World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az jó, ennyit az érvekrõl.

A régi HPTS-bõl emlékeim szerint ki lettem rakva és semmi közöm nem volt annak feloszlásához.

Amúgy érdekelne a másik 2 is, mert eddig "csak" összesen csak 1 klán állítólagos felbomlását kötötték a nevemhez.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Mostani se különb. Igérték mikor ott voltam hogy nem lesz tele kezdõvel. Tele lett mégis. Emberek akik egy szimpla parancsot nem tudtak értelmezni, CW t buktunk el mert nem fogott fel a játékos annyit hogy menny be a körbe foglalni(kör meg kb 1 tankhosszal volt arrébb), 2db T62A 1v1 és sértetlenül jöttem ki a meccsbõl és hasonlók. Azóta se értek el semmit cw, sose látni õket mennyi aranyat szereztek.

Szal csak erõsítani tudom az igazad! 😊
Az egyik a régi HPTS volt, a többi ügyében nem nyilatkozok, mert csak mesélték. Régi HPTS-ben viszont ott is voltam.
"Te se írod le, h melyik oldalhoz húzol inkább, még is tudjuk"

Hát ja. Szpecnyaz az objektív vonalhoz húz.

Kérlek sorold fel azt a 3 klánt jó?

Nekem SerBrõl az jön le hogy õ egy kõkemény kapitalista. Valljuk be, ehhez elég nehezen passzol kommunista ideológia.
A lent taglalt birodalmi eszme dicsõítését már inkább kinézem belõle.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Na ezt meg fogom nézni. Jó kis trailer, de azért a végén elég röhejes, hogy az anyaföldért harcoló komcsik még égõ ruhában is rendületlenül menetelnek elõre és lövik ki a tárat a PPSH-ból. Oké, h orosz film, de azért hanyagolhatnák ezt a kommunista propaganda sz@rt, mert kifordul tõle a gyomrom<#vigyor3>

#256864: Mert egy nagy cég vezetõje nem lehet ilyen vagy olyan meggyõzõdésû? És ezt kötelezõ leírnia bárhol is? Te se írod le, h melyik oldalhoz húzol inkább, még is tudjuk<#beka3>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Úgy hogy állandóan szította a feszültséget klánon belül. Többen kb 10-12 ember kérte, hogy rakják ki. A klánvezér azt mondta, hogy nem teszi ki, amíg nincs rá nyomós indok. Kilépett a 10-12 ember, mentek utána mások is. Többit ki lehet találni.
Így van. Pénz beszél, kutyaszar táncol.

Nyilvánvaló hogy a hazai hobbináci közösség is egy olyan kicsi, de létezõ szelete a magyar társadalomnak mint a hobbikomcsi az orosznak.

Kelet-Ázsiaiaknak teljes joggal nem tetszik a birodalmi japán zászló, WG letiltja, kiszolgál egy fontos piacot.

Oroszhonban Sztálinnal romantikáznak, EU nem tiltja, WG megint csak kiszolgál egy fontos piacot.

Ennyi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem azzal volt a bajom amit a TD-krõl írtatok, hanem azzal hogy miért ne medbe üljenek át ha a TD nerfet kap.
A neokommunizmusnak semmi köze ahhoz amit az oroszok csinálnak mostanság. Csak szimplán nem tagadják meg a múltjukat, hanem merítenek belõle, hogy azáltal tegyék egységesebbé az országukat. Ez igazából olyan, amirõl minden hasonló ország példát vehetne, akár mi is (persze mi ne a komcsi érát). És hogy miért éppen Sztálint imádják? Mert az õ idejében élte Oroszország a legdicsõbb pillanatait (1945 ugye) 1815 óta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az oroszokról beszétünk és nem amerikáról. Az amerikaigyûlölet csak egy tünete a jelenségnek.

Úgy, hogy elintézi, hogy R3ntont bevegyék maguk közé, majd vár 1 hetet míg mindenki kimenekül a klánból és lesz 99 üres hely. 😄

Ja, hát ez kb olyan, mintha a hazai hobbi-náci lenne a mainstream.

Mindettõl független az alábbi idézet információértéke nekem inkább csak annyi, hogy ne pofázzatok bele, hogyan fejünk meg titeket, ez nem az a cég.

Master91
1 ember hogy tud 3 klánt haza vágni ??
mijki
OFF:

Na, már itt is itt vannak a civileket sorba állítva lelövõ csúnya gonosz Wehrmacht katonák...a nõt megerõszakolós(1:57-2:00) német jelenethez pedig csak ennyit:

(Itt elmondják a veteránok, hogy a német hadseregben a nõk megerõszakolásáért súlyos- vagy akár halálbüntetés is járt)

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DarkHorSe
Elso ertelmes hozzaszolasod 😄DDD Annyira igaz

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ha azt mondom, hogy amerika képes megbombázni a demokrácia jegyében országokat, miközben fogalmuk sincs a helyi viszonyokról és hogy milyen darázsfészekbe rúgnak bele, akkor én is neokommunista amerikagyûlölõ vagyok?

