World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T69 katasztrófa, most álltam át goldra vele, mert amúgy halott ügy

Ötleteket, taktikákat és tapasztalatot.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Pedig ez az új üzletpolitika és bejön nekik.
Làsd T69.....
Nem kimondottan med ágyúja van de majd elválik mit tud papíron nem valami biztató.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

[/img]

nekem ez jutott eszembe errõl a témáról..😊
Gyakorlást írt. Ami szvsz mindkét csapatnak csak jó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jaja MisterSzakesz, mit kapok ha hagyom hogy kilõjetek? xD

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Kihagytad a pénz részét.. 😊

Team Western Digital

Gyakorlópartner kerestetik

A Team WD gyakorlópartnereket keres 7on7 ESL és egyéb (WG tournament) versenyekhez. Ha a csapatoddal már elértetek jobb (ESL euró, WG arany) helyezést a nemzetközi versenyeken, illetve a megbeszélt idõpontban biztosan meg tudtok jelenni a gyakorlásra, akkor örömmel várjuk a jelentkezéseteket.

Elérhetõségek:
E-mail cím: [email protected]
Twitter oldal: https://twitter.com/Team_WD_wot
Játékban keresd: MrScheff, WorldOfWar

Üdvözlettel; Team WD

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

popey8
Elõbb vagy utóbb, nem mindegy😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én leszarom a fraget.. lövök mindenre ami lõhetõ... aztán statisztikailag mivel úgyissokat lövök és sebzek, a killem is meglesz.

Hát csak a valóságban velük egyenrangó tankok ellen mentek kb. M3ok afrikában pz3 meg rövid csövõ pz4. Plsuz nem 1v1 volt hanem 1v10-12. Készült vmi 1400 tigris ellenben 30k+ m4.
bückék vagyunk reád..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

dehogynem....
am ha nem hiszitek el
január óta gyûjtöm a nyitófüleket.... 140db jött össze eddig
meg még beleszámoljuk az üveges meg csapolt sört arany péntekkor...
kb. 200 sör
az lebontod a 7 hónapra megvan napi 1 doboz sör
azta kurva életbe de nagy alkesz vagyok 😄
popey8
Nekem is pont ugyanezért kell lopnom a frageket😊 Még így is sokszor elfelejtkezek magamról és nem bírom megállni, h fél hp-s tankra ne lõjek rá. Aztán csak bosszankodok, mikor tizen pár hp-ról kilövik elõlem😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tudod ugye, hogy a negatív érzelmi hullám sörrel való kezelése sem vezet jóra. <#puszi><#action>

vki szakasz egy részeges alkoholistával?
2-8 bármien tier mehet
Teljes képtelenség, hogy ilyen fospisztolyokkal mint az M3 meg az M4 háborút tudtak nyerni az amcsik..

Már rég követ kellene törniük valahol Szibériában...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kapjátok be 😄
ezé' most bontok még egy sört!<#pias>
popey8
Ha már gold ammora van kihegyezve, akkor eleve nem hozhatja jól a pénzt. Vagyis pontosítok: ha vki gold ammot használ prém tankban, akkor az nem fog jól keresni még T8-sal sem. A typeomban egyetlen egy gold sincs, így maximalizálható a profit. Ez a kínai med, amúgy sem lesz túl ütõs szvsz. T-44 122-sel kb. Ha jól halottam a kínai heavynek is csúnya sorsa lesz. Az is gold ammora lesz kihegyezve. HEAT lesz neki és emiatt nem lesz tier korlátos, mehet T10 ellen is.

Már próbálgatom egy ideje, de most nyáron az EU 2-n lehet jobban boldogulni, ha egyedül játszik az ember. EU1 jó reggel 9-10-ig, illetve este 11 után. Mostanában már a Tier 7 is játszhatatlan (szépen jutnak fel a fun playerek egyre magasabbra), teli van fogalmatlan top tankokkal.

