World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Bár én is osztom azt a véleményt, hogy ha betiltanák az összes modot sok pro-modder játékosnak nagyon leromlana a teljesítménye, hiszen a korábbi információorgazmusuk után szinte vakon kellene fel alá rohangálniuk a pályán 😄
Ejj a fiatalság mindig belevisz valamibe!Pedig én konzervatív öregúr vagyok.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha félsz tõle tedd fel a Jactor pakk-ot. Semmi dolgod nincs vele csak bemásolni egy mappába. Ugyan ezek vannak benne amiket leírtam.
innen töltsd le
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A zoom modhoz meg: azt vettem észre, hogy a kamerakezelés elég bugos a játékban, ami abban is jelenkezik, hogy minnél jobban be vagy zoomolva mintha annál inkább nõne a szórás. Ez nem biztos, ez csak az én tapasztalásom. Ezért mindenkire zoom nélkül lövök és pl: T32, M103: 92% hit ratio avg 400méteren, E5-el már sokkal több vadabb lövést is bevállaltam 500m felett, itt csak 90%...
a szerver oldali célkereszt az véleményem szerint csak porhintés.
ami viszont tényleg hiányzik néha az a dmg panel, meg a fejlesztett térkép (ez akkora csít szerintem), de lusta vagyok letölteni õket. 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-Jimbo célkereszt
-Max zoom
-Damage panel
-xwm
ezen kívül nagyon ajánlott még a stat infó
ha ezek fent vannak, garantálom a jobb teljesítményt
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Inkább nem is piszkálom..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
elején biztos szokatlan mint mindenkinek, meg mint nekem is
de amióta használom eléggé megugrott a statom felfele 😊
De lehet õt csak zavarná.
Tudod ami nem romlott el azt ne javítsuk!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
módokkal durván megindulna a statod felfele
Hogymi? Lehet értenem kellene, de fogalmam sincs mirõl beszélsz....<#conf>#conf>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezen még csak 2600 csata van.
eff: 1275.de ez megy fölfelé folyamatosan,ahogy egyre nagyobb tierbe kerülök.
WN6:1574
WN7:1613
Ez mind emelkedõben van.
Ezenkívül fps-el se állok túl jól mint a képen is látszik.
Ehez képest azért megütöm az alap szintet.<#wink>#wink>
nekem sem lenne ilyen jó statom pár mód nélkül
(damage panel, max zoom mode, sniper zoom mode, szerver oldali célkereszt, fejlesztett térkép) 😊
Visszavettem. Már csak a teknõst kell visszavennem és végeztem. Az összes kedvenc a garázsomban lesz.
Teszt szerverrõl hírek? Gondolom a jövõ héten kedden vagy szerdán már ki kell tenniük, hogy tudják tartani a 8.8-as határidõt.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ilyen is rég volt.
Ezek után meg fogom kísérelni a pirosak szidásáról való leszokást 😊
A kis Tigris beáldozta magát, hogy kilõhessem az Isu-t, és ezáltal megnyerjük a meccset. Úgyhogy ezt a gyõzelmet neki ajánlom 😊
Replay
Egyébként egyáltalán nem tûnt poénnak.
Nem kell paranoiásnak lenni,általánosságban mondtam!

Egyenlõre még stock és hàt nem tudok vele mit kezdeni.
A toronyból próbàlok megélni meg a csikicsukiból mert fkankeléshez lassú úgyhogy szívesen vennék tanácsokat.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nekimegy mindenkinek virtusból és lemészárolja!
Legfeljebb ha kilövik,akkor lenoobozza a csapatot....
Még ezt se tudod?<#szomoru2>#szomoru2>
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
iSS!
Hogy most mennyire akarsz lila, vagy piros mellett állni, az megint más kérdés 😊
Szerintem elég demoralizáló hatása van ennek a csata elõtti esélylatolgatásnak.