs : viszi az is 3-at? (este van már...)
Valaki akinek type-al van tapasztalata: szembõl az viszivaz Is 3-at? Utóbbi hetekben 2 alkalom is volt hogy totáll szembõl átlõttek (mielõtt le lennék baszva, nem, nem pocakos weakspotot lõttek), tehát ilyenre képes sima AP-val a type 59?
voivod32
De nem állt ellenség a körben, ráadásul olyankor sem tûnik el a csík, hanem megáll az elõrehaladása, és villogni kezd.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ez Csata ütközet volt, szóval nem, ha ellenség is állt a körben.

Lehet,h foxi az csak már matt részeg és jót röhög a markába.
Friss regnél gyanakvó vagyok mindig. 😊

Nekem is van egy dislexiás barátom. Neki is vannak gondjai az írással, de mivel tudja, hogy neki ez probléma, ezért õ átolvassa, amit ír, ezért sok mindent észrevesz és kijavít. Rá is inkább a k.. okos jelzõt lehetne használni 😊.
KV-2 is gyors,kizsírozott szakadéknak lefelé.Sík terepen nem fogja a menetszél letépni a tornyát mivel heavy tank.azok meg általában lassúak.

hawken
Mai WTF? :

LOL, nem kéne a bázisfoglalásnak beindulnia, miután hárman állunk bent a körben?

A KV-2 a troll gunnal fun, tolsz bele gold ammot és jót röhögsz. De századozáshoz nem a legideálisabb az a töltés idõ, mert egy rutinosabb játékos tesz róla, hogy ellõd magad, és halott vagy mire újratöltesz. Randomban lehet vele bohóckodni jókat.
voivod32
Lehet, hogy dyslexyás.Egyik ismerõsöm is az. Nem buta, sõt, de írási nehezítettséget okoz.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Solten
<#alien>

Saor Alba

JeffDunham
Szerintem elégedett vásárló. Szerintem. <#eljen> <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hát igen nem megy de nem tudom hogy hogyan lehet felhasználni azt a tankto vagy mire jó ????
joceruza
<#nevetes1>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ennyire nem megy az írás?
Azért nem oekt kérdem mert ok azt mondják hogy gyors tank kell ezért krédem hogyan lelhet fehasználni
Sziasztok!

2 patch óta a wot tweakerrel nem tudom kikapcsolni a lõpor füstöt, és az égõ tankokat, vagyis kikapcsolom csak nem történik semmi. Tud valaki valami tippet hogy lehetne megoldani, mert közelharcnál nagy segítség volna...
Elõre is köszi!
Miért nem azokat kérdezed meg akikkel századba mennél, hogy milyen tankkal tudsz hasznos lenni?