World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Például TD-vel hiába osztasz ki a végjátékban 5k sebzést, és lövöd ki az ellenség legjobb játékosát, ha az addigra már 8 killt csinált. Míg ha egy meddel már az elején elkapod, lehet, hogy "csak" 2,5k sebzésed lesz, de mégis megnyeritek a meccset, mert nem lesz, aki leirtsa a fél csapatot.
Szívembõl szóltál 😊
De ettõl még nem lesz könnyebb a velük való játék, mert nem is az a feladatuk, hogy csak ugyanannyit sebezzenek, hanem sokkal többet. Jobban a csapatra vannak utalva, a random csapatoktól meg tudjuk, mire lehet számítani.
Ennyi erõvel azt is mondhatnánk, hogy a heavykkel a legkönnyebb, mert azok bírják a legjobban az ellenséges tüzet, vagy a medekkel a legkönnyebb, mert azokkal egyszerûbb helyet változtatni. Mindegyik típusnak van elõnye és hátránya is a többihez képest.
A TD elõnye a nagyobb sebzés, de ettõl még nem lesz jobb/könnyebb más típusoknál. Csak más szerep betöltésére alkalmas.
De a magam részérõl inkább befejezem ezt a parttalan vitát 😊
Én ennyire vagyok képes, többre nem, sajnálom...
Na most sztem t10 td-vel, ez kevés 😊 (minimum 3k az én meglátásom szerint) Azt meg pláne nem értem miért olyan fontos a klán szempont😄
Nem is várom el h Szakesz statod legyen, csak néha elég pökhendi a sztíló, és gondoltam van is mire 😊
Ill megéri várni rá vagy a játékban megveszem és kész?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ebbõl látszik, hogy iszonyat könnyû velük játszani, és egy meddel sokkal-sokkal nehezebb.
BTW látom nem csak én keveslem 1-2 tankjánál a sebzést 😊
Nekem az eladáson kívül semmi nem jut eszembe...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ki is mondta, hogy TD-vel minden hülye tud játszani? 😄
JT8.8 igaz nem fun, de ha hasát elrejted krva nehéz kilõni, nekem is az volt másik accon (én is eladtam), én legalábbis élveztem vele a játékot! Bár igaz hogy ha nincs melletted valaki akkor könnyen megkerülnek és akkor véged, meg hát lassú, bár nem számít ha messzire lát és halálosan pontos!
Másra nem tudok gondolni. Kéne neked valami anti-tédé tabletta. <#dumcsi>#dumcsi>
Páncélja az erõssége, de ugye aki meglátja t7 és t8 automatikusan goldra vált, és hiába forgatod/döntöd semmit nem ér!😊
Szerintem jobban jársz JT8.8 vagy FCM50t azoknak legalább NORMÁL lõszerrel is átlukasszák a tier 9 nehéz tankokat ellõrõl,és távolról is + olcsó lõszerre miatt nem számít ha lesz pár lepattanód!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most hogy nyertem egy kis aranyat tervezek venni még egy prém tankot az SP mellé (nem adom el szerintem)..
IS-6ra gondoltam. T34-em volt az elõzõ accomon de azt az accot eladtam amikor egy idõre besokalltam a játéktól. A T34 megy T10 ellen is és elég könnyen 1 shotolhatják a mostani T10es TDk... ezért gondoltam az MM kedvezményes IS6ra.
Kérném a véleményeket róla...úgy terveztem az IS8 legénysége szépen dolgozhatna benne..
Thx,
McLarenpower
Kérdezném:
>pontosan mikor?
>és mi a menete,simán csak eladás ,vagy support mail?

Amilyen a td event volt a múltkor ez most olyan csak könnyû tankokkal
https://wotinfo.hu
Most csak azok az eventek vannak ( szeptemberi, heti, könnyû tankos ) amik a worldoftanks.eu n kint vannak, vagy van még valami amivel aranyat lehet nyerni? ( amilyen a TD event volt )
Nem találtam leírást. Köszi!
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD