World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ugyanez volt, ezért használom azóta a Kriegstreiber féle motorhangmodot, az is van olyan jó.
Valaki említette hogy az XVMben neki az alt lenyomására mutatja a nem látható ellenségek HPját (amit utoljára láttunk). Nekm ott csak egyetlen, véletlenszerû ember HPja szerepel.. van vmi config erre?

voivod32
"erednódmény" Bassza meg! Ezt a szót még én sem ismerem! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Trentaro
Ez tök klassz, de egyrészt ez egy klán TS-nek tûnik, másrészt jelszót kér... 😊

Valami publikusabb magyar WOT TS-re gondoltam, mármint ha létezik ilyen.

Nem biztos, hogy nincs igazam...

voivod32
Malarkinak!
Azt mondtad, hogy a Churchill I.-nél adtad fel az ágat! Pedig nagyon jó kis tank. Ez az erednódmény egy átlagos kis meccs volt, ráadásul 5 sör után! (Ezért is nem jelentkeztem szakaszozni nálad, bocsi!)
Hálás jármû!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

JeffDunham
Leginkább klán TS-en. De megfordulok sok helyen.

Tessék egy link ha fel szeretnél jönni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Folytassuk privátban.
Ha tényleg ez a neved és rendfokozatod akkor ismerjük egymást (MH5, MH62?). Csak azért estem hasra tõlük, mert rossz véleménnyel voltam róluk, viszont személyesen gyökeresen mást tapasztaltam. Egy katonának nem dolga mérlegelni a parancs értelmét, helyességét. Ez nagyon morálos kérdés, csak 99,9%-ban igaz, sarkított és sok ha-t tartalmazó felvetésekkel meg lehet cáfolni. Természetesen el lehet verni õket egy hadgyakorlaton (ehhez gratulálok), de a sok/x match/win-bõl lehet igazi következtetéseket levonni. Én csípem õket.
JeffDunham
Nem érted a lényeget. Ha a tankokon lenne horogkereszt akkor sokkal több játékos tolná német tankokkal, mert az "menõbb" lenne. Vagyis kevesebben az orosszal, amilyen nemzetiségûek a fejlesztõk. Akik nem valamelyik kisebbséghez tartoznak, azok java hobbináci... persze a legtöbbjük azt sem tudja mit jelent. <#idiota>

Azért egy felmérést megnéznék, hogy a 12-14 körüli gyerekek melyik ágat kezdik el legelõször. Le merném fogadni hogy a 80%-uk a németet...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Trentaro
Lényeg, hogy a német tankok a horogkersztes zászló árnyékában egyedi felségjelzés alatt kóricáltak.

(Egyébként a "felfestés"-rõl pont szó se volt).

Máshogy (festve) nem került horogkereszt a német tankokra, csak nagyon ritka, speciális esetekben.

Trentaro
De milyen TS-en? Ezen vagy valami priváton, esetleg publikusabbon?

95.140.35.100:8050

De most nem errõl volt szó, hanem a felfestett felségjelzésekrõl.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
Nekem 98% a szóló. De TS-en vagyok ha épp online vagyok a játékban.

Egész pontosan így.

Még Tunéziában is bevett szokás volt a Pz IV-eken, 43 tavaszán.

Én használtam egy ideig gnomefather's gun meg engine mod-ját de olyan nagyon szaggat tõle a játék hogy vissza kellett raknom az alap hangokat. PEdig itt legalább az ágyúk ágyúként hangoztak

Bizony nem volt, Észak-Afrikában, a keleti fronton, és a farncia hadjárat alatt is - mindenhol, ahol 1942-ig a Luftwaffe volt elõnyösebb helyzetben - egy nagy horogkeresztes zászlót terítettek a páncélosokra, hogy felülrõl nézve ne tévesszék el õket.

No én meg konkrétan hadgyakorlaton voltam velük.Az 1.USA páncélos hadosztállyal (old ironsides)Még oklevelet is kaptam tõlük.Itt lóg a falon.Rhett A.Hernandez Brigade General US.1st. Armored division.
sgt Zoltán Mezõ-nek.Na ez vagyok én!😊
Azért annyira nem kell hasraesni tõlük...
Valóban jó katonák,ha azt vesszük alapon,hogy végrehajtják a parancsot.
Végrehajtják.Mindig!Függetlenül attól,hogy az jó-e vagy sem.
A Magyar katona sokkal találékonyabb és jóval többször használja a fejét.
El is vertük õket.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Trentaro
Jaja, ezért is nem szeretem magam, mert csak akkor írok ide ha iszok.
A német tankokon az a hülye + jel volt. 😊

hmmm tegnap kaptam 200 aranyat. köszi WG, kis 1-2 napos csúszással de ok.
Ezt mondjuk nem értem, ha a repülõkre tettek, a tankokra miért nem?
A probléma ott kezdõdik hogy a német tankokon nem volt horogkereszt, mint felségjelzés 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk ja, a kakukktól mindig benedvesedek! <#szeret>
Ezért ez szánalmas. (az 1200 lovas motor kivételérõl)
“You all put it as if playing the game was a hard work, that needs to be compensated. Or did you, like everyone else, play for fun? What is there to compensate? Fun time, spent in the game?”
Mégis mi fun van egy stock E50ben, amikor úgy mozog mint egy KT? Inkább szenvedésnek mondanám.

Trentaro
A tankok felségjelzésérõl meg részemrõl:

Szívesen látnék horogkeresztet a tankokon, ez nem egy olyan dolog amit el kellene felejtenünk, vagy amit a következõ generáció elõl el kéne rejtenünk.

Megtörtént, próbáljunk tanulni belõle.

Mondjuk ha TS mellett szakaszoznék életformaszerûen, akkor én sem használnám õket, de 95% szólózás mellett jól jönnek.
Trentaro
Megint kérdésem van:

Akik itt nem a saját klánjuk TS-ét használják, azok ide járnak-e: 95.140.35.100:8050

JeffDunham
A motor hangok minimálisra vannak véve. Egyedül a becsapódás hang ami rendes hangerõn van. Nincs rá szükség. Megy a TS, beszélgetünk, akkor minek oda 250 decibeles motorhang, atomot szóló lövéshangok meg ilyenek?! <#nyes>

Emberek emberek, az igénytelen mindeneteket <#vigyor2>
JeffDunham
Semmilyen hang nincs kicserélve. <#whatever>

na ez elsõ sort patchelem!!!
"hát ja.... elég idegesítõ amikor az ember a belét kidolgozza a kurva lose-ért!!!"
<#taps>

hát ja.... elég idegesítõ amikor az ember a beléd kidolgozza a kurva win-ért!!!
ma 2 köröm is volt egymás után 0dmg-vel... mind a kettõ win
elõtte kettõ köröm volt 4000dmg-vel mind a kettõ lose -.-"
ezek valahogy elég mély nyomot hagynak bennem <#wilting>
Nem azért mert megérdemli <#nevetes1>, de:
Tgh nem Nh3 miatt hullott szét. Õ csak ott volt.
Vezetõségben sokan elhitték sajnos, hogy mi már 1 meghatározó klán vagyunk és ez szerint kezdtek el viselkedni.
- Nem akarsz jönni századra? Ki vagy rúgva! Ja, hogy van még 2 haverod is? Akkor õk is! (Így lett 4 perc alatt 12 CW tankkal, és 3 jó játékossal kevesebb)
De sebaj, másnap ugyanez, csak másokkal.
1ik DC nem értett egyet másik 2-vel? Ne is foglalkozzunk vele! Én se értek 1et? Velem se foglalkozzanak!
Vagyunk már 90enen? Akadémiát kell csinálni, tagok felét azonnal át kell rakni, mert özönlenek majd a CW képes emberek, akik a dicsõ THG-ban akarnak játszani. (ekkor volt két területünk Afrika szélén)
Toborzás meg el lett felejtve.
Nem csoda, hogy elment a klán fele, aki CW képes volt.

No mind1. Bocsánat a monológért, de az a klán a szívügyem volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Az mondjuk nagy csalódás volt, hogy nem csinálták meg rendesen. Én is úgy érzem, hogy egy darabig nem is fogják külön szedni. Pedig az a pár sor minimális munka szerintem, de nem értek hozzá.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Count Adyn
Baszki elmult 7 napra 61.76% a WR ed, ne sirjal mar😄 Csak a vereségekre jobban emlékszel mert erõsebb élményt ad a kudarc! 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Egész jó madárhangok vannak.
Úgy egy évvel ezelõttig én is úgy voltam vele, hogy én az életben nem fogom moddolni a játékot, mert minek, jó nekem így. Aztán egyszer kísérleti jelleggel feltettem egy hangmodot, és egybõl beleszerettem, azóta élni se tudok nélkülük, teszten konkrétan rosszul érzem magam, ha a totál súlytalan gyári lövéseket és prüttyögõ tankokat kell hallgatnom. Jelenleg lövésekhez a HRMod, motorhangokhoz meg a Kriegstreiber féle 5.1-es van fent (Gnomefatherétõl fps-dropom van). Akinek meg túl hangosak a moddolt motorhangok, bemegy a beállításokba, és fél perc alatt beállítja a szájízének megfelelõnek😊
Na várjál 😄. Még ki tudja mennyi idõ lesz mire külön szedik az amcsi és angol tankok hangjait 😄.

Eagle16
Amúgy persze, nem jók a gyári hangok sem, rengeteget lehetne rajtuk javítani. Eddig egy modot hallgattam meg, valami gnomefather's engine sounds a neve szerintem, na az határozottan nem kell nekem.

Sajnos fele annyi energiát sem ölnek a hangok fejlesztésébe egyelõre, mint az új tank ágak elkészítésébe, de legalább 3 év alatt megcsinálták hogy minden nemzet tanklegénysége az adott nyelven beszéljen...kb. ennyire fognak sietni az új hangeffektekkel is. Fogadjunk hogy elõbb fejlesztenek a grafikán újra, minthogy hozzányúljanak a hangokhoz.

na errõl beszéltem 😄DDDDDDD
Master91
"akkor is olyan háttérzajok vannak, mintha az egyik domb mögött épp most kezdõdne a kurszki csata"

xDDDD
Master91
Heh, high-arty-knak + JpzE100asomnak jó hangja van 😄 😄

Igazából azért nem cserélek hangot mert ezt a környezetet szoktam meg. Nem akarok kísérletezni többféle hanggal mert félek hogy nem tudnék bele szokni,lehet fps droppom lenne stb stb.

így is mikor kínai genyóba lövök meg jelenik 1 baszott nagy szám a képernyõn és nem tudok rá jönni mi a bugos 😄

valszeg új xvm config kell majd...

Természetesen szarnak találom a gyári hangokat.
Eagle16
Én is a gyárit használom, nekem inkább ezek a népszerû hangmodok fejfogósak, nem kell nekem ilyen hangzavar minden egyes csata alá. Ha csak két tank harcol, akkor is olyan háttérzajok vannak, mintha az egyik domb mögött épp most kezdõdne a kurszki csata.

De a motorzajok se jönnek be, túl tolakodóak és harsányak, nem illenek a a játékba szerintem.

És hogy bírod? Nekem teszten is hánynom kell a gyári audiótól. Egyszerûen szánalmas. Pár verziószámmal ezelõtt a BL-10 legalább kapott egy jó gyári lövéshangot, olyat dörrent mint a hétszentség, de egy peccsel késõbb azt is gyorsan kivették. Biztos túl jó volt, kilógott a szigorúan finomhangolt "fakanállal ütöttem a bádogfazékra" lövések közül.
Master91
"gondolj bele, ha ilyenek egy játékban milyenek lehetnek a való életben"

Ezt tökéletesen ellehet mondani bárkirõl, pl RÓLAD is.
Te se vagy szebb a csilliárdnyi teamkilleddel meg a ripacskodásoddal <#ravasz1>
-K: "Az egyértelmûen túl erõs Obj. 268-at fogják nerfelni?"
V: "A noobok mindig a többi tankot tartják túl jónak, csak mert azok lövik ki õket, saját tudásukat sosem hibáztatják"

Nézd csak R3nton, válaszoltak a kérdésedre. <#mf2>

Master91
Jelen!

csak a szinkron van kicserélve, minden más hang gyári 😄
"-az Obj. 140 és T62A lövegének elsütésekor keletkezõ hang különbsége a játékban csak egy hiba."

Ejha, hiba csúszott a 4 darab kõkemény lövéshang egyikébe, amin a játék több száz tankja osztozik? <#mf1> Borzalom. Van még egyáltalán valaki, aki a fejfogós gyári hangokkal játszik?