World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ennyit a fraglopókról..." erre a hsz-ra írtam hogy a Matilda a pötyögtetövel meg a 80 akárhányas pen-nel nem jó választás a Hezter azt 1 lövéssel elintézi amit te 4-el.De mind1 béke!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

hát nem tudom...teszt szerveren SP-vel megettem 3at egy körben, ha a hasát mutatja az simán lõhetõ, ha nem akkor meg a kupola könnyû célpont. Én nem voltam elájulva a 112-tõl...
voivod32
Nem linkeltem képet ehhez a hozzászóláshoz. A másik pedig másról szólt.
Egyébként az a 19k sem olyan rossz, ha azt veszed, hogy T6-os csatában voltam egy T4-es tankkal, a fragjeimet pedig ellopták. És a végén maradt 17k tiszta nyereség.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Biztos....csak nem ezt akartad alátámasztani a linkelt képpel.

112
Melyik a jobb t8-as prém tank, a T-34 vagy az IS-6? Nem nekem kell, csak kérdezték tõlem, és én a T-34-re voksolnék, de azért gondoltam megkérdezem itt is.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Na ha hazaérek rakom is is fel ezt a repkedõs WOT-ot! Kell az ingyen prém <#banplz>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Érezhetõ a kill szerzés az tuti,mindenkinek lenne sztorija ilyen olyan maffiozóról!Tegnap csináltam is egy képet ,az mindent elmond a 300 k-ért tett erõfeszítéseket!Sikerült csodák csodájára top tankként bekerülni IS3-val,volt mellettem egy másik IS3,de õ alap csõvel volt ,nem volt meg a BL10,asszem vagy mi neve,végig jött velem (mögöttem,és valami eszméletlen pici légy módjára tolta!mondom ezt meg kell néznem a végén(ment is a screen) nekem természetesen O frag,neki 5!!!!!!!!!!sebzés,nekem 4800,neki 510 ÖTSZÁZTÍZZZZZZZZZZZZ! mondom ez megér egy képeT
Az ilyen esetekben nem is probléma ha kiszedik elõlem.
A téma elején csak az elsõ példánál írtam, de a többnél is az utolsó hk-król volt szó, tehát nem igazán volt veszélyes másra a helyzet. Ezenkívül minden alkalommal az aktuális "áldozat" csak velem foglalkozott és tök egyedül volt.
voivod32
Matildával brutálisan lehet keresni,és sebezni.

Matilda nem szerencsés választás mini alfa sebzés lomha, könnyen belopják a killt.
A Hetzer a troll gunnal az már igen.
Úgy is jön az új német TD ág jó legénységet húzni.

Pales27
Én pl nem szoktam meghagyni ilyet a csapattársnak és az se zavar, ha épp elõlem lövik ki. Az a lényeg minél elõbb egy ellenféllel kevesebb legyen és jöhet a következõ. Régebben volt mikor meghagytam vkinek, erre pattant róla, kilõtték és én is sebzést kaptam, csak azért mert meg akartam hagyni a killt.

Nem a frag érdekel. Ha ketten vagy többen lõjük ugyanazt a célpontot, akkor tojok rá ki lövi ki. Viszont ha én dolgozok meg azért a fragért, akkor ne vegye már el a sikerélményemet egy éppen odaesõ csapattárs.
A való életben sem díjazod gondolom te sem, hogy ha összejön valami, amit te találtál ki, te csináltál és a végén jön valami majom és jól elszarja.
Ebbõl a medálból is lett 2 hét alatt vagy 15db.
Annyi mint az elmúlt év alatt összesen...
De 8.8után ilyenkor megkapjuk a teljes xp akkor is ha veszítünk?

voivod32
Ennyit a fraglopókról...

Eagle16
És mint tudjuk, egy csata mindig bizonyítja, hogy egy adott tank jó-e vagy sem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
+1

Ez nem CoD, hogy frageket kell gyûjteni mindenáron. A legkevésbé sem tud érdekelni ha valaki pampog, mert kilõttem elõle valamit, nem volt ráírva a neve hogy az az övé. Inkább csak kis tierben látok ilyet egyébként, mikor néha új ágat kezdek és vissza kell menni Tier 4-5-be.

Magasabb szinten már örülnek neki inkább, egyel kevesebb ellenfél a játékban. A kicsik meg csak beszólnak érte, mert új nekik, hogy nem a kill ér a legtöbbet, hanem a sebzés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

voivod32
A Churchill I. nem jó tank? Az összes kilõtt ellenfél 1 tierrel magasabb volt.

polluxware
utána is az lesz...

8.0 óta annyira megugrott a user szám, hogy rengeteg idióta van... nemis idióta, inkább azt mondom hogy olyan valaki aki csak "megveszi" a nagyobb tankokat

WG-nek máááááár régóta kellene valmi EFF értéket is csatolnia, ahhoz hogy milyen tankot vehetsz meg..

régen olyan jó volt ez a játék, kiegyensúlyozott... most meg csak azt veszem észre, hogy egyik nap csak vesztes csapattársak, vagy olyan könnyû gyõzelmek mert fordul ,és odaát vannak noob-ok

nincsenek szétosztva megfelelõen az emberek az MM-ben.... és ne hazudja a WG hogy nincs ilyesfajta megkülönbõztetés

elõre lezsírozott meccsek vannak..

polluxware
a nyavajgáshoz még csatlakozva😊

egy észrevétel...

minél jobb a statod, annál többször fordul elõ az, hogy olyan csapatba dob be ami tele ultra noob wallet harcosokkal, csak hogy emeld az esélyt...

ha valmi potens tankja van az embernek, ez még talán nem is gond... de rendre olyan gáz amikor tier10es csatában én vagyok felül a szerencsétlen papírPatton-al 2500-3000dmg-el, a legalján az E100 és társai 0dmg-el........

Patton-nak annyi elõnye van csak ,hogy nem olyan drága fenntartani... ha nem bászom el annyira és tudok sebezni, még a bukott csata sem éri sokszor a -6-8ezret

Ja, a 300k-ról meg is feledkeztem. <#pias>

Engem csak azért zavar, mert én megyek oda, én küzdök vele és olyan lövi ki, aki egy szikla, bokor, akármi mögött reszketett végig a csata alatt. Még pár napig azért is bosszantó, mert a 300k mégiscsak 300k. 😊
polluxware
én ezt megértem.. ,és valahol egyetértek veled

ugyanakkor nekem azzal van bajom amikor valaki hasonló szellemben magának követeli a killt, te pedig a gyors tankoddal esetleg éppen a szitu közepébe cseppensz és látod hogy van egy olyan tank ami mondjuk keményen veszélyt jelenthet mert jön felé a másik oldalról a segítség neki.... kilövöd... és mit kapsz? gyökér társad elkezd pampogni, meg jól beléd durrant valmi 390es ágyúval (noob-ok imádják a nem bonyi ruszki op tankokat)

nem egyszer jártam már így....

nincs dedikált ellenfél ebben a játékban

Régebben örültem az ileynnek, mert nem kellet a low HP-s szarokkal foglalkozni. Viszont akkoriban nem is nagyon adott killre XP-t, mostanában meg arányaiban túl sokat ad érte.

Nem mintha számítana az akció lényegét tekintve.

na felmentem tankozni
2 csata alatt fel lett baszva az agyam
hogy mi a kurva anyjukat élveznek ezek????<#szomoru2>
Roger6
Ezt írtam volna?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ezek sajnos mindennapos dolgok. Tegnap Sacred valleyben minden majom a sziklákon állt, mert féltek a megmaradt StuG-AT-2 duótól. Én a félelmetesen gyors AT-2-vel odaértem a völgybe és megtaláltam a StuGot. Lelõttem 40HP-ra, de a kedves PzIV-es kolléga már nem bírta kivárni a végét.
A legjobban a VK36-tal kaptam fel a vizet. Arctic Region-on sikerült egy AT-7-es mögé kerülni és szépen kajálgatni. Persze, hogy a végére lõtávba ért egy Cromwell és 250 méterrõl kilõtte.
A héten a legnagyobb lopássorozatot egy KV-1S csinálta. Ez is Sacred Valleyn volt. A végére 4 kilövése volt, köztük az általam egy lövésre lesebzett tank is. Kemény 326 sebzést osztott ki a csatában. Egészségére.
Félre értés ne essék én nem sírok, csak bosszantó bír lenni. Ugyanúgy ahogy a felgyújtott tankra még minden környéken lévõnek rá kell lõni még akkor is, amikor addig még csak nem is lõtt arra a tankra.
Nem, nem új, beta kezdete óta ki van hírezve, csak a pontos dátumot nem tudtuk.
link
Mydgard
Ez a VK 30.01 (H) egy hatalmas foscsomo, papir es meg csunya is. Remelem mielobb aterek rajta. A T21 stockba eleg nyomi, de a SU - 85 egesz jo meg ugy is.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Trucker39
Kaptam pár pofont már a 268-l. Annyira nem okos dolog elõre szaladni vele.

