World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
34 éves vagyok és régen mentõztem. Nem bírom? Olyan dolgokat láttam, tapasztaltam hogy sírva aludnál el. Nem térek ki rá, nem ide való.
Csak annyit mondtam hogy ez durva volt és ez itt nem szerencsés. Ha ezt nem fogod fel, hogy a késõbbiekben ilyeneket ITT inkább mellõzz, akkor nincs is értelme folytatni ezt az eszmecserét.
Peace Bro.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Jeff: nem a tizenévesekre gondoltam, hanem a 18-18-20 éves nagymenõkre, akik azon örömködnek, hogy milyen jó, végre van háború, történik valami a világban, ki kellene menni lövöldözni. Nem egy ilyen hozzáállást láttam/olvastam már. A másik meg a "ha volna puskám halomra lõnék mindenkit", na ezek se láttak még meghalni embert.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
csak szöveg de durva
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
What a wonderfull world! 😊
ezek szerint mégsem bírod, mert ez még "nagyon" gyenge húzás a közel keletiektõl.... gondolok a torokelvágásos vagy élve elásásos videókra
Haszna a tízenéveseknél? Mi? Fel sem fogja mit lát! Lehet fel sem tudja dolgozni. Egy szülõ mit szólna ehhez, hogy egy játék fórumon ilyeneket néz a gyereke?!
Mondjuk úgy nem volt szerencsés videó választás. Túl ment egy határon.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
egyébként Malarkinak igaza van 😊 odaírtam hogy erõs idegzetûeknek.... habár Te ezek szerint még nem sokat láttál a világból
Karelgott: ISU-n nem
annak ígyis ugyis durva álcája van
2. Odaírta, hogy aki nem bírja ne nézze meg mert durva. Videó elõtt is rákérdeznek, hogy elmúltál-e 18. ebbõl azért lehet következtetni hogy mi lehet benne. Ha nem bírod ne nézd meg.
3. Bármilyen morbid is, annyi "haszna" van az ilyen videóknak, hogy a sok tizenéves aszfaltrambo is meglátja milyen egy igazi háború, hogy ott mindenki ember, nem úgy mint a CoD-ban, mindenki meghalhat és elég gyakran nem túl egyszerû módon.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Frankón megviselt a látvány...
Ezt fejezd be mer rohadtul nem ide való és biztos van kiskorú ebben a JÁTÉK FÓRUMBAN.

WOWP-ben aranyat lehet szerezni pár csatával.
Értelemszerûen ha ezzel a megszerzett arannyal aktiválod a prémet wowp-ben akkor az aktiválódik wot-ban is!
Hogyan lehet aranyat szerezni?
Játékkal,3 féle képpen
Elsõ win 10 arany harmadik win 20 arany tizedik win 50 arany
elsõ légi kill 10 arany harmadik légikill 20 arany tizedik légikill 50 arany
elsõ földikill 10 arany harmadik földi kill 20 arany tizedik földikill 50 arany
így szerezhetõ maximálisan 240 arany egy nap!
ez az akció szeptember 26-ig tart!
és a prém ára ugyanannyi mint wot-ban!
tehát egy heti prém 1250 egy havi 2500 stb...
Tanácsok!
földi célpontok ellen az orosz 2es szintû TSh-1 tökéletes... hamar megvan a 10 kill
a win ugye egyértelmû, majd jön magától 😊 (jobb esetben)
légi célpontok ellen az orosz 2es szintû I-15 ajánlatos...
na ennyi, hátha segítettem valakinek 😊
lázadók vagyis FSA - Free Syrian Army kép
kormányerõk SSA - Syrian Assad Army kép
azért van különbség 😊
SSA sosem megy egyedül, egyszerre több tankot és megtömött BMP-ket vezényelnek ki és írtják a felkelõket (jobb esetben a felkelõket)
sajna Live Leak-en látni sok durva videót ahogy ugyanúgy lelövik a nõket és gyerekeket fényes nappal az utcán, úgyhogy már ideje lenne USA-nak beavatkoznia
légi célra nincs spec gépem, a tsh-nak erõs az ágyúja csak lassan fordul, van amikor azzal irtom a gyengéket, fõleg amikor szembe jönnek, és azt hiszik õk az erõsebbek.
talán valamelyik tier2-es fighter lenne a jó, amikor tier1-be rakja.
Ez egy nagyon beteg és kegyetlen lélekre utal.😞
ha ott aktiválsz prémet akkor wot-ban is aktív lesz 😊
SZAKASZ!!!! állat a TSH-1 😄 1 csata alatt 8 földi célpont kilõve 😊
így hamar meglesz ez 😊
van még valami jó tanácsod légi célpontok ellen melyik tier2es gépet használjam? 😊
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
látsz te valahol rajtuk sisakot? vagy egyenruhát? 😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mindenesetre sokat elárul az arrafelé jellemzõ mentalitásból,hogy a nyilvánvalóan teljesen harcképtelen,kínlódó ember folyamatos lövése közben,a videós non stop allahu akbar-ozik...
De még ha az lenne,akkor sem hiszem hogy nevetni kell azon hogy egy embernek leszakadt a lábfeje és úgy próbál meg menekülni.Milyen beteg ember az aki ezen nevet ?? Már megbocsáss....
nem kényszeríti senki sem hogy ezt tegye....
vannak sokkal szomorúbb képek/videók a szíriai polgárháborúból, na azokon már én sem nevetek
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ha még ma megcsinálod egészen szept. 26ig az 28 nap 28×240 az 6720 😊
abból kijön két havi prém meg még egy hetes 😄
de ki az az állat aki ennyit összeszed? 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
viszont nagyátlagba 14-1700 közötti átlag dmg-t szoktam látni embereknél.
De ez a 2k avg dmg bõven elég arra h napi pár kört fussak vele, prém nélkül is szépen elvagyok vele, és olyan 5-7k dmg-s csatákért szépen tejel 100k kreditet is (prém nélkül)
- captured/lend-lease tanks won’t come in 2013, they have very low priority
- a new category of tanks, “airborne tanks”, was mentioned by Zlobny, but even that has very low priority
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
gondolom levitte a találat 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!