World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem sokat számít, ahogy nézem. Kerestem egy ezer eff körüli játékost, 11k csatája van. Egy százalékkal növeltem a winrate értékét 49-rõl 50-re és 16 ponttal nõtt csak a wn6/7. 100 pont wn6 változáshoz 56% (ez +7% ugye) winrate kellett. Eff-nél pedig nincs szerepe abszolúte.
A campelõ disznóknak volt igazuk, úgy fest... :S
Most jöttem egy csatából! természetesen cumika volt. Megint egyik oldalt meg tudtuk nyomni viszont a másik oldalon bejöttek a 3 T9 hevy és páncélvadsz messzire csücsül és semmit nem csinál! ugye megy a nagy noobozás meg a szokásos, és erre az egyik srác ilesmit mondott, hogy ez XVm statisztika miatt van, mert így lehet legjobban húzni, hogy beülni egy bokorba és csak lõni kõni stb. Erre én visszakérdeztem, de hát azért a Win rate nem játszik? Õ erre azt mondta, hogy nem. Nos a kérdésem az,hogy csak srác fröcsögött a ühtõl vagy tényleg van stat növelõ szerepe,hogy nincs bekapott sebzés csak találat. Na oké jó hogy van ,csak fajsúlyosabb-e mint a Win rate? MErt ha igen akkor ez sok mindent megmagyarázna.
T44 témához: Én kérdeztem itt ,hogy csak át akarom ugrani mit javasoltok ,hogy milyen motor stb , mondván nem akarok vele játszani. Na azóta megkedveltem, mindent kihúztam rajta és egy körberohangálós tank. Nagyon szeretem.
Ritkán szoktam dicsekedni, de ez most jól esett<#vigyor2>#vigyor2>
Gördülő kövön nem nő moha
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
T-1 mindegy szinte..
T-2: T18
T-3: Marder II,FcM 36Pak40
T-4: Hetzer
T-5: SU-85,StuG,S35CA,AT-2
T-6: SU-100,Hellcat
T-7: SU-152,JP,AC 46
T-8: ISU,Ferdinand
T-9: Fosch,JT,Object-704,
T-10:Bármely TD
<#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#zavart1>#zavart1><#whatever>#whatever>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De valami nagyon nincs rendben a WG szervereivel mostanában, az tuti. Folyamatos lagok szinte minden csatában, a CW sem megy, emailek nem jönnek meg...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
T32 téma!
nagy nehezen felküzdöttem magam vele 44%-ra
azért.... na!
eddig 3 hull down szituációt tudtam kiharcolni 😊
mind a 3 win, 3 acélfal, mind a 3 5000+ damage 😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Megy tovább a kis WZ-nk, hogy derítse fel az ellenbázist, belefut egy AT 15-be, amit kétszer megkináltam(ki is lövõdött), de elég messze voltam, úgyhogy nem látott, se a két Prot, ami mellette volt(azokba is dobtam párat).
Erre az AT 15-ös gyerek(eze) a csata végén nekiáll fröcsögni, hogy "all report enemy JT Kisokka"...
Nem is lepõdtem volna meg, vannak ilyen IQ-betyárok, nade egy 38ezer csatás komától?! <#nevetes1>#nevetes1>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
valaki linkelte nem rég a havok engines videót. (ilyen enginnel fog majd menni a wot remélhetõleg)
Most találtam meg annak a játéknak a demóját, érdemes kipróbálni kevesebb mint 100 mega.
demó
Írtam a citromailosoknak, hogy én meg pár ember a [email protected] (ugye innen kaptuk a kódokat) hogy 1-2 levél jött, több nem és kéne.
Ezt kaptam válasznak:
Mivel a levelek megérkeznek a fiókba(még ha nem is az összes, amelyet vélelmeznek) a levelezés müködését bizonyítja. Ez alapján a Citromail.hu rendszerében nincs mûködési zavar. Javaslom, hogy a küldõ félnek jelezze a problémát. Bizonyára kapnak hibaüzenetet a levelek küldését követõen. Ezt kellene hozzánk eljuttatni. Egyszerûbb, ha az oldal fejlesztõi lépnek velünk kapcsolatba.
Úgyhogy felejtsük el kb. :/
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem szép dolog ha ez igy folytatódik kapásból ki fogok lépni, az ilyen meccsekbõl, játszani akarok nem szenvedni...
It\'s a trap!!! :)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
http://ftr.wot-news.com/2013/08/26/t-34-3-and-112-now-available-on-8-8-test-server/#more-2234
Valójában erre reflektáltam: #256262
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Teszt-szerverrõl lehet tudni valamit? Nem tudok belépni és nem tudom, hogy itt van e a hiba, vagy csak épp le van állítva.
- Q: “Why does not shooting allies who are capturing enemy base reset the capture counter like when you shoot enemies?” A: “So that retards – and you did try that, didn’t you? – didn’t disrupt the capture while screaming ‘No cap!!!!!!’”
Hálistennek kipusztultak az utakról végleg.
Törésteszten lefejezte a sofõrbabát a motorháztetõ.
Azért a céges autójára kíváncsi lennék... 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"