World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én aljas módon T2-3-ban próbálkoztam. Angol T2-vel 975XP, augusztus 6.-án lett meg az M betû 693XP-vel. T3-ban meg 1208XP. Azért reménykedem a T2-ben.
Hát igen. Valaki pl szenved az M5 stuarttól. Nem egy nagy was ist das de tierjén belül elmegy, artykhoz tökély a gun, és ha bankár volnék high tierben lehetne goldbuzulni is. Mondjuk a kínai variáns után tényleg szarabb.
polluxware
test server1 még él?

Eagle16
Hát esélyes hogy nem fér bele, ahogy az én 1490 (alap) xp-m se T95-tel.
Vagy nagyon az alján leszünk, vagy éppen hogy lemaradunk a Top 50-rõl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

voivod32
Én A csörcsi eggyel egyáltalán nem félek a KV-1-tõl.
A csörcsi 7 , pedig egyenesen fun tankként van a garázsomban. De hát kinek mi jön be...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
9-nél elfogytak, de a dmg több mint a múltkor 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

It\'s a trap!!! :)

A BDR G1B nekem elég mozgékony lett a végére, a crew olyan skilleket kapott (BiA, kuplung, offroad) + vettem hozzá különbenzint. A 90-es ágyúval jó pénzt hoz, az a körönkénti 5000 a benzinre meg se látszott a kasszán. Ráadásul valami hiba folytán a camoját elég magason hagyták, festéssel, hálóval és crew camo skillekkel durván lövöldöztem vele lesbõl. Az egyetlen tank amivel ki mertem menni face-to-face KV-1-re (miután lesbõl ellõtem az elsõ lövést).

A Churchill I a lexarabb heavy tank tier 5-ön (szvsz), a végén már én is a 110 penes pingpong köpködõvel használtam kínomban. A Churchill 7 ennek az érzésnek a fokozása volt utána. Csak a BP lett jobb, de az is csak egy nagy HP zsák, mint a TigerP. Az ágyúja továbbra se rettent el senkit, viszont a pofonokat állja jó sokáig, azzal lehet szórakozni.

Na igen az meg még nem is olyan pontos és még egy komplett lokátor bázis is csücsül a tetején.
szerintem amiatt késik nálunk, mert le csekkolnak mindent nehogy megtörténjen hasonló, mint amit anno ftr-en raktak fel,hogy a kis AT-1 el nyerte meg a tierében és meglehetõsen "érdekes" adatokkal

It\'s a trap!!! :)

Persze minden átlõhetõ de azért az túlzás hogy pont a buksija. Ellenfélként pont azt szeretem benne. Azért egy T1 ami amúgy könnyített oldalról (sokaknak ez nem tetszik) de annak legalább nem puha a tornya meg forgatva a front is tud ezt azt. A bounce master kv1-rõl nem is beszélek. A vk 3001-nek meg értelmes legalább a tornya. Mondjuk idáig nem sokat mentem vele, haver accját néha meglesem, de idáig nem jött be. A VII-st már tisztelem.

Foxbat: végülis távolról sokminden jó, de nem mindig van ilyen luxus.
muszáj leszednem a wowp-t mert ez a wot egy rakás fos !!!!!!!
minden 3. 4. csata win 😄
2334 xp szerinted mennyire játszik? T30al csináltam és prémes.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Gamescom utánra ígérték, tehát a héten.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy a T95-ös eredményem befér-e majd, de ha nem az sem baj. A Gamescom-ról jött 2600 arany, az is 1 hó prémium.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
még egyeztetnek pl-ekkel <#ravasz1>

--------------

most értem haza edzésrõl, nem vagyok a toppon, mi ez a token cucc a wowp-ben?
Itt olvastam valami hónap végét.
Csatlakozom. Ugyanolyan érzésem van benne, mint a BDR-ben. Egy jó ágyú önmagában még nem visz el a hátán egy dög nagy tankot, aminek se mozgékonysága, se páncélja. A három faktorból legalább kettõnek meg kell lennie hogy használható legyen a gép.
Hallott valaki valami pletykát arról hogy mikor akarnak eredményt hirdetni a TD versenyrõl? Mert már nagyon ideje lenne annak is. Szánalmas hogy a többi szerver már rég megkapta az eredményt, csak mi nem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Biztos, hogy ugyanarról a tankról beszélünk? Minden tank átlõhetõ! De a csörcsi 1 akkor is egy creditbánya. Persze a T1 sem rossz!

távolról kell használni FTW
Durva egy nap, az biztos<#nevetes1> A felderítõsofõröknek 95%-ban fogalmuk sincs mit kezdjenek tankjaikkal, nem értik miért kerülnek high tierbe, a heavyk folyamatosan kempelnek...
Azt hiszem ma szarok az 50K xp-re <#nevetes1>

Pedig egy rakat fos. A 80 mm-es tornyot egy luchs is röhögve áthugyozza. Szembõl a test is lõhetõ, olyan helyekrõl hogy csak les az ember, kõkori lánctalp+elülsõ görgõk és még lassú is... A löveg mondjuk az átütése miatt bem rossz meg a rof se kutya de majdnem élvezetesebb a 110 penes löveggel tolni mert az egy géppuska (persze ha t5-be rak). Egy T1-HT szerintem jobb...
hát jó akkor majd megnézem magam 😛
Sziasztok!
8/2 a mai napom, itt hagytam abba :-(
Ennyi idétlen nem mostanában tévedt fel játszani.

WOT: Beluka

Mondjuk én most ki akarom próbálni hogy mit fejlõdött az elmúlt fél évben, amióta utoljára ránéztem. De az hogy napi szinten órákat töltsek el vele az kizárt.

az mondjuk cseles, h a wot es a wow nem indithato el parhuzamosan 😊
Amúgy is szoktam pár kört repülni ha nagyon unatkozom. És annyira nem szar.

erõs célzás volt. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tudod, egy free to play játéknál az a szempont, hogy mennyi ember játszik rajta. Ha üres a szerver, nincs fizetõs ember se. Aki fizet annak célpontok kellenek, egy kihalt játék nem vonz embereket.
A szerverhasználtság nem szempont, nem fogyaszt attól többet mert több játékos van rajta.
----------
Tom: megéri e vagy nem, ezt te döntöd el. De gondold meg: hozzá sem nyúlnál a repülõs szarhoz egyébként, és ezzel a trükkel elérték hogy játtsz vele.

Tono34
Nem is mondtam, hogy miatta ment szét 😉 csak, hogy ott volt. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Azért az még odébb van! Egyelõre ott tartunk, hogy nem költ egy fillért sem,de használja a szervert. A WT meg röhög a markába, mert bár ott sem költ, de nem is használja az erõforrásokat. 😊
Miért nem éri meg napi durván egy órát repülni, hogy kapj több nap prémet a WoT-ban? Annyira meg nem szar, hogy ne lehessen játszani vele.

Na látod, Serb és a marketingesei már le is gyõztek.

Megfeszülhet a WT, ha ennyire egyszerû az emberek torkán lenyomni a szart 😄

na akkor azt mond el lécci hogy mennyi token mennyi prém nap 😊
ennyire nem vágom a gamet...
kb 15 csatát nyomtam vele... egy idõben szedtem le a War Thunderrel, így nem volt hosszú életû 😊
pedig ez így mûködik, hogy ez jó üzlet nekik, hidd le hogy az !!!

egy noob kérdés ismét, mikor indult leszedtem a teszt szerót, azóta volt full frissítés és azért nem megy vagy pedig épp offos

köszi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

10 földicélpont, az két rosszabb esetben három csata, pluszban hátha pár gyõzelem is beficcen, mondjuk repülök vagy nyolcat, tizet, le is lövök pár gépet, ha 240 nem is, de egy pár token meglesz. Kár hogy gold-ként nem lehet átutalni a WoT számlára. De így se rossz.

10légi kill, 10 földi+10 gyõzelem. Ennyi kell a napi 240tokenhez. Amúgy nekem már pörög a wot-os prémiumom warplanes alatt, szóval linkelve van.
Vagy de, lehet hogy mégis? Akkor keservet neki, röpködök , össze szedek pár nap ingyen prémiumot.

Nekem rémlik olyan hogy gold szempontjából közösítenék az accokat....

Isten tudja, lehet hogy ez az erõltetett "tankosok átjönnek napi 20at repülni" mód még be is válhat nekik. Végülis a napi dupla XP is azért van: nem muszáj hogy sokat játtsz, csak told le azt a 1-2-3 órát a duplákért. Nekik annyi elég.

Az XVM hitlog része neked hány soros? Mert én mindíg csak az utolsó sebzést látom, lehet ugyanaz a config vezérli ezt is...

El kéne már kezdeni, csak amig ketyeg az ingyen augusztusi prémiumhegy, addig kényszersen játszok 😄

Nem hiszem, hogy ezt így aktiválni lehetne, rossz üzlet lenne az nekik.

1. Eddig Prohorovka encounteren volt a legnevetségesebb csatám. Eddig Eddig nem tudtam miért szidják Minest annyira.

2. voivod: meg is látszik az az 5 sör. 😄 "erednódmény" Am már nem tom miért hagytam abba az angol ágat.

3. lammaer: én említettem, nekem mutatja mindet, full alap configgal.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

uhhh ha nem lenne akkora szar az a game azt mondom még meg is érné 😊
Saint Row 3-ban ilyet nam kapsz 😊
Nem tudnak rávenni hogy repülõzzek 😄

voivod32
Én is errõl próbáltam meggyõzni!<#nemtudom>

Nem olvastam vissza,elnézést az offért, de hátha valaki érdekel. "warplanes"
A lényeg napi 240token szerezhetõ, és bár nem próbáltam, valószínûleg a warplanesben aktivált prémium idõszak a wotban is aktív lesz (mivel fordítva már mûködik), szóval aki akar az most akár 30nap prémet is kiüthet magának durván 2hét alatt.
churchill I-nél??? nane 😄
66%-os WR-em van vele.... brutál gunja van és szarja a kreditet!!!