World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, az általam adminisztrált rendszerekben (pl fórum) nem tûröm az inaktiv accountokat. Csak a helyet foglalják a DB-ben. Van 10000 db 5 karakteres sosem használt nicknév, az máris 5 MB. És a WGnél valszeg nem ennyi van.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Én is csináltam pár accot, csak hogy ne legyen hasonló nick, de még így is voltak akik próbálkoztak 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem itt a WG-nek van igaza. Te sem örülnél, ha a megkérdezésed nélkül buherálnák az accod.
Nyílván 0 csatával vissza fog jönni 😄 Biztos emlékszik 2 éve nem használt accuntára
patchaou
Ha annyira szeretnéd azt a nevet akkor írj neki, hátha megnézi azt az e-mail-t amivel regisztrált. Bár erre nem látok sok esélyt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A WG alakitott megint.

Meg akartam változtatni a nevemet, viszont a kiszemelt név foglalt volt. Megnéztem a profilját, 0 csata, last login 2011.05.17. Irtam hát a supportnak, hogy töröljék és fizetek azért hogy enyém lehessen a nick. Erre jött a válasz, hogy bocs, de csak az account tulaj kérésére törölnek accountot, mert lehet hogy a csóka visszajön játszani.

Az...

"- A hivatalos feljegyzések alapján az 1945-ös csatákban a Királytigris durván saccolva, nagyjából pont "igazságos" ellenfele lehetett az ISU-152-nek."

Megtudnak még mosolyogtatni ezek a barmok 😄
durván saccolva jah..... nagyon nagyon durván saccolva talán 😊
Elephant-ot úgy lõtte ki mint a szart!!! de majd pont egy KT lesz az ellenfele <#nevetes1>
"- M6A2E1 egy promóciós tank, nem kap semmilyen kredit bónuszt, mint a prémium tankok"

Meg az anyjuk picsáját. Ez egy full prémtank volt anno, a pre-order csomagban lehetett venni, átszámolva kb 30k HUF-ért 1 év prémmel. Hozta is a lóvét.

patchaou
Hidd el, sokkal többen voltak azok akik nem is tudtak róla. Plussz ugye ott vannak azok is akik egész egyszerûen leszarják.

Tono34
Egy ami mindent visz:

- SerB-nek az a véleménye, hogy az EU-s/US-es játékosok egy része feleslegesen durván reagált arra a bizonyos "Sztálin" feliratos ügyre.

Egy része, szerintem kb 70-80%

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja látom már: ha sikerül ez a nagyon nehéz megpróbáltatás, megjutalmazunk lol
patchaou
Kezdõdik...

Ez a hétvégi küldetés.
1 gyõzelemért kapsz 3 nap prémiumot.
Csak egyszer lehet kapni.

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. augusztus 9. 8:31:02
Jármû: T-34-2
Szerzett tapasztalat: 1 740 (x2)
Szerzett kredit: 17 448

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 3

Mire kaptam három nap prémiumot???
patchaou
Azért egy vérvörös növény pistikét szét lehet kapni T-34-el ha magányosan lófrál valahol a Tigrisével 😊

😊)
patchaou
Én csak annyit olvastam valahol, hogy még idén- szóval négy hónapon belül 😊

Sunsetjoy
Majd SerB implementálva lesz, mint fõkomisszár, aztán muszáj lesz beülni 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
"nem sok játékos mérkõzik meg szívesen mondjuk egy Tigrissel, miközben õ egy T-34-esben csücsül..."

Ez mondjuk történelmileg hû, mert anno se nagyon akartak 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mikor jön annak a bétája? Szeptemberben?
Kezdem érteni miért sírnak a játékosok a X-es TD-k miatt. Az artyk eltûntével vagy 1000-1500-al nõtt az átlagsebzés a T110E4-en. 6 csatából 3,5 ezer feletti átlagsebzést produkált a kicsike és nem volt veszteséges. Az egyik vesztes csatában láttam angol x-es td-t 10,5k feletti sebzést okozni. Ketten együtt 15k felett sebeztünk mégis vesztettünk de 8k nyereséggel zártam.
- A japán tankok mikor érkeznek? Még 2013-ban, vagy már csak 2014-ben? "Mihelyst kész leszünk velük." (Pillanatnyilag a 2014 elsõ negyedéve tûnik a legvalószínûbbnek. - az eredeti cikk írója. {a ford.})

- A lövések átütésének kiszámításakor a röppálya ívét és szögét mindig figyelembe veszi a program.

- A beérkezõ lövések maximális beesési szöge ballisztikailag nem mindig esik egybe a forrás-ágyú maximális kitéríthetõségi szögével, ugyanis elõfordulhat, hogy a tüzelõ jármû nem sík terepen helyezkedik el.

- Gyanítható, hogy a WoT olykor memóriakezelési gondokat produkálhat, még az erõsebb (4 processzormag, 8 gigabájt ram) számítógépeken is. (Ennek oka valószínûleg a 32-bites operációs rendszerekben keresendõ.)

- SerB-nek az a véleménye, hogy a kibersportos események helyett sokkal inkább a történelmi jellegû csatákra kellene erõforrásokat átcsoportosítani, viszont ezzel a próbálkozással elég sok felmerülõ probléma akadhat. Az csupán a kisebbik része a dolognak, hogy bizonyos tankok egyszerûen "nem elég népszerûek hozzá", a gondot sokkal inkább az okozná/okozza, miszerint nem sok játékos mérkõzik meg szívesen mondjuk egy Tigrissel, miközben õ egy T-34-esben csücsül...

- A fejlesztõk végül amellett döntöttek, hogy bizonyos - már sikeres, komoly teljesítményt felmutatni képes - klánok tagjai a jövõben in-game mûködõ bónusz legénységi képességeket, illetõleg valamilyen képzettségbónuszokat kaphatnak.

- A Leopárd egy felfüggesztésének javítóideje (6,2 másodperc) azért több mint a PT A-é (4,3 másodperc), mivel "drágább alkotóelemekbõl épült". ("Na hiszen!")

- A Batchat 25t össztömegének ellenére nem lesz tier 10-es könnyû harckocsi.

- Az SK-105 Kürrasier bár egy viszonylag modern jármû (szinte túl modern a WoT) számára, akár még bele is férhet a játékba... azonban, a megjelenése mostanság biztosan nem várható. (Amúgy is mivel osztrák jármû, leghamarabb az össze-EU-s ágakat tartalmazó frissítésben debütálhatna.)

- SerB-nek az a véleménye, hogy az EU-s/US-es játékosok egy része feleslegesen durván reagált arra a bizonyos "Sztálin" feliratos ügyre.

- Serb szerint a Lorraine toronyfrontján az a bizonyos hasadék nem kihasználható, méghozzá "valószínûleg" a lövegpajzs miatt.

- Nem lesznek "kézzel-írt" feliratok a tankokon, ugyanis túl nehézkes lenne elolvasni õket.

- Az "elfoglalt tankok" koncepciója nem lett elvetve, viszont a megvalósítás nagyon nem mostanában esedékes.

- A Sztálinos dolog kapcsán átnyergelve a Wittman-medálra - SerB szerint: "Nagy különbség van a két dolog között. A Wittman azért lett törölve, mert bizonyos hivatalos német szervek kérték ezt. Mi {itt a játék készítõire utal - a ford.} pedig mivel annyira nem is rajongunk az illetõért, nem forszíroztuk, hogy tengelyt akasszunk miatta a német hatóságokkal."

- SerB szerint az 5-ös és 6-os tieres önjáró lövegekkel a statisztikák szerint semmi gond nincs, bár nem volt túl sok idejük még egyelõre ezt pontosan meghatározni. Amennyiben mégis változna a rendszer, az leghamarabb a 8.9-es frissítésben fog bekövetkezni.

- Az AMX-30 Au F1 több mint valószínû, hogy nem fog bekerülni a játékba.

- SerB elmondta, hogy a WoT támogatja a négymagos processzorokat, ugyanis azoknál bizonyos számításokat automatikusan átpozícionál a másodlagos magokra. {Meg a nagy lópikulát pozicionál az át bármit is!... Tapasztalat. - a ford.}

- Van rá esély, hogy a Lorraine ágyúsüllyesztése módosulni fog a történelmileg hiteles -8°-os értékre.

