World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi HPTS-bõl emlékeim szerint ki lettem rakva és semmi közöm nem volt annak feloszlásához.
Amúgy érdekelne a másik 2 is, mert eddig "csak" összesen csak 1 klán állítólagos felbomlását kötötték a nevemhez.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Szal csak erõsítani tudom az igazad! 😊
Hát ja. Szpecnyaz az objektív vonalhoz húz.
A lent taglalt birodalmi eszme dicsõítését már inkább kinézem belõle.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
#256864: Mert egy nagy cég vezetõje nem lehet ilyen vagy olyan meggyõzõdésû? És ezt kötelezõ leírnia bárhol is? Te se írod le, h melyik oldalhoz húzol inkább, még is tudjuk<#beka3>#beka3>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Oroszhonban Sztálinnal romantikáznak, EU nem tiltja, WG megint csak kiszolgál egy fontos piacot.
Ennyi.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A neokommunizmusnak semmi köze ahhoz amit az oroszok csinálnak mostanság. Csak szimplán nem tagadják meg a múltjukat, hanem merítenek belõle, hogy azáltal tegyék egységesebbé az országukat. Ez igazából olyan, amirõl minden hasonló ország példát vehetne, akár mi is (persze mi ne a komcsi érát). És hogy miért éppen Sztálint imádják? Mert az õ idejében élte Oroszország a legdicsõbb pillanatait (1945 ugye) 1815 óta.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindettõl független az alábbi idézet információértéke nekem inkább csak annyi, hogy ne pofázzatok bele, hogyan fejünk meg titeket, ez nem az a cég.
Na, már itt is itt vannak a civileket sorba állítva lelövõ csúnya gonosz Wehrmacht katonák...a nõt megerõszakolós(1:57-2:00) német jelenethez pedig csak ennyit:
(Itt elmondják a veteránok, hogy a német hadseregben a nõk megerõszakolásáért súlyos- vagy akár halálbüntetés is járt)
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
SerB koma csak ezt ültette át egy poénba.
Érdekes dolog ez, mert nemrég például a Company of Heroes 2 játékkal kapcsolatban verte ki ugyanez a közösség a balhét, merthogy a COH2-ben a fejlesztõk nem voltak restek és a single player hadjáratban óvatlanul reálisan bemutatták a szovjet hadsereg bûneit a háború alatt. Mint utólag kiderült, az oroszok egy komoly része mai napig nem hajlandó elismerni ezeket a bûnöket, egyfajta idealizált képet õriznek a második világháborúban harcolt "hõseikrõl". Erre ráerõsít az orosz oktatási rendszer is, ami a mai napig ezt a gondosan megszûrt, idealizált képet közvetíti a diákok felé. Nem segítenek a helyzeten a mostansában megszületõ, új orosz propagandafilmek sem, mint a Breszti Erõd, meg a többi, amik szintén ezt az idealizált, de nyugaton elfogadhatatlan képet sugározzák(gonosz náci katonák, jóságos, pozitív hõs NKVD katona szereplõ stb). Az oroszoknak nagyon komoly lemaradásuk van a fejlõdésben ezen a téren, és sokat kell még csiszolniuk magukon.
Mindez amúgy odáig vezetett hogy a FÁK területén leállították a Company of Heroes 2 forgalmazását, annál is inkább mert tömegek követelték petícióban ennek a göbbelsi náci propagandának (az õ szavaik!!!) az azonnali betiltátást(!!!).
Egyszóval mind a mai napig hihetetlen sötétség az orszok egy részének a fejében a történelmükkel kapcsolatban, és Serb is közéjük tartozik.
Ne tud meg meddig tartott kideríteni 😄
Nekem is nagyon tetszik, csak az a baj, hogy csak úgy lehet megtalálni ahogy a trailerbõl ki van vágva. Talán ha kijön a film.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Am ritka jó trailer. Jól összevágott jelenetek, zseniális aláfestõ zene, csak a végén nehogy jobb legyen mint maga a film. Még régebben megmutattam pár csoporttársamnak, akik nagyon távol állnak a II.vh-tól és még õk is libabõrösek lettek tõle 😄.
Am honnan a fenébõl lehetne megszerezni ennek a trailernek a zenéjét? Már feltúrtam érte a netet de semmi :/.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Kinek még az a véleménye hogy a TD nerf után a medekbe fognak átülni az emberek tömegesen?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A tier X-be meg lesz valami japó maus hasonmás, valami szupernehéz cucc, nem meggyõzõ.
Egyszerûen a Tier10 TD-k túlságosan erõsek.
Mindannyian jól isemrjük a HP mennyiségeket tier9-10 tájékán, ahogyan a páncélvastagságokat is. Kérdem én, mindezek fényében mi a fészkes fenéért kellett 1700-as átlagsebzésû(FV TD) meg 450-es átütésû gépeket behozni a játékba? Miért kellett creditért vásárolhatóvá tenni az aranylõszert, hogy az összes pénzesebb ember folyamatosan arany lõszerrel lõjön? Egyszerûen nem hiszem el, hogy nem látták elõre, hogy ezek a dolgok milyen mértékben fogják megborítani a játék rendszerét. Ezt minden értelmes ember azonnal látja. De hát annó a 2000-es átlagsebzésû artikat se tartották túl erõsnek, évekig voltak a játékban, pedig azok is már elsõ ránézésre azonnal láthatóan is aránytlanul nagyot sebeztek.
Nincsen átgondolva a játék rendszere normálisan, és az utóbbi évben behozott dolgok felborították a rendszert, nagy aránytalanságokhoz vezetve. Ez a probléma, de nem hinném hogy a WG képes lenne felismerni vagy kezelni a helyzetet. Az elfogadhatatlan arty helyzetet két évükbe került kijavítani.
Szerintem a legnagyobb baj az, hogy elmosódtak a határok az osztályok között. Szerintem ennek így kellene kinéznie:
-a heavy legyen nagy, erõs páncélzatú, nagy pennel, nagy sebzéssel, közepes roffal, közepes mozgékonysággal.
- a med legyen mozgékony, gyors, agilis, egy gyors, de gyengébb ágyúval, jó roffal, gyenge páncéllal, az armor úgyse sokat számít náluk.
-a TD-n legyen egy lóbaszó ágyú, nagy pen, nagy sebzés, de lóf*sz rof, jó front armorral, szar mozgékonysággal, közepes camoval. Vagy a másik eset egy gyengébb, de gyors ágyú, fos páncél és jó camo.
-a lightok kb jók, abból is vagy scout vagy ilyen AMX szerû idegesítõ kis geci.
-arty ne legyen <#idiota>#idiota>
Az gold lõszert meg vegyék ki a g*cibe vagy legyen csak aranyét mint régen.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
<#hehe>#hehe>