World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Nagyban harcolok T-44-gyel 1v1-ben egy AT15-tel az enemy base-tõl nem messze, amikor hátulról rám ront egy full hp-s M103. Egy lövés voltam neki. Azt írtam neki: "bitch base camper", erre válaszolt "no, this is strategy"...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A zoom modokat sohasem próbáltam ki. Egyszerûen a gyári 2x, 4x zoomoknál is olyan szintû találati romlást tapasztaltam, hogy inkább nem is mertem görgõt használni a késõbbiekben sem. A zoom modok gondolom ezt a hatást méginkább felerõsítenék.
Bár én is osztom azt a véleményt, hogy ha betiltanák az összes modot sok pro-modder játékosnak nagyon leromlana a teljesítménye, hiszen a korábbi információorgazmusuk után szinte vakon kellene fel alá rohangálniuk a pályán 😄

Na majd mindjárt kiderül!
Ejj a fiatalság mindig belevisz valamibe!Pedig én konzervatív öregúr vagyok.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Aki szerint a zoomtol pontosabb lesz az ágyúja, az anélkül is ott kempelne A0-ban 😄

Ezért lett annyi camper aki a pálya sarkába kotlik bokor mögött mert van fajin 128x os zoom azt majd top tankal spottol a kicsi õ meg megold mindent a pálya sarkából. Kéne egy integrity check a játékba és max a célkereszthez nyúlhatnál hozzá, ha meg mást modolnál el se indulna a játék. Lenne nagy koppanás mert csomóan meg se bírnának mozdulni a modjaik nélkül. <#taps>

JeffDunham
Egy adjunktus nehogy már féljen feltenni! Milyen dolog ez? Nincs itt semmi piszkálni való, csak be kell másolni.

Ha félsz tõle tedd fel a Jactor pakk-ot. Semmi dolgod nincs vele csak bemásolni egy mappába. Ugyan ezek vannak benne amiket leírtam.

innen töltsd le

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én semmiylen modot sem használok kb 8.4 óta és tök jól elvagyok.

A zoom modhoz meg: azt vettem észre, hogy a kamerakezelés elég bugos a játékban, ami abban is jelenkezik, hogy minnél jobban be vagy zoomolva mintha annál inkább nõne a szórás. Ez nem biztos, ez csak az én tapasztalásom. Ezért mindenkire zoom nélkül lövök és pl: T32, M103: 92% hit ratio avg 400méteren, E5-el már sokkal több vadabb lövést is bevállaltam 500m felett, itt csak 90%...

a szerver oldali célkereszt az véleményem szerint csak porhintés.

ami viszont tényleg hiányzik néha az a dmg panel, meg a fejlesztett térkép (ez akkora csít szerintem), de lusta vagyok letölteni õket. 😊

Count Adyn
bokorba be és passziv scout, kilovoldozni a maradékot másra nem jó kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham
Ezeket már nagyon ajánlott feltenni, szinte kötelezõ jelleggel. Ez a négy a legfontosabb:

-Jimbo célkereszt
-Max zoom
-Damage panel
-xwm

ezen kívül nagyon ajánlott még a stat infó

ha ezek fent vannak, garantálom a jobb teljesítményt

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem igazán értek én az ilyesmihez.😊
Inkább nem is piszkálom..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

pedig biztosan....
elején biztos szokatlan mint mindenkinek, meg mint nekem is
de amióta használom eléggé megugrott a statom felfele 😊
Szép

Vagy nem.... nekünk az kell mert azt szoktad/tuk meg.
De lehet õt csak zavarná.
Tudod ami nem romlott el azt ne javítsuk!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

legalább egy célkeresztet dobj fel, ez a gyári egy kalap szar..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hmmmm nem rossz
módokkal durván megindulna a statod felfele
"Bangaro: ez már a buffolt taxijelzõs változat? "

Hogymi? Lehet értenem kellene, de fogalmam sincs mirõl beszélsz....<#conf>

patchaou
Én magasról letojom milyen esélyt ír ki az xvm, kurvára nem azt kell nézni. Csak azt nézem a felsõ néhány tank milyen színû. Az alsó egyharmadban hiába vannak zöldek meg lilák, ha felül van 2 vörös E75 és 3 KT az ellennél pedig fordítva. Akkor írhat akármilyen esélyt nekünk, valószínûbb hogy az ellen fog nyerni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszönöm! Azóta be se mentem inkább újabb csatába, nehogy elrontsam a hangulatomat 😄

Sajnos nem lett jo vege. El hallufon kezdodott az uldozes a dombteton es megindultunk lefele mint az orult. Egy jelentektelen bukkanon olyat repult hogy leesett a lanca es megallt en meg full gazzal es elkepzelhetetlen sebesseggel szinten repulve becsapodtam es szetkenodtem rajta.
Ez a 3-ik accom.2-õt már eladtam.😊
Ezen még csak 2600 csata van.
eff: 1275.de ez megy fölfelé folyamatosan,ahogy egyre nagyobb tierbe kerülök.
WN6:1574
WN7:1613
Ez mind emelkedõben van.
Ezenkívül fps-el se állok túl jól mint a képen is látszik.
Ehez képest azért megütöm az alap szintet.<#wink>

JeffDunham
Hát apa le a kalappal! Ez gyönyörû. Ha hazaérek biztos hogy megnézem a replayt. <#eljen> <#taps>

nem bántásból mondom, de gondolom ez a statodon is meglátszik 😊
nekem sem lenne ilyen jó statom pár mód nélkül
(damage panel, max zoom mode, sniper zoom mode, szerver oldali célkereszt, fejlesztett térkép) 😊
ha már xvm: másnak sem frissít?