- A Boelter kitüntetést azért vették ki a játékból, mert a hozzá szükséges 7 elpusztított tank majdnem pont annyi, mint a Top Gun-hoz szükséges 6, a kettõ között pedig nincs olyan érdemi különbség, ami extra jutalmazást ért volna.

- Storm állítja, hogy a korábbi verziókhoz képest a 0.8.7-es frissítésben a játék célzással kapcsolatos része semmit sem változott - tehát a többek által feltételezett bug, miszerint bizonyos "szellemlövések" mindennemû ellenállás nélkül hatolnak át az ellenséges jármûveken, és tûnnek el a semmiben, marhaság...

- "Hogy túl sok ISU-152 van a játékban?" - Storm szerint ez nem olyan dolog, ami miatt pont õt kellene zaklatni.

- A Havok {valószínûleg mint grafikus engine - a ford.} nem változtatna sokat a tankok mostani mozgásán, kizárólag a vizuális megjelenést módosítaná.

- További 8.8-as infók várhatóak.

- SerB szerint a valós kliens-fizika teljesítmény kapcsán igazi lórúgásként fogja érinteni a számítógépeket, bár a többmagos rendszereket annyira nem befolyásolja a dolog, mivel a kiegészítés az egyébként nem használt magokon fog futni.

- Az elfoglalt tankok biztos, hogy nem hagyományos fejlesztési-fa elemként fognak érkezni. (Tehát vagy promós jármûvek lesznek, vagy prémiumok.)

- Az egyetlen harci jármû, aminek az "elkészítésében" SerB személyesen is részt vett, a T25AT.

- Immáron eldõlt, hogy milyen alapszínben fognak pompázni a japán tankok: "Ha eljön az ideje, majd meglátjátok..."

- Hogy milyen lesz az új szovjet közepes harckocsi-fa a 8.8-ban? "Ez egy roppant bonyolult kérdés. Az érkezõ jármûvek nem tesznek ki ugyan egy teljes értékû ágat, viszont többek, mint egyszerû... ááá, majd nemsokára úgyis meglátjátok."

- "Terheléses-módban" (tehát "fõmûsoridõben, nagy szerver-leterheltség mellett) a regionális szerverek közti váltás nem biztos, hogy bármilyen formában is mûködni fog - szóval meglehet, hogy néhány online ismerõst nem is fog látni a játékos, ha azok másik szerveren tartózkodnak.

- (Na most, ha jól értettem ezt - a cikk eredeti szerzõje) A sérülések kiszámításánál, maga a nyers sebzés az ûrméret növekedésével négyzetes-arányosságban, a modulsérülés esélye viszont csak szimpla arányban nõ.

- Az üreges páncélzat témájával kapcsolatban: "Csak azokon a tankokon van ilyen felület, amelyek a valóságban is rendelkeztek vele. Ez viszont a jövõben változhat."

- Az E-10 álcázhatósági faktoráról: "Majd a tesztekbõl pontosan ki fog derülni..." (Mi? Hogy nem pont maguk a készítõk mondták korábban, miszerint az E-10 nem fog bekerülni a játékba? - a cikk eredeti szerzõje)

- A Panzer II J átütése nem lesz erõsítve.

- Nincs semmi gond a Sacred Valley pálya oldalankénti nyerési arányaival.

- Az account-helyreállító (acc-lopás esetén fog segíteni) nemsokára üzembe áll.

- A történelmi csaták alapján 1943-ban a Tigris még fantasztikusan szerepelt, 45-ben viszont már annál kevésbbé.

- A hivatalos feljegyzések alapján az 1945-ös csatákban a Királytigris durván saccolva, nagyjából pont "igazságos" ellenfele lehetett az ISU-152-nek.

- A prémium tankokhoz nem lesznek fejleszthetõ modulok.

- A történelmi ütközetek alap bázis-közege a második világháború volna, azonban alternatív helyek és idõpontok (Khalkin Gol, Spanyol polgárháború, Korea) ugyanúgy szóbajöhetnek.

