World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az arab országokba speciel két éve nem exportáltak semmit, õk is csak mentek az események után, illetve azon remegtek, mi lesz így az egyiptomi-izraeli békével.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze, csak nevetségesnek tartom a jelképeken való lovaglást, meg a kommunistázást. Jó hogy nem már a Heineken is komcsi. Mi lesz legközelebb a karácsonyfa? Mert van rajta csillag alakú díz meg vörös lámpa vagy mi franc.

Hmmmm... igazságod vagyon. Serb egy rohadt kis sárga 😄

Simán van olyan, hogy a papíron erõsebb csapat rosszul helyezkedik és már kész is a baj.

Nem véletlenül írtam oda hogy "kommunista vörös csillag"... ugyanis tisztában vagyok vele hogy a vörös csillagot használták azelõtt és vele párhuzamosan is 😄

EGy ruszki tankon a vörös csillag nem ugyanaz mit a sörödön 😄

Sztem az USA politikájával az a baj, hogy olyan országokba exportálja a demokráciát, amik egész egyszerûen nem alkalmasak arra. Lásd arab országok, azoknak egyszerûen az önkényuralom való (pl nézzük meg mi van egyiptomban...)

Az hogy az US nem humanitárius okokból avatkozik be egyértelmû (Ruandában ugye nem avatkoztak be, mert ott nincs semmi ami érdekelné õket), itt maximum én az álszentséget tartom elítélendõnek.

Ergo SerB kínai. <#vigyor4>

Ilyen gomdolatmenettel azt mondanám, Serb "kapitalistakomcsi" 😊

Kapitalista: akinek pénze van annak hatalma van, nekem sok pénzem van, te meg kussolja, marketinggel a szart is letuszkolom a torkotokon

Komcsi: az NKVD hõsök gyülekezete, Sztálinn alatt nem volt népírtás, a kommunista vörös csillag nem önkényuralmi jelkép, Wittman viszont náci volt.

Csak nem állom meg....

Usa mi? Hát igen. Had meséljek el egy történet.

Volt egy ország, ahol pár évtizede kitört egy lázadás. Addig rend volt és fegyelem. Volt munka. Épültek a gyárak, üzemek. A fenálló hatalom épp egy nagy háború után elkezdte újjáépíteni az országot.

Csak eközben történt valami. Az USA, akik mindenbe beleütik az orrukat, meg az egész gonosz Nyugat, csak-csak a fenálló rendet szidta.
Végül lázadás tört ki.
El is szabadult a káosz.
Gyilkosságok, lövöldözések, mindenfelé. Ki lõtt kire? Ez ma már bonyolult.
De tény, a lázadás elõtt rend volt, lázadás után a városokban lövöldöztek, sok helyütt még mai napig látszanak a harcok nyomai!
Az addig élelmiszerrel jól ellátott fõvárosba, ahol a legnagyobb mértékû volt a lázadás ,már az élelmiszer is fogytán volt. Védiki nincstelen szegény gazdák vitték az élelmet!

Mindenki arra számított, az USA beavatkozik, de szerencsére nem avatkozott be.
Szerencsére, ennek a országnak egy szövetségese jött, és rendet tett, leszámolt a lázadókkal, és végre rend és nyugalom lett ismét. Újra épült, szépült az ország.

Amint látjátok, ez az ország megúszta az USA beavatkozását. Gondolom mind egyetértünk, hogy szerencsére. Nagy szerencse, hogy ismét helyreállt a rend.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, ha valakinek nem esett volna le, 1956-ról és Magyarországról beszéltem, és persze ezt nem gondolom komolyan, csak arra akarok rávilágítani, minden helyzetet lehet úgy tálalni, hogy a másik fél tûnjön rossznak, vagy éppen fordítva, és ha annyira utáljuk az amcsikat, én 44/45-ben is és 56-ban is, inkább nekik örültem volna, és nem az oroszoknak. Másfelõl mindig van a világban egy vezetõ hatalom, nem akarom azt mondani az USA a kissebbik rossz, de én inkább élnék az USA uralma alatt, mintsem Kína uralma alatt... szóval a fene nagy utálat közepette, el lehet ám ezen is gondolkodni, meg azon ,hogy szintem itt viszonylag kevesen vagyunk akik pontosan tudják mi zajlik teszem azt Szíriában, vagy hogy kinek van igaza, és hát 56-ot is lehet úgy tálalni, kicsit ferdíteni a tényeket, hogy az oroszok legyenek a jó fiúk.

