World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép hasonlat 😊

Azzal a lassan töltõ E4-el nem soknak van 3k-s átlagsebzése. Én 300 csata után beálltam 2.9-re.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azt hiszem remekül összefoglaltad a lényeget. Ráadásul akármelyik tank (bármennyire is "OP"), csak egy eszköz, és elsõsorben az számít, hogy milyen játékos használja. Egy darab fa lehet gyújtós, de ha egy megfelelõ ember kezébe adod, lehet belõle egy gyönyörû szobor is.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Pedig ha a TD-vel annyira gyerekjáték tolni, akkor illene a 3000+ dmg. Ezt akárhogy próbálod kimagyarázni, a statokat nem tudod letagadni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Bár ezek után lehet, hogy szerinted a KAZNA is gyenge 😄
Biztos így van akkor 😄
Nem csak az számít, nominálisan mennyi sebzést osztasz ki, hanem az is, hogy ezt a pálya melyik pontján teszed, és a csata melyik stádiumában...

Például TD-vel hiába osztasz ki a végjátékban 5k sebzést, és lövöd ki az ellenség legjobb játékosát, ha az addigra már 8 killt csinált. Míg ha egy meddel már az elején elkapod, lehet, hogy "csak" 2,5k sebzésed lesz, de mégis megnyeritek a meccset, mert nem lesz, aki leirtsa a fél csapatot.

'nuff said 😊
Szívembõl szóltál 😊
pointer4
Azért én nem vágnék fel arra, hogy 3at tudsz lõni vele csatánként 😄 Ez az OM-V elég gyenge klán lehet 😄
De mitõl lesz magas a wn6-od például? Hát nem attól, hogy gyorsan tudsz helyet változtatni, hanem fõként attól, hogy mennyi dmg-t osztasz ki.
Ha csak azt állítanád, hogy TD-vel könnyebb kiosztani ugyanannyi sebzést, mint a többi tank típussal, komolyan mondom, egy szavam se lenne...
De ettõl még nem lesz könnyebb a velük való játék, mert nem is az a feladatuk, hogy csak ugyanannyit sebezzenek, hanem sokkal többet. Jobban a csapatra vannak utalva, a random csapatoktól meg tudjuk, mire lehet számítani.

Ennyi erõvel azt is mondhatnánk, hogy a heavykkel a legkönnyebb, mert azok bírják a legjobban az ellenséges tüzet, vagy a medekkel a legkönnyebb, mert azokkal egyszerûbb helyet változtatni. Mindegyik típusnak van elõnye és hátránya is a többihez képest.
A TD elõnye a nagyobb sebzés, de ettõl még nem lesz jobb/könnyebb más típusoknál. Csak más szerep betöltésére alkalmas.

De a magam részérõl inkább befejezem ezt a parttalan vitát 😊

De a te meglátásod egyértelmûen túlzás, és lila wn6-hoz mért, és nem az átlaghoz. Ha egy olyan klánnál amelyik 14-ik a klánok ranglistáján elég, akkor az valószínûleg már nem egy rossz teljesítmény.

Én ennyire vagyok képes, többre nem, sajnálom...
én meg nálad vagyok jobb 😊 nálam meg kismillió ember jobb. Mindig van 1 "nagyobb hal" 😊
ui. pökhendiség pl. "110e4-el is 2600+ dmg/csata a statom. Az még az OM-V-be is elég 😄 Te melyik klánban is vagy? 😄"

Na most sztem t10 td-vel, ez kevés 😊 (minimum 3k az én meglátásom szerint) Azt meg pláne nem értem miért olyan fontos a klán szempont😄
hát a jétékososk 90%-nál így is jobb vagyok 😛
Még tõle se láttam ilyet, mármint h azt írta volna: TD-vel csak a lowok játszanak, TD-hez nem kell skill. (ha mégis, javítsatok ki😄)

Nem is várom el h Szakesz statod legyen, csak néha elég pökhendi a sztíló, és gondoltam van is mire 😊
A Jt8.8 lesz akciózva mostanában szerintetek?
Ill megéri várni rá vagy a játékban megveszem és kész?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Istenem nem vagyok lila mit csináljak, sajnálom, hogy nincs szakesz statom 😄
Hát lehet van benne valami, minden esetre ha legközelebb lenne ilyen lehetõségem biztos 200pen feletti prém 8 tankot vennék újra, hiába ha tudom a tankok weakspot nem mindig viszi át, pedig közelharc esik meg legtöbbször ami arra lett kitalálva...
Épp ezaz. Gondold el látszik a statomon. Meddel vagy 41%-ot mentem, heavyvel is kb ennyit. A többin osztozik a többi fajta tankk. TD-vel a legkevesebbet sztem. És ennek ellenére, hogy szinte végig mdeztem a wotot, mégis a TD-vel tutok fasza statot felmutatni.

Ebbõl látszik, hogy iszonyat könnyû velük játszani, és egy meddel sokkal-sokkal nehezebb.
AT8-l még õ is megállt 😊 (elég kemény tank lehet az ezek szerint)

BTW látom nem csak én keveslem 1-2 tankjánál a sebzést 😊
t32 re valami taktikátok van..?

