World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igez kevesebbet hoz, de elvezetesebb. Ja es ugye nemreg volt 50% on. Aki megvette 2850 aranyert az nagyon jol jart (en csak 30% discountal vettem anno).
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De értem én hogy miért rinyálsz, ha jól emlékszem te meg a másik noobtankot, a Superpershinget vásároltad meg kemény pénzekért, ami 170-es átütéssel, és kritikán aluli mozgékonysággal bír, lassabb mint a legtöbb heavy. Szóval te se igazán érted miért nem jó egy lassú tank egy mediun tank ágyújával felszerelve. Sajnálatos.
Azért azt nem érteni több ezer csata után, hogy miért nem jó tier8ba egy 175ös átütésû ágyú, 1000 kredites lõszerárral egy flankelni nem tudó tankba, hááát...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mire kihúzol egy ágat (20 szint) addig megõszülsz 😄
remélem ez a sok béna gamert elfogja rémíszteni
IS6 a legjobb heavy szerintem és nem poénból van vele rekord 2190 xp s rekord köröm.
CSAK NEKED!
Legyen szép napod!

jobban kivan találva a game, nem kell annyira a csapatodra hagyatkoznod
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Egyértelmûen a legjobb prémium tank jelenleg a játékban, már ha valaki pénzkeresésre akar magának prémtankot. (merthogy sok a fun célú prémtank ma már a játékban)
Ha én lennék azok helyében, úgy megverném õket, hogy nem állnának lábra vagy két hétig...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
szánalmas hogy WOT-ban nem lehet egy kellemes kört menni sem
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mikorra ígérték a WT Ground Forces bétáját?
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
2 hónap után visszatérve most próbáltam kicsit tankozni, de folyamatosan megszakad a kapcsolat a szerverrel. Laptopról játszom vele, stabil internet kacsolattal, korábban is sokat toltam a gépen, de iylen még nem volt... Tapasztalt esetleg más is ilyet vagy van vmi ötletetek a problémára?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
még megyek pár kört T18-al hogy visszahozzam a statom a sok vereség miatt és elfelejthetem a gamet mára 😄😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az a med-nek csúfolt valami meg kész vicc.
Az egy low HP-s heavy max.
A Tipi nyomába sincsenek. ..
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer