World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Làsd T69.....
Nem kimondottan med ágyúja van de majd elválik mit tud papíron nem valami biztató.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
nekem ez jutott eszembe errõl a témáról..😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A Team WD gyakorlópartnereket keres 7on7 ESL és egyéb (WG tournament) versenyekhez. Ha a csapatoddal már elértetek jobb (ESL euró, WG arany) helyezést a nemzetközi versenyeken, illetve a megbeszélt idõpontban biztosan meg tudtok jelenni a gyakorlásra, akkor örömmel várjuk a jelentkezéseteket.
Elérhetõségek:
E-mail cím: [email protected]
Twitter oldal: https://twitter.com/Team_WD_wot
Játékban keresd: MrScheff, WorldOfWar
Üdvözlettel; Team WD
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
am ha nem hiszitek el
január óta gyûjtöm a nyitófüleket.... 140db jött össze eddig
meg még beleszámoljuk az üveges meg csapolt sört arany péntekkor...
kb. 200 sör
az lebontod a 7 hónapra megvan napi 1 doboz sör
azta kurva életbe de nagy alkesz vagyok 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
2-8 bármien tier mehet
Már rég követ kellene törniük valahol Szibériában...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ezé' most bontok még egy sört!<#pias>#pias>
Nekem ma csak a Tier 9 volt élvezhetõ (X-es tankom nincs). T54E1-gyel 11-bõl 10 gyõzelem, ha lentebb próbáltam vagy scouttal mentem, minimum fele bukó.
Nem gondoltam, hogy a T54E1-gyel sikerül valaha 50% fölé menni, azzal tartottam a rekordot, a megvásárlása után a 19. csatában sikeült (akkor) letriplázni <#vigyor2>#vigyor2>. Úgy látszik az RNG God vissza is ad néha.
Ám ha tényleg alkesz már valaki ,az tényleg baj. Nem mintha én nem szeretnék egy jó italt, de folyton piálni az más. Az már betegség. Ha meg még valaki erre büszke is az meg szánalmas.
De szerintem itt nem errõl van szó, felfújja, túloz, jaj ennyit ittan, jaj annyit ittam, de király vagyok, höhöhöhöö, a valóságban meg ivott egy fél citromos sört.
Lehet túloz ám erõsen.
GDP termel hasznot a fehéroroszoknak.
De nehogy azt higgyétek hogy keresztényi szeretetbõl. Azért próbálom megelõzni a krónikus megbetegedéseit, mert az én adómból fogják napi 30-40-50k körüli összegbõl életben tartani ha szétkúrja a máját és az emésztõrendszerét (csak hogy tudjátok, egy rákos beteg napi folyadékos táplálása 80k HUF).
Van egy olyan tippen hogy kedves foxi barátunk nem "hasznos része a társadalomnak", mert tudtommal a WOT nem termel GDP-t.
A másik, hogy a fórumot olvasó fiatalok elõtt tényleg jó kép alakul ki a felnõttekrõl, akik mindig azt reklámozzák, hogy milyen fasza vedelni és napi 5 sör alatt nem vidám a nap...
A fentiek egyéni véleményemet tükrözik.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nagyon jó orvosok és intézmények vannak, ahol segiteni tudnak a problémádon.
Gondolom nem szeretnéd ha ilyen lenne a májad...
A rövid memóriát az indiennel tapasztaltam mostanában a legjobban. Abban a tankban, ha elöl vagy, tényleg meg kell várni, amíg az ellen elfeledkeznek rólad. Gondolom szoktatott a leopopóhoz a játék. Annak legalább lesz majd sebzése is a dologhoz.
Egyébként próbálom szoktatni magam a türelemhez, hisz az erõsek fegyvere <#idiota>#idiota>, egyelõre vegyes eredménnyel. 😊
Farmolj KV1Sel 😊 Ha úgyis az a legerõsebb, azzal a legjobb farmolni, nem? 😊
de akkro arra is mondjal mar valami okosat, ha eppen nem kv1s-t kell huznom, vagy eppen tier5-6al akarok farmolni tier6ban es tele van vele a csata?
mert akkor a hajamrakenehetem h van egy a garazsba.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Úgy vélem nekem ez a türelmesség és megfontoltság az, ami segíthet az effi további növelésében. Egyszerûen gyakran csak várni kell, amig a segítség megjön, vagy amig az ellenelfeledkezik rólad (sokaknak nagyon rövid a memóriája)
De am remélem hogy most már betesznek egy félárú equipment akciót, ha már a többi szervernek van ilyen.
Fast and Furious
If you thought that tanks are generally slow and cumbersome, you will be surprised! This special will focus on those vehicles which take the doctrine of Blitzkrieg perhaps a bit too literally. Show us your battlefield drifting skills and enjoy a lot of bonuses and discounts on those armoured racers!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kár hogy nem lehet virtuálisan hideg vizet önteni ilyenkor a gyermekre....
Fõleg, hogy a másik 3 szerveren már van mától hétvégi event.