Nekem az eladáson kívül semmi nem jut eszembe...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha agyatlanul lõsz és lepattan az nem a tank specialitása. Minden vasnak vannak adatai. Ehhez alkalmazkodni kell, mert a tank nem fog hozzád.
Bat.Chattel meg csak 1600+
Ki is mondta, hogy TD-vel minden hülye tud játszani? 😄

FCM50t persze hogy átlövik, ezért kell sniperozni vele távolról, és ha megritkul az ellen akkor rátörhetsz a full hp-dal, + a torony páncélja azért pattogós tud lenni ha csak az lóg ki!

JT8.8 igaz nem fun, de ha hasát elrejted krva nehéz kilõni, nekem is az volt másik accon (én is eladtam), én legalábbis élveztem vele a játékot! Bár igaz hogy ha nincs melletted valaki akkor könnyen megkerülnek és akkor véged, meg hát lassú, bár nem számít ha messzire lát és halálosan pontos!
Figgy, lassan ezzel kelsz és fekszel. Reggelente ordítva ülsz fel az ágyban, hogy TÉDÉÉÉÉÉÉ!!!! VÁÁÁÁÁ!!!!

Másra nem tudok gondolni. Kéne neked valami anti-tédé tabletta. <#dumcsi>

FCMet próbáltam teszten de boldog boldogtalan átlövi és sok az ammo rack, a JT8.8 pedig lehet hogy jobban keres, de annyira nem FUN tank és ez is szempont
Nekem Is-6 van, elég friss még mert még csak 160 csatám van vele! Személyes véleményem szerint egy fos tank eddig!😊 Hiába hogy orosz tank, de kreditet farmolni NEM lehet vele olyan jól! 175 pen sok a lepattanó, fõleg tier 9, de megesik hogy tier 8 is ha agyatlanul lõsz ott, már pedig a jó öreg orosz pontosság elõsegíti még jobban hiába célzol weakspot + hosszú idõ mire beszûkül a célzója (még célzórendszerrel is)!
Páncélja az erõssége, de ugye aki meglátja t7 és t8 automatikusan goldra vált, és hiába forgatod/döntöd semmit nem ér!😊

Szerintem jobban jársz JT8.8 vagy FCM50t azoknak legalább NORMÁL lõszerrel is átlukasszák a tier 9 nehéz tankokat ellõrõl,és távolról is + olcsó lõszerre miatt nem számít ha lesz pár lepattanód!
Jó lesz az IS-6, nem fogsz szerintem csalódni. Fõleg, ha legénység húzásra is jó lesz.
egyébként hiába próbálsz meg beállítani béna játékosnak, nem fog sikerülni <#mf1>
Nem, csak a forgótornyossal lehet jobban támadni. Ez a féreg bujkálós kemper taktika amit az átlagos TD-kell kell játszani egyszerûen gusztustalan és nem bírja megemészteni a gyomrom.
110e4-el is 2600+ dmg/csata a statom. Az még az OM-V-be is elég 😄 Te melyik klánban is vagy? 😄
próbáltam a teszt szervert és nem estem hanyatt a kínai prém tanktól, simán aláztam bármilyen tankkal, a hasa és az oldala nagyon papír és ha ezeket el tudja rejteni akkor meg a 2 kupolát könnyû ellõni...
Tono34
IS6-ot nem ismerem, esetleg megvárhatod a következõ patch-et ott lsz még kínai prém tank is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hali!

Most hogy nyertem egy kis aranyat tervezek venni még egy prém tankot az SP mellé (nem adom el szerintem)..

IS-6ra gondoltam. T34-em volt az elõzõ accomon de azt az accot eladtam amikor egy idõre besokalltam a játéktól. A T34 megy T10 ellen is és elég könnyen 1 shotolhatják a mostani T10es TDk... ezért gondoltam az MM kedvezményes IS6ra.

Kérném a véleményeket róla...úgy terveztem az IS8 legénysége szépen dolgozhatna benne..

Thx,
McLarenpower
sakk-matt 😊
Tehát attól OP-k a TD-k, hogy fix az ágyújuk? 😄
<#taps>

Attól nem kell félni, legfeljebb lesz mégegy td ág amivel befürdesz... <#mf1>

kövi peccs, sima eladás
Srácok ,azt lehetett hallani ,hogy az SP-t vissza lehet majd váltani!
Kérdezném:
>pontosan mikor?
>és mi a menete,simán csak eladás ,vagy support mail?
azért ez a T71 egész használhatónak tûnik...
Köszönöm szépen!

Igen van csak az titkos!!!!
http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-manoeuvres-light-tanks-month/

Amilyen a td event volt a múltkor ez most olyan csak könnyû tankokkal

pont azt kérdeztem, hogy AZOKON KÍVÜL van-e..

wotinfo.hu - itt a jobb oldalon mindig megtalálod az épp futó akciókat, küldetéseket (Aktuális akciók, küldetések).

https://wotinfo.hu

Most csak azok az eventek vannak ( szeptemberi, heti, könnyû tankos ) amik a worldoftanks.eu n kint vannak, vagy van még valami amivel aranyat lehet nyerni? ( amilyen a TD event volt )

Nem találtam leírást. Köszi!

Annyira ne örülj magadnak víruska. 😄 Ha forgótornyosok lesznek, lehet én is kihúzom õket, mert, akkor inkább heavyre hajaznak 😊
eltaláltad 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD