World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
1500alatt van a sebzés átlagod T34-el (1404 wn6), szóval innentõl az álításaid nagy része megkérdõjelezhetõ...
A T34 lõszere 1000 ezüst, lassú, papír a teste, lassan szûkül és sokáig tölt. Az elõnyei a kemény torony, a nagy alfa, a jó átütés. Az alfa és az átütés miatt viszonylag kevés lövéssel magas a sebzést tud leosztani. Mint tudjuk, a prémtankok gyengébbek a fullos - azonos tierû - társaiknál, mindegyiknek vannak gyengéi; emiatt az a kérdés, hogy milyen a stílusod, melyik tankkal tudsz jobban érvényesülni illetve melyikkel élvezed jobban a játékot. Szerintem nincsen (Type-on kívül) egyértelmûen legjobb T8 prém a játékban, ezért javítottalak ki: szerinted a T34 a legjobb. Az elérhetõ prémek közül szerintem is, de elfogadom azok véleményét, akik az IS-6 vagy az FCM mellett teszik le a voksukat. Õk azzal tudnak jobban farmolni, én ezzel.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnapelõtt három-négy óra játékkal összeszedtem 900.000 pénzt vele.
- Increased terrain crossing capacity for E-75 on soft and medium terrain.
- Fixed the damage model of the Superpeshing tank (widened the reinforced line of the front armor hull front plate)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
World of Tanks
#Worldoftanks - Commanders, you have less than 6 hours to obtain "Orlik's Medal" and claim your part of the 3000 gold price pot! Best of luck commanders!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
stabilizátor, sima utazás és pillanatkép hogy eleve kissebbrõl kezdjen összeszûkülni.
A parancsnoki kukker dolgot nem értem, ez nem a T34 sajátossága, hiszen minden tanknak van weaspotja a tetején, a T29/T30/T34 szériának mind ugyanott. Persze hogy a profi játékosok azt lövik egy nehezen elpusztítható heavy tanknál, én is ott lövöm az E-75öket. Mindazonáltal a lövegek szórása miatt kupolát lõni egyik tanknál se egyszerû, közepes és nagy távolságból teljesen szerencsejáték. Közelrõl meg természetesen "fejcsóválással" kell védekezni ez ellen.
Okmyx: Köszi, akkor majd ezek közül szemezgetek a továbbiakban.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
A KV5 meg, jé, hm, több 6000 sebzést nyeltem be vele, de osztottam én is valamennyit.
Szerintem ehhez mást nem is kell hozzáfûzni.
De am biztos csak véletlen....
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
114 009 kredit a rekordom(prém acc),noob enemy ellen.
(Meg is lehet nézni,asszem a 8.7 lejátsza)
Mobilitása megfelelõ,az alfa...na az lófütyi...hagyni kell érvényesülni a többieket,és hátulról szétlõni mindenkit,a gyengébb lesérült cuccokat meg HP-ból kinírni
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A motor gyenge az aktív scoutinghoz, a látótáv fos a paszívhoz, a camo értéke kevéske, kanyarban a sebessége elhullik. Viszont jó ágyú van rajta.
A replayeket elnézve az az 1082xp elég jónak tûnik (jelenleg még).
A stoppos által ajánlott Covenanter (brit T4) a top 10-ben van sajnos.
A lista legalja megint a franciák: Renault FT, H35 (mini heavytank szar gunnal), D1 (szóra sem érdemes). Aztán ott van még a T-60, és a Cruiser Mk.I.
Titkos tippem a kínai Renault lenne (upgradelt Renault jobb gunnal és döntött páncéllal), illetve esetleg a sima Pz I.
T3-ban: Cruiser Mk. II, T-70, és az AMX 38 a hanyagolt (nem véletlenül).
T4-ben a T-80 (azt kevesen fejlesztették ki), és az általam egyébként imádott Valentine (9 kill Valentine napon, rózsazsín festéssel...<#nevetes1>#nevetes1>).
Mostanra eljutottam vele arra szintre, hogy elõ se veszem, csak ha 3-5x xp van. Sebzést is egyre nehzebb vele csinálni, régen simán ment a 2k+, most meg örülhetek, ha a saját hp-t le tudom vele osztani olyan csiga lett minden tekintetben.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Azt már tudom, hogy neked a tények nem számítanak, számtalanszor bizonyítottad. Te mondtad, hogy sebzés után kapom a bevételt egy prémtankkal. Csak kérdezem, mennyi az átlag sebzésed a t34-eddel? 1500-at eléri? Mert a fos SP-vel és még az IS6-al is magasan jobb az eredményem, valószínûleg akkor jobban is keresek velük, mint te, ha már a bevétel ennyire fontos szempont. Ja, ha is6-al szmbe jön egy t9-es heavy, nem kell goldot tölteni, mert valószínûleg az is pattan az elejérõl, bár ezt te nem tudhatod, viszont vannak pontok amiket szembõl is meglõhetsz gold nélkül. Majd ha tudsz adatokkal szolgálni akkor komolyan veszlek, de addig komolytalan maradsz. Én még emlékszem arra amikor lenooboztál mindenkit akik az IS-en a top löveget használják.
