World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyorsan feldobtam ezt a WoWP-ot. Mentem vele. Az már biztos, hogy inkább kihagyom azt az ingyen havi prémet a WoT-ban és nem kínzom magam vele.
uhhh fájdalmas ez a game 😄😄
50 aranyat összeszedtem végülis....
ha minden nap csak ennyi összeszenvedek akkor csinálhatok 1 hét prémet wot-ban 😄
Hazaértem, jól indul a nap. Elsõ körömben megdöntöttem Chaffee-vel az eddigi xp rekordom 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

istenem már megint ezzel jössz, nem untad még meg?
az szép eredmény, grat 😊
Hogy ne csak az adok-kapok menjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://lh5.googleusercontent.com/-GW6OQMxBEBY/Uh9ELXUk87I/AAAAAAAAC-A/tTQ1Rcix6t4/s800/%255BUNSET%255D.jpg

Gottfried
Ha már t8 tankokról megy a vita,itt egy egész jó csata amit az elõbb sikerült összehozni KV4-el t9 csatában. 7 kill,7000+ dmg 😊 Ettõl persze még nem lesz a kedvencem a KV4 de néha nagyon kellemesen meg tud lepni. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az eredeti kérdésre visszatérve nem kell venni 8-as prémiumot pénzkeresésre, abból az aranyból inkább havi prémiumot vegyél. Az alatt Su-122-44 ami sztem arányaiban a legjobban keres.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Miben különbözik a kettõ? Ahogy a wowp-t láttam még annyi taktika sincs mint a wot-ban

Amúgy minden szava igaz.
Master91
Igen.

csak te bebüfögted hogy szar a wowp és király a war thunder.

De kit érdekel ez a wot topikba?

S-E-N-K-I-T
Hát szerintem ezzel kéne alapból számolni.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Trucker39
Most annyi az aktualitása, hogy abban a játékban összeszedett tokenért, ebben a játékban is felhasználható premium napok vásárolhatók.

prémiumot kapsz wotban ha wowp-vel játszol... csak ennyi
A szar is lehet halálos hozzáértõ kezekben... ez sokmindenre igaz.
Na ennek mi köze van a WoT-hoz?

Maybe WoWp-topic...
Normál esetben ki van egyenlítve a két tank igen. Csak van 2 dolog ami a T34 oldalára billenti a mérleget. Az egyik a fedezék. Ha van fedezék akkor semmit sem érsz rofoddal, mert egyszer nézek ki két töltés között, akkor te kapsz 450 fölött, míg én 350-et. Innentõl tiszta matematika hogy ki fog nyerni. A másik meg a hull. Hull nélkül olyan ez a monstrum mint egy töröttszárnyú vadkacsa, belõ boldog boldogtalan, viszont ha van hull, akkor úgy lõlek rommá az IS6oddal, hogy jóesetben max 2 lövés ha benyelek addig tõled. Meg tier 9 alatt bármit. És ettõl lesz kibaszott jó tank. Azzal meg nem érvelhetsz, hogy jó de mi van ha nincs hull, mert általában van.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

patchaou
Ennyi. Nekem egyik sincs, bár a T34-tõl azért jobban tartok. IS-6 még csak egyszer okozott meglepetést. De az is a játékoson múlott.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na játszottam wowp-vel....
ez valami vicc? 😄DDDDDDDD
na neee 😄 ennyire szar??? már nem is emlékeztem rá
WT ehhez képest egy isten game!!!!
Végül is meddõ a vita, úgyis attól függ mindkét tank harcértéke, hogy milyen tapasztalt és ügyes játékos vezeti.
Akkor az én T34-em hulladék, ritkán adja a 400+-t, Inkább 350-380 között tendál a sebzése <#rinya>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Az egész hozzászólása egy vicc, de te csak a csattanón nevetsz. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Félreértettél, én az Oddball-lal folytatott vitádra céloztam, nem Ak-ra.
Ezek szerint Te is egy olyan játékos vagy aki csak azt a tankot isteníti, amivel rendelkezik, pedig az IS-6-al összevetve kb. ki van egyenlítve az adottságok listája... A T34 az egyik legkedvesebb tank, amivel szívesen találkozom, mert nálam a legkönnyebben emészthetõ ellenfelek listáján szerepel. Ezt a mondatodat nem tudom értelmezni az utolsó része végett: "És hiába nincs tier limit, ezzel bármilyen tanknak neki merek menni úgy, hogy ne okoznák neki jelentõs sebzést."
Trucker39
Nagy kedvencem ez a tank.

Replay

Igen belövi tier7 is ha úgy van. Én is belövöldözgetem a 7es ac milanommal a T34es botot, aki mutatja mindenét. Viszont a valóságban meg kurvára nem az a helyzet, hogy ha nem csupa tier6 ellenfelet kapok, akkor már húzhatom is le a rolót. Tier 7 tank elvétve lõ csak be, általában valami jó hulldown mindegyik pályán van, és onnantól a tier7-8 tankoknak reszeltek. Az IS6ot úgy kapom szét mint kisgyerek a nápolyit. A magic rofot meg feldughatod ha van valami fedezék ami mögé vissza tudok osonni. És általában van. És gold nélkül ütök úgy, hogy legtöbbször még csak nem is kell komolyabban célozni. És hiába nincs tier limit, ezzel bármilyen tanknak neki merek menni úgy, hogy ne okoznák neki jelentõs sebzést. Másrészt meg IS6 elõl még nem láttam tankot menekülni, egy T34 ellen viszont még egy leo is visszahõköl ha úgy adódik. Senki se szeret 480at kapni.

