World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne is mond....
úgy megtudnám verni õket 😄
fogni egy baseball ütõt aztán szétcsapni a fejüket...
gondolj bele, ha ilyenek egy játékban milyenek lehetnek a való életben -.-"
Master91
-K: "Az egyértelmûen túl erõs Obj. 268-at fogják nerfelni?"
V: "A noobok mindig a többi tankot tartják túl jónak, csak mert azok lövik ki õket, saját tudásukat sosem hibáztatják"

heheheheheheheheheeeeeeeeee
Hihetetlen, milyen magaslatokban van a játékosállomány. A játékosok zöme tengerimalac-szinten mozog, amilyen irányban leteszik õket a bázison, arra indulnak. Ezt például az imént láttam: kép
A tankok 90%-a kelet felé nézett kezdéskor, úgyhogy a tulajdonosaik nem is fárasztották magukat azzal, hogy a térképre nézzenek, elindultak amerre láttak, elvégre "nehogymá nekem itt fordulnom kelljen má". Az eredményt gondolom nem is kell ecsetelni (két tank sikeresen megakasztotta az egész lemmingvonatot a folyómederben, ezek után a másik oldalról és a hídról szanaszét lettek lõve, majd a megmaradt szerencsések agóniájának a bázis felõl kényelmesen beflenkelõ ellenfelek vetettek véget) Néha tényleg megrökönyödik az ember a dolgoktól amiket a játékban lát.
Hírek (2013. aug. 28.):

-The_Chieftain amerikai fejlsztõ és tankszakértõ szorgalmazz egy 3. amerikai TD ágat. Azt állítja, hogy több 3-6-os tierig tartó ágat ki lehet hozni, viszont a nagyobb szintekkel lennének gondok
-még nem lesz kreditért vásárolható legénység
-a Chi-Nu Kai történelmi adatait nyilvánosságra hozzák
-még nincs 8-as prémiumtank tervezve a japánoknak
-az elköltött tapasztalatpontok az E-50 és E-75 motorokra nem lesznek kompenzálva: "Ez logikátlan lenne. Van egy Elit tankod és a motorok kivétele után is meglesz az Elit tankod, mit kell ezen kompenzálni?"
és "Mi lényege volt kifejleszteni a top motort? Az elit státuszért, nem? Az update után is elite tankod lesz" és végül "Ha úgy játszol, mintha ez lenne a munkád, akkor igen, kompenzálni kéne ezt. De ha csak szórakozásból játszol, akkor milyen okból kéne ezt megtenni?" (anyátok picsáját-Toweliee megjegyzése)
-a készítõk eldöntötték, hogy nem fogják az E-100 kifejlesztésének összegét növelni, csak mert kiveszik a legjobb motorját, ugyanis szerintük így is túl sokba kerül kifejleszteni a tankot.
-az Obj. 140 és T62A lövegének elsütésekor keletkezõ hang különbsége a játékban csak egy hiba.
-a kompenzációs eljárások megváltoztak az SU-85 óta (mikor elvesztette legjobb ágyúját és visszaadták az xp-t érte). SerB az SU-85ös ügyrõl: "Az egy különbözõ helyzet volt. A SU-122 107mm-ese nem tartozik a fõ fejlesztési vonalba (amely egy új tankhoz vezet) és a löveg kifejlesztési helye pontosan meg volt határozva.
-az E-75 tereptulajdonságai javulni fognak a 2. tesztre
-nincsenek tervek modern tankok bevezetésére a játékba
-a Bigworld és Havok grafikus engine-knek nincs köze ahhoz, hogy nem kerülnek modern tankok a WoT-ba
-K: "Az egyértelmûen túl erõs Obj. 268-at fogják nerfelni?"
V: "A noobok mindig a többi tankot tartják túl jónak, csak mert azok lövik ki õket, saját tudásukat sosem hibáztatják"
-a parancsnoki tankok (kevés életerõ, nagy látótávolság és rádiótávolság) tervbe van véve: "ha kész lesz..."
-a Foch és a T57 nem a panaszok, hanem a statisztikák miatt lesznek gyengítve
-az önjárók gyengítését követõ stasztikákat már ellenõrizték, SerB úgy gondolja, hogy minden a terv szerint ment
mostanában azt látom az ellen csapat berushol a fehérbe a házak közé páran a hegyrõl lesnek és nyernek.

