World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
1. Murovanka, top tankként kezdtem IS-3-mal a déli oldalról. Nem volt szakasztársam, a csapatom nagy része úgy döntött, hogy a varázserdõ mókusait számolja a dombról. Gondoltam úgyis bukó, hát akkor használjuk arra az IS-3-at, amire való. Gyakorlatilag legyalultam a dombokat, majd berongyoltam az erdõbe; a kedves csapat messzirõl támogatott, nehogy megkarcolódjon a tankjuk. Belemásztam az ellenfél arcába, így csak a tornyomat tudták lõni. A végén várt a meglepetés (nem a pénz, a tank ász a lényeg):
2. A Souma SAu 40: eddig mindenki azt tanácsolta, hogy lépjem át free-bõl. Nekem tetszett, T6 ellen sem vall szégyent:
3. Szakaszban halálos az AMX 50-120:
Tegnap úgy döntöttem, hogy nem erõltetem az alacsony tiert, T9-T10-ben játszottam (3146 eff, 2738 WN7):
Bár ez csak 16 csata, de tanulságnak kiváló: T9-tõl jó szakasztársakkal nem nehéz lila statot produkálni.
Ilyenkor,mikor ilyet látok,elgondolkodom hogy mekkora öröm lehet neki hogy ugyan kikaptunk,mert 5 heavy vele együtt elment balra a posványba(többi persze elhullott a városban),de õ megtett mindent,szerzett plecsnit is,tehát sikerélménye megvan.
Tudom,nem az elsõ ilyen,de hogy a wg ezt képes jutalmazni (tudom semmiresejó medál) de azért külön tetszik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Régóta játszok a wot-al, most viszont a laptopra való telepítésekor technikai hibába ütköztem.
A launcher elindul és kiirja hogy a legfrissebb verziót futtatom, de amikor elindulna a játék, fehér lesz az ablak és kilép 2-3 mp múlva.
Nos google a barátom.
Kompatibilitást próbáltam, illetve a preferences.xml-t letörölném, ha lenne wargaming.net mappám.
Mi a hiba oka, hogy a appdata/roaming mappába nem hoz létre wargaming.net mappát?
Gyári oldalról húztam le a telepítõt, illetve a full 5gb frissítést is.
Eu-s oldalról...
Szinte biztos hogy a mappában lévõ cuccok hiánya miatt nem indul el, de hogy miért nem települ??
Valaki belefutott már ebbe a hibába? (a netes sok embernél elõjött a hiba de 100 % megoldást még nem olvastam...a mappa nem léte okozza a hibát szinte biztosan, de hogy miért nem települ? :C)
Valakinek ötlet?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013. augusztus 26. 23:22:36
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 824
Szerzett kredit: 395 397
Csatában elért Achievement: Top Gun
Top dmg(3xxx) véletlenül,mennék kilõni a 7.-et ehhez ki kellett volna mennem a foglaló körbõl,el is indulok erre a csapattáram t32 le trackel,meglõ és még bedob egy smilet is.Hát ilyet!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
asszem indien panzert próbáltam... aztán épp becigánykodott elém egy IS-6 lövéskor és belevertem egyet, õ persze vissza adta 😄 én meg neki és végül nem bírta az áldást<#vigyor>#vigyor>
de holnap délután lejár... aztán visszanézek 😊
de a 140es ping miatt játszhatatlan kb :S
csak nézelõdni lehet!
replay
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mondjuk nekem csak ez az 1 arty van kihúzva.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ez igy pont ugyanaz, mint volt, csak pepitaban. de hogy ugyanolyan jatszhatatlan, az 100%.
1 órán keresztül dagonyáztam a MAZ-al 😄