World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azokat a köröket nem is tudom mit jelentenek. De a vonalak tetszenek, egész jól rá lehet állni a hamarosan megjelenõ célpontra, és ha felvillan csak finomhangolás és már mehet is a bal klikk.

Mindenképpen könnyítés ahhoz képest ha nem lenne, de nem csodafegyver. Pl aki a minimapot nem képes menet közben nézni, annak olymindegy.
---

Ez az egész kicsit olyan mint mondjuk úszó világbajnokságon a cápabõr ruha: állítólag használ egy icipicit, de csak anak aki amúgy is jó úszó. Én akkor se nyernék érmet, ha szupercápabõr ruhát adnának rám, cápafarokkal 😊

Trucker39
Néha érdemes kicsit megváltoztatni a kinézetét a játéknak, mert egy idõ után unalmassá válik.

Hát akkor abszolút nem érdekel egy mod se, idáig se használtam. Mondjuk van egy ami kéne, amikor a garázsban kiírja az átlag dmg-t, meg a tankonkénti effet. Meg ami számolja az XP-t és a kilõtt tankokat. De ez gondolom xvmes cucc, azzal meg mindig csak a gond van ahogy hallom TS-en a klántársaktól.
rossz volt a link, az valami régi, ez talán jó.
JeffDunham
Ebédelni mentem, mire visszaérek nézem mit robbantottam ki a zoom használatával.

Med-ekhez és light tankokhoz nem nagy szükség van rá, de td-nél és heavy-nél igen is jól tud jönni. Én használom, nekem nagyon sokat segít.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Link- nem tudom, hogy mûködik-e, hirtelen ezt találtam, nekem nem tudom honnan lett letöltve.
Eagle16
Szerintem nem, de amúgy sem pontos, már kicsivel a vonal után lévõ célpontok is láthatóak a távolban, bár viszonyítási pontnak jó.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De azt írtad, ha van tõled 100 méterre egy lõhetõ célpont, akkor is inkább sniperkesz minthogy azt lövöd?

Elvileg a képek amik ftr-en vannak az új szovjet medekrõl, elite tankok statjai, szóval a 8-as tanknak 400LE-s motor jut 24 tonnára, ez eléggé hasonlít a kínai medek LE/tonna arányára. A 7-es tankon meg valamilyen 107mm-es löveg lesz mert 300 az avg. dmg. a stat alapján. A 8-as tanknak meg 320 az avg. dmg. a stat képen, szóval a T-54 ágyúját kapja meg mert a pen meg 201 avg.

Maala
Na, valaki adjon egy linket ehhez a zoom modhoz, kipróbálom. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igen felmegyek Prohorovka mapon a hegyre szépen bemászok ott a hegy szélén a nagy susnyásba majd a társaim akik a domb szélén vannak és fogják a feljövõket addig én szépen sniperkedek a városba vagy ameddig ellátok majdnem az ellen bázisánál lévõ feljárót is néha látni. Ehez nem kell semmi és nemtom feltûnt e hogy az ilyen camperekrõl beszélek már régóta csak valahogy itt mindenki úgy gondolkodik hogy más fejével nem lehet csak a magáéból tud kiindulni hogy õ mit csinál és ha nem úgy van az fizikai képtelenség.

Léptem is ki, nem leszek flame vihar áldozata. Legyen szép napod!

Pontosan, 2napja dobtam fel egy replayt, a végén jött egy E75, egy gyors lövésbõl kupolán vágtam, kaptam is a gold noob jelzõt. Nagyobb zoomall biztosabban tudsz célozni, ami nem egy rossz dolog.
Maala
Remélem, jó lesz az a 8-as, mert kurva sokat kell farmolni, amíg ki nem jön a 9-es rá, hogy minél jobb legénysége legyen. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ja, horgászni voltunk. 😄

Ezt én is így látom, annyi elõnyt adhat, hogy könnyebb az egérrel babrálni. Nekem a célkereszt nem tetszik. Egyedül a térkép tetszik a hatósugarakkal. Az minden tank látótávjához igazodik?
Eagle16
Szerintem csak annyi az egész, hogy nagyobb célpontra könnyebb ráhúzni az egeret...