Mines meg... ma a duplázóm prémmel lett 420 mert 0:2nél befoglaltuk...
Én Redshiret alaphangon, sima randomban is rühellem, az esetek 90%-ában nincs annyi esze a csapatnak, hogy meginduljon valamerre, ebbõl szokott jönni a 12 perc kempelés, és 3 perc eszement rusholás szituáció.
mines a kedvencem!!!!
vicc hogy milyen könnyen lehet ott nyerni 😊
Redshire is elmegy ebben a módban, normálban undorodom tõle :S
Ó! Ki mit gondol Mines és Redshire fehérzászlóról? A 2 legundorítóbb páyla iylen téren...
😄DDDDDDDDDDDD
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. augusztus 28. 17:29:39
Jármû: T28 Prototype
Szerzett tapasztalat: 667
Szerzett kredit: 21 753
Csatában elért Achievement: Kolobanov medál

egyedül maradtam 6 tank ellen aztán bebújtam a dûnék közé... vagyis végig ott kempeltem és lejárt az idõ 😊
Hogyan csinálj Kolobanov medált loser módra<#hehe>
Jah tele van randommal ez igaz. Csak még a lottóba valszeg nem piszkálnak bele addig ebbe tutira.
hát iszonyatosan sok a piros :S
Így van. A winratem amint menne 50.40-42 felé akkor jön egy nap ahol van 35-40%os winrate és máris vissza megy.
Vissza tettem XVM effi muatatóját vagy 1 hete és azt látom hogy 80%ban a csapatok - mind a 2 nem csak az enyém - tagjainak winrateje 45-8 között mozog. Annyi piros van mint a kurva isten. effik is fosok. A jobban hadják el a süllyedõ wot hajót.
Fõleg a közepén a mondat:

"ha a szerencsejáték során egy viszonylag valószínûtlen esemény többször egymásután bekövetkezik, akkor a játékosnak „szerencsés sorozata” van (vagy szerencsétlen, az esemény jelentõségétõl függõen), és a következõkben is szerencséje (vagy balszerencséje) lesz."

Leírták a szopóág kultuszt 😄

A WOT-ot én szerencsejátéknak tekintem, mert tele van randommal, kezdve azzal hogy kivel rak össze, hova kerülsz a listában, milyen térkép lesz, mikor találsz mikor nem, mennyi a pened, mennyi a sebzésed.... 😊

Elvégre a pénz beszél.. 😄. Meg ki tudja hogy az õ titkosszolgálataik is mit mûveltek, elvégre sose volt valami kiegyensúlyozott viszony a GRU és a KGB utódszervei között.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én az amerikaiaktól aktuálisan épp emiatt az NSA-s botrány miatt kapok hányingert.
Nemrég láttam is a neten egy mondatot: "Ha a kormány hazudozáson kap, meg leszel büntetve. Ha te kapod a kormányt hazudozáson, meg leszel büntetve."
Oroszokra visszatérve, az izraeliek azért tudtak két éve büntetlenül bombázni Szíriában, mert az elõbbiek, vagyis a szállítók eladták nekik a korábban a szíreknek eladott modern légvédelmi rendszerek kódjait. Tudnak azért azok is kavarni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fogalmam sincs.... de le is szarom, nem érdekel 😄
de lehetetlen manapság egy normális WR-t összehozni....
összepakol agyhalott gyökerekkel aztán csap szopod a f****t
Ha ennyire jó akkor felveszem a listába 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagyobb képben kell nézni. Irak megszállásával biztosítják a Szaudiakat, Kuvaitot, van egy elõretolt bázis Irán ellen. Na meg persze Izrael is elégedett.
Afganisztán meg közép ázsiai elõretolt bázis. Elég megnézni hogy miután megszállták, milyen szép befolyásuk lett a volt szovjet tagköztársaságokban, véletlenül pont olyan országokban ahol sok olaj vagy földgáz van. Még egy két ottani diktátor is megbukott, ha jól emlékszek, bár nem akarok hülyeséget mondani.