- megerõsített: Második Szovjet közepes ág a T-34-el kezdõdik és a T-54-át az Object 140-ig vezet az út. Object 430 és más tier9 es tankok késõbbiekben

- a célpont távolsága és az átütés mértéke minden lõszerhez egyénileg van beállítva

- a vk3601h Konisch ágyújának minden lõszere történelem hû
- az egyetlen lõszer, ami különbözõ lepattanási szögeket kapott a HEAT löszer

- SerB szerint a T-50 felderítõ besorolást kapott, mert sokkal jobb, mint a Covenanter vagy mint aT-80 vagy a T-50 nem fog kedvezõbb besorolást kapni

-SerB álláspontja szerint a kigyulladás a dízel illetve benzines tankoknál is ugyan az csak úgy, mint a valós életben

- A WoT motorja a BigWorld támogat aktív tárgyakat a térképen (pl. mozgó vonatok), de ezeket csak korlátozott számban, például a vonatok véletlenszerûen feltûnnek, és ez nem az, amit a fejlesztõk szeretnének

- a Wg volt Fehéroroszország legnagyobb IT exportõre 2012-ben

- a játékosok nem bosszúsak a T-50-2 eltávolításától? „Milyen szörnyû…”

- Német A7V nem kerül be egyelõre

-SerB szerint technikailag kivitelezhetetlen teljesen kiszedni az arcade célzókör „beragadását” valahova: „használd a sniper módot”

- a kilõtt tank per csata statisztikát a WG tárolja, de nem osztja meg

- a mechanizmus, ami lehetõvé tenné, hogy a játékos kiválassza, milyen pályákon szeretne játszani el lett vetve

-Object 103 belátható idõn belül nem tervezett

- SerB azt mondja a WG nem osztja meg a tankok gyenge pontjait, de a Su-100M1 a lövegpajzs környékén átüthetõ (nem az ágyú maga)

- pillanatnyilag a legénység az Eu ágban csak a saját nemzete tankját tudja irányítani (pl. az Olaszok csak Olasz tankot), de ez még nem végleges, még átbeszélés alatt. Ennek az ágnak a sajátosságai csakis erre az ágra vonatkoznak, tehát továbbra sem vezethet egy Szovjet harckocsi legénység Német harckocsit.

- játékbeli küldetés statisztika 8.8-ba bevezetésre kerül

- su-26 nem lesz teljesen eltávolítva a játékból

- M6A2E1 egy promóciós tank, nem kap semmilyen kredit bónuszt, mint a prémium tankok

- nagyon sok új tank van, ami bevezetésre vár

- az m103 203mm es frontpáncélja a kapcsolat a páncéllemezek között, a többi helyen véknyabb

- a valós életben a legénység túltölthette a tankot lõszerrel, próbálkoznak vele, mint képesség

- az ellõtt töltényhüvely kidobás a Havok bevezetése után elképzelhetõ

- van még egy Szovjet TD ami bevezetésre vár, de nem jön hamarosan

- SerB szerint a SU-110 122mm es ágyúja történelmileg hûebb, mint a Király Tigris 105 mm-es, nem lesz eltávolítva

- Waffentrager E-100 ugyan azt a tempót tudja majd, mint az E-100 mivel a váltó ugyan az

- dinamikus tank statisztika bevezetésre kerül, de majd csak a német TD ág után

- A Szovjet ágban lesz változás de Storm egyelõre nem árul el semmit

- Superpershing a 8.8-ban meg lesz változtatva

- a 8.8-ban német egyensúlyozás fog történni

- Tigris I változtatva lesz a 8.8-ban

- Mind a két Tigris sebesség nüvelést fog kapni

- Storm szerint az Object 140 másabb lesz a T-62A-nál

- A Japán közepes Chi-Nu Kai tank elérhetõ lesz a supertesztereknek 8.8-ban

- tier 9 es hátsó tornyos Object 430 még fejlesztés alatt

- T-34-3 kapni fog egy 122mm es ágyút
patchaou
Vagy belehúznak az akciókkal mert jön a bétája annak amit itt még megemlíteni sem szabad...

patchaou
113 is gyullad elölrõl és a type59 is.

Sunsetjoy
A múltkor elgondolkoztam rajta, hogy ez után az augusztus után

a, minden special az userek számára lófütty lesz, és ugatni fognak
b, esetleg nem is ok nélkül, mert a WG azt mondja, hogy ez után karácsonyig semmi erõset nem fog csinálni 😄

De ez csak poénnak gondoltam 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Német elõröl is gyullad.

