World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utóbbi idõben jelentõsen megnövekedett az oldal forgalma illetve látogatottsága, amit - velem ellentétben - a tárhelyszolgáltatóm már nem kifejezetten tolerál, mivel így - megosztott tárhely lévén - igen jelentõs erõforrásokat vonok el a szerverrõl és így az azon lévõ más oldalaktól is. Ennek folyományaként közölték velem, hogy a tárhelyem 3 napon belül letiltásra kerül és ennyi idõm van, hogy keressek valamilyen más megoldást.
Aki esetleg ismer jó (értsd: olcsó, rugalmas és korrekt) VPS szolgáltatót, az ne tartsa magában... vagy akár egy már meglévõ VPS szerverre is beköltöznék (380MB tárhely/30k oldalmegjelenítés/nap), természetesen havidíj ellenében.
Kössz
https://wotinfo.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy ez egy rohadt jó kis tank.
Hátránya, hogy nagyon sokan nyomják vele a versenyt (a T71, és a francia T5-6-7-8 után ezzel).
Wowp-vel mentem pár kört, na mondom nézzük meg a WT-t is!
anyáááááááád 😄DD kb. ez volt a reakcióm.... ja és egy wowp uninstall 😊
nem lehet egy lapon említeni a kettõt
Az a gáz hogy az így nyert játékosszámnövekedés csak ideiglenes lesz, mert eddig aki mindkét játékkal játszott, az kivétel nélkül a War Thundert választotta.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
De nekem pl így sem éri meg 😛
link
Viszont a lassúbb, lomhább harckocsikba be lehet építeni új motort, erõátviteli rendszert.
Ezek a gyenge páncélzatú harckocsik nem húzták sokáig, amint megjelentek a Chobham-páncélzatú vagy rétegelt páncélzatú újabb MBT-k elég hamar ki is dobták a régieket.
Szarnak azért nem nevezném a Leo 1-et. A páncélzata volt gyenge. Az 1965-ös megjelenésekor nem is volt igazán modern se, például nem volt benne se kétsíkú lövegstabilizátor se ABV védelem. Idõvel a '70-'80-as évekre helyrehozták a hiányosságait.
Vannak akik azt állítják, hogy a sebessége kompenzálta a páncélzat hiányát, én nem tartozom közéjük. Sokan dícsérik a Leo 1-et, de tulajdonképpen nem bizonyított, úgy tudom soha nem vett részt komolyabb harcokban.
A Bat Chatillon 25t az AMX-13-asok továbbfejlesztése 25 tonnás felsõ tömeghatárral. Az oszcilláló torony egy ideig ígéretes volt, de a hátrányai túl nagyok voltak. Mivel az egész tornyot kellett nemcsak a vízszintes síkban forgatni hanem a függõlegesben is emelni/süllyeszteni nem nagyon lehetett páncélozni. Az ABV védelem is sokkal nehezebben megoldható. Nem rendszeresítették, mert az AMX-30 ígéretesebb volt. Többek között a tûzerõ miatt.
A Bat Chat a játékban tûzerõ szempontjából agyon van tápolva. IRL csak egy 90 mm-es löveggel tervezték aminek 930 m/s volt a csõtorkolati sebessége.
A játékban a közepes harckocsik szerintem többnyire jók. Jobbak mint amennyire jónak kéne lenniük.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Én általában a "jó" tankokat tovább kategorizálom "kellemesre", és "kiválóra".
A kellemes tankok azok, amelyek a saját tierjükben kiválóan teljesítenek, de egy, esetleg két szinttel feljebb már nem túl használhatók.
A Tiger P nekem egyértelmûen kellemes, T7-ben, ahol nincsenek még akkora átütésû ágyúk, és tapasztalt játékosok, lehet vele aratni. De feljebb, ahol a frontját is könnyen ütik, a többség meg eleve is alapból a tornyát lövi, már támogatóként is csak óvatosan lehet vele boldogulni.
A T29 például kiváló, mert a dög vastag tornyával még T9-ben is vidáman lehet vele hulldownozni.
http://worldoftanks.eu/community/clans/500022673-MATT/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Hello all,
Apologies for not replying earlier however the majority of our office was attending Gamescom these past few days and from the 19th through to the 27th the majority of our office was not here (due to travel days, days off to accommodate the hours worked and time spent at the event in Germany). During this time we had limited access to our databases and compiling the winners list simply wasn't possible.
We're now processing this as quickly as we can along with other work that has been put on hold during out time at Gamescom. We apologize for the delay in this but also with recent contest fixing allegations from the RU and NA regions, we may take a little longer in announcing the results to see if our region has been affected the same way by players looking to fix results.
Thanks for your patience during this time, we'll have the results up as soon as we can. "
Érdemes olvasnom, vagy csak a szokásos?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De ez tényleg így van kinek mi jön be, én bírtam a BDRt, a francia tier 5-6 TD-ket, a B1 heavyt, a T25/2-t, viszont utáltam a mások által dicsért Pz IV-et, Tiger P-t, AC 46-ot, az M10 Wolverinet (még a hideg is kiráz tõle) és a Churchilleket.
Ami érdekesebb, hogy a T-34 (T5) tankot szeretem, a type-34-t már nem annyira, ugyanígy a t-34-85 jó, a type-58 kínszenvedés, el is adtam. Pedig állítólag nincs nagy különbség közöttük.
Jövõ héten lesz rá akció akkor majd újra nekiülök.
sztem az összes tier játszhatatlan 😄
én is várom nagyon.... még két nap és vége a +300k-nak is 😊
csak tudod miért volt gáz ez a napi 300k????
mert a sok gyökér most megszedte magát credittel és lesz pénze nagyobb tankokat venni 😞