Nekem ma csak a Tier 9 volt élvezhetõ (X-es tankom nincs). T54E1-gyel 11-bõl 10 gyõzelem, ha lentebb próbáltam vagy scouttal mentem, minimum fele bukó.

Nem gondoltam, hogy a T54E1-gyel sikerül valaha 50% fölé menni, azzal tartottam a rekordot, a megvásárlása után a 19. csatában sikeült (akkor) letriplázni <#vigyor2>. Úgy látszik az RNG God vissza is ad néha.

A péntek esti tankozás mellé le szoktam gurítani két sört. Attól belazul a szervezet és nem görcsösködik holmi randomokon.

Erre már nekemis kilett a tököm. Begurítok egyet <#pias><#pias>
Feltûnési viszketegség.
Ám ha tényleg alkesz már valaki ,az tényleg baj. Nem mintha én nem szeretnék egy jó italt, de folyton piálni az más. Az már betegség. Ha meg még valaki erre büszke is az meg szánalmas.
De szerintem itt nem errõl van szó, felfújja, túloz, jaj ennyit ittan, jaj annyit ittam, de király vagyok, höhöhöhöö, a valóságban meg ivott egy fél citromos sört.

Már full részeg. Válaszolni sem tud. Láttam képet a monitora elõtt egyszer kitette. Tele volt piával. Sör,bor,vodka,konyak stb
Nem hiszem, 1x ellõni hetente hogy "na tököm kivan dobok egy felest" az menõzés, de minden nap többször is, az már az idült alkoholizmus kategóriája.

Master91
Celebség.
De minek ?
Nem biztos ,hogy tényleg iszik. Lehet, azt hiszi milyen vagány és vicces( pedig nem) dolog ezt fújni az interneten.
Lehet túloz ám erõsen.

Felõttek, piálnak és káromkodnak közben, tépik a hajukat és lenoobozzák a gyerekeket, akik nem játszanak olyan jól mint õk :/ ... Szomorú ez. majd a noob játékos adójából fizetik a májregenerációját.

GDP termel hasznot a fehéroroszoknak.
Az egy nagyon hasznos perk, csak kár, hogy olyan lassan gyûlik hozzá az xp 😄

Én tényleg féltem.

De nehogy azt higgyétek hogy keresztényi szeretetbõl. Azért próbálom megelõzni a krónikus megbetegedéseit, mert az én adómból fogják napi 30-40-50k körüli összegbõl életben tartani ha szétkúrja a máját és az emésztõrendszerét (csak hogy tudjátok, egy rákos beteg napi folyadékos táplálása 80k HUF).

Van egy olyan tippen hogy kedves foxi barátunk nem "hasznos része a társadalomnak", mert tudtommal a WOT nem termel GDP-t.

A másik, hogy a fórumot olvasó fiatalok elõtt tényleg jó kép alakul ki a felnõttekrõl, akik mindig azt reklámozzák, hogy milyen fasza vedelni és napi 5 sör alatt nem vidám a nap...

A fentiek egyéni véleményemet tükrözik.

Szerintem már olyan neki 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ne tedd, nem tesz jót a fiatal szervezetnek.

Nagyon jó orvosok és intézmények vannak, ahol segiteni tudnak a problémádon.

Gondolom nem szeretnéd ha ilyen lenne a májad...

na én eddig bírtam... jöhet a sör <#pias>
Tudomtudom. De láttad mit mûvelek. 😊

A rövid memóriát az indiennel tapasztaltam mostanában a legjobban. Abban a tankban, ha elöl vagy, tényleg meg kell várni, amíg az ellen elfeledkeznek rólad. Gondolom szoktatott a leopopóhoz a játék. Annak legalább lesz majd sebzése is a dologhoz.