Jah, ok.

Nem írok errõl ide, mert ha Szpecnyaz megnézni akkor nem akarom lelõni a "poént". Amikor én néztem az összes olyan haveromnak aki látta elmondtam, hogy örök életre indexre teszem a barátságunkat ha akár 1mp-et is elmesél 😊
Kiemeltél egyetlen dolgot abból amit írtam. Ismerem én ám ezt a vitamódszert 😊

Mégis mennyi a global win rated vazze 😄?
komolyan mondom ez a kurva játék nem szól másról csak arról hogy csinálj magadnak egy 50%-os statot kb....
többet nem lehet
már igen csak pro játékosnak tartom azt aki napi 50%-on tudja magát tartani -.-"
Homeland az nagyon jó, de abból a szempontból teljesen jogosan akadtak ki rá, hogy összemossa az Al-Kaidát a Hezbollah-val, miközben szívbõl rühellik egymást.

Ha bibsi-utáló lennék, akkor ezt simán televíziós propagandának találnám, így csak nem értem.

Persze, csak arról van szó, hogy az olajért van az egész, az nem stimmel ám. Ennél bonyolultabb a dolog. Afganisztánt is az olajért támadták meg, szokták mondani, csak ott épp olaj nincs. Tudom van más, de nem ez a lényeg.

Szerintem ezt kérdést meg fogják oldani, ha kell katonai úton is. Ha nem is az USA, de Izrael tuti. Õk már jó ideje görcsölnek emiatt, meg már bombáztak is ilyen létesítményeket a közelmúltban.

Homeland; Borgias; The Tudors; Váratlan utazás.
Sunsetjoy
Egyesek szerint nem csak arról van szó (fõleg ha ott nincs is nyersanyag), hanem egy bizonyos közel-keleti érdekszféra politikai/ideológiai ellenfeleit "zabolázzák meg".
Annak idején a hidegháborúban volt gyakori, hogy mindenféle országot így meg úgy támogatott egyik vagy másik oldal a nagy ellenfél kárára (nyíltan vagy burkoltan). Lásd pl. Korea, Vietnam, Afganisztán, Irak (Irán ellen).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az egyik ideológia a hazaszeretet. Ezek az emberek hihetetlenül büszkék és szeretik hazájukat. A másik ideológia pedig, hogy jobbak akartnak lenni mindenkinél. Engem kifejezetten zavart az elején, hogy annyira magabiztosak voltak, állandóan zavarba voltam a jelenlétükben. De rájöttem, hogy máshogy nem is érdemes élni.

Oddball29, Egyiptommal kapcsolatban valóban nem állt érdekükben borítani a rendszer.
Tudom hogy van valami ilyesmi, de szerintem az USA-Kína viszony ennél sokkal de sokkal szövevényesebb, szerintem ne menjünk bele 😄.

Szerintem Szíriával kapcsolatban is azon megy a para, hogy ha Szadat bedobja a törülközõt, akkor a vegyifegyver-készlet a jó ég tudja kinek a kezébe kerül abban a káoszban, fõleg, hogy a Hezbollah is nyakig benne van a polgárháborúban.

Az pedig nagyon kényelmetlen lenne Amerikának, ha visszatér a harcigáz az aktuális játékszerek közé, az a szegény-ember tömegpusztító fegyvere, nyugati haderõt majdnem 100 éve nem ért vegyitámadás. Civileket telepumpálni ólommal, vagy darabokra szaggatni robbanóanyaggal azt meg lehet, de a gáz - akárki dobta be elõször - az gamechanger.

Egyéb off téma. Most fejeztem be a Boardwalk Emire c. remekmûvet. Tud valaki valami hasonló sorozatot? A lényeg az hogy erõsen sztori orientált legyen, meg karakter központú. Én per pill a Breaking Bad-en gondolkozok, arról valakinek valami vélemény?

Azt tudtad, hogy az iraki olajat kínai cégek termelik ki, és maguk az amerikai olajcégek panaszkodtak emiatt?
Akkor az olajért volt az egész? Csak az olaj? Hát akkor valami nem gömbölyû ha utána meg kínaiaké lesz. A dolgok kicsit bonyolultak.