Az IS6 meg például az IS8-at simán viszi szembõl, bár ez nem nagy dolog, de hát nem csak E75 van tier 9-ben, hanem egy rakás másik tank, amiket meg simán átvisz az IS6 szembõl is.
Persze, megint csak igaz az, hogy nem mindenkinek megy ugyanúgy minden tankkal, és az is igaz aki meg fakezû, az semmivel se boldogul.
Nagyon ritkán érzem azt, KV5-ben hogy kevés a pen, pedig kisebb mint az IS6-é.
Az IS6 ráadásul jól páncélozott szembõl, elõg jól megy, és 400-akat sebez, ami nem rossz dolog, fõleg hogy kredit a sebzésre jár, és pár lövéssel már 2000 felett van sebzés, arra pedig jó pár credit becsordogál.
A páncélzatát bár igaz át lehet lõni, de tier 8 alattiaknak úgyse megy, a hülyéknek úgyse megy, tier 8-as 9-es tankoknak meg, mikor hogy.
Vagyis mind a két tank használható is, és creditet is hoz, igaz KV5-ot azt hiszem már nem kapni.
A T34-meg nem tier limites, és aki nem szeret e100-asok meg a csoda OPFOS TD-k között menni, annak nem jó választás.
😄DD
NO COMMENT.
Premmel 80 000 volt a max korom vele. Prem nelkul 40-50 koruliket megyek, de nemtom mewnnyi a javitas meg a loszer belole. Azt sose nezem.
5000 ert nem vettem volna meg, de 3000-4000 kozott megeri, foleg ha legenyseget is akarsz huzni.
Tesztszerveren probald ki.
Amugy pont nemreg hallottam panaszkodast a T34 re, hogy csak premium fiokkal jo tank. Prem nelkul nem sokat hoz nettoba a draga loszer miatt.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Szerinted mi a T34 alternaívája akkor tier8ban(mert ugye a tier8 prémeknek a legnagyobb a szorzójuk). A papírtesû, hull downra alklamatlan, de legalább döglassú Löwe? A már nem kapható KV-5 meg Superpeshing a nevetséges átütésû ágyújukkal? Netán az IS-6 ugyanezzel a betegséggel? A nehézkes és lassú prémum jagdtiger a szupersérülékeny testével és azonnali modul, fõleg váltómû sérülésre való hajlandóságával? (Tegnap T-54 stock lövegével az oldalát olyan éles szügbõl lõttem át, hogy simán pattannia kellett volna, de õ mindig benyelte a sebzést) Papír FCM? Azzal meg a csak a profi mediumosok tudnak jól pénzt termelni, de abba is okszor kell aranylõszert tölteni. Nemigen van más tank, és a felsoroltaknak mind van valami súlyos kehéje. A következõ egyébként a kínai prém T-34-3 lesz, az õ kehéje a KV-1S-rõl származó 122mmes löveg lesz majd négy másodperces célzási idõvel és 15 másodperces újratöltéssel, ami alkalmatlan löveg egy medium tanknak.
A T34 azért jó mert ésszerûen játszva, hull downozva nagyon jó a túlélõ képessége, és voszonylag egyszerû a játék vele, így a befektetett energia/szerzett pénz aránya is nagyon jó. A nagy átütés maitt nem kell prémlõszer lövöldözésével csökkenteni a profitot, és a ssebzés is szép nagy, 400-as átlag. Könnyen összelõhetõ vele szép nagy damage körönként, márpedig az okozott damage mennyisége után jár a pénz ebben a játékban.
Egy FCM-el vagy Type59el is össze lehet lõni ugyanezt a damaget élvezetes medium játékkal, de az sokkal többet kivesz az emberbõl mint a T34 féle "ücsörgök, kidugom a tornyomat a fedezébõl, lövök egy 400as sebzést és visszagurulok" szintû játékstílus, ami nem túl megerõltetõ.
Na mindegy én leszakadtam a témáról, én mint sárga noob imádom az IS6 ot és egyetlen heavy se max az IS3 tudja überelni.
ENNYI!
CCCP POWER!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
2hónapja pl a mobilnet(T-mobile stick)katasztrófa.
Eu2 játszhatatlan,de az Eu 1 is részben.Van,h 4x is kifagy 1 csata alatt...Rendes mezei nettel,vagy telenor stick-el jól megy.
Megnéztük szerver programmal:Budapest,Svájc,Németo. között össze-vissza laggol.
T-mobile tud róla,de nem tudják mi a hiba oka.Még jó,h van hûségidõ...Am minden másban normálisan meg a netjük,kivéve wot.