T34-ilyen szempontból gusztustalan tank. IS6-al és SP-vel is utálom, mert a kupola is nehezebben lõhetõ. Egy E75, Tiger2, IS3 simábban szétszedhetõ, kupolán vagy tornyon lõve mint az.
Poénból írtam az auto target parancsnoki kupolát 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Nálam is volt már ilyen jellegû hiba, és az egyik mod volt a hunyó.
mijki
Esetleg valami mód hiba okozhat hasonlót.
res mods/8.7 mappát helyezd át máshova és próbáld meg úgy.

Nekem mód okozott hasonlót, bár akkor semelyik tanknál se akart betölteni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gottfried
Sziasztok! Van egy érdekes problémám a játékkal,amire eddig senki nem tudott magyarázatot adni. 😞 Remélem itt lesz valaki aki tudja a megoldást,vagy legalább már találkozott hasonlóval.

A gond a következõ: Elindítom a csatát,bejön a kezdõ képernyõ,végig megy a csík de nem tölti be a képet.A hangokat hallom ahogy elindul a csata.Ezután hiába indítom újra a játékot,amíg a csatának nincs vége,ugyanerre az eredményre jutok.Amint vége a csatának,be tudok lépni a garázsba.
Ami érdekes hogy ezt csak 3 tanknál teszi.Csak a foch155,az is3 és a másik accomon a GWT esetében fordul ez elõ ez a hiba de ezekkel a jármûvekkel napi rendszerességgel a 8.6 óta.(elõtte semmi gond nem volt velük) Egyszerûen érthetetlen számomra hogy hogy lehet olyan hiba ami csak 3 jármûvet érint......

HELP,PLEASE!!!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Igen, elgondolkodtató, hogy a tényeket leírva kapok egy "Te nagyon hülye vagy." mondatot 😄
Hehe 😄 Én nem véleményt mondtam, csupán a tényeket 😊
Más a véleményed=nagyon hülye vagy. Mit nem lehet ezen érteni?<#idiota>

Szerintem megérzés. 😄
Ha tudnád, hogy kivel vitatkozol a WoT-ról, lehet, hogy ez benned is felötlene...
Belõhetõ t7-tõl, de vigyázzni kell azért ,ahogy oddball mondta tud meglepetésr okozni.
Indokold meg az alábbi kijelentésed kérlek!
Ha már prém tank...E-25 mennyit hoz átlagba?
Ill. T8-BAN használható az àgyúja?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Te nagyon hülye vagy.

Tono34
Amikor még csak T9 volt az IS4, de rég is volt. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mirõl beszélsz? Tier7 és az felett minden megeszi a testét, nem tudom melyik csatornát nézed, de egy Tigris is röhögve beüti, vagy akár egy IS
Arra nem emlékszem, hogy miért is nem maradhatott ez Pagorki?
Igen, ezt hiszik legtöbben.

Az a papír test 8.0 óta kb. 155 mm effektív, és ha jól idõzítve beforgatom, rájön még kb. 30%, aztán meglepõdik a sok SP meg IS-6 tulaj, hogy ez mi volt. És ekkor még nem is vagyok hull-down-ban.

Ez de komoly 😄
A WoT logók a tankokon, t4-tõl t10-ig egy csatában... meg ezek a textúrák...
Lehet mégis dolgoztak is valamit az elmúlt pár évben 😄

Azt sem veszik egyesek figyelembe, hogy egy tank önmagában csak egy dolog, az is számít ki vezeti. Nem mindenkinek jön be az ,hogy alacsony a pen( IS6), másnak meg az nem, hogy papír a test, és csak a torony erõs( T34)Ehhez kéne azonban egy hangyányi ész, hogy valaki megértse.

mindenesetre nem akarok ebbe belefolyni nagyon, mert egyik tankom sincs meg, de Te csak a T34 elõnyeivel villogsz és érvelsz, holott az IS-6nak is van közel ugyan annyi
de hát pont ez a lényeg, hogy ha én egy IS-6-al megyek a T34-ed ellen, akkor prém lõszer nélkül simán szétkaplak mert papír a teste a T34-nek... na mind1 azt azért nem kell elfelejteni, hogy az IS-6 sokkal gyorsabban tölt!
Itt egy régi csata Pagorki (most Mines) pályán. Magyar szakaszról van szó. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Nekem annyira nem kell célozgatni, mint neki, sokkal jobb az átütésem meg a szórásom. Max akkor, ha mozog és 40 fokozik, de a vállai és a legalja még mindig fix egyes.

Prémium lõszer nélkül sztem komolytalan ellenfélnek. T32/KT/VK-A/110 úgy még arctámadás nélkül is legyalázza.