World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50 aranyat összeszedtem végülis....
ha minden nap csak ennyi összeszenvedek akkor csinálhatok 1 hét prémet wot-ban 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
csak te bebüfögted hogy szar a wowp és király a war thunder.
De kit érdekel ez a wot topikba?
S-E-N-K-I-T
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Maybe WoWp-topic...
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ez valami vicc? 😄DDDDDDDD
na neee 😄 ennyire szar??? már nem is emlékeztem rá
WT ehhez képest egy isten game!!!!
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
res mods/8.7 mappát helyezd át máshova és próbáld meg úgy.
Nekem mód okozott hasonlót, bár akkor semelyik tanknál se akart betölteni.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A gond a következõ: Elindítom a csatát,bejön a kezdõ képernyõ,végig megy a csík de nem tölti be a képet.A hangokat hallom ahogy elindul a csata.Ezután hiába indítom újra a játékot,amíg a csatának nincs vége,ugyanerre az eredményre jutok.Amint vége a csatának,be tudok lépni a garázsba.
Ami érdekes hogy ezt csak 3 tanknál teszi.Csak a foch155,az is3 és a másik accomon a GWT esetében fordul ez elõ ez a hiba de ezekkel a jármûvekkel napi rendszerességgel a 8.6 óta.(elõtte semmi gond nem volt velük) Egyszerûen érthetetlen számomra hogy hogy lehet olyan hiba ami csak 3 jármûvet érint......
HELP,PLEASE!!!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha tudnád, hogy kivel vitatkozol a WoT-ról, lehet, hogy ez benned is felötlene...
Ill. T8-BAN használható az àgyúja?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az a papír test 8.0 óta kb. 155 mm effektív, és ha jól idõzítve beforgatom, rájön még kb. 30%, aztán meglepõdik a sok SP meg IS-6 tulaj, hogy ez mi volt. És ekkor még nem is vagyok hull-down-ban.
A WoT logók a tankokon, t4-tõl t10-ig egy csatában... meg ezek a textúrák...
Lehet mégis dolgoztak is valamit az elmúlt pár évben 😄
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Prémium lõszer nélkül sztem komolytalan ellenfélnek. T32/KT/VK-A/110 úgy még arctámadás nélkül is legyalázza.