World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenképpen könnyítés ahhoz képest ha nem lenne, de nem csodafegyver. Pl aki a minimapot nem képes menet közben nézni, annak olymindegy.
---
Ez az egész kicsit olyan mint mondjuk úszó világbajnokságon a cápabõr ruha: állítólag használ egy icipicit, de csak anak aki amúgy is jó úszó. Én akkor se nyernék érmet, ha szupercápabõr ruhát adnának rám, cápafarokkal 😊
Med-ekhez és light tankokhoz nem nagy szükség van rá, de td-nél és heavy-nél igen is jól tud jönni. Én használom, nekem nagyon sokat segít.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Léptem is ki, nem leszek flame vihar áldozata. Legyen szép napod!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sima zoom-al mondjuk 2x8mm egy kupola a képernyõdön, de 128-as zoom-al meg beteríti a fél monitort, és könnyebb ráigazítani a célkör közepén a pöttyöt. Nem?
Én nem használok extra zoom-in modot, de így logikus nekem. Néha azért elszenvedek kicsit, mire alap zoom-al ráigazítom az apró gyenge pontra az egeret, bár lehet hogy csak én vagyok béna, meg egeret is most cseréltem, és szokni kell.
Nekem amúgy csak a Jimbo célkör mod van fent, meg egy XVM és kész.
Persze a Jimbo-ban már benne van egy zoom-out mod, az XVM-ben meg a damage panel és a térkép mod, ami jelzi hogy ki hol volt utoljára spottolva.
1900-as WN6/7-re elég volt ennyi is, efölé szerintem úgy se fogok menni soha sem, már jó ideje ennyin állok. +-10-et ugrál le és fel általában.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
50 100-nak ~47mp (kicsivel ~35), 50 120-nak meg ~33 sec az újratöltése...
De miért lõnél zoom moddal is az 500 méterre lévõ célpontra, ha van egy 100méterre is?
Teljesen értelmetlen az érvelésed, mert nemcsak az lõhet rád akit te lõsz, hanem más is 😊 és még ebbõl a szempontból is a 100 méteren lévõ a veszélyesebb.. arról nem is beszélve hogy õ még spottol is.
Olybá tûnik, tudat alatt még mindíg azt hiszed, ha nagyobnak LÁTSZIK vmi azt könyebben eltalálod.
De azért elég tapló reakció részükrõl.
JagdPz_E100_erlenberg
Szóval még mindig nem látom értelmét, egy messzebb tankra nehezebb sebzést vinni, mint egy közelebbire. Ha meg csak a messzebb tank villan fel és semmi más nincs a környéken, akkor valószínûleg rá fogok lõni, aztán vagy betalál, vagy nem. Zoom modtól függetlenül.
Hát anyád, mindjárt csinálok neki egy statisztikát...
Jimbo (vagy bármilyen célkereszt mod, ami írja a töltésidõt) -- hogy tudj vele számolgatni és látványosabban mutatja a célkört is, könnyebb weakspotot lõni vele
Locastan minimap -- hogy a minimapon lásd mi micsoda, hol volt látható utoljára és hogy merre néz az ágyúd (sokszor lõttem blindshot killt vele, hogy nem láttam a célt, de láttam a minimapon hogy hol van)
Ez a kettõ az, ami szerintem bõven elég ahhoz, hogy jobban menjen a játék, mint alap setuppal.
XVM -- jó dolog, de ugyanakkor idegesítõ is látni ki mennyire jó és egybõl ledegradálni magadat, mintha nem lennél elég jó ahhoz, hogy bármit is tegyél ellenük. Holott lehet csak azért lilák, mert éjjel nappal századoznak meg trollkodnak low tierben, amúgy meg semmit sem érnek ellened az aktuális tankjukkal, mert mondjuk stock. Sokszor jól jön, mint már írták, ha tudod ki az állítólagos legjobb, le tudod foglalni vagy megölni, vagy nem mész közel hozzá. De ez józan paraszti ésszel is megy szerintem, ott van egy tank, ami ellen a jelenlegi tankom kevés, akkor nem megyek rá. Ha meg tudom, hogy akármilyen jó a másik én is tudom használni a tankomat, és jobb is a tankom, akkor felõlem 3000 effes is ülhet benne, ha látom hogy egyedül van meg tudom ölni, amúgy meg xvm nélkül sem megyek rá.
Zoom modok -- persze jó lehet, ha közelebbrõl láthatod a weakspotokat, esetleg kizoomolhatsz gpsbe hogy lásd a ház másik oldalán merre néz az ellenfél, de ezek nélkül is lehet élni. Távolra attól, mert becélzod még ugyanolyan pontossággal lõhetsz mellé, mint alap zoommal. Ha meg a ház másik oldalán van valaki, feltételezheted, hogy rád néz 1v1ben.
Stb stb. Van még sok jó meg hasznos mod, de egyik sem nélkülözhetetlen.
Ennyi erõvel amúgy én még javaslok egy Duke Nukem hangmodot is, mert a néha vicces szövegeivel elveszi a figyelmet a ketchup társakról. 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Abban viszont tökéletesen igazad van, a pontosságra semmilyen hatása nem szabad hogy legyen... pont azért mert a célkör ugyanúgy nõ 😊
Aa 100%os állapotban elõkerülõ ellenséges toptank az tényleg gyanús 😊
@Mijki: amúgy ki nyert és hogyan (all tank destroy, cap?)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha ez így van, akkor a WGs devek összes eddigi bénasága eltörpül emellett....
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Akkor ezen gyorsan túl kell lennem, de a T-44 azért kárpótol?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Még valami! Indítsd újra a játékot módolás után mert csak úgy fog mûködni.
Ha sokat TKzik vki, az automata rendszer csata után hidegre teszi 1-2-3... napra, attól függõen hogy hanyadik bûne ez már.
Kézzel ugyan reportálgathatsz de semmi értelme, nem fog vele semmi se történni (vagy ha igen, úgyse tudod meg).
Egy dolgot még tehetsz: ha vki ámokot fut nálatok és bekékül (kék lesz a neve), akkor azt kilõheted mindenféle büntetés nélkül.
Amúgy meg ha vki szándékosan seggbelõ és túléled, javaslom a "Lammaer módszer" használatát a bosszúállásra... (keresõvel megtalálod 😊 )
piros feher zöld -.-"
Nekem önirányítású lokátoros lõszer mod kéne auto pennel. Vagy ATGM lõszer mod. <#hehe>#hehe>