SerB koma csak ezt ültette át egy poénba.

Eddig én is csak ennyit tudtam kideríteni róla. De maga a zene sehol se lelhetõ fel, mindenhol csak a trailerbõl kiszedett található meg.

Szerintem a #256857 -ben elég jól kifejtettem, mi a baj a TD-kel. Talán az csak nem volt "ovis vádaskodás". <#wink>

Azt hiszem a Japik nem használják a császári zászlójukat, tehát ez nem rosszindulat a WG részérõl.
Per pill úgy használom, csak kellemetlen hogy a háttérben megy hurrá üvöltés és a géppuska ropogás<#eplus2>.

Van oroszországban most egy irányzat, aki a szovjet idõk dicsõségét és az orosz nemzet második világháborús és hidegháborús erejét, helzetét sírja vissza. És gyûlölik amerikát és a nyugatot, ott szidják ahol tudják. Népszerû irányzat ez most oroszországban(oroszoknak még egy szavuk is van az ilyen emberekre, de nem jegyeztem meg 😊), és jól láthatóan Serb is közéjük tartozik. Nem annyira neokommunizmus ez, hiszen nem a kommunizmust sírják vissza, hanem az országnak a kommunizmus alatt betöltött helyét a világban. Csak jobb kifejezés híján neveztem neokommunistának.

Érdekes dolog ez, mert nemrég például a Company of Heroes 2 játékkal kapcsolatban verte ki ugyanez a közösség a balhét, merthogy a COH2-ben a fejlesztõk nem voltak restek és a single player hadjáratban óvatlanul reálisan bemutatták a szovjet hadsereg bûneit a háború alatt. Mint utólag kiderült, az oroszok egy komoly része mai napig nem hajlandó elismerni ezeket a bûnöket, egyfajta idealizált képet õriznek a második világháborúban harcolt "hõseikrõl". Erre ráerõsít az orosz oktatási rendszer is, ami a mai napig ezt a gondosan megszûrt, idealizált képet közvetíti a diákok felé. Nem segítenek a helyzeten a mostansában megszületõ, új orosz propagandafilmek sem, mint a Breszti Erõd, meg a többi, amik szintén ezt az idealizált, de nyugaton elfogadhatatlan képet sugározzák(gonosz náci katonák, jóságos, pozitív hõs NKVD katona szereplõ stb). Az oroszoknak nagyon komoly lemaradásuk van a fejlõdésben ezen a téren, és sokat kell még csiszolniuk magukon.
Mindez amúgy odáig vezetett hogy a FÁK területén leállították a Company of Heroes 2 forgalmazását, annál is inkább mert tömegek követelték petícióban ennek a göbbelsi náci propagandának (az õ szavaik!!!) az azonnali betiltátást(!!!).

Egyszóval mind a mai napig hihetetlen sötétség az orszok egy részének a fejében a történelmükkel kapcsolatban, és Serb is közéjük tartozik.

A zene: What a wonderful world composed by Angelo Badalamenti
Ne tud meg meddig tartott kideríteni 😄

Nekem is nagyon tetszik, csak az a baj, hogy csak úgy lehet megtalálni ahogy a trailerbõl ki van vágva. Talán ha kijön a film.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Louis Amstrong: What a wonderfule world, talán Muse az elõadó a trailerben.
Téged meg egyes körökben annak hívnak, aki már 3 klánt vágott haza, közben pedig játszani nem tud 😉
Youtube mp3 converter?

Ja, ez eggyel feljebb ment volna, nem R3ntonnak 😄.

Gondolom szuper-teszt igen. A japó tankokról egyébként bannolták a császári hadsereg zászlaját(hasonló okokból mint a horogkeresztet), úgyhogy a sima civil zászló lesz rajtuk.

Az nem Tiger, hanem PzIV.
Am ritka jó trailer. Jól összevágott jelenetek, zseniális aláfestõ zene, csak a végén nehogy jobb legyen mint maga a film. Még régebben megmutattam pár csoporttársamnak, akik nagyon távol állnak a II.vh-tól és még õk is libabõrösek lettek tõle 😄.
Am honnan a fenébõl lehetne megszerezni ennek a trailernek a zenéjét? Már feltúrtam érte a netet de semmi :/.

Nem véletlen hivják Rencsi babának egyes körökben...

