World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://worldoftanks.eu/en/news/44/ru-mission-anniversary/ Hogy lehet ezt a 3 napos prémet megszerezni ? Orosz szerverre kell regzni vagy mi van ?:/
Szerintem is teljesen felesleges ez a modulokat mutató dolog. A tankokata legritkább esetben szokás kritikussal elpusztítani, annyira véletlenszerû az egész. A tankok 99.99%-ban a HP elfogyásába pusztulnak bele, a modulokkal szándékosan kinyírni senkit nem lehet.

Annak még látnám az esélyét haa páncélzaton lévõ weakspotokat mutatná a textúra, mert ugye nem elég tudni hogy hol az ammorack, a páncélt is át kell ám elõbb ütni ahhoz hogy egyáltalán esélye legyen a racknak...

popey8
7\0 Battel. Mi a rohadt anyjáért szopat ez a köcsög játék??????? Állandóan agyhalott majmok közé rak. Elég is volt ebbõl a szarságból. Megyek inkább Shogunozni, ott legalább nincs belenyúlva a játékba. Aha biztos igaza van, aki azt mondja, h nem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Namost, ha ammo rackkel felrobbansz, a lángoló roncson már nem nagyon látszik hol találak el, nem? Legalábbis ott én már nem szoktam lövedéknyomokat látni...

Majdnem 16k csatánál tartok. Kilõttem 24k jármûvet. Ebbõl ammorack volt mondjuk 30 db. Nem, nem gondolom hogy ebbõl megjegyzi. Amúgy is a gép random dob sikerült a modult tönkrevágni vagy nem.

Batchat mai átlag 6/0, kicsit unalmas amikor t10ben is vérvörös társak vannak

Használd nyugodtan amíg nem tilos és segít. Legalább megvan benned a fejlõdés igénye. Még mindig jobb, mint aki csak a lõ össze-vissza.
Miért ha telibe trafálnak ammo rackre akkor nem tudnád egy idõ után a tankodon hogy hol van az ammorack ha látod hol lõttek meg? <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

kBagyula
A wotinfo.hu-ról szedtem le, gondolom, ha kirakták nem tiltott. Egyébként csak érdekességképp tettem fel, mert van még mindig néhány tank, (kb 9 hónapja játszom) amin nem tudom, hogy mik a gyenge pontjai. Lámaság, de ez van. Ezelõtt a patch elõtt sosem használtam. ...meg jó pap holtig tanul.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Miután a játéktól semmi visszajelzést nem kap a lövés sikerérõl ezért csodálnám (leszámítva ha kigyullad). Majd válaszol de csodálnám ha be tudná azonosítani a dolgokat

Igen. Épp ez a lényege a modnak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De milyen tanulási folyamatot? Szerinted tudja mi van a fehér vagy narancs folt mögött?

Nem. Semmi haszna nincs a betiltásuknak. Egy idõ után úgysem fogja használni õket az ember mert beletanul hol mit kell lõni. Csak arra jó hogy ezt a tanulási folyamatot meggyorsítsa a kezdõ játékosoknak.

Csinosak lesznek tõle a vasak.
Nem tiltották be ezeket a modokat már? Nem mintha sajnálnám tõled, de mintha úgy rémlene, hogy ezért bannolás jár, ha elkapnak.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Máig nem értem mire jó hogy a skin mutatja a modulok elhelyezkedését? Még ha a weakpoint-okat mutatná megértem kezdõknél de ez? Totál random ha el is találod, egyedül a motorra szoktam célozni ha van rá lehetõség az meg egyértelmû

Régi jó öreg nagyfejû.
Launchkor vicces volt mikor mindkét oldalon 15 vs 15 csak ezekbõl állt 😄

Valaki árulja már el hol kell lõni a t57-et? Megyek a Fochal, látom kilõtte magát és két sor vagon között van. Mondom agyaggalamb. Nos hasban lánctalp mellett nem, kupola nem, váltok prémre ez sem viszi majd a 4. lövés már nem tudom hol kikapta, sírni támadt kedvem.

kBagyula
Nini mivel találkoztam a minap:

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

A teutonok is használlták ezt a szöveget... de mindegy...
mijki
"egyik német járgányom valamelyikére" <-- az egyik német tankomra 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Pedig ezt a szöveget még fel is raktam volna az egyik német járgányom valamelyikére. A mostaniak nem tetszenek.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nerfelni kéne SerB-et is meg Storm-ot is.
mijki
"“Gott mit Uns” German inscription won’t be added – first Storm said it’s because it was written on Waffen SS belt buckles, but when confronted with the fact it’s not true, he said it still doesn’t mean this will appear in game"

No comment...