Sunsetjoy
Ebben igazad van, a (bárminemû) vallási fundamentalizmus az a mindent megengedõ irányzatok full ellentéte, és mint véglet, nem egészséges.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mondjuk a titkosított iratokba belenéznék, hogy milyen szarkavarás megy emögött. Nagyon érdekes olvasmány lehet.

Ez rendben van, de az ötletet el kell vetni az erre fogékonyak gondolatában, valakinek ki kell mondani elõször valamit. Szerintem a világban zajló események jelentõs részének nagypolitika a mozgatórugója. Néha csúszik csak homok a gépezetbe. Az "arab tavasz"-t nem tartom homoknak.
Tono34
Tudom, csak írtam, hogy volt ilyen is. Mellesleg talán én hívtalak át, csak mire átértél már kilógott a lóláb. 😊

Ha elég érett miért ne vezethetne egy 16 éves companyt? (Bár gyanítom, hogy nem mehetett túl jól).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nyilván, bár valami ideológiai töltet nekik is kell hogy megfelelõ legyen a moráljuk. A hátországnak meg még inkább kell valami amibe kapaszkodhat.

Más szitu. Az nem volt érdeke senkinek, hogy Tunézia után Egyiptom is a fejére álljon, fõleg, hogy szövetséges ország, a második legnagyobb katonai segélyt õk kapják Izrael után évente. Bahreinben meg simán végignézték, ahogy a szaúdi páncélosok rendet csinálnak a szunnita uralkodóháznak az utcán, mert ott az Ötödik Flotta támaszpontja.

Mondjuk megjegyezném, hogy inkább élek ebben a világban, mintha vallási fundamentalisták vagy a kínaiak lennének az urak.

A nyáron volt szerencsém amerikai katonákkal találkozni, volt köztük 'námi veterán és volt fiatalabb is. Ezek az emberek / srácok nem gyártanak ideológiát a háborúhoz. Katonák, van egy parancsuk amit végre kell hajtaniuk. Kész. Nem érdekli õket a demokrácia import, nem érdekli õket az olaj. Az érdekli õket, hogy végrehajtsák amire kiképezték õket. Persze ha beszélgetnek akkor elõkerülnek ezek a témák, de kb. csak beszélgetés szinten. Végzik a feladatukat. Nagyon jó katonák.
A TGH-hoz végképp semmi közöm nem volt. Alex 131 (vagy ki) befelezte a klánt, elmentek valahova, én mentem a VTEPS-be cererrel és a többiekkel. VTEPS-bõl Sota2 miatt léptünk vissza a TGH-ba, mert nem tetszett neki hogy egy 16 éves companyt vezetett. a TGH bepunnyadt, elmentek repülõzni (WT), a átmentem az akkor alakult HPTS-be és a többiek meg jöttek utánam (kb 10 ember). Egy embert sem hivtam, megkérdezték hova lettem elmondtam és csatlakoztam.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nem kell ahhoz sutyiban aktivistákat képezni, hogy forradalmat csináljanak, mikor le lehet tölteni a kézikönyveket a netrõl.

1953., Irán, ez kimaradt.
Aztán majd 30 év múlva lejár az iratok titkosítása és nézünk egy nagyot, ha megéljük.
Nekik haza kell beszélni. Azt megmagyarázni az egybites pógárnak, hogy azért kell elfoglalni az adott országot, mert különben drága lesz a benzin, pláne, hogy áttételesen minden, az sokkal bonyolultabb, mint azt beléjük verni, hogy pfujj gonosz diktátor, pofán kell verni a demokrácia jegyében.
Chomsky 10 parancsolat oda-vissza. 😊

Nekem is az álszentségük a fõ problémám velük. Ha azt mondanák hogy "kéremszépen, jöttünk az olajotokért, most a szart is kibombázzuk belõletek emiatt" akkor legalább azt mondanám hogy nyíltan kimondják hogy mit akarnak. Én elhiszem hogy az egyszerû G.I Joe elhiszi hogy õ a demokráciát viszi, de a világ maradék része nem ennyire hülye.