World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg az ágyú ellövéshez se, mert akinek meg kell jelölni narancssárgával hogy hol az ágyú.. nos... 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Az OPsága a magas tierû csatákban abból látszik, hogy még nála 2-3 szinttel magasabb tankokat is komolyan tud sebezni és ha szembõl macerás, agilis ahhoz hogy flankolni lehessen vele. 2-3 tier különbség egy nem OP tank esetén azt jelenti, ott nem terem babér neked 😊
Azzal egyetértek hogy sírni hülyeség miatta, használni kell és kiismerni. A piros jv1s platoont simán zsebre lehet rakni egy T6os másik tankkal, mert aki hülye az OP tankban is hülye.
Na az tényleg retard...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
vagy készüljetek fel a legrosszabbra!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
zoltanblau: a top effesek a WoT legnagyobb frag tolvajai, menj egy pár kört pl Marchizorral, garantáltan nem lesz sok fraged 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Fõleg ha elsõ 3 helyen van, akkor még 1hittel is középbõl lefele bárkit.
8asok közt még jó hogy nem op-tankozzák le, az kéne még, hogy +2 tierû tankot is pofon egyszerûen szét barmoljon 😄
(persze szét tud ha egy ügyes vezeti az idióta 8-as ellen, de most csak tank képességeket nézzük )
Játszani kell mint máskor és lehet még hamarabb meg is lesz. ^^
#248171 az a baj vele hogy egy majom és képes vele sebzást leadni hogy azt gondolja magáról õ a világ legjobb tankosa. A KV1S a wot noobtubeja.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Victory ratio: 75%
Battles: 28
Efficiencyold: 1941.15
Efficiencyv2: 1996.95
WN6: 2088.63
Average tier: 8
Experience: 31331 1118.96
Capture points: 61 2.18
Defense points: 74 2.64
Damage: 52292 1868
Kills: 48 1.71
Spotted: 24 0.86
Mert a saját tierjében erõs? És? Fejleszd ki, vedd meg, harcolj..
Érdekes módon, mikor a legalján vagyok vele, egy T8 as csatában senki nem ugat, hogy noob OP kv1s.. Pedig gyakrabban tesz be az alsó harmadba.
Vagy akkor noob ha top tank..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
nem az ellenségtõl függ a gyõzelem hanem a csapatodtól...
ha van egy viszonylag értelmes csapatom akkor szarrá lövöm az enemyt és win
de ha szar a csapatom akkor rámjöhetnek 200 effis gamerek is
szarrá lõnek
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ha 4-5 csatával késõbb lesz meg a 30 akkor mi van..?
Sokkal elõrébb nincs a csóri, nézd úgy, h 40 damaget lop el elõded..
Mert így csak bosszúság a jàték a sok fraglopó miatt.
ezeknek még segíteni sem lehet, mert ha azt mondod neki...
nem kéne elõre menni isu-val, nem kéne az oldaladat mutatni miközben harcolsz, nem erre kéne menned hvy-vel, nem kéne a bokorban kempelnek med-el, menj spotolni nekem mert nem látok senkit, vigyázz balról jönnek arra nézz.... akkor mi a válasz??? jobb ha nem tudod
10/8 értelmetlen hülyegyerek am agyarokból, ez az igazság
10/2 már jó gamer, de abból is csak 10/1 akivel tök jól összetudok játszani és lehozzuk a csatát meg tök jól elbeszélgetünk
a többi csak a "fogd be noob, nem te fogod megmondani mit csináljak" szöveget nyomja ezerrel <#eljen>#eljen>
Most már baj nem lehet ma <#nyes>#nyes>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
írni sem tudok az idegtõl!!!!!!
ezt nem bírom emberi ésszel felfogni... nem....
ja és még a magyar srácról ennyit:
Benjamin_Breeg (10:51:48) lófaszt nem tettél a gyõzelemért
Benjamin_Breeg (10:51:54) maradjunk ennyiben.....
MakosLocomB (10:52:11) nem tettem mert egy büdös seggfej pofázott feleslegesen!
MakosLocomB (10:52:23) és arra kellett figyelnem
MakosLocomB (10:52:48) mert 18000 csatával úgy viselkedik mint egy hugyos óvodás
MakosLocomB (10:53:07) szóval köszönjük szépen az együtt mûködést
MakosLocomB (10:53:16) kiteheted az ablakba a statodat
ohh bocsánat, az én kurva anyámat hogy azt mertem mondani hogy CAP 😄
és ezek a barmok ott álltak 4 percen keresztül szemtõl szemben 5en egy T95el szemben mert nem mertek rámenni...
majd kicsináltál és feltûnt elõttem egy IS-3 és az összes visszajött hogy kilõjje ahelyett hogy foglalnának <#falbav>#falbav>
persze az AMX 50 120 magyar volt... nyugi el is küldtem a k* anyjába 😊

Valami újabb játék "stylus" van kialakulóban. Piroskák próbálnak elbújni. Elõször nem értettem mi van. Eddig - mint már írtátok - lökdösnek, stb. most meg messze hátul a semmiben léteznek. Azután leesett a dolog. Arra várnak, hogy valaki megnyerje a csatát, persze helyettük. Gondolom, az nem esik le, hogy így eleve hátrányból indulunk.
tovább nincs értelme.... sok a fraglopó nyomorék polák meg hunhero 😊
hétvége még rosszabb lesz... alapból 3 nap ingyen prém, meg 300k plusz
meg hazajön am unkás osztály azt annyi a gamenek 😞
de szerencsére már nem mond dög meleget.... elmegyek vmerre tekerni, faszom se idegesíti magát a sok barommal 😊
3-400 effivel akkora arcuk van... ja meg 44% WR-el osztják az észt 😄
Olyan csapatokba rak folyamatosan, hogy egyszerûen nem hiszem el. Rendszeresen 10+ piroska, pedig fõleg t8-9-ben játszok... Össze-vissza kóvályognak, blokkolnak, lökdösnek, hátbalõnek. Majd mikor megnézem csata végén, mily meglepõ... 0 sebzés, vagy 300, vagy hasonló. Végül is, hogy is lehetne máshogy játszani top tankokkal...
2re nem megyek mert szar az MM

Hát nem egy nehéz feladat 😄
Úgy tudtam hogy egy nap jár valami 50Kxp-ért.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2013. augusztus 9. 10:16:56
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 652 (x2)
Szerzett kredit: 18 160
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 3
1800 exp-s kört buktam el SU-100al... pedig azzal már benne lettem volna a top 50ben tuti 😞
Mint a magyar foglalkoztatottak száma.. Nem baj, ha külföldön dolgozik, vagy csak egy napot dolgozott, magyar, dolgozik, beleszámoljuk..
elsõ csata win, megkaptam a 3 nap prémet onnantól kezdve 0 win és vagy 10 lose 😄
gyökér legyelek meg magyarok 😊
komolyan meglátok egy lengyel vagy magyar zászlót a top tier tankon akkor én már elkönyvelem hogy vereség!!!!!!
még jó h van egy szatyor sör a hütõben.... lassan bontani kell egyet kettõt
amúgy gondolom a WG-nek nem gond, ha pár terrával nagyobb az adatbázis, csak bír venni még pár extra terrabyte helyet.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nálam még két magnál is visszaoszt valamit. legalábbis, ha korlátozom egy magra, akadozik. 😊