Valaki tudna adni privibe invite kódot?
Elõre is kösz.
szerintem csupa moka es kacagas lesz ez a 8.8😊

- there will be German rebalance in 8.8 too
- Tiger I will be changed in 8.8
- both Tigers will get maximum speed buff in 8.8

mar alig varom milyen "historical" baromsaggal jonnek elo😊

tipp:
+5 km/h a maximalisan elerheto sebessegre
+15m latotav
+5 tonna, mert kiderul h a motor/felfuggesztes annyival nehezebb valojaban😊
Ilyen már nekem is volt, én 4-est és 7-est kaptam 😊

Más. Szeretném megkérdezni az Urakat, hogy ma számoltam a killeket, 30-nál még nem adta a sok kreditet, hanem még 2-t ki kellett lõnöm. Azért lehet ez a késés, mert direkt van, vagy volt 2 tank, ami úgy került a nevem mellé killnek, hogy felgyújtottam, és leégett? Ez nem számít egyenes killnek? Elõre is köszi.

patchaou
Na ezt magyarázza el nekem valaki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2000 spot dmg ezzel a papírszarral, ezek meg elbukják úgy vogy vannak 6-an 3-ra amikor meghalok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát akkor még nem volt ennyire fejlett technika de igen, már abban is van
GabeE3e
A hits box bugos, de ilyenkor ha lenyomva tartod az altot eltünik, aztán hitelsz néhányat és újra jó lesz.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

voivod32
Szerintem az XVM, mert fentrõl eltûnt a számláló.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Valamelyik mod baszkurál, már mások is linkeltek ilyet. Csak arra nem emlékszem, melyik.

voivod32
Így aztán lehet harcolni! És így gyõztem le a 110-et egy vs egyben. 😄

Nyílván igazad van. Bár ha azt vesszük már a t72 is egy számítógép vezérelt szar volt, pedig annak már 40 éve...

voivod32
Rohadjak el ,ez nekem is eszembe jutott! 😄

Ugye most csak viccelsz? Szerintem mi két különbözõ tankkal játszunk... <#nevetes1><#rolleyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hát ez már 1 éves tank...
am ez minden csak nem tank 😄 számítógép vezérelt szar 😄
tudás ide nem kell sok, helyetted öl a gép
ugyanez van a repcsiknél is

sokkal de sokkal többre tartok egy régi Spitfire-t vagy egy Messerschmitt-et mint egy Gripen-t pl 😊
tankban ugyanez...
de lehet csak én vagyok hülye
Az új t90 MS Tagil.

láttuk... de sajna magasra tette a WG a mércét 😞
legelsõ csata számít ám... ha az elsõ lose akkor nem kapsz prémet
ha win akkor kapsz... úgyhogy valami OP tankkal csináld meg!!!!!!
azért a WG se hülye hogy 3 nap ingyen prémet osztogasson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kamuzok ám xDDDD
igaz a Cromwell is papír de annak igen fasza mobilitása van és jó a gunja....
VK-nak annyira nem jó a mobilitása, a gunja meg egyenesen pocsék :S
Szerintem "jobb" lesz mert az vagyon írva hogy t 5-be kerül. És ha megmarad a 88-as akkor bébifóka írtás lesz, a BDR meg elmehet a pontatlan gunjával meg a hasznavehetetlen testével a búsba.
<#nevetes1> És akkor mi van? 88-as nagyon jó 6-os szinten, és elég gyors a kicsike. Az hogy papír, már mellékes, nem úgy kell vele játszani, mint egy heavyvel... Persze most ez változik, de el nem tudom képzelni, hogy mit fognak "rebalansz"-olni rajta...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hát nemtom.... bármilyen tier5 tarack brutálisat sebez rá
Az ilyenek miatt erdmes bekapcsolni a replayt. Egyszer nagyon kozel kerultem en is a ragequit + uninstal kombohoz. Tiger P-met minden belotte szembol, pedig az ellenfelek nagyresze csak kapaslovest adott ra a sarkon kikukucskalva. Replayt vegigneztem belasitva, mindegyik makos szepen belotte az LFP-t. Egyebkent IS3nak eleg vicces pancelja van. Ha oldalrol losz ra, es a lovedek ha kicsit lefele repul, mert feljebbrol losz ra, az szinte biztos lepattan.
Nem is fos és nem is hulladék... Bár lehet, hogy ezek után már az lesz.

hátha kapunk ingyé tankot.... akkor beveszem ezt a fos hulladék VK3001H-t 😄
Gondolom akinek megvan a VK3001H, annak meg is marad, nem? De akkor VK3002M ki lesz fejlesztve, vagy nem? Mert a Panther, ami elméletileg utána jön, már megvan. Remélem nem basznak ki velünk nagyon ezzel az átrendezéssel...

Helló!
Egy barátom most kezdte.
Tudna valaki privibe invite kódot?
LoL vk.3001 H-t lecserélik erre a szépségre?! 😄
Mi a baj velük?