World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thank you for taking part in the World of Tanks QR code activities during Gamescom 2013. The success of the activities was so huge during the last QR Code session, that we litterally ran out of codes at Gamescom. We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
We hope you will continue to enjoy World of Tanks!
Kind regards,
Markus 'Invino' Schill
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
thank you for taking part in the World of Tanks QR code activities during Gamescom 2013. The success of the activities was so huge during the last QR Code session, that we litterally ran out of codes at Gamescom. We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
We hope you will continue to enjoy World of Tanks!
Kind regards,
Markus 'Invino' Schill
Dátum: 2013. augusztus 27. 11:42:11
Aranyat kaptál: 200
Hopsz elmaradt utolsó kód?
Dátum: 2013. augusztus 27. 11:42:04
Aranyat kaptál: 200
megjött a gold 😊
De nézzük globálisan: neked 18.095 csatád van 55%-os winrate-tel, a sebzésen kívül a statjaid stagnálnak vagy csökkennek, azaz elérted a képességeid határát. Nekem 7.000 csatám van 53,8%-os winrate-tel, és folyamatosan nõ, azaz fejlõdök. Neked erõs a klánmúltad (ami a gyõzelmi arányodat nagyban kell, hogy növelje, pl. HHR), én 3 hónapja játszom amatõr klánban, addig szakaszban sem toltam. Neked 536 az átlag XP-d, nekem 552. Ráadásul én alacsony tierben is játszom, egyszerre több ágat húzok, ami nincs jótékony hatással a statomra.
A T10-es winrate-em 66,25%, bár ez csak 80 csatából jött össze, de több, mint a fele kis csõvel és kb. 10 alkalommal voltam vele CW-n (ki is fagytam 😄). T10-ben szakasszal már hatással kell lenned a gyõzelemi esélyre.
Valóban noob, azaz kezdõ vagyok, és még sok mindent meg kell tanulnom a játékról, de ahogy látom, még neked is van tanulnivalód, hiába vagy tapasztalt és jó játékos.
loosermania
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Felõlem meg az vonul, aki akar.
ON:
Szal mennyi a T-34-3 gun depression-je, tudja valaki?
Ebben a témában az orosz kormány az egyetlen normális. A "mások" ne vonulgassanak.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
(Csak erõs idegzetûeknek ajánlott a kép magnyitása).
Národny Otpor
<#nevetes1>#nevetes1>
Csata: Karelia 2013. augusztus 27. 10:58:52
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 936
Szerzett kredit: 76 381
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. augusztus 27. 8:56:34
Szerzett tapasztalat: 3 432 (x2)
Szerzett kredit: 64 924
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2013. augusztus 27. 9:04:19
Szerzett tapasztalat: 1 366
Szerzett kredit: 58 740
És csak gyõzelem idáig ma <#vigyor2>#vigyor2>
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
ha csak havi 1 képet tennél be de az legalább egy fasza kör lenne akkor azt mondnánk hogy "szép volt" <#szomoru2>#szomoru2>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Lehet kitenni persze.... én is szoktam néha napján egy-egy brutálisabb körömrõl, azt még megértem.... de ez MINEK????
Az meg hogy alacsony a def-em? Ez azért van mert az ellenségnek legtöbbször esélye sincs odáig eljutni, mert korábban lereagálom a helyzetet, ha meg mégis tudnak foglalni akkor meg többnyire már füstölgõ roncs vagyok azért nem tudok resetelni. <#mf1>#mf1>
Viszont azt nem értem, hogyha 55% win.ratio az szar (pedig szerintem már 54+ is átlagon felüli, fõleg tier10-ben ahol még az 52 is jónak számít ha nem cw-zésbõl és századból jött össze) akkor a te 53.8-ad azt minek tartod? Kritikán aluli low noob statja, vagy a mi a szösz? 😄

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
A 3000 átlagsebzéshez a Foch 155-tel csatánként 4 sebzõ lövés kell, ami véleményem szerint gyerekjáték, még gold nélkül is.
Megnéztem ugyanott a statodat: 19 csatából 47% a winrate-ed, 3,21 a cap pontod (utálsz foglalni, igaz? 😄 ). Ami teljessé teszi a képet: 58% a túlélési arányod, de a foglalást visszalõni már nem nagyon ment (1.05), meg is látszik a winrate-eden. Nagyon utált téged a csapatod, hogy miattad szívnak, igaz? 😄
Az átlagsebzésedhez viszont gratulálok, az nagyon szép. TD-vel vagy artyval toltad?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!