World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szíriai videó ahogy kicsinálnak egy T-72est....
gyenge idegzetûek ne nézzék mert lehet nem bírják a látványt ahogy ak47-essel lyuggatják a menekülõ legénységet
video
amúgy tök jó ez a Leopardddddd 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ja, és tudod manapaság, úgy 10 kemény másodpercbe telik, hogy megmutasd a statod-at, és az átlagsebzésedet, ami engem nem érdekel, csak ha már vered a nyálad, hogy neked van igazad, akkor bizonyítsd. Lássuk a statisztikát.
Vagy szád jár, hazudsz, és csak trollkodsz ismételten, mert unatkozol.
"A 400-as sebzésû ágyúval 5-7 találatot be szoktam vinni meccsenként, tehát olyan 2000-2800 körül van a damage."
Meccsenként=nálam átlagnak tûnik.
Senki nem visz be 2800-at? Erre nem vennék mérget.
holnap meglesem.... õszintén szólva még a tech tree-t sem néztem meg annyira nem érdekel ez a játék <#nevetes1>#nevetes1>
csupán egy kis prém jól jön majd valamikor wotban 😊
majd beváltom ha kell
vagy keres olyan tier2-õt amelyiken 4 bomba van
Amúgy azt írtad, hogy 5-7 találatot be szoktál vinni, ezért az átlagsebzésed (mert ez volt a kérdés) 2000-2800 körüli. Jó körben ennél sokkal több. A második hsz-edben már a jó kör 2800 dmg nálad. Valamelyik szám ezek szerint nem volt jó.
segítek, alsós matek :teljes sebzést oszd el a csaták számával.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
én szendvedtem vele XDD vicc ez a game 😊
még pár napot szenvedek vele aztán uninstall
aki arra vetemedik hogy WOWP-vel szeretné kifarmolni a prémiumot WOT-ba annak most mondom, hogy KÖSSE FEL A GATYÁJÁT<#wow3>#wow3>
fogom magam belerepülök a földbe meghalok és kilépek 😊 csak a win kell 😄
10 kill megvan már... 3 földi célpont ...
meglesz a 10 win akkor 190goldot összekapartam 😄
Az adatokat meg a dossier fileból veszi az xvm, az meg a wot tartozéka, nem hüleség van benne, hanem a valóság, ez alapján lófasz a sebzésed a t34-el (megjegyzem hogy az én 1700+os sebzésem is kaki azzal a tankkkal)), még a húgy fos 170penes kb 250credit lõszeráras SP-vel is többet hoztam össze. A lényeg itt az lenne, hogy te beszélsz baromságokat, adatokkal lehet igazolni, hogy ha valaki nem hülye a játékhoz, kereshet akár IS6-al akár SP-vel is annyit vagy többet mint T34-el, de te ezeket a tényeket figyelm kívül hagyod, és fújod a megszokott hülyeségedet.
Úgyhogy hiába próbálsz itt szavahihatetlennek beállítani,
No mehetsz vissza Pörsizni.

Ami nagyon meglepett, hogy a végjátékig fel sem spotolódtál, pedig elõtte az IS-3 is már nagyon közel járt hozzád. Valami jó camoval rendelkezõ legénység ül benne talán? 😊
Mindenesetre szép kör volt!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Komolyan nincsenek a játékban felderítõk, a playerek 90%-a arra használja a light tankját(ha van egyáltalán a csatákban), hogy túllépjen rajta minél gyorsabban, aztán tojnak rá, hogy fel is kéne villantani ezt-azt...Bár ez esetben ez jól jött ki <#hehe>#hehe>
http://wotreplays.com/site/318853#severogorsk-fritz_the_tankdestroyer-kv-4
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
rámegyek a 3winre mert az is plussz prém wotba...
erre 6/1 win :S
Itt van például ez, uccsó csatám 110-el, nagyon nem akarta hogy eladjam, minden kocka nekem esett:

Teszt szeróra fellépve pedig várt 1 új tank, benne 100%-s legényekkel 😊
Korábban volt a Gamescon XP Rush nevû akció közepes takoknak... örömmel jelentem be, hogy második lettem a contest-ben és kaptam 750 aranyat... <#taps>#taps>
Kép a "nyertes" körömrõl:
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Replay nincs véletlenül? 😊
Nekem sajnos nem sikerült ráéreznem a KV-4-re, így egy idõ után inkább nem erõltettem tovább. De talán valamikor folytatom majd, ha épp nem lesz semmi fontosabb grindelni valóm 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Zoltán Mezõ artillery sgt.122mm sph commander!
Tényleg ismerjük egymást?
Nosza,ki vagy?<#buck>#buck>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Itt a WOT, az elég fasza game (fõleg ha nem lenne ennyi agyhalott)
WT ugyis annyira alázza h senki nem játszik ezzel ha kipróbálj a WT-t!
most is 3400 online player 😄