Sima zoom-al mondjuk 2x8mm egy kupola a képernyõdön, de 128-as zoom-al meg beteríti a fél monitort, és könnyebb ráigazítani a célkör közepén a pöttyöt. Nem?

Én nem használok extra zoom-in modot, de így logikus nekem. Néha azért elszenvedek kicsit, mire alap zoom-al ráigazítom az apró gyenge pontra az egeret, bár lehet hogy csak én vagyok béna, meg egeret is most cseréltem, és szokni kell.

Nekem amúgy csak a Jimbo célkör mod van fent, meg egy XVM és kész.

Persze a Jimbo-ban már benne van egy zoom-out mod, az XVM-ben meg a damage panel és a térkép mod, ami jelzi hogy ki hol volt utoljára spottolva.

1900-as WN6/7-re elég volt ennyi is, efölé szerintem úgy se fogok menni soha sem, már jó ideje ennyin állok. +-10-et ugrál le és fel általában.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
Mirõl beszélsz? 😄

50 100-nak ~47mp (kicsivel ~35), 50 120-nak meg ~33 sec az újratöltése...

"Nem akarom bonyolítani a dolgot de egy kis logikával elképzelheted hogy ha van egy ilyened melyik tankra fogsz lõni az 500 m re lévõre vagy amelyik 100 m re van. Tuti az 500 m est mert az kisebb eséllyel lõ vissza és lehet eleve nem is lát. Csomó ilyen mod van még ami rombolja a fair playt."

De miért lõnél zoom moddal is az 500 méterre lévõ célpontra, ha van egy 100méterre is?

Teljesen értelmetlen az érvelésed, mert nemcsak az lõhet rád akit te lõsz, hanem más is 😊 és még ebbõl a szempontból is a 100 méteren lévõ a veszélyesebb.. arról nem is beszélve hogy õ még spottol is.

Olybá tûnik, tudat alatt még mindíg azt hiszed, ha nagyobnak LÁTSZIK vmi azt könyebben eltalálod.

Fú nekem már nagyon csorog a nyálam erre a peccsre, ahogy kijön valószínûleg be tudom már állítani a 10-est. Akkor ott a 7-es ezzel az IMBA páncéllal viszonylag alacsony profillal. És akkor a 8-as, még laposabb még mozgékonyabb valószínûleg, nekem elég ha megkapja az LB-1-t.<#finom>
Menthetetlen vagy... Én is használom, nekem nagyon bejön, csatáim 85%-ában heavy+med tankokkal mentem. Mindegy mivel megyek, nem érdekel milyen messze van, ha rálátok akkor rá fogok lõni, és abban nagy segítség, hogy pontosabban be tudjam célozni az ellent. Az, hogy a lövedék hová fog menni, azt meg majd a random eldönti.
Ha be van kapcsolva a replay, akkor igen könnyû statot csinálni a replayek neve alapján (benne van a térkép).... persze csak ha sokat játszol.

De azért elég tapló reakció részükrõl.

Ha érdekel a véleményem és megtisztelsz hogy foglalkozol vele, akkor erre gondoltam amit itt mûvel a JAgdE100.

JagdPz_E100_erlenberg

Így ért hozzá???
Engem tutira zavarna, biztos mindig túlgörgetném, és nehezen találnám meg az optimális zoomot. Amúgy is gyors tankokkal megyek ált, és közelharcolok szóval ez inkább a sunnyogi sunyogi TD-knek jó.
Akkor lenne unfair, ha javítana valamit a pontosságon, így viszont a gyengébben látóknak nyújt segítséget max.

Én tuti a közelebbit lövöm, mert az valószínûleg engem akar kifilézni, ráadásul nagyobb eséllyel viszek bele sebzést is, nem csak egy távoli lepattanót.
Szóval még mindig nem látom értelmét, egy messzebb tankra nehezebb sebzést vinni, mint egy közelebbire. Ha meg csak a messzebb tank villan fel és semmi más nincs a környéken, akkor valószínûleg rá fogok lõni, aztán vagy betalál, vagy nem. Zoom modtól függetlenül.