Szinte sose használok el javcsomagot láncfelrakásra. De az is jó módszer amit te mondasz. A lényeg, hogy tedd nem teljes harcértékûvé.
Akkor elõször láncold le, aztán ha javított utána lõj modulokra.

Egyébként orosz tankok: oldalról torony alatt középtájon -gyullad

német tankok oldalról a hátsó harmad közepe- gyullad

amcsi tankok lehetõleg kicsit felülrõl a motorra célozva- gyullad

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

De, tényleg... rohangáló tankok. Ez engem nem nagyon fog érinteni.
Lehet jobban járnék, ha visszafeküdnék aludni, eddig ma még csak össze-vissza hülyeségeket írtam.
Kicsit össze kéne szedni magamat 😄

Arra jó, hogyha okozol neki egy kritikus sebzést (lõszer, löveg) akkor elhasználja a javítócsomagot. Aztán ha okozol neki mégegyet akkor már nincs javcsomag, nem teljes értékû az ellen. Ennyiben hasznosnak találom ha próbálsz modulsérülést okozni.
Legyen igazad barátom, de sajnos Én attól tartok, hogy be kell érni ennyivel is most :/
Eagle16
A Fast and Furious Special-nak majd holnap kéne kezdõdnie nem?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Igazad van, tényleg ennyit írtak csak oda. Ez most nagyon meglepett...
Azért még reménykedek, hátha délután kiírnak még valamit holnapra. USA szerveren ez a 3 napos prém csak egy kis bónusz, és mellette van rendes akció is, elég jó leárazásokkal.

Az Annyversary special ismertetése ott van az oldalon, csak annyi van benne hogy egy nyert csata és 3 nap prém azt szia :/
World of Tanks Anniversary Special - ha ez nálad azt jelenti, hogy nem lesz...

A múltheti az kivételesen pont pénteken kezdõdött 😊
De akkor meg a naptárat rontották el... Egyábként USA-ban is pénteken kezdõdõ event van, ott már ki is írták a részleteket is.
Felõlem kezdõdhet szombaton, de akkor legalább jó legyen 😊

a Calendar szerint nem lesz special, ez lesz a 3 day preium.
Eagle16
Szerintem szombaton fog kezdõdni, mint a múltkori.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A ruszkik elfelejtették, hogy hétvége van? Még csak ki sem írták a specialt, aminek már fél órája el is kellett volna kezdõdnie...

Úgy látom a T-34-3 is a gold ammo-ra lesz "kihegyezve".
Kiváncsi leszek rá ha jól hozza a kreditet lecserélem a pörsit...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szerintem olyanok lesznek hogy: Már este 8 óra van. Reggel 7-tõl nem nyertem semmit, akkora szopó ág van :/ Visszamenõleg is ad 3 nap prémet?
Na ez speciel nem teljesen igaz. A motor és az ammorack szándékos többszöri lövésével lehet ölni. Bár hülye ellenfél kell, hogy meg is tehesd. Nagy kaliberû ágyúval, ha tehetem pl. is3nak mindig az ammorackjét lövöm. A második találat gyakran viszi a tankot is rögtön. A kv sorozatot meg oldalról viszonylag egyszerû felgyújtani. A sérült modulok ugyanis sztem sokkal nagyobb valószínûséggel robbannak be, mint simán.
Én inkább attól félek, milyen koplalás lesz egy darabig spedckok terén.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

GabeE3e
Már látom elõre a reggeli hsz-eket : 7:01-van most mentem egy kört,nyertünk de nem kaptam semmit, mocsok wg csak hazudni tudnak,meg történelmet hamisítani... <#zavart1><#idiota>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Gyereknap van :-D.
Igy van, látod, megy ez magadtól is 😄

Lammer Te nagyon wot forum, site fejlesztõ vagy. Kened vágod a témát. Segítsél már légyszíves 😊.
Most látom, hogy nem február hanem péntek. Tehát most péntektõl vasárnapig egyetlen gyõztes csata után randomban azonnal dob 3 nap prémet ?
Mit kell csinálni. Elmondanád kedves Lammer ? Egy csatát meg kell nyerni randomban február 9-etõl ?
Nem. .eu domainen vagy. Tehát NEM az orosz szerverre vonatkozik a leírás. 😊