Egyébként próbálom szoktatni magam a türelemhez, hisz az erõsek fegyvere <#idiota>, egyelõre vegyes eredménnyel. 😊

"vagy eppen tier5-6al akarok farmolni tier6ban"

Farmolj KV1Sel 😊 Ha úgyis az a legerõsebb, azzal a legjobb farmolni, nem? 😊

huu... ez nagyon nagyvonalu, frappans megoldas. koszonom.

de akkro arra is mondjal mar valami okosat, ha eppen nem kv1s-t kell huznom, vagy eppen tier5-6al akarok farmolni tier6ban es tele van vele a csata?

mert akkor a hajamrakenehetem h van egy a garazsba.
Nem.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Hm.. jól látom tényleg ennyi kell a 3 nap prémhez? nyerjek EGY meccset?
Üdv! Egy adott tank tapasztalatát át lehet vinni másik tankra? Jelen esetben KV-1S tapasztalatát IS tankra. Választ elõre is köszi.

Utóbbi idõben nálam kezd kifejlõdni a türelem "perk"... megcsapkodom a nagyobb ellent, és utána szépen kivárom amig 500 méterrõl elõrecammog vmi nagy saját és besegít. Több alkalommal is megmentette ez a seggem, pl amikor OP KV1S-el f2f harcoltam egy IS3 ellen. Elõször ment a csiki-csuki, de azt bebuktam volna. Igy betöltve szépen vártam, amig egy saját KT elvergõdött lövõpozícióba...

Úgy vélem nekem ez a türelmesség és megfontoltság az, ami segíthet az effi további növelésében. Egyszerûen gyakran csak várni kell, amig a segítség megjön, vagy amig az ellenelfeledkezik rólad (sokaknak nagyon rövid a memóriája)

Én már abba is hagytam, nem lesz meg a 30 kill, de méltó sebzést se bírok kiosztani, meg folyton jóval nagyobb tierbe kerülök.... baszhatoma prémet... 2 tanknál egy csatában többet nem lõttem ki, rohadtul kapom a sebzést, mellélövök, az ellenfél low hp-n más karjába szalad.. nem az én napom.
Ó, valóban 😊. Azt hittem hogy a nagy event lesz a a szülcsi napcsis.
De am remélem hogy most már betesznek egy félárú equipment akciót, ha már a többi szervernek van ilyen.

Gyorstüzelõ meddel lehet suicde scoutokat öldösni. Mi a gond azon kívül hogy hamarabb lesz meg a 30 kill? 😊

Ha látok három tankot, akkor általában mind a hármat megcsapkodom, hogy visszább menjenek és legyen mozgásterem. Aztán befejezi aki akarja. Majd a mozgástér megnövekedésével elõrébb megyek és megbasznak. Tudom, nem a legjobb taktika, de egyszer tuti be fog jönni. 😊

Még több agyatlan barom fog rohangászni -.-
annyira ne várd a holnapi specit!

Fast and Furious

If you thought that tanks are generally slow and cumbersome, you will be surprised! This special will focus on those vehicles which take the doctrine of Blitzkrieg perhaps a bit too literally. Show us your battlefield drifting skills and enjoy a lot of bonuses and discounts on those armoured racers!
Holnaptól van hétvégi event. Ha megnézed a naptárban, a mától érvényes anniversary special leírását, akkor abból kiderül, hogy az csak a már bejelentett 3 nap ajándék prémre vonatkozik. Tegnap én is tûkön ülve vártam, hogy na mától micsoda akciók lesznek megint csak. Aztán elolvastam a special leírását a naptárban😊..

Eagle16
Holnaptól lesz a Halálos Iramban event 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csak a szokásos hiszti, kisgyerekeknél egyszerûen csak figyelmen kívül kell hagyni és elmúlik, sajnos ez itt nem megy, mert mindíg van egy szülõ aki botor módon reagál rá, így a gyermek nem tanulja meg hogy ezzel nem tudja kivívni a nagyok figyelmét, igy tovább csinálja 😄

Kár hogy nem lehet virtuálisan hideg vizet önteni ilyenkor a gyermekre....

Tényleg, csak én szerintem fura hogy elvileg ma már a hétvégi eventnek kéne lenni? Vajon miért nem írta ki a WG?
Fõleg, hogy a másik 3 szerveren már van mától hétvégi event.