Maala
Tegnap este asszony is ezt mondta. 😞

Azért a max zoom out mod még elég hasznos, sokszor kihúzhat a szarból.

Tudom hogy nem lesz semmi se pontosabb csak arra gondoltam hogy sokkal több tétélen bokorba campelõ helyzetet alakít ki. Mikor használtam magamon is észrevettem hogy csomót azzal foglalkozok hogy lehetne eltalálni a messzire lévõ tankokat. Arról nem is beszélve hogy az 500 m re lévõ tankot is úgy látod mint a 100 m re lévõt. Nem akarom bonyolítani a dolgot de egy kis logikával elképzelheted hogy ha van egy ilyened melyik tankra fogsz lõni az 500 m re lévõre vagy amelyik 100 m re van. Tuti az 500 m est mert az kisebb eséllyel lõ vissza és lehet eleve nem is lát. Csomó ilyen mod van még ami rombolja a fair playt.

Toby0501
Talán úgy, hogy keresnek valami T9-be illõ tankot?! 😊

Maala
"- maps not dropping evenly? “Play 1000 battles within one patch and show us the statistics”"

Hát anyád, mindjárt csinálok neki egy statisztikát...

Ez a "kötelezõ" kicsit erõs, én 2 modra tudnám azt mondani, hogy a játékot érezhetõen megdobja, a többi kevés pluszt ad hozzá.

Jimbo (vagy bármilyen célkereszt mod, ami írja a töltésidõt) -- hogy tudj vele számolgatni és látványosabban mutatja a célkört is, könnyebb weakspotot lõni vele

Locastan minimap -- hogy a minimapon lásd mi micsoda, hol volt látható utoljára és hogy merre néz az ágyúd (sokszor lõttem blindshot killt vele, hogy nem láttam a célt, de láttam a minimapon hogy hol van)

Ez a kettõ az, ami szerintem bõven elég ahhoz, hogy jobban menjen a játék, mint alap setuppal.

XVM -- jó dolog, de ugyanakkor idegesítõ is látni ki mennyire jó és egybõl ledegradálni magadat, mintha nem lennél elég jó ahhoz, hogy bármit is tegyél ellenük. Holott lehet csak azért lilák, mert éjjel nappal századoznak meg trollkodnak low tierben, amúgy meg semmit sem érnek ellened az aktuális tankjukkal, mert mondjuk stock. Sokszor jól jön, mint már írták, ha tudod ki az állítólagos legjobb, le tudod foglalni vagy megölni, vagy nem mész közel hozzá. De ez józan paraszti ésszel is megy szerintem, ott van egy tank, ami ellen a jelenlegi tankom kevés, akkor nem megyek rá. Ha meg tudom, hogy akármilyen jó a másik én is tudom használni a tankomat, és jobb is a tankom, akkor felõlem 3000 effes is ülhet benne, ha látom hogy egyedül van meg tudom ölni, amúgy meg xvm nélkül sem megyek rá.

Zoom modok -- persze jó lehet, ha közelebbrõl láthatod a weakspotokat, esetleg kizoomolhatsz gpsbe hogy lásd a ház másik oldalán merre néz az ellenfél, de ezek nélkül is lehet élni. Távolra attól, mert becélzod még ugyanolyan pontossággal lõhetsz mellé, mint alap zoommal. Ha meg a ház másik oldalán van valaki, feltételezheted, hogy rád néz 1v1ben.

Stb stb. Van még sok jó meg hasznos mod, de egyik sem nélkülözhetetlen.

Ennyi erõvel amúgy én még javaslok egy Duke Nukem hangmodot is, mert a néha vicces szövegeivel elveszi a figyelmet a ketchup társakról. 😄
mijki
T-44-es pályafutásom egyik, ha nem a legizgalmasabb meccse volt ez. 😊

Replay

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hirtelen nekem az jutott volna eszembe, hogy amikor az ellen egy kilõtt tank mögött dekkol, néha nehéz észrevenni mi micsoda. Szóval az most a kilõtt tank része, amire célzok, vagy az ellen kupolája. Bár erre van a fehér kilõtt mod is(gõzöm sincs mi a neve).