Parancsolj! Semmilyen mod-ot nem használok!

JeffDunham
"Megvásárolva: Indien-Panzer' vettél. Elköltöttél kredit: 1 694 000."

Visszavettem. Már csak a teknõst kell visszavennem és végeztem. Az összes kedvenc a garázsomban lesz.

Teszt szerverrõl hírek? Gondolom a jövõ héten kedden vagy szerdán már ki kell tenniük, hogy tudják tartani a 8.8-as határidõt.

Nem csodálkoznék ha jól le is tudtad volna sebezni,jo nem az 50B-t de a 100-120-nak a töltési ideje majd 1 perc,meghát papír mint a fene 😊
mijki
Valaki T8 platoon? Nagyon kezd elegem lenni a random társakból.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Thx! De jó érzés, mikor nagy ritkán összejön egy ilyen csata, ahol tényleg minden klappol 😊

17 csatából meg is van a 300 k..

Ilyen is rég volt.

az szép.

Azt meseltem mar mikor m5a1stuartal uldoztem revolvertaras francia heavyt mert az epp toltott ? Vicces volt....
Azt elhiszem. Az általánosság részében kételkedtem, de hagyjuk inkább a témát.

Még mindig remeg a kezem, és szerintem egy darabig még fog is 😄

Ezek után meg fogom kísérelni a pirosak szidásáról való leszokást 😊
A kis Tigris beáldozta magát, hogy kilõhessem az Isu-t, és ezáltal megnyerjük a meccset. Úgyhogy ezt a gyõzelmet neki ajánlom 😊

Replay

Az egyetlen oka az, hogy ha véletlenül belekeveredek egy xvm-rõl szóló vitába, akkor úgyis én vagyok a répa.
Egyébként egyáltalán nem tûnt poénnak.

Soha nem használtam xvn-et.Sõt,semmilyen más mod sincs fent.Még szerver oldali célkeresztem sincs.Belinkelhetek egy képet egy csatáról ha nem hiszed.

Mér kell egy poént félreérteni és magadra venni?

mi ó persze?

Ó persze.

Egyébként én sem használom..

Ki beszélt rólad?<#wow2>
Nem kell paranoiásnak lenni,általánosságban mondtam!

Engem aztán õsturul "szittya Magyar harcos"-ozhatsz, de ezt úgy teszed, hogy nem is ismersz(ebben van némi irónia). Sose noobozok le senkit, viszont idegesít a csata elõtti százalék. Én kérek elnézést, hogy nem idegbeteg módjára szeretnék játszani és az esélyeimet latolgatni.

A tegnapi tárazós tank vita hozzászólásokhoz

T-43 mennyire használható?
Egyenlõre még stock és hàt nem tudok vele mit kezdeni.
A toronyból próbàlok megélni meg a csikicsukiból mert fkankeléshez lassú úgyhogy szívesen vennék tanácsokat.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ezért is látsz ritkán lilát a meccs elsõ felében. <#dumcsi>

Bahhh! Az igazi õsturul szittya Magyar harcos nem használ xvm-et!
Nekimegy mindenkinek virtusból és lemészárolja!
Legfeljebb ha kilövik,akkor lenoobozza a csapatot....
Még ezt se tudod?<#szomoru2>

Mert kurvafasza gyerek vagy azért.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Miért kapom meg ingyen a prémiumot? Kaptam 3 napot ingyen, azután még egyet, azután tegnap még egyet...

iSS!

Nem mondom, hogy haszontalan lenne, de a csata elõtti esélyszámolgatós rész mindenképpen egy faszság. Már akinek persze, aki nem veszi olyan komolyan, azt úgysem érdekli mik az esélyek, csak ez elég ritka. És sokszor rátesz pár lapáttal az is, ha még el sem kezdõdött a csata, de a chatet telibehányják "noobozással", meg "micsoda szar a csapat"-ozással.
Hogy most mennyire akarsz lila, vagy piros mellett állni, az megint más kérdés 😊

Ez is egy olyan dolog, hogy részben azért is igazolódik a papírforma, mert aki látja ezt a százalékot, már elkönyvelte a végeredményt. A vesztes csapat bátrabban megy bele olyan szituációba, amibõl valószínûleg épségben nem kerül ki. Persze ez fordítva is lehet igaz, sokszor ezért nyer az a csapat, akinek csak 5% esélye volt.
Szerintem elég demoralizáló hatása van ennek a csata elõtti esélylatolgatásnak.