World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Távolra jobb mint a troll.
Ha közel jönnek akkor neked annyi.
Persze nem ezekkel az ellenfelekkel mint a videón.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
az 1.7 és annak van átütése 😊
Olyankor használom ha valami kemény német vas jön és nem tudom hirtelen megkerülni.
Utoljára akkor töltöttem fel 200 darabbal amikor félárban volt de azóta mentem szvsz több mint 200 kört és talán egy hónapja fogyott el, a mostani 30%-os akcióban nem is vettem bele.
kipróbálom azzal a gunnal,bár már lassan meglesz a következõ vas.
Tegnap platoonba nyomattuk az AT-2 a haverral.Vicces volt ahogy vánszorogtunk.Tiszta nyugdíjas feling. 😊
kicsik ellen jó... vagyis azok ellen sem, mivel azokat segylövésezi a troll
hogy hogym iyen arányban??? HE lõszer kell bele
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel folyamat flankelsz ezért nem kell a nagyobb pen. A D-54-et fel sem fogom tenni rá már, egyszerûen nem látom értelmét. Gold lõszert nem eszi jobban mint bármi más mert flank miatt általában ellen oldalát lövöm vagy szembõl a weakpointot. Az ágyú pontos nem nehéz kupolákat belõni.
Remélem ez választ ad a kérdésedre. 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
csak nem értem miért azzal a szar gunnal használod...
troll-al egy lövés lett volna a su85b meg T-28 a végén... meg a kicsik is... M3 Lee stb
Csak a módokról volt szó, leírtam mit használok. Ez kimaradt, és utólag írtam hogy számomra ez is fontos. <#papakacsint>#papakacsint>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
nagyon pontos, gyorsan céloz, tehát kevesebbet kell kidugni magad meg nem kell mindig elsõ vonalból harcolni vele mint a D54-el.
Ráadásul van egy sejtésem, hogy az új T10-es abból az ágyúból fog indulni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem hiányzott az a 18 mm átütés, úgy éreztem pattogósabb.
Viszont ez akkor volt, amikor behozták 3-4 peccsel ezelõtt, nemtom most milyen lehet.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/6044533/6thsens%2BSound-Damage-Panel_0.8.7.rar
Bippen ha spottolnak, ha ammorackot kapsz, ha égsz 😄
(a res_mods mappába rakja a hangokat, ha nem használ valaki hang módokat, akkor tegye át a sima audio mappába, különben nem lesz más hangja)
Meg arra gondoltam, hogy most ezzel az általános pontosság buffal ez a pontatlanabb ágyú is elég jó, végülis jól megvagyok vele, csak a másiknak tényleg nagyon impozáns adatai vannak. Full golddal viszont sose lõnék, az horror lenne anyagilag.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hiába bújik mögé akárki, jobban tudod lõni, nem egyszer mentette meg már a seggem.
Azóta az újat is felraktam, és megy is, viszont zoom, és zoom-nélküli nézet közt nem lehet görgõvel váltani. Ez direkt van így, vagy a felülírás következménye? Amúgy nem gáz annyira a mod, TD-kkel próbáltam, 4k, 6k sebzés eddig. -.-
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
most már gondolom érted....
Szóval ezek a "a legyet is lelövöm a tank tetejérõl" modok szerintem csalások és nem jó õket használni, még ha nem is adnak sok pluszt.
Az XVM-rõl meg csak annyit, hogy egy gyakorlottabb játékos az elsõ percben 90%-ban megmondja, hogy nyer-e a csapat vagy nem.
Tegnap volt egy csúnya eset: ránéztem a csapatok elosztására még a töltõképernyõn és egybõl gondoltam:na ezt besz*ptuk 15:0-ra.
15:1-re kaptunk ki, az egy kill-t én csináltam.😊
sajna itt a faluban csak 1 helyen van olyan kocsma ahol van billiárd...
az meg délután 4-5-6 fele foglalt mindig.... ilyenkor szabad 😊
de nyugi volt már h elmentem melózni hajnalban.... 8-ra végeztünk és még 11-ig bent ültünk a haverral a kocsmában 😄 délre haza...
muter: "jó, sokáig tartott a meló"
én: "jajaja... a meló" 😊)))))
Szóval a lilàknàl mindig nyomok alt-ot.
Nem ilyedek meg a loltraktor hero-tól..
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
1 Goldot sem lõttem el,és a rohadék E-100 a végén elcseszi...hihetetlen,semmit nem sebzett ott a végén,csak nyelte a találatokat,nem hiszem el,ezzel a JT-vel,meg a Wz-120-al csak szopok bármit is teszek,szánalom...(rage off)
Replay
<#nevetes1>#nevetes1>
11 csata 33kill de lószar win :S
elég is volt a game 😊 jöhet a kocsma!!!!!!
Ebbõl 4 volt gyõzelem.
No comment.
Hát ez kurva jó 😄😄😄 Mekkora állatok vannak 😄
Sok kárt nem okozott, ahhoz meg lusta voltam hogy kiirtsam a configból. A spotot úgyis nagyon befolyásolja a domborzat meg a spottolt áldozat paraméterei, szóval kb mind1 hogy tudom mekkor a látótávolságom.
Amúgy ez a zoom modos beszélgetés kb olyan, mintha azon morfondíroznánk, hogy akinek 30 collos monitora van annak könyebb célozni mint a 17 colos társának. Ami tán még igaz is, de ettõl még a 30 collos nem csal. 😊