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én felraktam, arra jó hogy ne kelljen kancsalítanom a pixeleket, hanem szép kényelmesen viszem a célpontra az egeret.

Abban viszont tökéletesen igazad van, a pontosságra semmilyen hatása nem szabad hogy legyen... pont azért mert a célkör ugyanúgy nõ 😊

Én azért nem ítélkeznék ilyen elhamarkodottan: ha pl én vagyok az az M103, akkor azért kerülök elõ a saját zászlónknál a meccs végefelé, mert láttam a minimapon hogy a bázisunk el fog esni és VISSZAMENTEM védekezni.... mondjuk általában nem karcmentesen kerülök elõ.

Aa 100%os állapotban elõkerülõ ellenséges toptank az tényleg gyanús 😊

@Mijki: amúgy ki nyert és hogyan (all tank destroy, cap?)

Amire te gondolsz zoom mod, annak nem úgy van értelme, ahogy hiszed. Pontosabb nem lesz tõle semelyik csúzli, csak közelebb lehet zoomolni vele, viszont nagyobb lesz a célkör is. Én személy szerint sosem tettem fel, nem sok értelmét látom.

Az új garázs meg a célkereszt megvan.Hogy tudom elõcsiholni az xvm-et?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nagyjából 20 sec letölteni...
JeffDunham
Stratégia a fenét. Camper idióta az ilyen. Ha be lenne betonozva a tank akkor azt mondom oké, de a csiga angol tankok is száguldanak 20-al, ergo ha elindul valamilyen irányba akkor csak odaér egyszer...

Tono34
A modoláshoz, könnyel el lehetne kerülni, hogy modoljanak a játékosok. Csináljanak egy rendes programot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Count Adyn
A stock t44 már jobb mint a fullos t 43😊 Már az sem rossz, nade a t-54 nyamm😊 azért megérte szenvedni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Egyszerûen a gyári 2x, 4x zoomoknál is olyan szintû találati romlást tapasztaltam, hogy inkább nem is mertem görgõt használni a késõbbiekben sem"

Ha ez így van, akkor a WGs devek összes eddigi bénasága eltörpül emellett....

Count Adyn
Tegnap énis gondolkodtam hogy seggbedurrantom a Vk-nkat aki beállt el hallufon a bokrom elé a protoval, de aztán csak kitoltam magam elõl végül és vette a lapot😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ajaj most elkeserítettél ráadásul a kv felõl jöttem az meg az IS frontjával jó kis cigánykodós med.
Akkor ezen gyorsan túl kell lennem, de a T-44 azért kárpótol?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

JeffDunham
Ha nem jön be, kitörlöd a mappa tartalmát és vége.

Még valami! Indítsd újra a játékot módolás után mert csak úgy fog mûködni.

Felesleges.

Ha sokat TKzik vki, az automata rendszer csata után hidegre teszi 1-2-3... napra, attól függõen hogy hanyadik bûne ez már.
Kézzel ugyan reportálgathatsz de semmi értelme, nem fog vele semmi se történni (vagy ha igen, úgyse tudod meg).

Egy dolgot még tehetsz: ha vki ámokot fut nálatok és bekékül (kék lesz a neve), akkor azt kilõheted mindenféle büntetés nélkül.

Amúgy meg ha vki szándékosan seggbelõ és túléled, javaslom a "Lammaer módszer" használatát a bosszúállásra... (keresõvel megtalálod 😊 )

én mondtam bmsrt... ott volt a szánalom jele a tankja elején 😄
piros feher zöld -.-"
Amióta van zoom mod azóta látok ilyeneket hogy alig mozognak a tankok. Itt is hogy örültek a fórumozók milyen jó mert 500 meg 600 m rõl lehet sniperkedni. Csak a fair playre akartam rávilágítani mennyire nincs egyensúlyban.

Nekem önirányítású lokátoros lõszer mod kéne auto pennel. Vagy ATGM lõszer mod. <#hehe>