Roger6
Baszki, ahogy az elején ott totyogtál, nem tudtam elképzelni, hogy jön össze egy dmg. <#alien2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GabeE3e
Dooo, Warplanes-WT 0-1 😄

Valaki warplanes- szakasz?😄
:GabeE3e az ingame name,

egyébként fél óra alatt 135token eddig, szóval elég gyorsan szerezhetõ a napi prémium.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Igenis mínusz xp-t kéne osztani a kritikán aluli teljesítményekért!
Ilyen sebzések top tank pozícióban lévõ játékosoktól teljességgel elfogadhatatlanok! Ha maguktól nincs annyi önkritikájuk, hogy 0 játéktudással nem kéne top tankokban szánalmaskodni, akkor rájuk kéne kényszeríteni!

És hogy teljes legyen az ember öröme: hiába sebeztem többet, mint a 14-bõl 13 agyhalott együttvéve, így is kevesebb xp-t kaptam, mint a másik csapatban az elsõ percben sebzés nélkül elpatkoló utolsó senki... Teljesen korrekt.

Nekem tegnap Is7 lopta a killjeimet szám szerint hármat.
T57-el voltam jött mellettem és a low Hp-tankokat lõtte.
A végén kb 4k feletti sebzéshez nem volt egy killem se...de lesz@rom legyen vele boldog megyek egy kört M4-el trollgunnal és behozom a lemaradást😊

ez hülye..... feltettem
elindul a launcher és elkezd letölteni 4.7gb-nyi cuccot
istenem WG.... most sem csalódtam bennük <#levele>
nekem is telepít már
alig várom már hogy játszhassak<#nevetes1>
Trucker39
Nálam most települt fel.

Tono34
Esetleg NH is talán tudna segíteni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A token akció dolog viszont új.

Megkérdem a haveromatm lehet õ tud segíteni.

Tudom, régóta tervezték már ezt a közös prémium funkciót, még annó több mint egy éve láttam egy videót amiben a WG elnök errõl magyarázott egy interjúban. Viszont ez a token akció új dolog. Azt azért én elég sokatmondónak találom, hogy így kell játékosokat szerezniük a WoWP-be.

Sunsetjoy
Kb. mint tegnap, ahogy szenvedtem összeszedni a killeket (most nincs pénzhiány miatt tier 4-6 között semmilyen tank, ahol könnyebb lenne).
Egy centurióval egy az egyben leláncoltam egy ojjecttd-t, majd beálltam mögé lövöldözni. Az meg feltartotta a kezét (gratulált a csapatnak, és várta, hogy kivégezzék... nem akart szenvedni, és úgy meghalni). Két lövést bevittem neki, a harmadik nyírta volna ki (ugyanis 3 méterrõl lõttem hátulra). Erre a 300 méterre lévõ e-50 kilövi elõlem (akinek volt már 2 killje, nekem a meccs alatt az elsõ). És nem volt rossz játékos, csak simán egy gerinctelen f*sz. Erre írtam neki, hogy ha olyan retard lennék, mint õ, már halott lenne...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Majd tudósíts, hasonlítsd össze. Hadd mulassunk mi is. <#smile>

Barátaimnak is mind ez volt a reakciója. Életerõ csík, kicsi térkép, kevés gép, belsõ nézet hiánya, primitív repülési modell, indokolatlan és durva beszaggatások üresjárat repülés közben is. Nem véletlen hogy mindenki a War Thundert választja. Ahogyan az sem véletlen, hogy a Wargaming a WoT játékosok lekenyerezésével próbál meg a játékosokat szerezni a WoWP-be, ha már nem megy másképpen. Ez sokat elmond. Nem lennék meglepve ha egy éven belül szép csöndben WG-ék leállítanák a projectet.

még két perc és lentvan a wowp 😊
kíváncsi leszek több száz WT csata után milyen a wowp 😄😄
Én inkább árukapcsolásnak nevezném ezt a manõvert, amiben nincs semmi tisztességtelen.

Azt meg kezdettõl fogva tolták hogy a három wargamingos játék közös accal fog üzemelni, tehát nem a WT miatt találták ki.
De valószinüleg amiatt találták ki ezt a tokenezéses akciót 😄

hehe aki nem szereti a repülõket és a repülést 😊
én is csak a régi szép csillagmotoros dögöket szeretem...
Trucker39
Amikor az értetlen batmobil átmegy frag tolvajba. Hiába kértem, hogy adja nekem az utolsó ellenséges tankot. Pedig ha jól megnézem én hoztam vissza a meccset.

Replay

Tono34
Van most ilyen verseny?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.