hát de akkor is?!?!?!
televagyunk 1200-1500 effis gamerekkel
enemy meg televan 400-500asokkal és levernek minket mint a szart 😄
itt látszik meg a manipuláció
Tudod, statisztikailag a 90% olyan, hogyha 10x lejátsszátok a meccset, valószinüleg 1x el fogjátok veszteni.
Namost, 10x nem tudod lejátszani, csak 1x, és pont ezt az 1et fogtad ki 😊

Mennyivel alacsonyabb basszus a 62-nél! Vajon a láthatóságnál beleszámít a géppuska is a magasságba?
nem adja... 😞

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tono34
Volt egy TGH is 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pont tegnap keresgéltem valami ilyesmit, de nem találtam olyan nyelvût, amit beszélnék is. Köszi. 😊

Master91
Eagle16
Szombat reggelig tart.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a 300 k s eventnek vége?

Végül is ja, agymosott ágyútöltelékek mindenhova kellenek.

OFF Hehe, mit találtam Facebookon, pofonegyszerû...

Az USA gusztustalan faszságaitól nincs undorítóbb jelenleg a piacon.😊
Mindenbe beleütik az orrukat,ahol csak egy minimális hasznot remélnek.Háborúkat provokálnak ki,vagy éppen õk idézik elõ.
Viszik a"demokráciát"meg a"szabadságot"minden hová(ahol van olaj vagy bármi más ami õket érdekli és lenyúlásra alkalmas)akár akarják,akár nem!
Az Oroszok most ébredeznek a Gorbacsov utáni káoszból.Lásd az alkesz Jelcint.Nekik mindig is egy erõs kezû vezetõ kellett ahhoz hogy az országban és a népben rejlõ potenciált kiaknázhassák.Most itt van Putyin,aki kissé diktatórikus ugyan,de kétség kívül összekapta õket.
Õk is csak egy szeletet akarnak a világ tortájából.Viszont legalább nem beszélnek mellé,és a gusztustalan manipulációikat sem mindenki számára nyilvánvalóan teszik.
Az meg hogy az oktatásuk milyen?Hát istenem!Még mindig inkább abban a bûvöletben éljenek és erõs nemzeti öntudattal megáldott fiatalokat neveljenek,mint hogy egyfolytában a kudarcokkal a vereségekkel és a megalkuvásokkal szembesítsék õket!Hogy mire felnõjenek,addigra egy kishitû,beszari,összefogásra képtelen,viszont jól manipulálható és irányítható zombi társadalommá váljanak.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az privátban ment 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

JeffDunham
Heheheheheeeeeeee <#nevetes1> 1:1 <#taps>

Ez a múltkori "mikor dugtál utoljára te kocka" címû monológodért! <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Add alá a lovat b+ 😄

Nem mondom hogy õket jobban szeretném, de õk legalább õszinték, nem úgy mint az amcsik. Meg szvsz mindig kell valami balansz a nagyhatalmi politikába, mert anélkül olyan a világ mint a 2/3os többségû fideszes parlament<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Aha. Ismered Piroska és a farkas történetét? A szüleid biztosan mesélték neked. Mivel a szüleidben maradéktalanul megbízhatsz, ezért biztos vagy benne, hogy a farkas valóban megette a nagymamát. Képzeld, Tomikának, Béluskának, Áronkának, Gáborkának, Pirikének is mesélték, hiszen az oviban mindenki ismerte a történetet a csúnya, gonosz farkasról. Mivel ennyi ember ismeri a történetet, sõt, megvitatják, továbbadják, terjesztik, akkor biztosan igaz.
Én nem ismerem NH3CL klánmúltját, csak hallottam róla, ahogy te magad is. Ismerem viszont a jelenét, és tudom, hogy sokat tett a jelenlegi HPTS-ért. Lehet kritizálni a stílusát, lehet utálni, de a befektetett munkája és a sikerei tiszteletet érdemelnek.
És ez mennyire igaz...