3000??? Ez tier 5 med nem? Az 1500 szokott lenni. Nemar hogy felemelik! 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Persze érvek sehol. Csak ovis vádaskodás: "Nem én vagyok a hülye, hanem Te vagy az Pistike".
Kinek még az a véleménye hogy a TD nerf után a medekbe fognak átülni az emberek tömegesen?

Na, végre egy ember aki szintén értékeli a humorát 😄. Én is csak jókat röhögök a beszólásain.

JeffDunham
Ha lehet venni biztos hogy megveszem. 3000 gold lesz kb. Aire megjönnek jövõre a japók, lesz jó kis legénységem benne. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

dante3
Csak érdekességképpen, van benne pár tiger<#pias>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Te szoktál hülyeséget beszélni nem én
Sztem vicces, legalább nem beszél mellé.

Neokommunista? Egy nagy cég vezetõjeként? Nézzünk már utána a fogalmaknak. (meg hogy õ hol ír olyanokat hogy kommunista)

Hát ez ? Szuper-teszt szerver? Amúgy ez elég szarnak tûnik ez a japán bigyó. Amúgy se tudom milyen normális tankot lehetne japán ágon találni.
A tier X-be meg lesz valami japó maus hasonmás, valami szupernehéz cucc, nem meggyõzõ.

Szép. És Serbet, a jól érzékelhetõen neokommunista amerikagyûlölõ irányzat lelkes hívét továbbra is kulcspozícióban hagyják ilyen beszólások után.

még egy tech tree amihez hozzá sem érek 😊
Mivel a medek is elég OPk nem nehéz kitalálni hogy mibe fognak átülni. Nem kell ahhoz tudni játszani vele, TD-vel se tudnak játszani, sõt, a játékosok nagyrésze semmivel se tud, mégis ott vannak. Ezért beszélsz hülyeséget.

+ ennyi
Chi-Nu Kai japó tank

A hardcap minden problémát megoldana a tízes TD-kel kapcsolatban. Ahogy annó az arty problémát is megoldotta volna, ha 2-2 darabnál többet nem engedtek volna be a meccsbe belõlük. Két év alatt nem sikerült megcsinálniuk. Kétlem hogy most menni fog nekik.
Egyszerûen a Tier10 TD-k túlságosan erõsek.

Mindannyian jól isemrjük a HP mennyiségeket tier9-10 tájékán, ahogyan a páncélvastagságokat is. Kérdem én, mindezek fényében mi a fészkes fenéért kellett 1700-as átlagsebzésû(FV TD) meg 450-es átütésû gépeket behozni a játékba? Miért kellett creditért vásárolhatóvá tenni az aranylõszert, hogy az összes pénzesebb ember folyamatosan arany lõszerrel lõjön? Egyszerûen nem hiszem el, hogy nem látták elõre, hogy ezek a dolgok milyen mértékben fogják megborítani a játék rendszerét. Ezt minden értelmes ember azonnal látja. De hát annó a 2000-es átlagsebzésû artikat se tartották túl erõsnek, évekig voltak a játékban, pedig azok is már elsõ ránézésre azonnal láthatóan is aránytlanul nagyot sebeztek.

Nincsen átgondolva a játék rendszere normálisan, és az utóbbi évben behozott dolgok felborították a rendszert, nagy aránytalanságokhoz vezetve. Ez a probléma, de nem hinném hogy a WG képes lenne felismerni vagy kezelni a helyzetet. Az elfogadhatatlan arty helyzetet két évükbe került kijavítani.

Na most én is jól lefejtem az elméleten, ha már megint errõl van szó.

Szerintem a legnagyobb baj az, hogy elmosódtak a határok az osztályok között. Szerintem ennek így kellene kinéznie:
-a heavy legyen nagy, erõs páncélzatú, nagy pennel, nagy sebzéssel, közepes roffal, közepes mozgékonysággal.
- a med legyen mozgékony, gyors, agilis, egy gyors, de gyengébb ágyúval, jó roffal, gyenge páncéllal, az armor úgyse sokat számít náluk.
-a TD-n legyen egy lóbaszó ágyú, nagy pen, nagy sebzés, de lóf*sz rof, jó front armorral, szar mozgékonysággal, közepes camoval. Vagy a másik eset egy gyengébb, de gyors ágyú, fos páncél és jó camo.
-a lightok kb jók, abból is vagy scout vagy ilyen AMX szerû idegesítõ kis geci.
-arty ne legyen <#idiota>

Az gold lõszert meg vegyék ki a g*cibe vagy legyen csak aranyét mint régen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

SerB on various player-made “votes” and “surveys” about game matters: “We will be guided by player surveys only if democracy is brought to Wargaming by American bombers, or if the players buy 51 percent of WG shares”

<#hehe>

biztos, hogy nem, mert a TD-sek nem tudnak meddel játszani