World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nagyon az alján leszünk, vagy éppen hogy lemaradunk a Top 50-rõl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A csörcsi 7 , pedig egyenesen fun tankként van a garázsomban. De hát kinek mi jön be...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
It\'s a trap!!! :)
A Churchill I a lexarabb heavy tank tier 5-ön (szvsz), a végén már én is a 110 penes pingpong köpködõvel használtam kínomban. A Churchill 7 ennek az érzésnek a fokozása volt utána. Csak a BP lett jobb, de az is csak egy nagy HP zsák, mint a TigerP. Az ágyúja továbbra se rettent el senkit, viszont a pofonokat állja jó sokáig, azzal lehet szórakozni.
It\'s a trap!!! :)
Foxbat: végülis távolról sokminden jó, de nem mindig van ilyen luxus.
minden 3. 4. csata win 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a T95-ös eredményem befér-e majd, de ha nem az sem baj. A Gamescom-ról jött 2600 arany, az is 1 hó prémium.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
--------------
most értem haza edzésrõl, nem vagyok a toppon, mi ez a token cucc a wowp-ben?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azt hiszem ma szarok az 50K xp-re <#nevetes1>#nevetes1>
8/2 a mai napom, itt hagytam abba :-(
Ennyi idétlen nem mostanában tévedt fel játszani.
WOT: Beluka
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A szerverhasználtság nem szempont, nem fogyaszt attól többet mert több játékos van rajta.
----------
Tom: megéri e vagy nem, ezt te döntöd el. De gondold meg: hozzá sem nyúlnál a repülõs szarhoz egyébként, és ezzel a trükkel elérték hogy játtsz vele.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Megfeszülhet a WT, ha ennyire egyszerû az emberek torkán lenyomni a szart 😄
ennyire nem vágom a gamet...
kb 15 csatát nyomtam vele... egy idõben szedtem le a War Thunderrel, így nem volt hosszú életû 😊
köszi
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Isten tudja, lehet hogy ez az erõltetett "tankosok átjönnek napi 20at repülni" mód még be is válhat nekik. Végülis a napi dupla XP is azért van: nem muszáj hogy sokat játtsz, csak told le azt a 1-2-3 órát a duplákért. Nekik annyi elég.
2. voivod: meg is látszik az az 5 sör. 😄 "erednódmény" Am már nem tom miért hagytam abba az angol ágat.
3. lammaer: én említettem, nekem mutatja mindet, full alap configgal.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A lényeg napi 240token szerezhetõ, és bár nem próbáltam, valószínûleg a warplanesben aktivált prémium idõszak a wotban is aktív lesz (mivel fordítva már mûködik), szóval aki akar az most akár 30nap prémet is kiüthet magának durván 2hét alatt.
66%-os WR-em van vele.... brutál gunja van és szarja a kreditet!!!