JeffDunham
A VTEPS-et csak próbálta, kevés sikerrel. <#banplz> <#eplus2> <#eplus2> <#eplus2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sunsetjoy
Hofi a z MGM-31 Pershing közép-hatótávú nukleáris rakétára gondolt... nem az M26 tankra, vagy John J. Pershingre 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jájj, azok az átkos viccek...

Mikor lesz Romániában fejlett mikroproceszor? Amikor becsapódik egy Pershing...

Sunsetjoy
Az egész dolgot ugyanabban a kontextusban írtam - az amcsis dolog is így jött le.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hofi: Jobb ma egy phershing a tanyámon, mint holnap egy ruszki az anyámon...

Én azt mondanám hogy vannak bizony hibáik bõven, de ismerve az alternatívákat (muszlimok, kínai komcsik, oroszok stb) még mindig százszor inkább õk mint azok.

Szerintem a világ igen jelentõs része nem szereti az amcsikat, fõleg a külpolitikájuk miatt. Nem kell ahhoz semmi ideológia, hogy gyomorforgatónak tartsuk a dolgaikat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Supertester aki piros, mint a majom segge?
Egy igazi retardált fasz.... Ami a nagy könyvben meg van írva mit ne csináljunk azt azért neki sikerült mindet végrehajtani. <#taps>

Sunsetjoy
SerB megnyilatkozása simán kapitalista. Ha van pénzed (ergo részvényes vagy😊, akkor ugathatsz talán 😊
Akkor lenne komcsi, ha a játék fícsörjeit úgy kommunikálná le, hogy ezt közösen vittük véghez, és pont úgy mûködik minden, ahogy közösen akartuk... persze csak kommunikációban lenne ez a helyzet 😊
Az, hogy az amcsikat emlegeti, régrõl maradt meg benne.

hihetetlen dolgokat látni így hogy fent van az xvm...
napi elsõ csata 10% win chance és win
most egy 90%-os win chance.... 5db tier8al több volt nekünk mint az enemynek és sima lose <#fejvakaras>
mijki
Akkor majd szólj ha indul a platoon. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tono34
Miért ne? Csak aludjon el picurka idõben. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mijki
M103-mal jöhetnék 3.-nak?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kanyarodni nem lehetne vele, de egyenes vonalban mekkorát lehetne csapatni benne prohorovkán? 😊

OFF
82-ben volt egy felmérés az USA-ban. Egy bejruti palesztin menekülttáborban történt mészárlásról mutattak nekik pár tudósítást. Három csoportra osztották a résztvevõket, pro-izraeli, pro-palesztin és semleges. Nem meglepõ módon a pro-izraeliek izrael ellenesnek titulálták, a pro-palesztinek iztrael barátnak a dokumentumfilmet. Az objektivitás olyan, mint egy dupla-bumeráng. Visszajön és pofáncsap mindkét oldalról. <#dumcsi>
ON

Hát úgy kezdõdött, hogy az ellen vezetett 12-3 ra... <#eplus2>

Továbbra is tartom hogy ez egy fosrakás, szóval ez a kör meglepett 😄.

replay

Tono34
Én szeretném ha jönnél, egyedül nem olyan hú de jó vele menni.

Akkor is kommersz egy a sok közül színvonal maradt azóta is. Lenne a vezetõkbe potenciál csak felvesznek mindenkit, utána meg marad az hogy törõdj bele magyar színvonal.
Végre valaki, aki nem kommunistáz le, mert nem fekete-fehér szûrõn keresztül nézem a világot<#nevetes1>.

Rush koma de rég láttalak! Ja mert a reputációd a béka segge alatt van és szinte senki sem látja a hszeidet. Bocs 😄